paok_cv έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 21:59
Dimitrisou έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 22:05
paok_cv έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 21:54
Θυμάστε τις γιορτές πριν 10 χρόνια;
Μέγαρα μουσικής, όλη η παραλία το βράδυ με καπνογόνα, ταινίες.
ΤΣΣΚΑ Μοσχας φιλικό στο μπάσκετ που τότε ήμασταν εκεί ενα βήμα πριν το θάνατο.
ΠΑΟΚ είναι μόνο ο λαός του τελικά. Σήμερα ο Ιβάν έπρεπε να είναι στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλο φάουλ για μένα που είμαι ίσως από τους τελευταίους υποστηρικτές του.
Φετος η γιορτη εγινε για ολο τον λαο του ΠΑΟΚ που οπως λες ειναι ο ΠΑΟΚ..οχι για 1000 ατομα στο μεγαρο μουσικης..
Το μπασκετ εχει ατομα να το τρεξουν οποτε περιμενουμε να δουμε τις εορταστικες εκδηλωσεις..
Οι συνδεσμοι αποφασισαν να μην γιορτασουν ιδιαιτερα σε ενδειξη πενθους και πολυ καλα εκαναν..
Τελευταιους υποστηρικτες?μαλλον οι πηγες σου ειναι τα σοσιαλ..
Υ.Γ. οποιος εχει ορεξη ας δει την γιορτη που αναφερει ο φιλος να δει τι ελεγαν δεκα χρονια πριν καποια εξεχοντα στελεχη της μανας του συλλογου ετσι για να γελασετε λιγο ακομη..
Το μέγαρο και όλα τα άλλα τα ανέφερα σε επίπεδο οργάνωσης. Ούτε η ίδια ομάδα δεν ήταν εκεί πέρα. Γενικά εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ προχειροδουλειά. Το πιο απλό για τα 100 χρόνια θα ήταν να βρεθούν όλα τα τμήματα κάπου μαζί με τον κόσμο για παράδειγμα. Οργανώθηκε drone show και δεν το είδε άνθρωπος live. Δεν είπα να στηθεί ένα πανηγυράκι που θα προσέβαλε τους νεκρούς και τις οικογένειες τους .Μια καλύτερη οργάνωση με τον Ιβαν παρών στα 100 χρόνια.
Ακόμα και η εκδήλωση που στήθηκε στο πρωτάθλημα του 19 μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ήταν πολύ πιο καλοστημένη από όλο το φετινό.
Η ομαδα εχει να προετοιμαστει για ενα τελικο οποτε νομιζω ειναι φυσιολογικο να μην ειναι ολοι εκει..
Απ οσο ξερω μελη της περασαν..
Τωρα σε αυτο για αλλα τμηματα που δεν ειχαν υποχρεωσεις (οχι πχ μπασκετ η χαντμπολ)εχεις δικιο αλλα η εκδηλωση εγινε απο την ΠΑΕ,ο ΑΣ θα μπορουσε να συμμετασχει αλλα δεν εγινε..τωρα δεν ξερω αν πηγαν καποιοι μεμονομενα..
Εμενα παντως φιλοι μου απο Θεσσνικη μου ειπαν πως το σοου με τα ντροουν ηταν ορατο απο πολλες περιοχες και τα παιδια τους το χαρηκαν πολυ το ολο σκηνικο και έχουν πει ότι λόγω και του αριθμού των ντροουν δεν γινόταν να γίνει Αριστοτέλους για λόγους ασφαλείας..
Για τον Ιβαν δεν ξερω τον λογο που μπορει να εχει αποτραβηχτει οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη..
Βεβαια ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη για το τι ειναι ωραιο η καλοστημενο και τι οχι οποτε δεν λεω οτι εισαι λαθος απλα το βλεπουμε αλλιως..