Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
3 σέντερ θα έχουμε του χρόνου, υποθέτω όλοι ξένοι. Κρατάς Μουρ, παίρνεις έναν βαρβατο για πρώτο και για τρίτο θα δούμε.
Του χρόνου θα έχουμε δύο αγώνες την εβδομάδα τουλάχιστον μέχρι Φλεβάρη
Του χρόνου θα έχουμε δύο αγώνες την εβδομάδα τουλάχιστον μέχρι Φλεβάρη
ΜονακοAthens έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 21:38 O Τσιάρας λέει δούλεψε Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια
Που δούλεψε;
Τσιάρας λένε ότι είναι πολύ αξιόλογος στον τομέα του
Στα άλλα προτιμώ τα 10-12 λεπτά του Ομορουγι για ομάδα τοπ επιπέδου (εκεί που οδεύουμε δηλαδή)παρά τον Μουρ.Θεωρω ότι έχει ταβανι ο συγκεκριμένος παίκτης όσο καλη χρόνια και αν έκανε.
Στα άλλα προτιμώ τα 10-12 λεπτά του Ομορουγι για ομάδα τοπ επιπέδου (εκεί που οδεύουμε δηλαδή)παρά τον Μουρ.Θεωρω ότι έχει ταβανι ο συγκεκριμένος παίκτης όσο καλη χρόνια και αν έκανε.
- Maurice_Escargot
Alec Peters οντως παει προς Milano. Mike James προς Barcelona. O Marek Blazevic, ενας παικταρας στο 5 απο την Τοφας παει Ζαλγκιρις.
Στο μυαλο μου τα κολπο-γκροσο με Nikolic της Cedevita πανε κι ερχονται. Εχει και τον ιδιο μανατζερ με τον Trinchieri.
Στο μυαλο μου τα κολπο-γκροσο με Nikolic της Cedevita πανε κι ερχονται. Εχει και τον ιδιο μανατζερ με τον Trinchieri.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- paok-porter1337
-
john4serres
Αυτό που είπε ο Κλείτος ότι κάθε φορά που έβαζε καλάθι ο Γιαβορσκι, σημείωνε κάτι ο Μενετι, το παίρνουμε στα σοβαρά ή όχι
- Maurice_Escargot
Τελη Απριλιου 2026, ναι το παιρνουμε.
Αν και εχω ενδοιασμους στο combo Jaworski-Tyree σε μια ομαδα.
Αν και εχω ενδοιασμους στο combo Jaworski-Tyree σε μια ομαδα.
- KalamarGiannis
αμυντικά μάλλον, ως μέγεθος;
γιατί επιθετικά, ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΣΑ!!! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΛΗ (θες ένα καλό πασέρ να τους βρίσκει)
γιατί επιθετικά, ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΣΑ!!! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΛΗ (θες ένα καλό πασέρ να τους βρίσκει)
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Maurice_Escargot
Ο ΝΜΛ μοιράζει ή είναι σαν τον αδερφό του? Δεν τον θυμάμαι. Με Παγιόλα (ή έναν τέτοιου επιπέδου) Ναζ Ταιρί Jaworski είσαι σούπερ.
Κλείτος πέρα απο Buzz Long αναφέρει και Big. Φαντάζομαι παραπέμπει σε Παπαγιαννη αλλα αυτός αχίλλειο δεν έκοψε?
Κλείτος πέρα απο Buzz Long αναφέρει και Big. Φαντάζομαι παραπέμπει σε Παπαγιαννη αλλα αυτός αχίλλειο δεν έκοψε?
Ουτε για πλακα αυτοι οι δυο μαζι.Δεν ειναι χαζος ο ΤΡΙΝΚΕΡΙ.KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 10:16 αμυντικά μάλλον, ως μέγεθος;