Και να χάσουμε δεν έχω να πω κάτι.
Πλέον άδειασα.
Μακάρινα να κερδίσουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν είναι άρρωστος.
Ποιο πιθανό είναι να ντυθώ και εγώ joshua και να ασχολούμαι μόνο με τον μπασκετάκι
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Όπως θες.
Η εξέλιξη της ιστορίας δεν ήταν και δε θα είναι ποτέ γραμμική.
ΠΑΟΚ δεν είμαι μόνο ο οργανισμός.
Κομματι του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι και αυτή η παρέα που έχει φτιαχτεί εδώ μέσα από δεκάδες πένες που όλοι μαζί έχουμε χτίσει μακριά από συμφέροντα και ατζέντες.
Καλό βράδυ με προσμονή για την 9η κούπα..
Κομματι του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι και αυτή η παρέα που έχει φτιαχτεί εδώ μέσα από δεκάδες πένες που όλοι μαζί έχουμε χτίσει μακριά από συμφέροντα και ατζέντες.
Λύσεις υπάρχουν : να αποκλειομαστε κάθε χρόνο από ευρώπες και κύπελλο να μην είμαστε κουρασμένοι...εν τω μεταξύ το χαρτί είχε λίγες ώρες να πρετοιμαστει εμείς κάνα μισό μήνα κ όμως...τιτανικοςΣουριναμέζος έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 23:00Δεν έχει σημασία το σύνολο αλλά το πως καταμερίστηκαν αυτά τα ματς.Special 4 έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 15:22 Αυτό με το φορτωμένο πρόγραμμα να το ελέγχουμε πριν το χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα.
50 ματς εμείς, 50 και τα χαρτιά.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε 14 ματς το πρώτο δίμηνο του 2026, η ΑΕΚ έπαιξε στο ίδιο διάστημα 8 ματς δηλαδή 6 λιγότερα. Το ότι μέσα σε εκείνο το διάστημα προέκυψε μεγάλος αριθμός τραυματισμών και μάλιστα στις ίδιες θέσεις έφερε πολύ μεγαλύτερη επιβάρυνση στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
- kataramenos5
Μέσα στον οργανισμό συμπεριλαμβάνω και εμάςmarsantos έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 00:35 Όπως θες.
- Montrealiotis
Μήπως δεν είμαστε άρρωστοι αλλά σε μια φάση εξέλιξης; Ποτέ άλλοτε στην ιστορία μας είχαμε πλούσιο ιδιοκτήτη και παίρναμε συνεχόμενα τίτλους; Νομίζω ότι προσπαθούμε σαν οργανισμός να συνηθίσουμε. Προφανώς και δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν προβλήματα
Το σκεφτόμουν σήμερα το πρωί πως μπορεί να χρησιμοποιησες τη λέξη οργανισμός με την ευρύτερη έννοια.
Οδηγεί σε παράδοξα το να θεωρηθεί πως μια κοινωνική ομάδα ειναι άρρωστη σε μια μόνο έκφανση της κοινωνικής της συμπεριφοράς χωρίς να προχωρήσουμε σε επαγωγική συμπερασματολογια.
Και προφανώς αυτή η κουβέντα δεν είναι για οπαδικό φόρουμ.
Δεν ξέρω τι βρίσκεις άρρωστο πάντως ότι κι αν αποφασίσεις, η παρουσία σου στο φόρουμ προσωπικά μου είναι σημαντική καθώς εκτός από διάσταση απόψεων και κρίσεων σε ένα φόρουμ μπορούν να παραθέτονται κείμενα και σχόλια που μεταφέρουν γνώση. Και επειδή εκτιμώ πως σε κάποιους τομείς συναφείς με τον αθλητισμό, διαθέτεις καταρτιση, η παρουσία σου προσφέρει γνώση και η γνώση γιατρεύει τις αρρώστιες.
Σε κάθε περίπτωση εσυ αποφασίζεις.
Και πάνω από όλα, εύχομαι το βράδυ, είτε εκφράζουμε άρρωστες απόψεις είτε υγιείς απόψεις, να είμαστε κυρίως χαρούμενοι..