Βρείτε μου δύο εισιτήρια η δύο προσκλήσεις και κερνάω τα τσίπουρα με μεζέ.
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Λοιπόν για να μην σας πρήζω μέχρι την ώρα του αγώνα.
εγω βαρεθηκα να αναρωτιεμαι αυτο ακριβως το πραγμα.και το χειροτερο δεν τον ρωταει κανεις γιατιAzrael έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:26 Και εδω θα ρωτησω οπως και στο live του αγωνα.Γιατι δεν πηρε ουτε λεπτο ο Μυθου την Κυριακη;
Μη μασάς Ολλανδε. Καλύτερα να μη λέει κανείς τίποτα. Πέμπτη μεσημέρι πάνε Πήλιο, απομονωνονται, βγαίνουν Σάββατο και το παίρνουν.van rooy έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:50 Κανείς δεν μιλάει για τον τελικό κυπέλλου απο την ομάδα .
Κανείς δεν λέει πάμε να πάρουμε το κύπελλο.
Δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία .
Όλος ο περίγυρος εντός και εκτός ομάδας έπρεπε να το φωνάζει δυνατά , να δημιουργηθεί κλίμα πίστης συσπείρωσης και αισιοδοξίας.
Αντί αυτού....το αμίλητο νερό....άκρα του τάφου σιωπή...λες και πάμε να παίξουμε ακόμα ένα ματς.
Θα καταλάβουμε πράγματα στη συνέντευξη τύπου.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Όλο το ματς για μένα είναι το πως θα εξουδετερώσουμε τον Νους. Αν ο Κόντης τον ρίξει πάνω στον Μπάμπα, θα υπάρχει πρόβλημα. Αν μας κάνει την χάρη και τον ρίξει πάνω στον Κένι, έχουμε ελπίδες να κρατήσουμε το 0. Μπροστά ένα γκολ θα το βρούμε κάπως.
Αν ομάδα με τέτοια μπατζετ και μονάδες δε μπορεί να κερδίσει λαρισες, βόλους, παναιτωλικους και σια το διώχνεις όλο το αγωνιστικό τμήμα. Δεν χρειάζεται υπεροψία αλλά με τέτοια διαφορά δυναμικότητα πρέπει να έχεις τη ποιότητα να αποδείξεις τη διαφορά ακόμα και με 5-6 γλείψεις βασικών.
Τώρα που το σκέφτομαι γιατί να μη πάρει ο ΟΦΗ το κύπελλο; Στο πηγάδι κατούρησε;
Τελικό πέρυσι, τελικό φέτός , κάπου δε θα κάτσει η μπίλια;
Και τι να φοβηθεί , τη μικτη του Νοσοκομείου Ευαγγελισμου;
50-50 είναι το ματς.
Κάτσε μη ξανατραυματιστεί κανένας άλλος πάλι
Τελικό πέρυσι, τελικό φέτός , κάπου δε θα κάτσει η μπίλια;
Και τι να φοβηθεί , τη μικτη του Νοσοκομείου Ευαγγελισμου;
50-50 είναι το ματς.
Κάτσε μη ξανατραυματιστεί κανένας άλλος πάλι
Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει ο Σάντσες.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 14:12 Όλο το ματς για μένα είναι το πως θα εξουδετερώσουμε τον Νους. Αν ο Κόντης τον ρίξει πάνω στον Μπάμπα, θα υπάρχει πρόβλημα. Αν μας κάνει την χάρη και τον ρίξει πάνω στον Κένι, έχουμε ελπίδες να κρατήσουμε το 0. Μπροστά ένα γκολ θα το βρούμε κάπως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PablitoV2 την Τρί 21 Απρ 2026, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author PablitoV2 for the post:
- boogeyman77
Εαν το Σαββατο η ομαδα εχει εντασεις και τρεξιματα σημαινει οτι καταλαβαν πως εχουμε ενα ακομα ματς στην σεζον που μπορουμε 90 λεπτα να το κανουμε. Και μετα οτι γινει στα πλειοφ. Με οσους μεινουμε.
Φυσικα αυτο δεν θα ειναι καθολου φυσιολογικο και θα συνεπαγεται καταστροφικη διαχειριση.
