21. Baba Rahman
Re: 21. Baba Rahman
Καλημέρα rene.
Αρχίζω από το τέλος γιατί προφανώς το κόνσεπτ δεν ήταν να παραλληλίσω μέσα από την αθλητική σκοπιά Μπάμπα και Κεντζιόρα. Η γενικότερη αθλητική εικόνα του Μπάμπα είχε επισημανθεί από πέρυσι όταν σχολιάζαμε την εμφανή μέίωση εκρηκτικότητας και την αισθητή μείωση των deflections που ήταν χαρακτηριστικό του σε φάση άμυνας. Η εικόνα αποτυπωνόταν και από στατιστικές κατηγορίες πχ. από την κατακόρυφη πτώση στα κλεψίματα.
Δεν είναι λοιπόν πως περιμένουμε να ξυπνήσει ο Σούπερμαν μέσα του.
Η ομάδα όταν είναι κομπακτ μπορεί και παίρνει θετικά πράγματα από τον καθένα και κρύβει τα αρνητικά. Υπο αυτήν την έννοια ο παίκτης αυτός ήταν ο ίδιος αθλητικά πριν ένα μήνα όταν ο Ζέλσον που τους περνάει όλους σταματημένους, με τον Μπάμπα απέναντι ούτε προσπάθεια δεν έκανε. Ο ίδιος Μπάμπα, με τη γενικότερη εικόνα του όπως λες, είναι ο ίδιος που δεν εκτέθηκε 3 φορές από Ισπανούς και κρατούσε αξιοπρεπέστατα τη θέση του και αυτό είναι κάτι που και εσύ είχες επισημάνει.
Ναι ο Μπάμπα δε θα είναι ποτέ ξανά αυτός που ήταν. Έχει κάποια χαρακτηριστικά όμως που δύσκολα τα βρίσκεις. Μια ομάδα δε χρειάζεται μόνο τέλειους αθλητές. Μακάρι, αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν είναι εφικτό να είναι όλοι σούπερ αθλητές και κάποιοι από αυτούς να έχουν και τρελή ποιότητα. Μοιραία (στην Ελλάδα) για χάρη της ποιότητας κάπου θα γίνει ένα σκόντο.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι η ομάδα να μπορεί να κρύβει μειονεκτήματα. Και αυτό δε συμβαίνει μόνο στον ΠΑΟΚ. Σου θυμίζω πριν 2 χρόνια τον Ιμπόρα στον οσφπ. Μέχρι να έρθει ο Μεντιλίμπαρ όλοι αναρωτιόντουσαν τι είδους μίζα ήταν αυτός ο βετεράνος. Και έρχεται ο Μεντιλίμπαρ και αλλάζει προσανατολισμό στην ομάδα. Του βάζει τον Έσε δίπλα δίπλα στα 5 μέτρα και μπροστά του τον Τσικίνιο με αποτέλεσμα ο Ισπανός να γίνεις στυλοβάτης όλης της μεσοαμυντικής λειτουργίας και στο τέλος οι κόκκινοι παρακαλούσαν τον "βετεράνο" να μείνει.
Προφανώς και αρκετοί προπονητές δε θα τον ανανέωναν. Αυτό δε σημαίνει κάτι. Μπορεί απλά να είναι άλλη ποδοσφαιρική προσέγγιση. Και ο Αμπέλ δεν ήθελε να ανανεώσει ο Βιεϊρίνια γιατί είχε ένα άλλο μοντέλο στο οποίο δε χωρούσε ο Αντρέ. Και φαινόταν να επιβεβαιώνεται αν θυμηθούμε τον στόπερ Βιεϊρίνια με την Ξάνθη στο 1-1 που έφαγε κόκκινη αλλά και με την εικόνα παλαίμαχου έστω και για 5 λεπτά στον αγώνα με τον άρη.
Και βλέπεις τον ίδιο παίκτη την επόμενη χρονιά να είναι κομβικός στην τριάδα όταν άλλαξε σύστημα και μάζεψε προς τα πίσω την ομάδα ο Γκαρσία όπως επίσης ήταν κομβικός και τη μεθεπόμενη στο να έχουμε αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία μέχρι τους 8. Μια ομάδα λοιπόν που έχει καλή λειτουργία μπορεί να φτάσει σε σημείο ακόμα και παίκτες με χειρότερη αθλητική συμπεριφορά από τον Μπάμπα, όπως ήταν ο Βιείνια πρόπερσι, να τους έχει βασικούς για να ρίχνει πεντάρα στη Δυναμό αξιοποιώντας πλήρως τις αδυναμίες τους και αξιοποιώντας μόνο τα θετικά.
