ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Από την κερκίδα μας και την υποστήριξη της, είμαστε ευχαριστημένοι;
Μέλη εδώ είναι αυτοί. Τι θέλεις να τους κατονομάσω; κι εσύ μέσα σε αυτούς είσαι, αλλά τουλάχιστον εσύ επιτίθεσαι δεν κάνεις προπαγάνδα.aivas19 έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:42Ποιοι είναι αυτοί; conspiracy theory fan;vs40 έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:40Ε συνήθως αφήνεται να ξεσπάσουν και λίγο τα νεύρα, και μετά ''μαζεύονται'' πάλι τα πράγματα. Αρχίζει η προπαγάνδα.. Οι ευθύνες επιμερίζονται. Και ποιος θα είναι ο διάδοχος; Εμπιστεύεστε τον διάδοχο; Θα υπάρχει χημεία με την διοίκηση αυτή; Τα γνωστά που αρχίζουν στο μεθαύριο από τα Λουτσόσκυλα.
- Dimitris_L4
Μπραβο γι αυτο που ζησαμε ΚΑΙ σημερα...Τεραστιο μπραβο...η υπομονη τελειωσε...στηριξαμε σαν τρελοι ( η μεγαλυτερη πλειοψηφια) κ σημερα ειδαμε αυτο...Ραζβαν ευχαριστουμε για ολα..Καλα κανεις κ φευγεις το καλοκαιρι...Ιβαν εσυ εχεις παρει απεριοριστη στηριξη...Επειδη πλεον δν μπορεις αλλο ( κ το λενε κ οι παιχτες σε συζητησεις στα χωρια τους ) καλο ειναι να σκεφτεις οτι κατι συνταρακτικο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γινει...
Τα λεμε του χρονου
Τα λεμε του χρονου
- theodorsalonika
Ήθελα να μέρα..τώρα στα πλειοφς προλαβαίνετε να βγήκε τεταρτοι;
Καλά τώρα, όσο και να μισεί κάποιος τον Λουτσέσκου, σε βαθμό να τον σιχαίνεται ας πούμε ως τον χειρότερο άνθρωπο του πλανήτη (υπερβολή αλλά έχω λόγο που το γράφω) ακόμα και αυτός ο άνθρωπος, δεν θα έβαζε ούτε 1 ευρώ στοίχημα πως αυτή η διοίκηση θα βρει να φέρει κάποιον ικανότερο που θα τον στηρίξει όπως πρέπει για να φτιάξει σοβαρή ομάδα.
ΌΛΟΙ μας και εννοώ ΌΛΟΙ μας, ξέρουμε πολύ καλά πόσο "ικανός" είναι ο Ιβάν να φέρει κανέναν ξεχασμένο από Ουκρανία που θα παριστάνει τον προπονητή.
Όλο αυτό, ΔΕΝ σημαίνει πως δεν πρέπει να προχωρήσουμε σε αλλαγή. Ο κύκλος του Λουτσέσκου δείχνει πως έχει κλείσει. Έχει κάνει τόσο πίσω στα θέλω του προκειμένου να μην πιέσει την πλευρά Σαββίδη, έχει αλλοιωθεί τόσο πολύ η νοοτροπία του, που δεν δουλεύει πλέον ούτε αυτό που δούλευε μέχρι πρότινος (ως έναν βαθμό τέλος πάντων) η μεταξύ τους συνεννόηση - κατανόηση.
Ας φέρει αρχικά σοβαρά ποδοσφαιρικά στελέχη σε κάθε πόστο, ας αποφασίσει επιτέλους να επενδύει κάθε φορά και στις αποτυχίες αλλά ακόμα περισσότερο να χτίζει επάνω στις επιτυχίες, ας μείνουν εκτός ΠΑΟΚ τα Μαράκια και οι Χρηστάρες που για πρώτη φορά στη ζωή τους ανέλαβαν στον ΠΑΟΚ τέτοια πόστα (για όνομα του Θεού δηλαδή) ας φέρει έναν σοβαρό σύγχρονο προπονητή και ΑΝ τον στηρίξει όπως πρέπει, ίσως μετά από κάποιο διάστημα να αλλάξουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ επίπεδο. Ίσως.
ΌΛΟΙ μας και εννοώ ΌΛΟΙ μας, ξέρουμε πολύ καλά πόσο "ικανός" είναι ο Ιβάν να φέρει κανέναν ξεχασμένο από Ουκρανία που θα παριστάνει τον προπονητή.
