Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από gergeo4 »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:39
gergeo4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:12
Dimitrisou έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:07

Ναι το 80 το ειπα ετσι προφανως μιλαμε για πολυ περισσοτερα..
Εγω δεν εχω λογο να πιστευω οτι δεν θελει την ΠΑΕ..
Αλλα εχω σιγουρια(που μου την εδωσε ο ιδιος) οτι δεν θελει να πληρωσει τον Σαββιδη..
Και να πω την αληθεια θεωρω πως και μονο το οτι υπαρχουν αυτες οι αντιδρασεις για την απωλεια του πρωταθληματος και μαλιστα ενω παιζετε ενας τιτλος ακομη,δειχνουν το ποσο εχει ανεβει ο ΠΑΟΚ.
Οχι πολλα χρονια μακρια θα μιλουσαμε για πολυ καλη σεζον και θα λεγαμε ελα του χρονου δικο μας ειναι..
Επειδη λοιπον πλεον ο ΠΑΟΚ δεν ειναι η ομαδα που ηταν και τα δεδομενα εχουν αλλαξει ,εγω θα εμπαινα στην διαδικασια να σκεφτω την αλλαγη με τον Μυστακιδη μονο μετα απο τα εργα που περιμενω να δω στο μπασκετ..
Δεν ειμαστε πλεον ο ΠΑΟΚ του Γουμενου και του Μπατατουδη που καναμε λιγο το αλμα στο αγνωστο με τον Ιβαν γιατι δεν μπορουσε να παει κατι χειροτερα..
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις πως το εννοω..
ουτε εσυ καταλαβαίνεις ...
Τι δεν καταλαβες φιλε μου να στο εξηγησω γιατι εγω μια χαρα καταλαβα και το ιδιο και ο φιλος που απαντουσα..
Ποιες αντιδράσεις;τι ομαδα ηταν και τι ειναι ΤΩΡΑ ο ΠΑΟΚ;Ποιος ειναι ο οδηγος της αλλαγης;Το αλμα στον μυστακιδη δηλαδη ξερουμε που θα καταληξει;τι εχει αποδειξει;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

gergeo4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 23:13
Dimitrisou έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:39
gergeo4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:12

ουτε εσυ καταλαβαίνεις ...
Τι δεν καταλαβες φιλε μου να στο εξηγησω γιατι εγω μια χαρα καταλαβα και το ιδιο και ο φιλος που απαντουσα..
Ποιες αντιδράσεις;τι ομαδα ηταν και τι ειναι ΤΩΡΑ ο ΠΑΟΚ;Ποιος ειναι ο οδηγος της αλλαγης;Το αλμα στον μυστακιδη δηλαδη ξερουμε που θα καταληξει;τι εχει αποδειξει;
Νομιζω ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω..
Οι αντιδρασεις ειναι αυτες οι υπερβολες οτι ολα τελειωσαν ,αποτυχια ,να φυγουν ολοι κτλ..
Αυτο σημαινει οτι ο ΠΑΟΚ επι Σαββιδη ειναι πλεον μεγαλη ομαδα με τα ολα της..Παλια μια κατακτηση κυπελλου θα ηταν ικανη να μας εχει στους δρομους για 2 χρονια..Τωρα ομως ο διεκδικητης ΠΑΟΚ ειναι κανονικοτητα και αυτο το εκανε ο Σαββιδης με τα σωστα και τα λαθη του..
Οσο για τον Μυστακιδη τα ιδια λεμε οτι δεν εχουμε ιδεα ,για αυτο ειπα κιολας οτι ακομη και να πουλουσε ο Ιβαν ,χωρις να δουμε εργα στο μπασκετ απο τον Μυστακιδη τι μας εγγυοταν οτι θα ανεβαινε επιπεδο στη μπαλα που ειναι και πιο δυσκολο και πιο κοστοβορο..
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Συμφωνουμε
These users thanked the author gergeo4 for the post:
Dimitrisou
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”