Ισχύει τελικά για εμάς; Τον έβριζε όποιος βαζελος φοράει παπούτσια και ενδιαφερόμαστε για ένα τέτοιο άτομο; Που τον έδιωξε ο χειρότερος βαζελος όλων των εποχών;geobila έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 14:59 Τελικά αυτός ο Παπαδημητρίου έχει τόσα κονέ? Έχει αποδείξει ότι χτίζει ομάδες και πωλήσεις; Εχει τέτοιο λέγειν που πείθει Αλαφούζο Μελισσανίδη και τώρα Ιβάν;
Μου θυμίζει εκείνον το συνεργάτη του Βρύζα τον Ντίνο Διαμαντόπουλο που διετέλεσε ΤΔ σε Άρη και Παναθηναϊκό μεταξύ αλλων και ακουγόταν καποτε και για ΑΕΚ και νιώθω ότι ανακυκλώνουμε τους ίδιους και ίδιους στον ελλαδικό χώρο
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Πάντως, και τεχνικούς διευθυντές (και εγω ειμαι υπέρ) δεν μας βγηκε...
Φέρανε τον Μπότο, πολύ επυτυχημένο απο οτι γράφανε) βράδυ εφυγε....φέρανε τον Αρνεσεν, και αυτος το ιδιο...
Πρεπει να ταιριαξει στις ιδιαιτεότητες του συλόγου, και στα οικονομικά δεδομένα του ...
Φέρανε τον Μπότο, πολύ επυτυχημένο απο οτι γράφανε) βράδυ εφυγε....φέρανε τον Αρνεσεν, και αυτος το ιδιο...
Πρεπει να ταιριαξει στις ιδιαιτεότητες του συλόγου, και στα οικονομικά δεδομένα του ...
Παραδόξως ο Παπαδημητρίου ταιριάζει επειδή έχει δουλέψει στους άλλους 2 και ειδικά στον Μελισσανίδη.
Έφερε το Λουτσο, έφερε τον Αλμέιδα. Αρκεί;
Έφερε το Λουτσο, έφερε τον Αλμέιδα. Αρκεί;
Χρειαζομαστε στελεχωση γιατι εκτος απο τον Ρασβαν (εαν μεινει), ολοι οι αλλοι ειναι λουλουδια στον κηπο.
Θελουμε καποιον να ταρακουνει τα αποδυτηρια λιγο
Θελουμε καποιον να ταρακουνει τα αποδυτηρια λιγο
Ξαφνικά από χτες είναι σε δημοσιεύματα ότι θα συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ
-
Dimitrisou
Ρε παιδια αν το βγαλει καποιος σοβαρος να το συζηταμε..τωρα με μετρο και τον συγκεκριμενο που το πε δεν αξιζει ουτε κουβεντα..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- leomatos88, geobila
Όπως έχω τονίσει και παλιότερα, το πρόβλημα δεν το έχει αυτο το μέσο αλλά όσοι το παρακολουθούν
Έλεος πια συνέλθετε
Έλεος πια συνέλθετε