Όλο αυτό, ΔΕΝ σημαίνει πως δεν πρέπει να προχωρήσουμε σε αλλαγή. Ο κύκλος του Λουτσέσκου δείχνει πως έχει κλείσει. Έχει κάνει τόσο πίσω στα θέλω του προκειμένου να μην πιέσει την πλευρά Σαββίδη, έχει αλλοιωθεί τόσο πολύ η νοοτροπία του, που δεν δουλεύει πλέον ούτε αυτό που δούλευε μέχρι πρότινος (ως έναν βαθμό τέλος πάντων) η μεταξύ τους συνεννόηση - κατανόηση.
Ας φέρει αρχικά σοβαρά ποδοσφαιρικά στελέχη σε κάθε πόστο, ας αποφασίσει επιτέλους να επενδύει κάθε φορά και στις αποτυχίες αλλά ακόμα περισσότερο να χτίζει επάνω στις επιτυχίες, ας μείνουν εκτός ΠΑΟΚ τα Μαράκια και οι Χρηστάρες που για πρώτη φορά στη ζωή τους ανέλαβαν στον ΠΑΟΚ τέτοια πόστα (για όνομα του Θεού δηλαδή) ας φέρει έναν σοβαρό σύγχρονο προπονητή και ΑΝ τον στηρίξει όπως πρέπει, ίσως μετά από κάποιο διάστημα να αλλάξουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ επίπεδο. Ίσως.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 4):
- Apil44, Montrealiotis, danirifle, Kevin
Στο 2ο ημίχρονο και μέχρι να γίνει το 2-3 ήταν αρκετά καλή. Γενικά όμως ήταν μέτρια.Buba2018 έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:49 Από την κερκίδα μας και την υποστήριξη της, είμαστε ευχαριστημένοι;
Αλλά ο κόσμος με όσα έχει περάσει φέτος δεν έχει και ψυχολογία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Σάβ 25 Απρ 2026, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο.τι ναναι. Εδώ και δύο μήνες έχεις τους δέκα βασικούς τραυματισμενους και παίζεις και κάνεις υπερβασεις. Οι παίχτες ήταν φανερά ανέτοιμοι, χωρίς αυτοπεποίθηση. Πολλοί από αυτούς πρέπει να αποχαιρετησουν. Το παιχνιδι πλέον γίνεται ποιο αθλητικό και σκληρό. Θέλεις αθλητές, νεαρούς, δυνατούς και γρήγορους. Τάισον, Πέλκας, Λοβρεν, Γερεμεγιεφ, και αρκετοί άλλοι δεν μπορούν πλέον.
Γενναία ανανέωση και να πέσει χρήμα, αλλιώς πάει και ο επόμενος χρόνος.
Γενναία ανανέωση και να πέσει χρήμα, αλλιώς πάει και ο επόμενος χρόνος.
- theodorsalonika
Ντεφορμε όλη η ομάδα ...από τον προπονητή μέχρι και τη. Κερκίδα... καληνύχτα
- hasio_john
Να εύκολα, κάπως έτσι ... Βλέπε να μαθαίνεις πως γίνεται!vs40 έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:34 Έχει αδιάσει το γήπεδο. Έχει ξενερώσει ο κόσμος, αλλά τα Λουτσόσκυλα από μεθαύριο εκεί.
Ανυπομονώ να δω τα γνωστά σχόλια που κάνουν το άσπρο μαύρο. Να μάθουμε μπάλα από τους δασκάλους και να αλληλοεπαινούνται ή να αυτοπαινεύονται.
Σου μεταφέρουν έντεχνα (βάζοντας και τα παιδιά σου μέσα στην εξίσωση) ότι είσαι ο κακός ο οπαδός με την σκάρτη συμπεριφορά.
AntoniosK έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:35 Λοιπόν είμαι εδώ μέσα από το 2009...
Πάντα κρατώ μια ψυχραιμία σε αυτά που γράφω...
Σήμερα δε μου αφήνετε περιθώριο. ΟΧΙ η ομάδα...
Όλοι εσείς εδώ μέσα, οι οποίοι βρίζετε αυτούς που μέχρι πριν 2 μήνες αποθεώνατε.
Ρε γελοίοι...αν τα παιδιά σας αποτύχουν σε εξετάσεις έτσι θα τους αντιμετωπίσετε;
Όλοι είμαστε πικραμένοι, κανένας σας δε θεωρώ ότι είναι περισσότερο από μένα...
Κάντε αυστηρή κριτική σε όλους...'ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Τι βρίζετε ρε με αυτόν τον τρόπο; Που ακριβώς βοηθάει;
Στον γαμημένο σας εγωισμό πιθανά, επειδή δε θα βγείτε το βράδυ να φωνάξετε στην πόλη.
