7. Γιώργος Γιακουμάκης
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Δεν ξέρω το ιστορικό του, αλλά έχει συχνούς τραυματισμούς στην καριέρα του ο Γιακουμάκης για να λέμε ότι δεν αξίζει απλά από το φετινό δείγμα;
Απο την μια λες κριμα που χαντακωθηκε η χρονια και τελειωσε τοσο αδοξα, απο την αλλη δεν γινεται μετα απο τετοιο βατερλο να μην αναθεωρησουν καποια πραγματα για την λειτουργια του αγωνιστικου τμηματος.
@geobila χαχαχα.
Είσαι δύναμη. Μόλις τώρα ρώτησα το γιατρό στο άλλο τοπικ.
Είσαι δύναμη. Μόλις τώρα ρώτησα το γιατρό στο άλλο τοπικ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τρί 21 Απρ 2026, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:50 Απο την μια λες κριμα που χαντακωθηκε η χρονια και τελειωσε τοσο αδοξα, απο την αλλη δεν γινεται μετα απο τετοιο βατερλο να μην αναθεωρησουν καποια πραγματα για την λειτουργια του αγωνιστικου τμηματος.
ναι όπως αναθεώρησαν πέρυσι και πρόπερσι κλπ κλπ...
αυτό είναι το ταβάνι μας με Σαββίδη - δεν είμαστε αχάριστοι έχει ανεβάσει σαφώς επίπεδο την ομάδα αλλά να περιμένεις να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας μετά απο 14 χρόνια...δεν γίνεται.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αντικειμενικά μιλώντας, ήταν καλή κίνηση και προσέφερε. Τρομερή αναβάθμιση σε σχέση με όσα είχαμε δει. Από κει και πέρα, και ασχέτως τραυματισμών, το ζήτημα είναι το πως θα παίξει του χρόνου η ομάδα. Αν μείνει ο Λουτσέσκου, δεν έχουμε λόγο να μην τον κρατήσουμε. Θεωρώ ότι ο Ρουμάνος είναι ικανοποιημένος με τον παίκτη. Αν αλλάξουμε προπονητή, εκεί ζορίζουν τα πράγματα. Δεν ταιρίαζει σε κάθε τρόπο παιχνιδιού και θα πρέπει να δούμε τι θα χρειαστούμε από το φορ μας.
Ωστόσο επειδή ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εικάζω ότι για δύο μήνες θα ακούμε ότι δίνουμε 2Μ και οι Μεξικανοί δεν πάνε κάτω από 4Μ.
Ωστόσο επειδή ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εικάζω ότι για δύο μήνες θα ακούμε ότι δίνουμε 2Μ και οι Μεξικανοί δεν πάνε κάτω από 4Μ.
Σίγουρα όχι ότι τραυματίζεται και στον ύπνο του, που λέει ο @Taseos και ότι ευτυχώς που τραυματίστηκε τώρα για να γλιτώσουμε τα λεφτά.Miles έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:48 Δεν ξέρω το ιστορικό του, αλλά έχει συχνούς τραυματισμούς στην καριέρα του ο Γιακουμάκης για να λέμε ότι δεν αξίζει απλά από το φετινό δείγμα;
Νορμάλ ήταν μέχρι τώρα η τελευταία δεκαετία.

- ΑποστόληςΑ
Ο Γιακουμάκης ήταν φέτος το καλύτερο φορ που είχε ο ΠΑΟΚ μετά την εποχή Prijovic.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 4):
- Special 4, aivas19, Kabamaru11, Kostas_FI
-
Maezono Masakiyo
Miles έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:48 Δεν ξέρω το ιστορικό του, αλλά έχει συχνούς τραυματισμούς στην καριέρα του ο Γιακουμάκης για να λέμε ότι δεν αξίζει απλά από το φετινό δείγμα;
Αν αναφέρεσαι σε μένα μίλησα λαμβάνοντας υπόψιν το ποσό της ρήτρας που ακουγόταν καθώς και την ηλικία του ποδοσφαιριστή.
Ο πιο «φορ Λουτσεσκου» που εχουμε δει, ισως μαζί με τον Νελσον που τραυματιστηκε και δεν εδειξε τι μπορει. Τωρα για του χρονου δυσκολευει η εξισωση. Με ενα καλο ντιλ ας μεινει για 2ος αλλα ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (λεω εγω τωρα)
Εγώ θέλω έναν Γιακουμάκη νεότερο και όχι τόσο διαλυμένο. Ήρθε έπαιξε δεν ξέρω τι προετοιμασία έκανε. Πάντως δεν είναι εδώ τώρα που καίει
- These users thanked the author Taseos for the post:
- namisenoiazei
- namisenoiazei
ΗΤΑΝΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:54 Ο Γιακουμάκης ήταν φέτος το καλύτερο φορ που είχε ο ΠΑΟΚ μετά την εποχή Prijovic.
Τελευταία παιχνίδια που είχε παίξει όμως δεν ανταποκρίθηκε καθόλου.
Επίσης όπως είχα πει και στην αρχή 5 εκ. η ρήτρα καθώς και ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο (αν ψάξετε θα δείτε ότι είναι πάνω από 2+) καθώς και το ότι είναι 32 δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός.
