Razvan Lucescu VI
-
panpangr77
Re: Razvan Lucescu VI
Όλες οι επιλογές του είναι δικές του μάγκες οι βασικές . Το ότι δεν ενισχύθηκε η ομάδα τον Δεκέμβρη είναι δική του επιλογή . Εγώ αυτό πιστεύω .Η Εθνική Ρουμανίας είναι μια επιλογή .Αν αγαπάς την ομάδα παραιτησε μόνος σου.
- These users thanked the author panpangr77 for the post:
- Apeiroelaxistos
5 χρόνια 3 χαμένοι τελικοι.
Δεν πειράζει συνέχισε έτσι... Shit happens.
Δεν πειράζει συνέχισε έτσι... Shit happens.
- These users thanked the author renegade for the post (total 6):
- hasio_john, Sera4, Patron, TylerDurden, Apeiroelaxistos, PAOK_Antarctica
Και τι τελικοι. Ο ένας με αντίπαλο 10 παιχτών και ο άλλος με το μεγαθήριο της Κρητηςrenegade έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:42 5 χρόνια 3 χαμένοι τελικοι.
Δεν πειράζει συνέχισε έτσι... Shit happens.![]()
- These users thanked the author Sera4 for the post:
- TylerDurden
Τα είπαμε τα αναλύσαμε πάρα πολλές φορές , όσοι δεν κρίναμε με το συναίσθημα το περιμέναμε αλλά ελπίζαμε λόγο τεράστιας προσφοράς να φύγει με ψηλά το κεφάλι αλλά δυστυχώς αυτό πλέον δύσκολα θα γίνει .
- These users thanked the author chrisg4 for the post (total 2):
- giapas, Amsterdamer_87
Και ο αλλος με τον πιο αοσμο βαζελο εβερ που εκανε μια τελικη στο ματς
- These users thanked the author Alastor for the post:
- Apeiroelaxistos
Μας τα είπε η ΒούλτεψηPAOK LARISSA έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:36 Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε... θα καθησει στην αποζημιωση. Δεν ξερετε απο ρουμανους
- These users thanked the author Patron for the post:
- Apeiroelaxistos
Μεγάλος υποστηρικτής σου από την αρχή αλλά σήμερα τελειώσες,σου πήρε το ματς ο Κοντής ρε φίλε με Σενγκελια και καγκελια κ είμαστε για γέλια (και για κλάματα)..
Καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε ότι κ αν κανείς στην καριέρα σου από εδώ και πέρα.
Καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε ότι κ αν κανείς στην καριέρα σου από εδώ και πέρα.
- Apeiroelaxistos
Είναι άξιο απορίας πως κάθε χρόνο τα ίδια λάθη, τα ίδια προβλήματα..Η ομάδα παίζει μπαλάρα και μετά κλατάρει. Δεν γίνεται να μην υπάρχει βελτίωση. Δεν γίνεται τραυματισμοί. Δεν γίνεται να μην διορθώνονται τα λάθη τον Ιανουάριο.
Από την άλλη είμαστε εδώ και χρόνια χωρίς τεχνικό διευθυντή. Ο προπονητής δεν έχει την υποστήριξη που θέλει. Επίσης μεταγραφές...Φέραμε Ζαφείρη και αφήσανε την ομάδα με ένα σωρό ελλείψεις...Τι να λέμε. Ας περάσει κι αυτό το βράδυ κι αύριο με πιο καθαρό μυαλό.
Από την άλλη είμαστε εδώ και χρόνια χωρίς τεχνικό διευθυντή. Ο προπονητής δεν έχει την υποστήριξη που θέλει. Επίσης μεταγραφές...Φέραμε Ζαφείρη και αφήσανε την ομάδα με ένα σωρό ελλείψεις...Τι να λέμε. Ας περάσει κι αυτό το βράδυ κι αύριο με πιο καθαρό μυαλό.
Oλα τα ωραία κάποτε τελειωνουν. Ευχαριστούμε για όλα αλλά εχθρός του καλού πάντα θα είναι το καλυτερο.
- Apeiroelaxistos
Ο επόμενος προπονητής μας??Caballo Viejo έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:39Ναι, δεν πάει πια. Του πήρε το ματς ο μαθητευόμενος Κόντης.
-
PAOK LARISSA
Αμα θελεις τον λουτσεσκου να τον παρεις σπιτι σου μπουφο
πριν φυγεις πρεπει να μαθουμε γιατι η ομαδα δεν εχει φυσικη κατασταση τετοια εποχη.αλλα ποιος να σε ρωτησει?
Καλησπέρα (καλά τι καλή τι γράφω και εγώ τέλος πάντων)...
Παρακολουθώ που και που το φόρουμ αρκετό καιρό και είπα να γραφτώ πρόσφατα, γιατί αν δεν μιλάω θα σκάσω. Όπως ίσως μπορεί να καταλάβει κανείς από το avatar, στηρίζω αρκετά τον Ράζβαν. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έχει περάσει από τον σύλλογο (ίσως και βαρύ i know), αλλά πιστεύω πια τετέλεσθαι...
Δεν μπορεί? Δεν θέλει? Δεν τον βοηθάνε παίχτες και διοίκηση? Δεν έχω βρει απάντηση ακόμα, αλλά πιστεύω το καλύτερο που μπορεί να κάνει για το καλό του συλλόγου αλλά και το δικό του, είναι η παραίτηση.
ΥΓ Μαύρη μέρα σήμερα... Ειδικά εγώ που είμαι νέος και δεν έχω ζήσει πίκρες ισοδύναμες με παλαιότερα χρόνια, το σημερινό με πονάει πολύ.
Παρακολουθώ που και που το φόρουμ αρκετό καιρό και είπα να γραφτώ πρόσφατα, γιατί αν δεν μιλάω θα σκάσω. Όπως ίσως μπορεί να καταλάβει κανείς από το avatar, στηρίζω αρκετά τον Ράζβαν. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έχει περάσει από τον σύλλογο (ίσως και βαρύ i know), αλλά πιστεύω πια τετέλεσθαι...
Δεν μπορεί? Δεν θέλει? Δεν τον βοηθάνε παίχτες και διοίκηση? Δεν έχω βρει απάντηση ακόμα, αλλά πιστεύω το καλύτερο που μπορεί να κάνει για το καλό του συλλόγου αλλά και το δικό του, είναι η παραίτηση.
ΥΓ Μαύρη μέρα σήμερα... Ειδικά εγώ που είμαι νέος και δεν έχω ζήσει πίκρες ισοδύναμες με παλαιότερα χρόνια, το σημερινό με πονάει πολύ.
Στου Ρίνη αγαπητέ είναι για μας που ζούμε για τον ΠΑΟΚ. Οχι για σας που ζείτε από τον ΠΑΟΚ . Δεν είναι το ίδιο και δε θα είναι ποτέ το ίδιο. Επίσης συμπεράσματα βγάζουμε και ‘μείς. Κανείς δεν σε ρώτησε για το συμπέρασμα. Να μας πεις όμως τι ακριβώς συμβαίνει γιατί δε νομίζω δύο μήνες να έχουν πένθος οι παίκτες. Ούτε ξαφνικά να είναι όλοι τραυματίες
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- PAOK LARISSA, Amsterdamer_87