Razvan Lucescu VI
- Montrealiotis
-
vasilis1976
-
vasilis1976
Re: Razvan Lucescu VI
Ιβιτς , Σαββίδης, Κωνσταντελιας. Αυτοι σε κάνανε προπονητή ,για όσους καταλαβαίνουν!!!
- These users thanked the author vasilis1976 for the post (total 2):
- yakel, Λεμεσος4
επειδή έχασε τον πατέρα του, δεν είναι η ώρα να τον "χτυπήσω"
αλλά ρε συ ράζβαν, αυτό το κόλλημά σου με τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ οζντόεφ, δεν ξέρω από πού πηγάζει
πέραν του ότι έχεις καταστρέψει τα καλά χαρακτηριστικά του ζαφείρη
τελοσπάντων.. πραγματικά δεν ξέρω τι ξημερώνει
αλλά ρε συ ράζβαν, αυτό το κόλλημά σου με τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ οζντόεφ, δεν ξέρω από πού πηγάζει
πέραν του ότι έχεις καταστρέψει τα καλά χαρακτηριστικά του ζαφείρη
τελοσπάντων.. πραγματικά δεν ξέρω τι ξημερώνει
Συγκεκριμένοι παίκτες έχουν καεί και δεν γίνεται σωστή διαχείριση . Σήμερα ξεκινάει με Οζντόεφ, Μεϊτέ στα χαφ( βαριά κορμιά στα 32 τους), από πίσω ο Κεντζιόρα που μεγαλώνει την τρύπα. Αριστερά ο Τάισον που κάνει διαχείριση δυνάμεων λόγου ηλικίας και πίσω του ο Μπαμπά. Και αυτόν τον στατικό άξονα και στατική αριστερή πλευρά θα τα αλλάξει μετά το 60' ακόμη και εάν είναι πίσω στο σκορ.....
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ 2024 ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΡΑΖΒΑΝ
ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 4):
- astral, rockcity4, Apeiroelaxistos, Ally Samagoal
Ο τσορμπατζόγλου...που κάθε μέρα λέει για την ατυχία που μας βαρεσεcurtis έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:51 πριν φυγεις πρεπει να μαθουμε γιατι η ομαδα δεν εχει φυσικη κατασταση τετοια εποχη.αλλα ποιος να σε ρωτησει?
Πάμε φουλ για ανανέωση Οζντόεφ και Μπάμπα
Και Πέλκα
Είναι από τους λίγους που ένιωθαν σήμερα, δίχως όμως πρακτικά να μπορεί να κάνει κάτι. Ευθύνη όλων ότι η ομάδα είναι καμμένη
Αδερφέ αυτα τα είπαμε τον δόξασαμε τα ανάλυαμε το γιόρτασαμε...alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 23:05 ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ 2024 ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΡΑΖΒΑΝ
2 χρόνια πέρασαν...2 χρόνια με αποτυχίες και 0 τίτλους
Να μείνουμε στο 2024; όχι φίλε ΠΑΟΚ είμαι δν είμαι τόσο χαμηλοταβανος ούτε θεωρώ τον ΠΑΟΚ λέστερ
Καλό είναι να παραιτηθεί πλέον …
Και όχι τόσο για τα αγωνιστικά δρώμενα αλλά γιατί έχει αλλοιωθεί ο τρόπος που δουλεύει , προσπαθώντας να καλύψει άλλα σημεία που πάσχει η ΠΑΕ . Εχει γίνει φοβικός και όταν παίρνει προβάδισμα φοβάται πως θα το κρατήσει . Το περνάει στην ομάδα . Είναι αμαρτία να βλέπεις τον Λουτσεσκου να μετατρέπεται σε Λουζερσκου …
Και όχι τόσο για τα αγωνιστικά δρώμενα αλλά γιατί έχει αλλοιωθεί ο τρόπος που δουλεύει , προσπαθώντας να καλύψει άλλα σημεία που πάσχει η ΠΑΕ . Εχει γίνει φοβικός και όταν παίρνει προβάδισμα φοβάται πως θα το κρατήσει . Το περνάει στην ομάδα . Είναι αμαρτία να βλέπεις τον Λουτσεσκου να μετατρέπεται σε Λουζερσκου …
-
PAOK LARISSA
Γιατι εχεις γκομενο ρουμανο ρε λουμπινα και θιχτηκες?astral έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:57Άντε γμσησου ρε σκουπίδι που θα πιάσεις όλους τους Ρουμάνους στο στόμα σου σκουλίκιPAOK LARISSA έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:50Αμα θελεις τον λουτσεσκου να τον παρεις σπιτι σου μπουφο
Όσο και αν έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά τόσες μέρες για τον μπουλκουμε που βλέπεις να έρχεται....Ε δεν μπορείς να προετοιμαστείς και για σχόλια σαν κι αυτό του miles
Υγ το ζήτημα δεν είναι να παραιτηθεί ο λουτσέσκου. Το έχει κάνει πάνω από μία φορές. Στα παπάρια του δουλειά δεν θα βρει
Υγ το ζήτημα δεν είναι να παραιτηθεί ο λουτσέσκου. Το έχει κάνει πάνω από μία φορές. Στα παπάρια του δουλειά δεν θα βρει