Basket League 2025-26
Re: Basket League 2025-26
τι εχασα ρε παιδια ,αφου εχουν την διαφορα εκτος αμα κατσουν να χασουν απο τον νιονιο(πραγματι θα χασουν μονο αμα στηθουν)
- paok-porter1337
Το περιστέρι είναι 6ο στην ισοβαθμία με το σκουλήκι και έχει ρεπό το Σάββατο. Οπότε αν κερδίσει τον πανιώνιο ο Ρούλης πάει 5ος.Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 21:37 Nα που η Θεα Τιγρη θα εκπληρωσει την ευχη του Μιλισιτς. Θα μας βρουν μπροστα τους ξανα! Μα αυτην την φορα, ως 6οι.
Ας κάτσουμε να χάσουμε το Σάββατο να βγούμε 4οι να παίξουμε σειρά με Ρούλη εκεί να δεις χαμό. Δεν θέλω κάτι άλλο.
Παίξε 40 λεπτά με Ιατρίδη σλαφτσακη και Ζάρα. Ας τους ξένους εκτός δεν χρειάζεται να το ρισκάρουμε
- paok-porter1337
Λοιπον εχω αρχικη πενταδα φωτια για το ματς του Σαββατου Φιλλιος Κονιαρης Περσιδης Αλλεν Ιατριδης. Αλλαγες μονο Ομορουγι, Ζαρας και Σλαφτσακης.
- Maurice_Escargot
Εχετε δικιο παιδια. Δεν θυμομουν την διαφορα ποντων του Αρη εναντι του Περιστεριου.
Οπως και να εχει, εαν χασουμε εμεις, η κερδισει η ΑΕΚ τον Γαυρο, τοτε διασταυρωνομαστε με τον Αρη, εαν αυτος κερδισει τον Πανιωνιο.
Οπως και να εχει, εαν χασουμε εμεις, η κερδισει η ΑΕΚ τον Γαυρο, τοτε διασταυρωνομαστε με τον Αρη, εαν αυτος κερδισει τον Πανιωνιο.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- st4this
- paok-porter1337
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕMaurice_Escargot έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 10:11 Εχετε δικιο παιδια. Δεν θυμομουν την διαφορα ποντων του Αρη εναντι του Περιστεριου.
Δεν το θέλουμε, το απαιτούμε! Είδα στο Περιστέρι δεν έκαναν τελευταία επίθεση μήπως πάει παράταση και νικήσουν; Σοβαρά; Μιλισιτς... Ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου (ξανα)Maurice_Escargot έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 10:11 Εχετε δικιο παιδια. Δεν θυμομουν την διαφορα ποντων του Αρη εναντι του Περιστεριου.
-
john4serres
Ναι αλλά ο σούπερ 3 έβγαλε ανακοίνωση για το Σάββατο. Έρχεται ο Κινέζος με τον Γιάννη και πρέπει να γίνει viral η ατμόσφαιρα του παλε.
- Maurice_Escargot
μπορεί όμως για να μην πάει παράταση και χάσουνε την διαφορά;st4this έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 10:18Δεν το θέλουμε, το απαιτούμε! Είδα στο Περιστέρι δεν έκαναν τελευταία επίθεση μήπως πάει παράταση και νικήσουν; Σοβαρά; Μιλισιτς... Ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου (ξανα)Maurice_Escargot έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 10:11 Εχετε δικιο παιδια. Δεν θυμομουν την διαφορα ποντων του Αρη εναντι του Περιστεριου.
νομίζω στο Παλέ είχανε κερδίσει με 5?
εγώ πάντως να πω την αλήθεια δεν θέλω να παίξουμε με τον Άρη
κυρίως γιατί φέτος είμαστε σχεδόν ισοδύναμοι
οπότε δεν θα είναι απίθανο να μας κερδίσουνε και 1 ματς στο παλατάκι και να σπάσουν το αρνητικό σερί
ενώ αν δεν παίξουμε φέτος, από του χρόνου πιστεύω η διαφορά θα είναι πολύ μεγαλύτερη και θα αυξηθεί το σερί
κυρίως γιατί φέτος είμαστε σχεδόν ισοδύναμοι
οπότε δεν θα είναι απίθανο να μας κερδίσουνε και 1 ματς στο παλατάκι και να σπάσουν το αρνητικό σερί
ενώ αν δεν παίξουμε φέτος, από του χρόνου πιστεύω η διαφορά θα είναι πολύ μεγαλύτερη και θα αυξηθεί το σερί
όπως και να έχει εγώ με το Μαρούσι θα ήθελα να παίξουν 30 λεπτά ο Φίλλιος, ο Ζάρας, ο Ιατρίδης, ο Σλαφτσάκης και ο Άλλεν
- These users thanked the author freemind for the post:
- Maurice_Escargot
στην ισοβαμία Πανιώνιος-Μαρούσι το Μαρούσι περνάει έτσι δεν είναι;
- These users thanked the author freemind for the post:
- Maurice_Escargot
- Maurice_Escargot
Στον υπαρξιακό του αγώνα να παραμείνει σχετικός στην επικαιρότητα ενώ ο ΠΑΟΚ πάει να φέρει Ευρωπαϊκή κούπα, ο Άρης θα δώσει τον μεγάλο του αγώνα για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Αλεξάνδρειο υπο την παρουσία του Σιαο, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούμπο, αλλά και του Νίκου Γκάλη.