Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Η γνώμη μου είναι πως εξαρτάται από τον ρόλο. Αν θα έπρεπε κάποιος από τους δύο να είναι βασικός πλει μέικερ σε μία ομάδα ξεκάθαρα ο Φλιώνης δίνει καλύτερο ρυθμό. Αν χρειάζεσαι κάποιον σαν πχ τρίτο ή δεύτεροτρίτο πλέι μέικερ ο Κόνιαρης έχει κάποια χαρακτηριστικά στην άμυνα που είναι τοπ επιπέδου ενώ ο Φλιώνης κανένα. Αν σε αυτά προσθέσουμε το σουτ, που ο Κονιαρης είναι καλύτερος σουτέρ τριών πόντων, άσχετα αν φέτος δεν το έχει δείξει, και το γεγονός οτι ο Κονιαρης είναι παίκτης των ακαδημιών μας ενώ ο Φλιώνης της γειτονικής ομάδας τότε η ζυγαριά γέρνει ξεκάθαρα υπέρ του Κόνιαρη στο μυαλό μου.
Ενας αντι-Αλεν σε στυλ Νουα του ερπετου θα ηταν οτι πρεπει αρχικα και μετα να δουμε παιχταρα πλειμεικερ εγκεφαλο. Πολυ κομβικες θεσεις
Τόσο δύσκολο θεωρείται είναι να κλείσει ο Κώστας Αντετοκουνμπο σε εμάς ; Οκ φίλος ο λαμπουμπου με τον Γιάννη , αλλά τα λεφτά και οι προοπτικές αλλάζουν τα δεδομένα .
Τέλος επιμένω για Σαμοντουροφ έστω και 1 χρόνο δανεικό .
Λαρεντζακης , ΝΜΛ .
Χουγκαζ Περσιδης Ταίρι από φέτος με αστερίσκο ο Μουρ αν αν δεν πάρουμε έλληνα 5αρι .
Αν δεν μπούμε ευρωλιγκα φέρε πίσω Μπαρτλει και έναν οργανωτή Ρέινολντς/Μπραουν (τύπου) μαζί με Μπαζινα στον ασσο .
Καλη φάση και ο Φλιωνης .
Edit : τυχαία έπεσα πάνω στον Οκεκουογεν. Φέτος είναι στην Κύπρο και έχει Νταμπλ-νταμπλ μέσο όρους σε πόντους και ριμπάουντ. Χαμηλό το επίπεδο εκεί αλλά ελλείψει έλληνα 5αριου…
Τέλος επιμένω για Σαμοντουροφ έστω και 1 χρόνο δανεικό .
Λαρεντζακης , ΝΜΛ .
Χουγκαζ Περσιδης Ταίρι από φέτος με αστερίσκο ο Μουρ αν αν δεν πάρουμε έλληνα 5αρι .
Αν δεν μπούμε ευρωλιγκα φέρε πίσω Μπαρτλει και έναν οργανωτή Ρέινολντς/Μπραουν (τύπου) μαζί με Μπαζινα στον ασσο .
Καλη φάση και ο Φλιωνης .
Edit : τυχαία έπεσα πάνω στον Οκεκουογεν. Φέτος είναι στην Κύπρο και έχει Νταμπλ-νταμπλ μέσο όρους σε πόντους και ριμπάουντ. Χαμηλό το επίπεδο εκεί αλλά ελλείψει έλληνα 5αριου…
Κανέναν.KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 19:31 Φλιώνης vs Κόνιαρη;
θεωρώ καλύτερη την άμυνα του Κόνιαρη, καλύτερη την οργάνωση του Φλιώνη.
Σουτ ισοπαλία, ο Κόνιαρης έχει αρκετά καλύτερο αλλά δεν το βγάζει στους αγώνες, οπότε μάλλον ισοπαλία.
Διαφορά μεγάλη έχουμε στην ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ υπέρ του Φλιώνη.
Αν δε χωράν και οι δυο και πρέπει να έχουμε έναν, ποιον;
Στυλ Τσεκου αλλά καλύτερος τεχνικά. Για 3η επιλογή θα ήταν χρήσιμος. Μου κάνει όμως εντύπωση που τόσα χρόνια με τέτοια δύναμη και ύψος δεν έκανε το παραπάνω βήμα.chri5ti9 έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 21:40 Edit : τυχαία έπεσα πάνω στον Οκεκουογεν. Φέτος είναι στην Κύπρο και έχει Νταμπλ-νταμπλ μέσο όρους σε πόντους και ριμπάουντ. Χαμηλό το επίπεδο εκεί αλλά ελλείψει έλληνα 5αριου…
- KalamarGiannis
Πάρτον σε ρόλο Σλαφτσάκη, ας είναι ο 14ος παίκτης της ομάδας, και να κάνει ατομικές με τον Μαργαρίτη...
Αλήθεια, δεν έχω δει φωνές παραμονής του Ομορούγι. Μπορούμε να βρούμε σίγουρα καλύτερο σέντερ, το θέμα είναι θα έχει τον όγκο/ύψος/αθλητικότητά του; (δε θέλω ρε παιδιά βασικό σέντερ 2.03, καλοί χρυσοί όλοι αυτοί οι σέντερ τσέπης αλλά όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσεις κάτι Χλίνανσον και Μιλουτίνοφ, δε βγαίνει.)
Αλήθεια, δεν έχω δει φωνές παραμονής του Ομορούγι. Μπορούμε να βρούμε σίγουρα καλύτερο σέντερ, το θέμα είναι θα έχει τον όγκο/ύψος/αθλητικότητά του; (δε θέλω ρε παιδιά βασικό σέντερ 2.03, καλοί χρυσοί όλοι αυτοί οι σέντερ τσέπης αλλά όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσεις κάτι Χλίνανσον και Μιλουτίνοφ, δε βγαίνει.)
Γενικά τα δύσκολα είναι στους Σέντερ. Το 2.03 που λες είναι και τι μπορεί να κάνει. Έχει και σέντερ τσέπης που αν σπρώξουν τον χλινασον θα ξαναπαίξει σε κανα δίμηνο. Ο Ομορούγι σε δύο τρία χρόνια μπορεί να σταθεί σε καλό επίπεδο. Το θέμα είναι αν θα τον περιμένεις.
-
Dimitrisou
Αν πάρεις έναν πραγματικά σούπερ 5αρι και σε καλή ηλικία να βγάζει άνετα 25 λεπτο και το τεχνικό τιμ θεωρεί πως μπορεί να τον δουλέψει περαιτέρω εγώ θα τον κρατούσα,έχει καλή βάση και μπορεί να εξελιχθεί πολύ ..KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 23:19 Πάρτον σε ρόλο Σλαφτσάκη, ας είναι ο 14ος παίκτης της ομάδας, και να κάνει ατομικές με τον Μαργαρίτη...