Φυσικα αυτο δεν θα ειναι καθολου φυσιολογικο και θα συνεπαγεται καταστροφικη διαχειριση.
- navigator11
Εγώ πάντως, αν τη δεδομένη στιγμή είχαμε συνεχείς αναφορές για το πόσο πολύ θέλουν το τρόπαιο, ότι θα δώσουν τα πάντα για να το πάρουν για χάρη του κόσμου κλπ, θα ανησυχούσα πολύ παραπάνω. Γίνεται να μη γίνει από πλευράς της ομάδας η παραμικρή αναφορά μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα;marsantos έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 14:02Μη μασάς Ολλανδε. Καλύτερα να μη λέει κανείς τίποτα. Πέμπτη μεσημέρι πάνε Πήλιο, απομονωνονται, βγαίνουν Σάββατο και το παίρνουν.van rooy έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:50 Κανείς δεν μιλάει για τον τελικό κυπέλλου απο την ομάδα .
Κανείς δεν λέει πάμε να πάρουμε το κύπελλο.
Δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία .
Όλος ο περίγυρος εντός και εκτός ομάδας έπρεπε να το φωνάζει δυνατά , να δημιουργηθεί κλίμα πίστης συσπείρωσης και αισιοδοξίας.
Αντί αυτού....το αμίλητο νερό....άκρα του τάφου σιωπή...λες και πάμε να παίξουμε ακόμα ένα ματς.
Θα καταλάβουμε πράγματα στη συνέντευξη τύπου.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- marsantos
- katafraktos
Ας βγάλουν όλοι θλάση, το θέμα είναι το κύπελλοicue έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 14:49 Εαν το Σαββατο η ομαδα εχει εντασεις και τρεξιματα σημαινει οτι καταλαβαν πως εχουμε ενα ακομα ματς στην σεζον που μπορουμε 90 λεπτα να το κανουμε. Και μετα οτι γινει στα πλειοφ. Με οσους μεινουμε.
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- Azrael
Τώρα είδα το βίντεο με το παιδάκι που βάζει τα κλάματα μόλις μαθαίνει πως θα πάει να δει τον τελικό από κοντά.
Είχα γράψει πρόπερσι στο παο-αρης πως επιθυμώ να το πάρει ο άρης το κύπελλο γιατί ως άνθρωπος δε θέλω μονοπώλιο στη χαρά.
Καλά, κανενός είδους μονοπώλιο δε θελω αλλά άλλη κουβέντα αυτή.
Θα ήταν πολύ ωραίο η ποδοσφαιρική οπαδική χαρά να μοιράζεται αραιά και που και να μην μονοπωλούν μόνο οι 4.
Αν παίρναμε το πρωτάθλημα γι' αυτό ακριβώς το λόγο δε θα είχα κανένα πρόβλημα να έπαιρνε το κύπελλο ο ΟΦΗ, ίσα ίσα που μάλλον θα το εξεφραζα και ως επιθυμία.
Τώρα οπως ήρθαν τα πράγματα, για τον πατέρα μου, για μένα και τα δικά μου παιδάκια που θα δούμε παρέα τον τελικό, αλλά και για ολους εσάς εδώ στο φόρουμ που σας νιώθω κατά κάποιον τροπο ως μια μεγαλη οικογένεια, θέλω διακαώς να το πάρουμε εμείς.
Αν το χάσουμε όμως, μέσα στη μεγάλη μου πίκρα και στενοχώρια, θα σκέφτομαι πως έχει χαρεί αυτό το παιδάκι..
Είχα γράψει πρόπερσι στο παο-αρης πως επιθυμώ να το πάρει ο άρης το κύπελλο γιατί ως άνθρωπος δε θέλω μονοπώλιο στη χαρά.
Καλά, κανενός είδους μονοπώλιο δε θελω αλλά άλλη κουβέντα αυτή.
Θα ήταν πολύ ωραίο η ποδοσφαιρική οπαδική χαρά να μοιράζεται αραιά και που και να μην μονοπωλούν μόνο οι 4.