Εγώ λοιπόν δεν έχω πρόβλημα είτε μείνει ο Μπάμπα είτε δε μείνει. Προφανώς αναγνωρίζω όπως και όλοι μας όσα λες και προφανέστερα πιθανή παραμονή Μπάμπα δεν είναι μέσα από το πρίσμα του στυλοβάτη του αριστερού άκρου.
Εξάλλου νομίζω πως και η ομάδα έχει κάνει βήματα προς την κατεύθυνση να κοιτάζει έντονα το αθλητικό κομμάτι στις προσθήκες. Η άρνηση παραμονής Όττο δεν οδήγησε στο κυνήγι κάποιου αντίστοιχου αλλά έφερε τον Κένι έναν εντελώς διαφορετικό παίκτη. Κάλυψη του Κένι ήρθε ο Σάντσεθ ένας επίσης πολύ καλός αθλητής.
Ο Ζαφείρης επίσης είναι σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο Γιακουμάκης επίσης είναι πολύ καλός αθλητής.
Δλδ η ομάδα νομίζω πως και για αριστερό βασικό, σε μια τετοια κατεύθυνση θα κινηθεί.
Προσωπικά η ύπαρξη στο ρόστερ ενός παίκτη σαν τον Μπάμπα δε με βρίσκει αντίθετο, αρκεί να έχει και τον αντίστοιχο ρόλο. Από τη στιγμή που υπάρχει και ο Σάντσεθ που μπορεί να βοηθήσει αριστερά νομίζω δεν είναι αρνητικό το να υπάρχει στο ρόστερ ένας παίκτης σε δευτεροτρίτο ρόλο με πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Αν ληφθεί απόφαση να μην ανανεώσει ο Μπάμπα πάλι δεν πρόκειται να τα βάψω μαύρα. Ότι αποφασίσουν. Όπως έγραφες τις προάλλες, άλλοι πληρώνονται για αυτά.
Αρχίζω από το τέλος γιατί προφανώς το κόνσεπτ δεν ήταν να παραλληλίσω μέσα από την αθλητική σκοπιά Μπάμπα και Κεντζιόρα. Η γενικότερη αθλητική εικόνα του Μπάμπα είχε επισημανθεί από πέρυσι όταν σχολιάζαμε την εμφανή μέίωση εκρηκτικότητας και την αισθητή μείωση των deflections που ήταν χαρακτηριστικό του σε φάση άμυνας. Η εικόνα αποτυπωνόταν και από στατιστικές κατηγορίες πχ. από την κατακόρυφη πτώση στα κλεψίματα.
Δεν είναι λοιπόν πως περιμένουμε να ξυπνήσει ο Σούπερμαν μέσα του.
Η ομάδα όταν είναι κομπακτ μπορεί και παίρνει θετικά πράγματα από τον καθένα και κρύβει τα αρνητικά. Υπο αυτήν την έννοια ο παίκτης αυτός ήταν ο ίδιος αθλητικά πριν ένα μήνα όταν ο Ζέλσον που τους περνάει όλους σταματημένους, με τον Μπάμπα απέναντι ούτε προσπάθεια δεν έκανε. Ο ίδιος Μπάμπα, με τη γενικότερη εικόνα του όπως λες, είναι ο ίδιος που δεν εκτέθηκε 3 φορές από Ισπανούς και κρατούσε αξιοπρεπέστατα τη θέση του και αυτό είναι κάτι που και εσύ είχες επισημάνει.
