Και αποκρουστικά, θα προσέθετα.
Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
-
leomatos88
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- marsantos, Apil44
Ναι, όμως θα αγοράσει ομάδα που έχει γατόνια οπαδούς. Αν ρωτάει κανα δυό από εμάς πριν πάρει τις αποφάσεις του, θα γίνει τρισεκατομμυριούχος γρήγορα. Αυτό κοστίζει πολλά εκατομμύρια.dimpaok4 έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 15:12 γιατι ποσο αξιζει ο ΠΑΟΚ οταν δεν υπαρχει μεσα στο ντιλ εγκατασταση(συγχρονο γηπεδο και προπονητικο που καλυπτει απο την πιο μικρη ηλιακιακη ομαδα μεχρι το αντρικο) που απο μονη της αυξανει κατακορυφα το κοστος ,τα 200 και 250 που εχει βαλει ο ιβαν πιστευετε θα τα δωσει οποιοσδηποτε τρελος επειδη αυτος εκανε πλουσιους χατσεριδηδες,τσαλοφ,λεβεκ και πολλους ακομα, τα 120 αν ισχυει ψειρισμα κανονικο ειναι
- These users thanked the author nkoss for the post:
- Dimitrisou
- paok-porter1337
Δεν θελω να προκαλεσω κατι, ηταν απλα μια απορια που ειχα για την αξια της ομαδας. Μου φανηκαν λιγα τα 120 και ηθελα να δω τι πιστευετε.
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post (total 3):
- marsantos, leomatos88, Ally Samagoal
ε όχι και ψείρισμαdimpaok4 έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 15:12 γιατι ποσο αξιζει ο ΠΑΟΚ οταν δεν υπαρχει μεσα στο ντιλ εγκατασταση(συγχρονο γηπεδο και προπονητικο που καλυπτει απο την πιο μικρη ηλιακιακη ομαδα μεχρι το αντρικο) που απο μονη της αυξανει κατακορυφα το κοστος ,τα 200 και 250 που εχει βαλει ο ιβαν πιστευετε θα τα δωσει οποιοσδηποτε τρελος επειδη αυτος εκανε πλουσιους χατσεριδηδες,τσαλοφ,λεβεκ και πολλους ακομα, τα 120 αν ισχυει ψειρισμα κανονικο ειναι
ομάδα με τις πιο καλές ακαδημίες, με παίκτες νέους που αν πουληθούν μόνο αυτοί πιάνουν πάνω από τα μισά, με τόσο κόσμο από πίσω κλπ
Μην ανησυχείς paokara-porteridi.paok-porter1337 έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 15:32Δεν θελω να προκαλεσω κατι, ηταν απλα μια απορια που ειχα για την αξια της ομαδας. Μου φανηκαν λιγα τα 120 και ηθελα να δω τι πιστευετε.
Δεν κάνεις εσύ κάτι περίεργο.
Άλλη είναι η αφετηρία του ζητήματος.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
- paok-porter1337, leomatos88, Ally Samagoal, Apil44
-
Dimitrisou
Οκ ψειρισμα δεν ειναι σε καμια περιπτωση.dimpaok4 έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 15:12 γιατι ποσο αξιζει ο ΠΑΟΚ οταν δεν υπαρχει μεσα στο ντιλ εγκατασταση(συγχρονο γηπεδο και προπονητικο που καλυπτει απο την πιο μικρη ηλιακιακη ομαδα μεχρι το αντρικο) που απο μονη της αυξανει κατακορυφα το κοστος ,τα 200 και 250 που εχει βαλει ο ιβαν πιστευετε θα τα δωσει οποιοσδηποτε τρελος επειδη αυτος εκανε πλουσιους χατσεριδηδες,τσαλοφ,λεβεκ και πολλους ακομα, τα 120 αν ισχυει ψειρισμα κανονικο ειναι
Επισης η ομαδα μια χαρα προπονητικο εχει.
Περιουσιακα στοιχεια μιας ομαδας δεν ειναι μονο τα κτηρια,ειναι και οι παικτες και οι ακαδημιες και και..
-
leomatos88
Παιχταρά μου, τίποτα δεν προκάλεσες.paok-porter1337 έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 15:32Δεν θελω να προκαλεσω κατι, ηταν απλα μια απορια που ειχα για την αξια της ομαδας. Μου φανηκαν λιγα τα 120 και ηθελα να δω τι πιστευετε.
Ούτε έχω τίποτα με το ερώτημα.
Αλλά εγώ έχω άλλη απορία.
Δεν έχεις βαρεθεί συγκλονιστικά εκεί στο Μιλγουόκι με τον Ντοκ τον Ρίβερς;
Δεν κάνεις σκόντο μερικά εκατομμύρια να ξαναβάλεις τα ασπρόμαυρα, αν όχι από του χρόνου, του παραχρόνου;
Πλάκα θα κάνεις με τους Ναν και τους Φουρνιέ και τους άλλους.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- paok-porter1337, Ally Samagoal
- paok-porter1337
Περισσοτερες πιθανοτητες εχει να ερθει ο bronny james παρα ο Πορτερ δυστυχωςleomatos88 έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 16:16Παιχταρά μου, τίποτα δεν προκάλεσες.paok-porter1337 έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 15:32Δεν θελω να προκαλεσω κατι, ηταν απλα μια απορια που ειχα για την αξια της ομαδας. Μου φανηκαν λιγα τα 120 και ηθελα να δω τι πιστευετε.
Ούτε έχω τίποτα με το ερώτημα.
Αλλά εγώ έχω άλλη απορία.
Δεν έχεις βαρεθεί συγκλονιστικά εκεί στο Μιλγουόκι με τον Ντοκ τον Ρίβερς;
Δεν κάνεις σκόντο μερικά εκατομμύρια να ξαναβάλεις τα ασπρόμαυρα, αν όχι από του χρόνου, του παραχρόνου;
Πλάκα θα κάνεις με τους Ναν και τους Φουρνιέ και τους άλλους.
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- leomatos88
- Montrealiotis
Αντε ακόμα ένας μεγάλος οικονομικός αναλυτής…
Απορώ πως πτώχευσε αυτή χώρα όταν ακόμα και ένα απλό μέλος στο ταπεινό Παοκμανια μπορεί έτσι σε 2-3 λεπτά να βγάλει μια αποτίμηση εκατομμυρίων. Respect
Απορώ πως πτώχευσε αυτή χώρα όταν ακόμα και ένα απλό μέλος στο ταπεινό Παοκμανια μπορεί έτσι σε 2-3 λεπτά να βγάλει μια αποτίμηση εκατομμυρίων. Respect
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- leomatos88, Apil44