Αν παίρναμε το πρωτάθλημα γι' αυτό ακριβώς το λόγο δε θα είχα κανένα πρόβλημα να έπαιρνε το κύπελλο ο ΟΦΗ, ίσα ίσα που μάλλον θα το εξεφραζα και ως επιθυμία.
Τώρα οπως ήρθαν τα πράγματα, για τον πατέρα μου, για μένα και τα δικά μου παιδάκια που θα δούμε παρέα τον τελικό, αλλά και για ολους εσάς εδώ στο φόρουμ που σας νιώθω κατά κάποιον τροπο ως μια μεγαλη οικογένεια, θέλω διακαώς να το πάρουμε εμείς.
Αν το χάσουμε όμως, μέσα στη μεγάλη μου πίκρα και στενοχώρια, θα σκέφτομαι πως έχει χαρεί αυτό το παιδάκι..
- These users thanked the author marsantos for the post (total 6):
- navigator11, hasio_john, john78, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Kourdos, margas
- Caballo Viejo
Κάποτε σε ανάλογη περίπτωση πήγαιναν μια βόλτα στο προπονητικό οι σύνδεσμοι για να απαιτήσουν το κύπελλο. Τώρα είμαστε μόνο για τα πανηγύρια στην Αριστοτέλους, τα βεγγαλικά και τις σέλφι.
Ευτυχώς που είμαι εξηντάρης κι έζησα τα χρόνια που ήμαστε φτωχοί και γυάλιζε το μάτι μας για έναν τίτλο και δεν μπορώ να ακούω τις σαχλαμάρες του τύπου κρίμα κι ο ΟΦΗ που είναι καλά παιδιά και δεν θα γίνει και τίποτα αν το χάσουμε. Εγώ έμαθα να είμαι Παοκτσής απ' το σχολείο που ήμουν ο μοναδικός ανάμεσα σε διακόσια παιδιά και μετά στις εκδρομές τη σκληρή δεκαετία του 80 που έψαχνα να βρω γωνία για να πιάνει το τρανζιστοράκι εκεί στα ξένα που ζούσα κι εξακολουθώ να αρρωσταίνω σε κάθε ματς κι ας έχω ζήτημα με την καρδιά μου.
Τον ΠΑΟΚ δεν τον λυπήθηκε ποτέ κανείς κι αφήστε τα δακρύβεχτα για τον ΟΦΗ.
Να πάψει η μιζέρια και να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί, όπως μας ταιριάζει.
Το κύπελλο θα το πάρει ο ΠΑΟΚ.
Ευτυχώς που είμαι εξηντάρης κι έζησα τα χρόνια που ήμαστε φτωχοί και γυάλιζε το μάτι μας για έναν τίτλο και δεν μπορώ να ακούω τις σαχλαμάρες του τύπου κρίμα κι ο ΟΦΗ που είναι καλά παιδιά και δεν θα γίνει και τίποτα αν το χάσουμε. Εγώ έμαθα να είμαι Παοκτσής απ' το σχολείο που ήμουν ο μοναδικός ανάμεσα σε διακόσια παιδιά και μετά στις εκδρομές τη σκληρή δεκαετία του 80 που έψαχνα να βρω γωνία για να πιάνει το τρανζιστοράκι εκεί στα ξένα που ζούσα κι εξακολουθώ να αρρωσταίνω σε κάθε ματς κι ας έχω ζήτημα με την καρδιά μου.
Τον ΠΑΟΚ δεν τον λυπήθηκε ποτέ κανείς κι αφήστε τα δακρύβεχτα για τον ΟΦΗ.
Να πάψει η μιζέρια και να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί, όπως μας ταιριάζει.
Το κύπελλο θα το πάρει ο ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Caballo Viejo for the post (total 7):
- nikvasil, hasio_john, Special 4, boogeyman77, Roo -4-, Γερασίμου, kmallio
Γενικά χαλαρά με τις προβλέψεις 11αδας όσον αφορά τον τελικό, με την συχνότητα που τραυματίζονται οι δικοί μας δεν μπορεί να γίνει καμία (σοβαρή) πρόβλεψη.
Ας περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι μέχρι το Σάββατο βράδυ και βλέπουμε τι και πως.
Ας περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι μέχρι το Σάββατο βράδυ και βλέπουμε τι και πως.