14. Andrija Zivkovic

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από nunies4 »

margas έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 08:28
marsantos έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 00:20 Βγήκε από τους 24 πως τραυματιστηκε.
Στην προπόνηση του Σαββάτου πριν το Καραϊσκάκης, έπαιζαν ποδοβολλευ ως άσκηση. Πάνω στην άσκηση έσκισε το πόδι του.
Τι στο καλό, όρθια σπαθιά είχαν βάλει για όρια;
Εκτός κι αν σε κάποιον από τους φορητούς στυλους του φιλέ ειχε καμία προεξοχη και το έφαγε εκεί.
Εγω έμαθα απο έμπιστη πηγή ότι το έπαθε σπιτι, απλά οι 24 θέλουν να το κρύψουν. Αφού ο κολκας ελεγε όταν έγινε οτι οταν σας το πω δε θα ξέρετε αν πρέπει να κλάψετε ή να γελάσετε.
Και εγω αυτο που ξερω δεν ειναι για τραυματισμο στην προπονηση. Τελος παντων δεν εχει και πολυ νοημα το τι και πως.
These users thanked the author nunies4 for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Δεν είναι μόνο η αγωνιστική βοήθεια. Αλλιώς είναι τα αποδυτήρια χωρίς τον ζιλέ και αλλιώς με αυτόν.

Η διαφορά της φετινής ομάδας με αυτήν του 24 νομίζω ήταν οι προσωπικότητες. Τότε είχες αποδυτήρια με ζιλέ, σβαμπ, αντρε. Που να χαθεί τέτοιο πρωτάθλημα;

Φέτος όταν έλειπε ο ζιλέ ποιος μπορούσε να δώσει ώθηση στην ομάδα; Κανεις είναι η απάντηση.
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

nunies4 έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 08:43
Στην προπόνηση του Σαββάτου πριν το Καραϊσκάκης, έπαιζαν ποδοβολλευ ως άσκηση. Πάνω στην άσκηση έσκισε το πόδι του.
Εκτός κι αν σε κάποιον από τους φορητούς στυλους του φιλέ ειχε καμία προεξοχη και το έφαγε εκεί.
Εγω έμαθα απο έμπιστη πηγή ότι το έπαθε σπιτι, απλά οι 24 θέλουν να το κρύψουν. Αφού ο κολκας ελεγε όταν έγινε οτι οταν σας το πω δε θα ξέρετε αν πρέπει να κλάψετε ή να γελάσετε.
Και εγω αυτο που ξερω δεν ειναι για τραυματισμο στην προπονηση. Τελος παντων δεν εχει και πολυ νοημα το τι και πως.
Προφανως δεν έχει νόημα το τι και πως, απλά δε μαρεσει να μας κοροϊδεύουν στα μούτρα. Δεν θα ήταν σωστό να βγει ότι τραυματίστηκε σπίτι του 5 μέρες πριν τον τελικό, αλλά δεν τους πίεσε και κανείς να δικαιολογηθούν.

Ή μην το αναφέρετε καθόλου, εφόσον γύρισε και είναι υγιής ή περιμένετε το τέλος της σεζόν που τέτοιες ειδήσεις δε θα επηρέαζαν το αγωνιστικό κομμάτι.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

