Χθες που ρώτησα μου είπαν για θλάση β βαθμού, λογικά θα βγει και επίσημα (θέλω να πιστεύω).
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
θα μας τον δώσουν φθηνότερα λόγω τραυματισμών οπότε και του χρόνου εδω για αποθεραπείες 
Ο συμφορουμίτης που είχε την ... Lassie ως άβαταρ με ένα Θ μπροστά, πού βρίσκεται;
Τον Γιακουμάκη δεν τον πίστευα αλλά με διέψευσε.
Με τα παιχνίδια που έκανε, είπα επιτέλους βρήκαμε επιθετικό.
Γιατί χορτάσαμε Σαμάτα, Τσάλοφ, Τσόλακ και πολλά άλλα κατ' ευφημισμό σέντερ φορ.
Τον δε Γερεμέγεφ, τον θεωρώ μια πολύ φτηνή λύση ανάγκης για τον ΠΑΟΚ, όταν ο παίκτης ήταν ο 5ος επιθετικός στο βάζελο
και φάνηκε στο γήπεδο. Ούτε καν τον αισθάνονται οι αντίπαλοι αμυντικοί.
Όχι ότι είναι άμπαλος, καλά τεχνικά στοιχεία έχει, αλλά τον θεωρώ πολύ λίγο για τον ΠΑΟΚ. Πολύ λίγο.
Ναι, ναι, ξέρω, ξέρω, θα βρούμε εύκολα να φέρουμε καλύτερο από τον Γιακουμάκη. Sure. Done deal. Σίγουρα....
Με τα παιχνίδια που έκανε, είπα επιτέλους βρήκαμε επιθετικό.
Γιατί χορτάσαμε Σαμάτα, Τσάλοφ, Τσόλακ και πολλά άλλα κατ' ευφημισμό σέντερ φορ.
Τον δε Γερεμέγεφ, τον θεωρώ μια πολύ φτηνή λύση ανάγκης για τον ΠΑΟΚ, όταν ο παίκτης ήταν ο 5ος επιθετικός στο βάζελο
και φάνηκε στο γήπεδο. Ούτε καν τον αισθάνονται οι αντίπαλοι αμυντικοί.
Όχι ότι είναι άμπαλος, καλά τεχνικά στοιχεία έχει, αλλά τον θεωρώ πολύ λίγο για τον ΠΑΟΚ. Πολύ λίγο.
Ναι, ναι, ξέρω, ξέρω, θα βρούμε εύκολα να φέρουμε καλύτερο από τον Γιακουμάκη. Sure. Done deal. Σίγουρα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τρί 21 Απρ 2026, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- theodorsalonika
Επισήμως θλάση 2ου βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο και συνεπώς τέλος η σεζόν και δεν ξέρω αν θα τον ξαναδούμε στον ΠΑΟΚ.
Φορ μάλλον ο Μύθου στον τελικό. Πάντως γενικά να περιμένουμε μην τυχόν και βγει και τίποτα άλλο μέχρι το Σάββατο.
Φορ μάλλον ο Μύθου στον τελικό. Πάντως γενικά να περιμένουμε μην τυχόν και βγει και τίποτα άλλο μέχρι το Σάββατο.
Και εδω θα ρωτησω οπως και στο live του αγωνα.Γιατι δεν πηρε ουτε λεπτο ο Μυθου την Κυριακη;
-
George Best4
Περιμενω καποιον να γραψει, "Δε χρειαζεσαι Γιακουμακη, Μειτε, Κενι, Ζιβκοβιτς, Μιχαηλιδη, Ντελια, Ντεσποτοφ" για να κερδισεις τον ΟΦΗ (ή τον βαζελο ή την κουλα ή οποιον)
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
- geobila, st4this
- loukas karadimos
Ελπίζω με το τέλος της σεζόν το ιατρικό μας τημ να πάει σπίτι του και το τμήμα να οργανωθεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα.
Την πρώτη χρονιά που η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και παράλληλα πορεία σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο ουσιαστικά κατέρρευσε εντελώς
Όσον αφορά τα παιδιά που έμειναν να μπουν να παιξουν τους αγαπάμε τους ευχαριστούμε για όσα κάνανε φέτος αλλά δικαιολογίες δεν υπάρχουν, το κύπελλο επιβάλλεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη
Κανονίστε……
Την πρώτη χρονιά που η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και παράλληλα πορεία σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο ουσιαστικά κατέρρευσε εντελώς
Όσον αφορά τα παιδιά που έμειναν να μπουν να παιξουν τους αγαπάμε τους ευχαριστούμε για όσα κάνανε φέτος αλλά δικαιολογίες δεν υπάρχουν, το κύπελλο επιβάλλεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη
Κανονίστε……
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
- Azrael, st4this
Κανείς δεν μιλάει για τον τελικό κυπέλλου απο την ομάδα .
Κανείς δεν λέει πάμε να πάρουμε το κύπελλο.
Δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία .
Όλος ο περίγυρος εντός και εκτός ομάδας έπρεπε να το φωνάζει δυνατά , να δημιουργηθεί κλίμα πίστης συσπείρωσης και αισιοδοξίας.
Αντί αυτού....το αμίλητο νερό....άκρα του τάφου σιωπή...λες και πάμε να παίξουμε ακόμα ένα ματς.
Κανείς δεν λέει πάμε να πάρουμε το κύπελλο.
Δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία .
Όλος ο περίγυρος εντός και εκτός ομάδας έπρεπε να το φωνάζει δυνατά , να δημιουργηθεί κλίμα πίστης συσπείρωσης και αισιοδοξίας.
Αντί αυτού....το αμίλητο νερό....άκρα του τάφου σιωπή...λες και πάμε να παίξουμε ακόμα ένα ματς.
Γιατρέ καλησπέρα.Γερασίμου έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:19 Επισήμως θλάση 2ου βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο και συνεπώς τέλος η σεζόν και δεν ξέρω αν θα τον ξαναδούμε στον ΠΑΟΚ.
Πως εξηγείται να παθαίνει τέτοια ζημιά ενώ έρχεται από περίοδο χωρίς παιχνίδια;
Υπάρχει περίπτωση ο τραυματισμός που είχε από τη μπάλα να τον άφησε πίσω αθλητικά και τώρα που ξαναζοριστηκε να έβγαλε πρόβλημα;
Γιατί θυμάμαι τον Λουτσε να λέει για τον Ντελια πως ίσως το ότι είχε ασθενήσει μια δυο βδομάδες πριν και ήταν πιο αδύναμος, μπορεί να έπαιξε ρόλο που έπαθε θλάση μετά.
- ΑποστόληςΑ