-
Maezono Masakiyo
aivas19 έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:59 Ο πιο «φορ Λουτσεσκου» που εχουμε δει, ισως μαζί με τον Νελσον που τραυματιστηκε και δεν εδειξε τι μπορει. Τωρα για του χρονου δυσκολευει η εξισωση. Με ενα καλο ντιλ ας μεινει για 2ος αλλα ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (λεω εγω τωρα)
Μύθου και Γιερεμέγιεφ που έχει συμβόλαιο και του χρόνου τι θα γίνουν;
- hasio_john
Ο άνθρωπος είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, μακάρι να τον κρατήσουμε ...
Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μπήκε και αυτός στην ατελείωτη λίστα των τραυματισμένων.
Να ήταν ένας, δύο άντε να πεις ότι συμβαίνει σε όλα τ' αθλήματα!
Τώρα όμως έχουμε ξεκλήρισμα της ομάδας και σίγουρα αυτό βαραίνει τον προπονητή με την γενική διαχείριση των παιχτών και όλο το team των προπονήσεων / γυμναστικής και κτλ που σίγουρα κάτι πήγε στραβά με την τακτική τους!
Εγώ προσωπικά τον θέλω τον Γιακουμάκη στην ομάδα, αξίζει μέχρι και του τελευταίου ευρώ να δώσουμε γι' αυτά που χρειάζονται.
Δε νοείται να βάλαμε τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Ζαφείρη και ν' αφήσουμε αυτό τον παιχταρά τώρα να πάει αλλού!
Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μπήκε και αυτός στην ατελείωτη λίστα των τραυματισμένων.
Να ήταν ένας, δύο άντε να πεις ότι συμβαίνει σε όλα τ' αθλήματα!
Τώρα όμως έχουμε ξεκλήρισμα της ομάδας και σίγουρα αυτό βαραίνει τον προπονητή με την γενική διαχείριση των παιχτών και όλο το team των προπονήσεων / γυμναστικής και κτλ που σίγουρα κάτι πήγε στραβά με την τακτική τους!
Εγώ προσωπικά τον θέλω τον Γιακουμάκη στην ομάδα, αξίζει μέχρι και του τελευταίου ευρώ να δώσουμε γι' αυτά που χρειάζονται.
Δε νοείται να βάλαμε τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Ζαφείρη και ν' αφήσουμε αυτό τον παιχταρά τώρα να πάει αλλού!
Αν πχ έχουμε Γιακουμάκη(ή Γιακουμοβιτς), συν έναν ισάξιο και του πούμε θα κρατήσεις και Μύθου στο ροτεσιον αλλά και Γιερεμεγιεφ (το ιδανικό για εμάς τους οπαδούς) θα τον ψάχνουμε τον Λουτσεσκου είτε ψυχολιγικα είτε κυριολεκτικά γιατί θα τα έχει με τον Γιώργο.Special 4 έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:47Για να γίνει αυτό,για να μοιράζει ο προπονητής τα παιχνίδια, γιατί δεν φταίει σε όλα ο προπονητής, ήθελες 2 Γιακουμάκηδες.Мир έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:33 Προφανώς και ο Γιακουμάκης στα 31+ σωματικά είναι σε θέση να προσφέρει 25-30 αγώνες μάξιμουμ σε υψηλή ένταση για να βγάλει πχ 15- 20 πολύ ποιοτικά ματς.
Το ίδιο ενδεχομένως να ισχύει και με αρκετούς παίκτες που είναι άνω τον 29 με συγκεκριμένο μυοκο όγκο/επιβαρυνσεις βλέπε Μειτε, Οζντοεφ, Πέλκα κλτ. Μπορεί να μην τραυματιστεί κάποιος αλλά να είναι σκιά του εαυτού του ή να μην ακούνε τα πόδια με το που βγει η ένταση που λέγαμε ποδοσφαιρικά.
Αν αποφασιστεί να μείνει πρέπει να γίνει μια προσπάθεια να το κατανοήσουν και οι αθλητες αλλά και περισσότερο ο προπονητής ο οποίος θα πρέπει να μοιράζει το χρόνο, mentality και προπονήσεις με περισσότερους από 1-2 παίκτες για κάθε θέση.
Η θα πρέπει να ζητήσει παίκτες copy&paste ως προς τα χαρακτηρηστικα και να διαχειρηστει τις προσωπικοτητες τους ή να γινει στοχευση σε υπεραθλητες 16-20 και να κανουμε ευχαιλεα να μην σκασουν.
Τον Γιακουμάκη και ακόμα έναν σαν τον Γιακουμάκη, για να μοιράζονται τα παιχνίδια.
Όχι Γιακουμάκη και Τσάλοφ.
Όχι Γιακουμάκη και Γερεμέγεφ.
Μια από τις αδυναμίες του είναι ότι ναι μεν στηρίζεται σε άριστες προσωπικές σχέσεις με τους παίκτες του αλλά δεν έχει χρόνο να διαχειριστει με αυτό το στυλ και χωρίς να κανείς διακρίσεις ένα μεγαλύτερο ρόστερ.
- ΑποστόληςΑ
O ΠΑΟΚ έχει ιατρικό τημ να συμβουλέψει τον ΤΔ για ποιο λόγο είχε φέτος τραυματισμούς και αν αυτό οφείλεται στο καταπονήθηκε περισσότερο απ' όσο έπρεπε, ή αν ο οργανισμός του θέλει ειδική μεταχείρηση.