ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Αν αρχισουμε τα δεν μας ενδιαφερουν τα κυπελλα, ας μην αναρωτιομαστε γιατι η Τουμπα εχει μεγαλα κενα και μονο εμεις δεν γεμισαμε το Βολο. Μεγαλη απογοητευση σιγουρα το αν δεν ερθει το πρωταθλημα, αλλα καμμια σχεση με το κυπελλο. Και για να εχουμε καλο ρωτημα, η ΠΑΕ εγραψε πως μεχρι το περασμενο Σαββατο ηταν το deadline για αγορα εισιτηριου για τα διαρκειας και οσους δεν πηγαν στην Ισπανια. Απο εκει και μετα τι ενημερωση υπαρχει; Ξερει καποιος αν θα διατεθουν ταυπολοιπα; Τελειωσαν; Εμειναν καποια; Οχι πως εχω ελπιδες ο καθε αργοσχολος εκει μεσα να αποκτησει σεβασμο για το λαο της ομαδας, αλλα ετσι για το γαμωτο να πω πως το προσπαθησα...
Καμία ενημέρωση 3 μέρες πριν τον τελικό, η όλη διαχείριση τόσο στο θέμα της έδρας του τελικού όσο και των εισιτηρίων δείχνει πόσο σέβεται η ΠΑΕ τον κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια. Τεσπά ας σηκώσουμε το κύπελλο αυτό είναι το σημαντικό.
Ζιλε και Κενι ξεκινανε. Η επιλογη θα ειναι Μυθου.icue έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 23:10 Αν ειναι καλα ο Ζιφκοβιτς δεν νομιζω να υπαρχει το παραμικρο διλημμα.
Παμε τωρα στα δυσκολα...Μειτε λογικα οχι και παλι. Μιχα...αγωνας δρομου
Έχεις ακούσει κάτι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τετ 22 Απρ 2026, 10:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απο αυτα που προσπαθουμε να αλιευσουμε ολοι μας με αγωνια απο γνωστους και φιλους.
Του Μειτε δυσκολο πολυ. Αλλα και με τον Μιχα υπαρχει θεματακι. Θεωρω ομως οτι θα σφιξει δοντια. (η τουλαχιστον ελπιζω εγω για να πιαστω απο καπου )
Φυσικα για το Ζιλε Κενι ξεκινανε εννοω οτι ειναι ετοιμοι ιατρικα να ξεκινησουν. Αν θα επιλεγουν απο τον Ραζβαν για την αρχικη 11αδα προφανως και δεν το ξερω. Δεν εχω φτασει σε τετοια επιπεδα
Του Μειτε δυσκολο πολυ. Αλλα και με τον Μιχα υπαρχει θεματακι. Θεωρω ομως οτι θα σφιξει δοντια. (η τουλαχιστον ελπιζω εγω για να πιαστω απο καπου )
Φυσικα για το Ζιλε Κενι ξεκινανε εννοω οτι ειναι ετοιμοι ιατρικα να ξεκινησουν. Αν θα επιλεγουν απο τον Ραζβαν για την αρχικη 11αδα προφανως και δεν το ξερω. Δεν εχω φτασει σε τετοια επιπεδα
@nunies4
Όχι τίποτα άλλο αλλά χθες έγραφα αυτό

Όχι τίποτα άλλο αλλά χθες έγραφα αυτό
Λες να το γκαντέμιασα..marsantos έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 12:33 Το κύπελλο αυτό αν αφεθεί να παιχθεί με τους γήινους νόμους θα το πάρουμε.
Το σημάδι το οποίο θα δείξει πως έχουμε άνωθεν παρέμβαση για να μην το πάρουμε θα είναι αν ακούσουμε πως ένα από τα 2 στόπερ δε μπορεί να παίξει ή αντίστοιχα αν ένας από τους 2 μικρούς δε μπορεί να παίξει
Πηρα τηλεφωνο στην παε. Μια που βγηκε μου απαντησε πως δεν εχουν εντολη να βγαλουν καποια ΝΕΑ ανακοινωση απο το ιερατειο και πως στην προηγουμενη ελεγε πως θα εβγαζαν τη νεα ΑΝ δεν ειχαν εξαντληθει τα εισιτηρια. Στην ευλογη ερωτηση μου ΑΝ οπως φαινεται εχουν ηδη εξαντληθει απαντησε πως δεν ξερει.
Στην ανακοινωση οντως ελεγε οτι μονο εαν δεν εξαντληθουν θα βγει νεα ανακοινωση
Οι πιό έτοιμοι πρέπει να παίξουνε.
Ανέτοιμοι (άρα δεν ξεκινάνε):
Μεϊτέ
Κένι
(Ζίφκοβιτς) γκρίζα ζώνη λόγω της αρχηγικής του συνεισφοράς.
Μύθου (απραξία)
Λόβρεν (τραυματίας)
Γιακουμ (τραυματίας)
Ντέσπο (καληνύχτα)
Ιβανούσετς (υπάρχει αυτός;)
Παβλένκα (ενοχλήσεις αλλά ίσως τις ξεπέρασε).