Ναι ο Μπάμπα δε θα είναι ποτέ ξανά αυτός που ήταν. Έχει κάποια χαρακτηριστικά όμως που δύσκολα τα βρίσκεις. Μια ομάδα δε χρειάζεται μόνο τέλειους αθλητές. Μακάρι, αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν είναι εφικτό να είναι όλοι σούπερ αθλητές και κάποιοι από αυτούς να έχουν και τρελή ποιότητα. Μοιραία (στην Ελλάδα) για χάρη της ποιότητας κάπου θα γίνει ένα σκόντο.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι η ομάδα να μπορεί να κρύβει μειονεκτήματα. Και αυτό δε συμβαίνει μόνο στον ΠΑΟΚ. Σου θυμίζω πριν 2 χρόνια τον Ιμπόρα στον οσφπ. Μέχρι να έρθει ο Μεντιλίμπαρ όλοι αναρωτιόντουσαν τι είδους μίζα ήταν αυτός ο βετεράνος. Και έρχεται ο Μεντιλίμπαρ και αλλάζει προσανατολισμό στην ομάδα. Του βάζει τον Έσε δίπλα δίπλα στα 5 μέτρα και μπροστά του τον Τσικίνιο με αποτέλεσμα ο Ισπανός να γίνεις στυλοβάτης όλης της μεσοαμυντικής λειτουργίας και στο τέλος οι κόκκινοι παρακαλούσαν τον "βετεράνο" να μείνει.
Προφανώς και αρκετοί προπονητές δε θα τον ανανέωναν. Αυτό δε σημαίνει κάτι. Μπορεί απλά να είναι άλλη ποδοσφαιρική προσέγγιση. Και ο Αμπέλ δεν ήθελε να ανανεώσει ο Βιεϊρίνια γιατί είχε ένα άλλο μοντέλο στο οποίο δε χωρούσε ο Αντρέ. Και φαινόταν να επιβεβαιώνεται αν θυμηθούμε τον στόπερ Βιεϊρίνια με την Ξάνθη στο 1-1 που έφαγε κόκκινη αλλά και με την εικόνα παλαίμαχου έστω και για 5 λεπτά στον αγώνα με τον άρη.
Και βλέπεις τον ίδιο παίκτη την επόμενη χρονιά να είναι κομβικός στην τριάδα όταν άλλαξε σύστημα και μάζεψε προς τα πίσω την ομάδα ο Γκαρσία όπως επίσης ήταν κομβικός και τη μεθεπόμενη στο να έχουμε αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία μέχρι τους 8. Μια ομάδα λοιπόν που έχει καλή λειτουργία μπορεί να φτάσει σε σημείο ακόμα και παίκτες με χειρότερη αθλητική συμπεριφορά από τον Μπάμπα, όπως ήταν ο Βιείνια πρόπερσι, να τους έχει βασικούς για να ρίχνει πεντάρα στη Δυναμό αξιοποιώντας πλήρως τις αδυναμίες τους και αξιοποιώντας μόνο τα θετικά.
Εγώ λοιπόν δεν έχω πρόβλημα είτε μείνει ο Μπάμπα είτε δε μείνει. Προφανώς αναγνωρίζω όπως και όλοι μας όσα λες και προφανέστερα πιθανή παραμονή Μπάμπα δεν είναι μέσα από το πρίσμα του στυλοβάτη του αριστερού άκρου.
Εξάλλου νομίζω πως και η ομάδα έχει κάνει βήματα προς την κατεύθυνση να κοιτάζει έντονα το αθλητικό κομμάτι στις προσθήκες. Η άρνηση παραμονής Όττο δεν οδήγησε στο κυνήγι κάποιου αντίστοιχου αλλά έφερε τον Κένι έναν εντελώς διαφορετικό παίκτη. Κάλυψη του Κένι ήρθε ο Σάντσεθ ένας επίσης πολύ καλός αθλητής.
Ο Ζαφείρης επίσης είναι σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο Γιακουμάκης επίσης είναι πολύ καλός αθλητής.
Δλδ η ομάδα νομίζω πως και για αριστερό βασικό, σε μια τετοια κατεύθυνση θα κινηθεί.
