Basket League 2025-26
Re: Basket League 2025-26
Προβλέπω βράβευση Γκάλη γύρω στις δέκα και μισή το βράδυ του Σαββάτου!
- These users thanked the author Nikos 74 for the post (total 3):
- freemind, st4this, Ally Samagoal
Εγω δε θελω λογω τοξικοτητας, τους βαρεθηκα.freemind έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 10:44 εγώ πάντως να πω την αλήθεια δεν θέλω να παίξουμε με τον Άρη
κυρίως γιατί φέτος είμαστε σχεδόν ισοδύναμοι
οπότε δεν θα είναι απίθανο να μας κερδίσουνε και 1 ματς στο παλατάκι και να σπάσουν το αρνητικό σερί
ενώ αν δεν παίξουμε φέτος, από του χρόνου πιστεύω η διαφορά θα είναι πολύ μεγαλύτερη και θα αυξηθεί το σερί
- Maurice_Escargot
Τσαρουχα στο Προμηθεας-Ηρακλης για την εισοδο στα πλει οφς.
Καταλαβατε ...
Καταλαβατε ...
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- st4this, Ally Samagoal
- PAOK_Antarctica
Το ματς του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αναβληθεί γιατί πρέπει να γίνουν όλα τα ματς ταυτόχρονα αλλά ο βαζελος παίζει δυο ώρες νωρίτερα από όλους;
- Maurice_Escargot
Να αφήσει το ΝΒΑ και να πάει σε αυτούς ζητάνε τα Αρειανά με συνθήματαχαχαχαχαχα
Εντωμεταξύ ο ίδιος είναι γαυρος, είναι νταξει που λέει ο λόγος δεν νομίζω να τον ενδιαφέρουν οι ελληνικές ομάδες. Βράβευση στον αλλο έκανα ή ακόμα;
Κοίτα, όπως λέει και ο φίλος φταίει ότι ήταν αδιάφορο το ματς.PAOK_Antarctica έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 16:39 Το ματς του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αναβληθεί γιατί πρέπει να γίνουν όλα τα ματς ταυτόχρονα αλλά ο βαζελος παίζει δυο ώρες νωρίτερα από όλους;
Υπάρχει βέβαια και η άλλη οπτική που λέει ότι είναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, αλλά δεν είδα και καμία επίσημη θέση της ΚΑΕ να λέει ότι για τους γαβροβάζελους διακόπτετε το πρωτάθλημα και εμάς μας αντιμετωπίζετε σαν ομάδες β' κατηγορίας, οπότε τι να πω, μπορεί να φταίω εγώ που γκρινιάζω και τα βλέπω όλα στραβά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος scarsick την Σάβ 25 Απρ 2026, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author scarsick for the post:
- BlackMagicPAOK
Πιστεύω όταν τελείωσε απ το ΝΒΑ θα περάσει μια βόλτα και από την ελλαδιτσα. Από εμάς σίγουρα όχι πάντως μετά το βρισίδι στη μάνα του.st4this έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 17:12 Εντωμεταξύ ο ίδιος είναι γαυρος, είναι νταξει που λέει ο λόγος δεν νομίζω να τον ενδιαφέρουν οι ελληνικές ομάδες. Βράβευση στον αλλο έκανα ή ακόμα;