Πέλκας (δεν έχει παιχνίδια)
Βολιάκο + Μπιάνκο (δεν ξέρω γιατί δεν τους έδωσε αγώνες)
Άρα η 11άδα λογικά θα είναι:
Τσιφτσής
Μπάμπα
Σάντσεζ
Μίχα
Κεντζιόρα
Οζντόεφ + Ζαφείρης
Χατσίδης + Ντέλιας + Τάισον
Γερεμέγιεφ
Ούτε εμένα μ´ αρέσουν οι παραπάνω ως 11άδα, αλλά θα είναι ρίσκο να βάλει παίχτες με μικρό βαθμό ετοιμότητας. Και ο Ραζβάν δεν ρισκάρει ποτέ.
Ανέτοιμοι (άρα δεν ξεκινάνε):
Μεϊτέ
Κένι
(Ζίφκοβιτς) γκρίζα ζώνη λόγω της αρχηγικής του συνεισφοράς.
Μύθου (απραξία)
Λόβρεν (τραυματίας)
Γιακουμ (τραυματίας)
Ντέσπο (καληνύχτα)
Ιβανούσετς (υπάρχει αυτός;)
Παβλένκα (ενοχλήσεις αλλά ίσως τις ξεπέρασε).
Πέλκας (δεν έχει παιχνίδια)
Βολιάκο + Μπιάνκο (δεν ξέρω γιατί δεν τους έδωσε αγώνες)
Άρα η 11άδα λογικά θα είναι:
Τσιφτσής
Μπάμπα
Σάντσεζ
Μίχα
Κεντζιόρα
Οζντόεφ + Ζαφείρης
Χατσίδης + Ντέλιας + Τάισον
Γερεμέγιεφ
Ούτε εμένα μ´ αρέσουν οι παραπάνω ως 11άδα, αλλά θα είναι ρίσκο να βάλει παίχτες με μικρό βαθμό ετοιμότητας. Και ο Ραζβάν δεν ρισκάρει ποτέ.
Με το μυαλό στον ΟΦΗ – Ώρα αποφάσεων για Λουτσέσκου
Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου έχει ξεκινήσει και στον ΠΑΟΚ, το μυαλό όλων είναι στον ΟΦΗ.
Η ομάδα θα βρεθεί για μία ακόμη μέρα σήμερα στο γήπεδο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει το πλάνο του έχοντας να διαχειριστεί συγκεκριμένα δεδομένα.
Τόσο ο Γιώργος Γιακουμάκης, όσο και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι εκτός και δεν υπολογίζονται, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, όπως έγινε γνωστό χθες, ενώ στη διάθεσή του δε θα έχει και τον Ντέγιαν Λόβρεν που υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.
Aπό εκεί και πέρα, ο Τζόντζο Κένι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσουν, ενώ μένει να φανεί αν θα συμβεί το ίδιο και με τον Σουαλιό Μεϊτέ, με τις επόμενες ημέρες να είναι σημαντικές για όλους.
Το πρόγραμμα για την ομάδα περιλαμβάνει και σήμερα μία προπόνηση, με την προετοιμασία να συνεχίζεται και την προσοχή να είναι στραμμένη στον ΟΦΗ
Ο Κενυ ψιλο οκ φανηκε να ειναι οποτε εκτος απροοπτου θα ξεκινησει.
- ΑποστόληςΑ
Το ποιος θα ξεκινήσει και ποιος όχι είναι εκτιμήσεις ημών ή πληροφορία από το τεχνικό τημ της ΠΑΕ;
Μαλλον εκτιμησεις θα ελεγα.Εχουμε ακομα 2 μερες οποτε δεν ξερεις ποτε τι μπορει να προκυψει 
- ΑποστόληςΑ
Εγώ εκτιμώ ότι οι Kenny και Zivkovic που μπήκαν σαν αλλαγή την περασμένη Κυριακή θα ξεκινήσουν στην βασική 11άδα.
Η μόνη άλλη αλλαγή θα είναι ο Μύθου.
Η μόνη άλλη αλλαγή θα είναι ο Μύθου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 22 Απρ 2026, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- Azrael, Ορτζονικίδης
-
leomatos88
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια marsantos, εννοείται ανταποδίδω και σου εύχομαι τα καλύτερα!marsantos έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 22:54Παλίκαρε πολύ χαίρομαι που οι ωραίες πένες του φόρουμ αυξάνονται.
Να είσαι καλά και ακόμα καλύτερα μετά το κύπελλο του Σαββάτου..
Να έρθει αυτό το κύπελλο για 1926 λόγους, να το πανηγυρίσουμε με την ψυχή μας στο Βόλο, στη Θεσσαλονίκη και παντού.
Εάν σκεφτεί κανείς τί τρομερές προκρίσεις έφτασαν τον ΠΑΟΚ στον τελικό, θα διαπιστώσει ότι μόνο ο ΠΑΟΚ αξίζει αυτό το κύπελλο.
Και όπως είπες πάρα πολύ σωστά, με την κατάκτησή του προκρινόμαστε και σ' έναν άλλον τελικό, για να διεκδικήσουμε ακόμα ένα τρόπαιο.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- Ορτζονικίδης, marsantos