Προσωπικά η ύπαρξη στο ρόστερ ενός παίκτη σαν τον Μπάμπα δε με βρίσκει αντίθετο, αρκεί να έχει και τον αντίστοιχο ρόλο. Από τη στιγμή που υπάρχει και ο Σάντσεθ που μπορεί να βοηθήσει αριστερά νομίζω δεν είναι αρνητικό το να υπάρχει στο ρόστερ ένας παίκτης σε δευτεροτρίτο ρόλο με πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Αν ληφθεί απόφαση να μην ανανεώσει ο Μπάμπα πάλι δεν πρόκειται να τα βάψω μαύρα. Ότι αποφασίσουν. Όπως έγραφες τις προάλλες, άλλοι πληρώνονται για αυτά.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Με προβληματίζει αυτό που λες για την στελέχωση του ρόστερ, γιατί ενώ έχεις δίκιο για τα παραδείγματα που αναφέρεις, η περίπτωση Τέιλορ δεν κολλάει στο μοτίβο που σκιαγραφείς. Ο Τέιλορ ήταν ο Όττο μας, και αθλητικά και τακτικά. Ένας όχι ιδιαίτερα ταχύς παίκτης (αν και ο Όττο ήταν δυναμικός) που αρέσκεται να κλίνει προς τον άξονα και να λειτουργεί ως εσωτερικό χαφ σε φάση ανάπτυξης. Θεωρητικά θα ήταν ο αντικαταστάτης του Μπάμπα, αλλά η ομάδα δεν παίζει ποτέ με τέτοιο παίκτη. Αν αλλάξουμε τακτική, νομίζω θα μας ικανοποιήσει, αλλιώς θα μείνει σίγουρα ο Μπάμπα για να υπάρχει έστω ένας παίκτης ίδιος σε σχέση με το φετινό ρόστερ. Έτσι λειτουργεί ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- marsantos
Ανανεωση Μπαμπα 1+1 με μειωση μισθού αφου πλεον θα ειναι δευτερος και ερχομός Γιαννούλη. Ανανεώνεις Μπαμπα γιατί δε σου βγήκε ο Τέιλορ.
Ο Τέιλορ μου είναι πραγματικός γρίφος στο τι παίκτης είναι. Δεν έχω καμία εικόνα του από Σκωτία οπότε δε θέλω να πω τίποτα για τον παίκτη καθότι είναι πρώτη του χρονιά και σίγουρα είχαμε συμπτώματα μη στήριξης από συμπαίκτες του ( άλλες φορές δικαιολογημένα και άλλες αδικαιολόγητα).Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 09:08 Με προβληματίζει αυτό που λες για την στελέχωση του ρόστερ, γιατί ενώ έχεις δίκιο για τα παραδείγματα που αναφέρεις, η περίπτωση Τέιλορ δεν κολλάει στο μοτίβο που σκιαγραφείς. Ο Τέιλορ ήταν ο Όττο μας, και αθλητικά και τακτικά. Ένας όχι ιδιαίτερα ταχύς παίκτης (αν και ο Όττο ήταν δυναμικός) που αρέσκεται να κλίνει προς τον άξονα και να λειτουργεί ως εσωτερικό χαφ σε φάση ανάπτυξης. Θεωρητικά θα ήταν ο αντικαταστάτης του Μπάμπα, αλλά η ομάδα δεν παίζει ποτέ με τέτοιο παίκτη. Αν αλλάξουμε τακτική, νομίζω θα μας ικανοποιήσει, αλλιώς θα μείνει σίγουρα ο Μπάμπα για να υπάρχει έστω ένας παίκτης ίδιος σε σχέση με το φετινό ρόστερ. Έτσι λειτουργεί ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια.
Πάντως δε μπορώ να πω πως ο Τέιλορ είναι τύπου Οττο. Ο Όττο ήταν τόσο καλός στα μεσοδιαστήματα και σε μικρούς χώρους που μπορούσε να σταθεί ακόμα και με πλάτη ψηλά και εσωτερικά από το εξτρέμ σε φάση σετ επίθεσης, πχ. στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης πέρυσι στο 1-2.
Και ο Μπάμπα την προπέρσινη χρονιά πολλές φορές κινούταν εσωτερικά και μάλιστα έφτανε να χώνεται μέχρι και ως φορ με τη διαγώνια κίνησή του.
Φέτος τα έχει κόψει όλα αυτά προφανώς κατόπιν υποδείξεως γιατί πέρυσι τον βλέπαμε συνεχώς να κυνηγάει ασθμαίνοντας κάποιον.
Ο Τέιλορ έχει συμβόλαιο. Ο Μπάμπα δεν έχει. Ένα μίνι σίριαλ θα το δούμε.
Προσωπικά θα ήθελα πολύ το Γιαννούλη.
Τι θα γίνει δεν ξέρω και να σου πω την αλήθεια δεν πολυσκάω. Μου φαίνονται πολύ μακρινά όλα αυτά. Δε μπορώ να σκεφτώ πέρα από το Σάββατο.
Ένας από τους πολλούς λόγους που πρέπει να πάρουμε το κύπελλο είναι και για να υπάρξει ηρεμία στις αποφάσεις.
Ο ΠΑΟΚ οφείλει να έχει αθλητές , που να μπορούν να εξυπηρετήσουν ένα απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα και να έχουν την απαιτούμενη ποιότητα για να κάνουν πρωταθλητισμό.