navigator11 έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 07:53 Δυστυχώς όμως μιλάμε για την ψυχή αυτής της ομάδας. Οι απουσίες του Ζιλε και του Μίχα κατά τη γνώμη μου είναι μη διαχειρίσιμες. Το 90+% αυτό θεωρεί ότι ισχύει πρωτίστως για τον Μεϊτέ, που επίσης είναι τεράστια απώλεια. Αλλά χωρίς τους άλλους 2 επί της ουσίας ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα.
Navi καλημέρα.
Κοίτα, επειδή είμαι ο πρώτος και μεγαλύτερος γκρινιάρης εδώ στο φόρουμ για το θέμα των απουσιών από την πρώτες στιγμές που άρχισε το ντόμινο.
Θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να πούμε πως χάρη στην ατυχία του Αντρίγια με το ποδοβόλλεϋ χάνουμε το πρωτάθλημα γιατί ο Αντρίγια είναι μια σημαίνουσα προσωπικότητα για το γκρουπ.
Όντως ήταν πολύ μεγάλη η απουσία του αλλά ως εκεί.
Η απουσία του Αντρίγια απλά λειτούργησε επιβαρυντικά και επιτάχυνε τη διαδικασία απορρύθμισης η οποία ξεκίνησε με τον τραυματισμό του Ντέλια.
Η απουσία του Αντρίγια ήρθε σε στιγμή που ήδη η ομάδα υπέφερε. Θυμίζω πως με Λάρισα και Κηφισιά ο Αντρίγια ήταν παρών.
Όπως έγραφα και χθες για να γίνει κατανοητή η απορρυθμιστικήδίνη στην οποία περιήλθε ο ΠΑΟΚ πρέπει να την προσεγγίσεις ως μια ενιαία φάση που ξεκίνησε από τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό συνυπολογίζοντας και όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην οποία λειτουργούσε η ομάδα ενώ ταυτόχρονα κάθε καινούριο πρόβλημα που εμφανιζόταν δρούσε σωρευτικά στα προηγούμενα και όλα αυτά εν μέσω ασταμάτητων αγωνιστικών υποχρεώσεων ανά 3 ημέρες..
Θα μου πεις άρα είτε παρών είτε απών ο Αντρίγια είναι το ίδιο;
Κοίτα καθαρά πρακτικά ο Αντρίγια στο Καραϊσκάκης ίσως να βοηθούσε στο να έρθει η νίκη γιατί με την κατάσταση στην οποία ήταν ο οσφπ και όταν άνοιξε το παιχνίδι μετά το 60', η οξυδέρκειά του και η επιδραστικότητα σε σχέση με Χατσίδη και Ντεσπόντοφ ίσως να ήταν καθοριστικές. Αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά.
Πιθανόν η παρουσία του να συγκρατούσε λίγο την κατηφόρα και απλά αντί για -8 να ήμασταν τώρα στο -3 ή -4. Σημαντικό θα μου πεις καθώς θα ήμασταν ακόμα στο παιχνίδι. Εκτιμώ όμως πως πάλι μειονεκτικά θα ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Για μένα το μεγαλύτερο καλό που θα έκανε η παρουσία Αντρίγια είναι η προστασία Χατσίδη. Στον μικρό έπεσαν λίγο παραπάνω από όσα μπορούσε να δώσει τη συγκεκριμένη στιγμή, με αποτέλεσμα το παιδί να μπουκώνει όλο και περισσότερο αγώνα με αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που υπό ΚΣ μπορεί να κάνει θαύματα. Είναι τέτοιο το στυλ παιχνιδιού που θέλει ροή, συνέχεια, ρυθμό, παιχνίδια και όλα αυτά σιγά σιγά δίνουν αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα. Αν αυτά πειραχτούν με βία και σε μόνιμη κατάσταση δεν μπορεί να επανέλθει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εκτιμώ πως το Σάββατο θα πάρουμε το κύπελλο.
Για να είμαι αισιόδοξος, αβίαστα και όχι προσποιητά, εγώ ο με το παραμικρό γκρινιάρης, ίσως βγει αληθινό.. :mrgreen:
Έτσι έχει κουμπώσει στο μυαλό μου όπως ακολουθώ και προσπαθώ να ψυχανεμιστώ την ροή και το βηματισμό της ομάδας.

Και αντίστοιχα δεν είμαι αισιόδοξος για το μετά. Δεν νομίζω πως η ομάδα μπορεί να ανακάμψει σε σειρά αγώνων. Ή για να το πω καλύτερα μετά θα πηγαίνει αγώνα με αγώνα. Αν πηγαίνει καλά στον τρέχοντα αγώνα θα παίρνει μια ανάσα για το επόμενο. Στο πρώτο όμως ανεπιτυχές θα κρεμάσει.
Και φυσικά ακόμα και στα πετυχημένα αποτελέσματα μη νομίζουμε πως θα δούμε καμιά τρελή απόδοση. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ξαναφτάσει στο 0-0 και να μπορέσει να τουμπάρει τις λεπτομέρειες υπέρ του.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
navigator11, Apil44
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν αντιλέγω σε αυτά που αναλύεις, αδερφέ. Εστιάζω πιο πολύ σε αυτό που αναφέρεις σχετικά με το φρένο στην κατηφόρα. Κι η δική μου πεποίθηση αυτή είναι. Ότι τη δεδομένη στιγμή θα βρισκόμαστε ακόμα, με όχι αμελητέο μειονέκτημα έστω, στο κόλπο του πρωταθλήματος. Ο γέγονε όμως γέγονε, ας ευχηθούμε εφεξής να έρθουν, με όποιον τρόπο κι αν έρθουν, κάποια νικηφόρα αποτελέσματα να φύγει η σεζόν με όσο λιγότερο πικρή επίγευση γίνεται.
These users thanked the author navigator11 for the post:
Apil44
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

margas καλημέρα.
Εννοείται πως τίποτα δεν παίρνουμε ως δεδομένο. Απλά ανέφερα τι έβγαλαν οι 24. Όλον αυτόν τον καιρό έχουν ακουστεί αρκετά αντιφατικά πράγματα.
Όπως λέει κι ο @nunies4 σημασία έχει ότι τραυματίστηκε. Το πως, που, πότε δεν έχει νόημα.
Τώρα έχει νόημα να είναι απολύτως καλά και να είναι σε θέση να βοηθήσει το Σάββατο.
These users thanked the author marsantos for the post:
margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”