56. Ανέστης Μύθου
-
leomatos88
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Μπες, ζήσε τ' όνειρό σου και κάρφωσέ τους λεβέντη μου!
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- Apil44, ΑποστόληςΑ
Πάντα έτσι δεν γινόταν με τους μικρούς; Λογικό να υστερούν σε τεχνική η τακτική παιδεία/εμπειρία.
Το αν ένας προπονητής επιλέγει να τους χρησιμοποιήσει συχνά η κατ ανάγκη είναι πάντα κάτι που μου προκαλεί ενδιαφέρον
Το αν ένας προπονητής επιλέγει να τους χρησιμοποιήσει συχνά η κατ ανάγκη είναι πάντα κάτι που μου προκαλεί ενδιαφέρον
20χρονο παικτη με φυσικη κατασταση 40αρι δεν εχω ξαναδει.
Απτα πιο βαρια κομια εβερ
Απτα πιο βαρια κομια εβερ
- These users thanked the author Alastor for the post (total 2):
- -keeper-, Ally Samagoal
Σχεδιασμός όχι αστεία
Ξέρεις ότι θα παίξει βασικός σε έναν τελικό και τους τελευταίους δύο μήνες έπαιξε δύο 15 λεπτά
Mastermind δικε μου
Ξέρεις ότι θα παίξει βασικός σε έναν τελικό και τους τελευταίους δύο μήνες έπαιξε δύο 15 λεπτά
Mastermind δικε μου
- These users thanked the author renegade for the post (total 8):
- Sera4, Мир, Patron, hasio_john, Amsterdamer_87, st4this, ΑποστόληςΑ, margas
Νταξει ρε παιδιά δεν είναι το κάθε παιδί από τις ακαδημίες Κωνσταντελιας και τζολης,το παιδί το κομμάτι του το πρόσφερε,αλίμονο να μας φταίει αυτός με 3 μήνες αποχής.
Σε "τρώει" ο Λουτσεσκου (λέμε τώρα)....μπαίνεις να παίξεις στα 18 πρώτο τελικό, πρώτη κούπα...αντί να βγάζεις φωτιά απ' τα μάτια κι απ' τον κωλο είσαι....να μην πω...
Ντεοπή γτ υποτίθεται νιώθεις κ από ΠΑΟΚ μετά από τόσα χρόνια...
Κ συ και ο Χατσιδης με τον Ντελιας αποδεικνύεται ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πάσχει σε νοοτροπία όχι σε ταλέντο....
Ντεοπή γτ υποτίθεται νιώθεις κ από ΠΑΟΚ μετά από τόσα χρόνια...
Κ συ και ο Χατσιδης με τον Ντελιας αποδεικνύεται ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πάσχει σε νοοτροπία όχι σε ταλέντο....
- theodorsalonika
Σήμερα λες και ήσουν σαράντα χρόνων..κρίμα..
- These users thanked the author theodorsalonika for the post:
- Ally Samagoal
Ρενέ ναι αδερφέ αυτό τον έφαγε...κοντρόλ δεν μπορούσε να κάνει 18 ετών παλικάρι, στον πρώτο του τελικό...αλλά είστε τόσο εμπαθείς που τη μαλάκια σας θα την πείτε...άντε Ρενέ γτ τσουρέκιαας τα χέις κάνει...άιντε αδερφέ γτ τα νεύρα είναι κρόσια είναι και μας τα χεις κάνει νταούλια τώρα, μήνες τώρα....με τα κολλήματα...αυτό έφταιξε σήμερα...ο Ρυθμός του Μύθου...ποιος Ρυθμός μωρέ...18 ετών τη γαϊδάρα στον ανήφορο τρέχοντας έπρεπε να γαμαει.renegade έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 23:37 Σχεδιασμός όχι αστεία
Mastermind δικε μου
- These users thanked the author Sardan for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Να πω ότι ο Χατσίδης μια χαρά ρυθμό είχε, αφού αυτός έπαιζε, αλλά τα ίδια είδαμε.
- These users thanked the author Miles for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Την έβγαλες και τζάμπα ρε κουφάλα το πάσχαSardan έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 00:56Ρενέ ναι αδερφέ αυτό τον έφαγε...κοντρόλ δεν μπορούσε να κάνει 18 ετών παλικάρι, στον πρώτο του τελικό...αλλά είστε τόσο εμπαθείς που τη μαλάκια σας θα την πείτε...άντε Ρενέ γτ τσουρέκιαας τα χέις κάνει...άιντε αδερφέ γτ τα νεύρα είναι κρόσια είναι και μας τα χεις κάνει νταούλια τώρα, μήνες τώρα....με τα κολλήματα...αυτό έφταιξε σήμερα...ο Ρυθμός του Μύθου...ποιος Ρυθμός μωρέ...18 ετών τη γαϊδάρα στον ανήφορο τρέχοντας έπρεπε να γαμαει.renegade έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 23:37 Σχεδιασμός όχι αστεία
Mastermind δικε μου
Και ούτε ένα ευχαριστώ
Χαλάλι σου
Αυτο το παιδι ηταν χαμενο.
Προπονητης δεν το υπολογισε απο Ιανουαριο. Τι θες να σου κανει δεν εχει ρυθμο καθολου
Προπονητης δεν το υπολογισε απο Ιανουαριο. Τι θες να σου κανει δεν εχει ρυθμο καθολου
Δεν φταις εσύ που έπαιξες βασικός στον τελικό, αναμενόμενο να είσαι χεσμενος. Ειδικά από τη στιγμή που τόσο καιρό ο άλλος σε είχε στο πάγκο ενώ ήξερε πως θα σε βάλει. Οι από πάνω φταίνε που αντί να φέρουν φορ έφεραν το τέταρτο του βαζελου
Αν δεν έχει ρυθμό να ακούει σπίτι του ρέγκε, έχουμε το Αντριάνο και τον φάγαμε. Έπρεπε να παίξει με αεκ και βαζελο για να λάμψει.
Ούτε χθες θα έπαιζε αν δε χτυπούσε πάλι ο λίγος από την Κρήτη
Ούτε χθες θα έπαιζε αν δε χτυπούσε πάλι ο λίγος από την Κρήτη
Κανέναν Αντριανο δεν εχεις, γιαυτο έπρεπε να φέρεις κανονικό φορ και όχι τον 4ο του Βαζελου.