100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
markos4

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από markos4 »

eorptol1 έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 00:28
markos4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 22:30 Κρίμα που είμαι τόσα χιλιόμετρα μακριά και δεν μπόρεσα να βρεθώ και γώ στην μεγάλη γιορτή του συλλόγου.
Δεν βοήθησε και η μέρα.
Μακάρι όλο αυτό να συνεχιστεί και το Σάββατο στον Βόλο.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ωραία ήταν
Το Σάββατο στον Βόλο θα συνεχιστεί η γιορτή.

Σε καθιστώ υπεύθυνο να μου βρεις 2 εισιτήρια η 2 προσκλήσεις. :mrgreen: :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ωπα αν μοιράζει καποιος εισιτηρια ας υπολογιζει κ ενα σε μενα :D
Άβαταρ μέλους
shearer4

Δημοσίευση από shearer4 »

Χρονια πολλα στην σταθερα της ζωης μας, στην απολυτη παρανοια, στην πυξιδα που μας οδηγει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚ

Κι αν δεν ειμαστε στα 200, χρεος μας να εκπαιδευσουμε σωστα αυτους που θα ειναι. Τι εισαι για μενα...
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Πιο ΠΑΟΚ γενεθλια δεν θα μπορουσαμε να ζησουμε. Ασπρο και μαυρο. Ετσι ειναι το γραφτο, ετσι μαθαμε απο παιδια. Δεν υπαρχουν λογια για να εκφρασω το τι νιωθω, το μονο πραγμα που ζητησα να μου χαρισει ως ενθυμιο συντροφια οταν με θαψει ο γιος μου (ευχομαι με αυτη τη σειρα). Μια καρδια δεν τα χωραει τα τοσα, ολα. Ποναμε στις χαρες, γελαμε στις λυπες. Ινδιανοι αναμεσα σε καουμποϊδες απεναντι σε ολα απο παιδια. Μπουνια στον καθε τοιχο που επελεξε η καρδια να τον εχουμε μπροστα μας. Οσοι γεννηθηκατε ετσι ειστε τυχεροι, οσοι ηρθαμε απο οικογενειες αλλων χρωματων νιωθουμε μοναδικοι και μονοι με την απολυτα θετικη εννοια (δεν συγκρινω τις χαρες μας προς θεου). Συγκριναμε και νιωσαμε την αναγκη να αλλαξουμε κοσμο. Εγω, απο εκεινη την εικονα στην τηλεοραση με το πανι της 4 να κουναει απο δεκαδες χερια, απεναντι στο "αυτοι ειναι αλητες" που πηγε απο διαφορα κιτρινα στοματα να με αποτρεψει τοτε στα 7, 8 ή 10 μου. Το σαρακι που εβαλα στην ορθανοιχτη καρδια, η λαχταρα και η αγωνια να το περασω οπως πρεπει στο γιο που ηθελα απο μικρος να εχω. Ετσι οπως βγαινουν τα λογια και σφιγγει η καρδια. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Aν επαιζες στον ουρανο, θα πεθαινα για να σε δω......
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
mpafos4, george188
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Χρόνια πολλά στην παντοτινή μας αγάπη!
Να είστε όλοι γεροί να πιάσετε τα 100 της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.
These users thanked the author astral for the post:
Apil44
curtis

Δημοσίευση από curtis »

χρονια πολλα ΠΑΟΚΑΡΑ μου!!!!
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

ΠΑΟΚ είναι γροθιά στον τοίχο
μέχρι να πέσει
Αξιοπρέπεια
Σεβασμός
Τρόπος ζωής
Χαρακτήρας
100
Χρόνια πολλά !
και στα 1000 :|
paok_cv

Δημοσίευση από paok_cv »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 22:05
paok_cv έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 21:54 Θυμάστε τις γιορτές πριν 10 χρόνια;
Μέγαρα μουσικής, όλη η παραλία το βράδυ με καπνογόνα, ταινίες.
ΤΣΣΚΑ Μοσχας φιλικό στο μπάσκετ που τότε ήμασταν εκεί ενα βήμα πριν το θάνατο.
ΠΑΟΚ είναι μόνο ο λαός του τελικά. Σήμερα ο Ιβάν έπρεπε να είναι στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλο φάουλ για μένα που είμαι ίσως από τους τελευταίους υποστηρικτές του.
Φετος η γιορτη εγινε για ολο τον λαο του ΠΑΟΚ που οπως λες ειναι ο ΠΑΟΚ..οχι για 1000 ατομα στο μεγαρο μουσικης..
Το μπασκετ εχει ατομα να το τρεξουν οποτε περιμενουμε να δουμε τις εορταστικες εκδηλωσεις..
Οι συνδεσμοι αποφασισαν να μην γιορτασουν ιδιαιτερα σε ενδειξη πενθους και πολυ καλα εκαναν..
Τελευταιους υποστηρικτες?μαλλον οι πηγες σου ειναι τα σοσιαλ..
Υ.Γ. οποιος εχει ορεξη ας δει την γιορτη που αναφερει ο φιλος να δει τι ελεγαν δεκα χρονια πριν καποια εξεχοντα στελεχη της μανας του συλλογου ετσι για να γελασετε λιγο ακομη..
Το μέγαρο και όλα τα άλλα τα ανέφερα σε επίπεδο οργάνωσης. Ούτε η ίδια ομάδα δεν ήταν εκεί πέρα. Γενικά εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ προχειροδουλειά. Το πιο απλό για τα 100 χρόνια θα ήταν να βρεθούν όλα τα τμήματα κάπου μαζί με τον κόσμο για παράδειγμα. Οργανώθηκε drone show και δεν το είδε άνθρωπος live. Δεν είπα να στηθεί ένα πανηγυράκι που θα προσέβαλε τους νεκρούς και τις οικογένειες τους .Μια καλύτερη οργάνωση με τον Ιβαν παρών στα 100 χρόνια.
Ακόμα και η εκδήλωση που στήθηκε στο πρωτάθλημα του 19 μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ήταν πολύ πιο καλοστημένη από όλο το φετινό.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