Αν τα παραπάνω τα καλύπτει ο Μπάμπα, να το συζητήσουμε.
Δε νομίζω όμως.
Αν τα παραπάνω τα καλύπτει ο Μπάμπα, να το συζητήσουμε.
Δε νομίζω όμως.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Θα στο πω διαφορετικά: Τόσο ο Όττο όσο κι ο Τέιλορ είναι αυτό που λέμε inverted back, αυτός ο ρόλος που επινόησε/καθιέρωσε ο Γκουαρντιόλα προσπαθώντας να μεταφέρει την μπάλα καλύτερα από την άμυνα στην επίθεση. Ασχέτως δηλαδή των δυνατών σημείων του κάθε παίκτη, και οι δύο είχαν την τάση να συγκλίνουν στον άξονα και να φτιάχνουν τετράγωνα με τα 3 χαφ. Πολύ χρήσιμο αν παίζεις έτσι, αλλά ο ΠΑΟΚ παίζει δυσανάλογα πολύ από τις πτέρυγες. Ο Μπάμπα συγκλίνει, αλλά στο τελευταίο τρίτο. Ως τότε δίνει πλάτος στην ανάπτυξη, και στο δεύτερο τρίτο αφήνει τον Τάισον να κινείται στα μεσοδιαστήματα. Με Τέιλορ ο Τάισον θα κουτουλάει. Αντιθέτως θα τα πάει πολύ καλύτερα ο Ζίφκοβιτς όταν παίζει από αριστερά. Θέλει σωστό πάντρεμα χαρακτηριστικών, αν πετάμε απλά παίκτες μέσα θα τους βγάλουμε όλους ανεπαρκείς.marsantos έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 09:57
Ο Τέιλορ μου είναι πραγματικός γρίφος στο τι παίκτης είναι. Δεν έχω καμία εικόνα του από Σκωτία οπότε δε θέλω να πω τίποτα για τον παίκτη καθότι είναι πρώτη του χρονιά και σίγουρα είχαμε συμπτώματα μη στήριξης από συμπαίκτες του ( άλλες φορές δικαιολογημένα και άλλες αδικαιολόγητα).
Πάντως δε μπορώ να πω πως ο Τέιλορ είναι τύπου Οττο. Ο Όττο ήταν τόσο καλός στα μεσοδιαστήματα και σε μικρούς χώρους που μπορούσε να σταθεί ακόμα και με πλάτη ψηλά και εσωτερικά από το εξτρέμ σε φάση σετ επίθεσης, πχ. στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης πέρυσι στο 1-2.
Και ο Μπάμπα την προπέρσινη χρονιά πολλές φορές κινούταν εσωτερικά και μάλιστα έφτανε να χώνεται μέχρι και ως φορ με τη διαγώνια κίνησή του.
Φέτος τα έχει κόψει όλα αυτά προφανώς κατόπιν υποδείξεως γιατί πέρυσι τον βλέπαμε συνεχώς να κυνηγάει ασθμαίνοντας κάποιον.
Ο Τέιλορ έχει συμβόλαιο. Ο Μπάμπα δεν έχει. Ένα μίνι σίριαλ θα το δούμε.
Προσωπικά θα ήθελα πολύ το Γιαννούλη.
Τι θα γίνει δεν ξέρω και να σου πω την αλήθεια δεν πολυσκάω. Μου φαίνονται πολύ μακρινά όλα αυτά. Δε μπορώ να σκεφτώ πέρα από το Σάββατο.
Ένας από τους πολλούς λόγους που πρέπει να πάρουμε το κύπελλο είναι και για να υπάρξει ηρεμία στις αποφάσεις.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- marsantos
- ΑποστόληςΑ
Ο Γιαννούλης είναι ευσεβής πόθος. Αν θα γίνει πραγματικότητα είναι άγνωστο, αφού οι Γερμανοί θα ζητήσουν τουλάχιστον 5Μ. Εγώ πάντως δεν είμαι αισιόδοξος, ότι του χρόνου θα είναι μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πάμε σε περίπτωση νεώτερου παίκτη, κοντά στα 24-25, για άμεσες λύσεις και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να εντάξουμε στην ομάδα και τον φερέλπιδα Κων/νο Πολυκράτη (02.07.2006).
Για τον Baba έχω γράψει παραπάνω ότι δεν τον θέλω.