Δε μας αξίζει αυτή η ομάδα φέτος...
Αλλά σίγουρα με τέτοια συμπεριφορά ούτε εμείς αξίζουμε στην ομάδα...
Ειλικρινά τι λένε οι παίκτες?Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:49 Μπραβο γι αυτο που ζησαμε ΚΑΙ σημερα...Τεραστιο μπραβο...η υπομονη τελειωσε...στηριξαμε σαν τρελοι ( η μεγαλυτερη πλειοψηφια) κ σημερα ειδαμε αυτο...Ραζβαν ευχαριστουμε για ολα..Καλα κανεις κ φευγεις το καλοκαιρι...Ιβαν εσυ εχεις παρει απεριοριστη στηριξη...Επειδη πλεον δν μπορεις αλλο ( κ το λενε κ οι παιχτες σε συζητησεις στα χωρια τους ) καλο ειναι να σκεφτεις οτι κατι συνταρακτικο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γινει...
Τα λεμε του χρονου
ειρθε το πληρωμα του χρονου . ευχαριστουμε πολυ για ολα . κ;αλη τυχη . ερχεται ο Ιβιτς μαζι με μιχελ φευγουν κατι καρυπιδης κλπ βιερινια διαλεξε τι θα εισαι . προεδρος πρεπει να επιστρεψει ο γγκαγκατσης η καποιος προεδρος οχι η γκοντσαρεβα. και παμε απ την αρχη τερμα οι 30 πενταριδες πλεον.
- Vet_eranos
Και για να το θέσω και αλλιώς...
Δε γίνεται από κει τους σαρωναμε όλους το Φεβρουάριο, να αρχίσουμε τα να φύγουν όλοι κ μη γυρίσετε...
Όπως το Φεβρουάριο Μπέβερλι ήρθες για τα ένσημα κ προχθές τον παίζατε με την πάρτυ του..
Ψυχραιμία, αυτοκριτική από αύριο και ανανέωση απτό καλοκαίρι...
Αυτό..
Και ψυχραιμία κυρίως αυτοί που θα οδηγήσουν απόψε με βαριά καρδιά..
Είναι τέτοια η χρονιά που δεν θέλει πολύ..
Δε γίνεται από κει τους σαρωναμε όλους το Φεβρουάριο, να αρχίσουμε τα να φύγουν όλοι κ μη γυρίσετε...
Όπως το Φεβρουάριο Μπέβερλι ήρθες για τα ένσημα κ προχθές τον παίζατε με την πάρτυ του..
Ψυχραιμία, αυτοκριτική από αύριο και ανανέωση απτό καλοκαίρι...
Αυτό..
Και ψυχραιμία κυρίως αυτοί που θα οδηγήσουν απόψε με βαριά καρδιά..
Είναι τέτοια η χρονιά που δεν θέλει πολύ..
- These users thanked the author Vet_eranos for the post (total 4):
- trouman, Baldur, paok apo epilogi, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ έχεις τυλιξει τη καρδιά μου την ψυχή μου και το μυαλό μου.
Όταν βρίζεις έναν που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τότε το εγώ σου το έχεις πιο ψηλά από την ομάδα.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ έχεις τυλιξει τη καρδιά μου την ψυχή μου και το μυαλό μου.
Όταν βρίζεις έναν που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τότε το εγώ σου το έχεις πιο ψηλά από την ομάδα.
- These users thanked the author van rooy for the post (total 4):
- BlackMagicPAOK, trouman, Apil44, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
το σκεφτομουν στην διαρκεια του αγωνα.χαλια μαυρα η κερκιδα υπνοςBuba2018 έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:49 Από την κερκίδα μας και την υποστήριξη της, είμαστε ευχαριστημένοι;
- BlackMagicPAOK
Απογοήτευση ναι
Πίκρα ναι.
Μέχρι εκεί...
Ένα γκολ που δεν μέτρησε.
Ένα πέναλτι ουρανοκατεβατο για τον αντίπαλο, που επί 30 λεπτά δεν είχε περάσει την σεντρα..
Έκλεισε πρόωρα και στραβά μια κακή χρονιά.
Πίκρα ναι.
Μέχρι εκεί...
Ένα γκολ που δεν μέτρησε.
Ένα πέναλτι ουρανοκατεβατο για τον αντίπαλο, που επί 30 λεπτά δεν είχε περάσει την σεντρα..
Έκλεισε πρόωρα και στραβά μια κακή χρονιά.
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