markos4 έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 09:28
eorptol1 έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 00:28
markos4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 22:30 Κρίμα που είμαι τόσα χιλιόμετρα μακριά και δεν μπόρεσα να βρεθώ και γώ στην μεγάλη γιορτή του συλλόγου.
Δεν βοήθησε και η μέρα.
Μακάρι όλο αυτό να συνεχιστεί και το Σάββατο στον Βόλο.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ωραία ήταν
Το Σάββατο στον Βόλο θα συνεχιστεί η γιορτή.

Σε καθιστώ υπεύθυνο να μου βρεις 2 εισιτήρια η 2 προσκλήσεις. :mrgreen: :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
μακαρι να εβρισκα δεν εχω καν εγω γιατι ελλειπα στο ματς με βαζελο λογω ιωσης .... :(
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

paok_cv έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 21:59
ΠΑΟΚ είναι μόνο ο λαός του τελικά. Σήμερα ο Ιβάν έπρεπε να είναι στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλο φάουλ για μένα που είμαι ίσως από τους τελευταίους υποστηρικτές του.
Φετος η γιορτη εγινε για ολο τον λαο του ΠΑΟΚ που οπως λες ειναι ο ΠΑΟΚ..οχι για 1000 ατομα στο μεγαρο μουσικης..
Το μπασκετ εχει ατομα να το τρεξουν οποτε περιμενουμε να δουμε τις εορταστικες εκδηλωσεις..
Οι συνδεσμοι αποφασισαν να μην γιορτασουν ιδιαιτερα σε ενδειξη πενθους και πολυ καλα εκαναν..
Υ.Γ. οποιος εχει ορεξη ας δει την γιορτη που αναφερει ο φιλος να δει τι ελεγαν δεκα χρονια πριν καποια εξεχοντα στελεχη της μανας του συλλογου ετσι για να γελασετε λιγο ακομη..
Το μέγαρο και όλα τα άλλα τα ανέφερα σε επίπεδο οργάνωσης. Ούτε η ίδια ομάδα δεν ήταν εκεί πέρα. Γενικά εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ προχειροδουλειά. Το πιο απλό για τα 100 χρόνια θα ήταν να βρεθούν όλα τα τμήματα κάπου μαζί με τον κόσμο για παράδειγμα. Οργανώθηκε drone show και δεν το είδε άνθρωπος live. Δεν είπα να στηθεί ένα πανηγυράκι που θα προσέβαλε τους νεκρούς και τις οικογένειες τους .Μια καλύτερη οργάνωση με τον Ιβαν παρών στα 100 χρόνια.
Ακόμα και η εκδήλωση που στήθηκε στο πρωτάθλημα του 19 μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ήταν πολύ πιο καλοστημένη από όλο το φετινό.
μια χαρα ηταν λογω και του πενθους .....σεμνα παθος και αγαπη για τον ΠΑΟΚ....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

πάρτε κι αυτό

Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

paok_cv έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 21:59
Η ομαδα εχει να προετοιμαστει για ενα τελικο οποτε νομιζω ειναι φυσιολογικο να μην ειναι ολοι εκει..
Απ οσο ξερω μελη της περασαν..
Τωρα σε αυτο για αλλα τμηματα που δεν ειχαν υποχρεωσεις (οχι πχ μπασκετ η χαντμπολ)εχεις δικιο αλλα η εκδηλωση εγινε απο την ΠΑΕ,ο ΑΣ θα μπορουσε να συμμετασχει αλλα δεν εγινε..τωρα δεν ξερω αν πηγαν καποιοι μεμονομενα..
Εμενα παντως φιλοι μου απο Θεσσνικη μου ειπαν πως το σοου με τα ντροουν ηταν ορατο απο πολλες περιοχες και τα παιδια τους το χαρηκαν πολυ το ολο σκηνικο και έχουν πει ότι λόγω και του αριθμού των ντροουν δεν γινόταν να γίνει Αριστοτέλους για λόγους ασφαλείας..
Για τον Ιβαν δεν ξερω τον λογο που μπορει να εχει αποτραβηχτει οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη..
Βεβαια ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη για το τι ειναι ωραιο η καλοστημενο και τι οχι οποτε δεν λεω οτι εισαι λαθος απλα το βλεπουμε αλλιως..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”