Για τον Baba έχω γράψει παραπάνω ότι δεν τον θέλω.
Ναι, ναι έχεις δίκιο σε αυτό.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 10:51
Θα στο πω διαφορετικά: Τόσο ο Όττο όσο κι ο Τέιλορ είναι αυτό που λέμε inverted back, αυτός ο ρόλος που επινόησε/καθιέρωσε ο Γκουαρντιόλα προσπαθώντας να μεταφέρει την μπάλα καλύτερα από την άμυνα στην επίθεση. Ασχέτως δηλαδή των δυνατών σημείων του κάθε παίκτη, και οι δύο είχαν την τάση να συγκλίνουν στον άξονα και να φτιάχνουν τετράγωνα με τα 3 χαφ. Πολύ χρήσιμο αν παίζεις έτσι, αλλά ο ΠΑΟΚ παίζει δυσανάλογα πολύ από τις πτέρυγες. Ο Μπάμπα συγκλίνει, αλλά στο τελευταίο τρίτο. Ως τότε δίνει πλάτος στην ανάπτυξη, και στο δεύτερο τρίτο αφήνει τον Τάισον να κινείται στα μεσοδιαστήματα. Με Τέιλορ ο Τάισον θα κουτουλάει. Αντιθέτως θα τα πάει πολύ καλύτερα ο Ζίφκοβιτς όταν παίζει από αριστερά. Θέλει σωστό πάντρεμα χαρακτηριστικών, αν πετάμε απλά παίκτες μέσα θα τους βγάλουμε όλους ανεπαρκείς.
Ακόμα και ο Κένι σε φάση ανάπτυξης στο 2ο τρίτο μπορεί να παίξει το 1-2 συγκλίνοντας.
Από την αριστερή μεριά ποτέ δε γίνεται αυτό.
Ακόμα κι αν πάει εσωτερικά στο 2ο τρίτο θα είναι πολύ κλειστά και κοντά στον Τάισον, ο οποίος θα είναι κλεισμένος πάνω στη γραμμή, απλά για στήριγμα και ένα γρήγορο και κοντινό 1-2 χωρίς να πούμε ότι συγκλίνει και πάει προς τον άξονα.
Εσύ έχεις εικόνα από Τέιλορ στη Σκωτία; Μόνο έτσι μπορεί να παίξει και δυσκολεύεται στο να δώσει πλάτος;
Η συζήτηση για μπαμπα και άλλων παικτών προς ανανέωση προϋποθέτουν ότι προπονητής θα είναι ο Λουτσος (?)
Αν η ομάδα πορευτεί με Λουτσο τότε υπάρχουν συγκεκριμένοι παίχτες που τραβάνε περισσότερο κουπί από άλλους.
Τα μπακ είναι αυτό ακριβώς. Ο περσινός και φετινός Μπαμπά δεν μπορεί να υποστηρίξει μια δυάδα παικτών 3 διοργανώσεων. Και του χρόνου θα είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερος με τα κουσούρια του.
Κένι-γιαννουλης συνθετουν ταχυδυναμικα άκρα σε ρυθμούς επίθεσης αλλά και επιστροφής άμυνας.
Δυστυχώς όμως, με προϋπόθεση ότι μένει ο Λουτσος σίγουρα θα αρνηθεί να αλλάξει πολλά πρόσωπα ειδικά αν είναι να χτυπήσουμε ΤσουΛου. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι και ο Γιαννούλης να έρθει θα παίζει βασικός
Αν η ομάδα πορευτεί με Λουτσο τότε υπάρχουν συγκεκριμένοι παίχτες που τραβάνε περισσότερο κουπί από άλλους.
Τα μπακ είναι αυτό ακριβώς. Ο περσινός και φετινός Μπαμπά δεν μπορεί να υποστηρίξει μια δυάδα παικτών 3 διοργανώσεων. Και του χρόνου θα είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερος με τα κουσούρια του.
Κένι-γιαννουλης συνθετουν ταχυδυναμικα άκρα σε ρυθμούς επίθεσης αλλά και επιστροφής άμυνας.
Δυστυχώς όμως, με προϋπόθεση ότι μένει ο Λουτσος σίγουρα θα αρνηθεί να αλλάξει πολλά πρόσωπα ειδικά αν είναι να χτυπήσουμε ΤσουΛου. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι και ο Γιαννούλης να έρθει θα παίζει βασικός