Και ακουγεται οτι θα κανει και buy in για γιουρολιγκα (αν). Μυστηριο ειναι οντως. Αλλα δε πιστευω οτι εφοσον θα επαιρνε αυτο που θελει οτι θα εκανε μετα την παπια με τα λεφτα. Θα γινοταν ο κακος χαμος.Dimitrisou έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:57Και ξαναγυρναμε στην αρχη της συζητησηςembuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:42Καταρχας αν προσπαθησουμε να καταλαβουμε πως σκεφτονται δισεκατομμυριουχοι καηκαμε.Dimitrisou έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:39
Ναι καταλαβα τι εννοεις και σεβομαι την αποψη σου αν και εγω εχω αντιθετη ..
Αλλα επειδη υποτιθεται πως το αντιπαλο δεος ειναι ο Μυστακιδης εγω θεωρω οτι οσο και να θελει την ΠΑΕ,στον Σαββιδη δεν ειναι διατεθημενος να δωσει λεφτα απο αυτα που ςεχουμε δει μεχρι τωρα... Ο Μυστακιδης σαν προφιλ ειναι ενας μεγαλοκαπιταλιστης. Και ειναι εξυπνος. Εαν και εφοσον παρει αυτο που θελει, τι εχει να κερδισει με το να τσαλακωθει προς τον κοσμο; Εγω ετσι το σκεφτομαι.
![]()
Δεν αμφιβαλλω για την εξυπναδα του,αλλα ηδη τσαλακωθηκε για 2 εκατ που ειναι ψιχουλα γι αυτον..
Η τελευταια σου σειρα ειναι η απορια μου απο την ημερα που ανελαβε την ΚΑΕ και προεβει στα γνωστα οσον αφορα το διοικητικο ενω στο αγωνιστικο εριξε λεφτα..
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitrisou
Η τιμη που ακουσε παιζει να πλησιαζει οσο κανουν ολες οι ομαδες της σουπερλιγκ μαζιTaseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 21:11 121 για την ακρίβεια σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Και φαντάσου ότι κάθε χρόνο μοιράζει και τρομερό μέρισμα. Φέτος θα δώσει 2,2 ευρώ ανά μετοχή.
- Montrealiotis
Ρε δεν πουλάει, μας ζαλίσανε τα @@ από το καλοκαίρι. Όλοι οι τεχνοκράτες νεοπαοκτσηδες που μάθανε από μάνατζμεντ.
Λες και οι υπόλοιποι πουλάμε κρεμμύδια στις λαϊκές, και κοιμάστε και ξυπνάμε με τον Ιβαν εικόνισμα.
ΑΝ αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι της αισθητικής μην τον παρακολουθείτε
100 χρόνια ΠΑΟΚ γιορτάζουμε και κάποιοι θυμούνται τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 5 χρόνια
Λες και οι υπόλοιποι πουλάμε κρεμμύδια στις λαϊκές, και κοιμάστε και ξυπνάμε με τον Ιβαν εικόνισμα.
ΑΝ αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι της αισθητικής μην τον παρακολουθείτε
100 χρόνια ΠΑΟΚ γιορτάζουμε και κάποιοι θυμούνται τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 5 χρόνια
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 10):
- leomatos88, Dimitrisou, Black_Knight, PAOKAPOMONOSMOY, aivas19, Apil44, navigator11, gergeo4, Ιάσονας, Maklaz
ναι βεβαια να αφησουμε τον μειτε για ενα νεο μπακαγιοκο , να ξαναγυρισουμε στους συμβουλους που θα λενε στον ιβαν πουλα τον ντελια δεν τρεχει τιποτα , και επισης να εχουμε κι φιλαρακια εδω για να μας γραφουν για το ποσο καλοι ειναι οι παικτες σαν τον καργα .giapas έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 17:21Τη δική σου την οπτική για φέτος δεν την είχα καν στα ρανταρ μου.Andrew R έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 16:27Καταρχάς αγωνιστική, φτάσαμε σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα απόδοσης από τα περσινά. Δεν είχαμε τα τραγικά όπου λίγο πολύ εμφανίστηκε κάποιος μπακαγιοκο για να αντικαταστήσει τον μειτε. Υπήρξε κι καλύτερη στόχευση στις μεταγραφές κι μια χρονική επίσπευση σε αρκετες από αυτές. Αν συνέβαιναν ν στην περσινή ομάδα οι φετινοι τραυματισμοί δεν θα μπαίναμε ούτε πλει οφ. Είμαστε πριν έναν τελικό ενώ θα διεκδικήσουμε κι την ζάρια του Τσάμπιονς λιγκ. Αν χτίσουμε πάνω στην φετινή χρονιά κι απαλλαγούμε από 3-4 βαρίδια με τις ανάλογες προσθήκες δεν θα φτάνουν ούτε 15 τραυματισμοί για να μας σταματήσουν
Καταλαβαίνω όμως ότι όπως τα βλέπεις, έτσι τα λες.
Αυτή είναι η ερμηνεία σου για φέτος. Δεκτό.
Για να είμαι κι εγώ ειλικρινής με τη σειρά μου, ελπίζω στον απολογισμό της χρονιάς αν τολμήσει να τα πει αυτά κάποιος στον Ιβαν , να του κάνει μια θερμή χειραψία και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.
Αγαπητέ ούτε είπα κάτι τέτοιο ούτε το εννοούσα.
Πρόθεση μου είναι να γίνεται ισχυρότερη η ομάδα και η χτεσινή μαύρη και ταπεινωτικη εμφανιση να είναι απλά η εξαίρεση στο κανονα.
Για να γίνει αυτό θαρρώ χρειάζεται γενναία και αυτοκριτική κι όχι δικαιολογίες.
Πρόθεση μου είναι να γίνεται ισχυρότερη η ομάδα και η χτεσινή μαύρη και ταπεινωτικη εμφανιση να είναι απλά η εξαίρεση στο κανονα.
Για να γίνει αυτό θαρρώ χρειάζεται γενναία και αυτοκριτική κι όχι δικαιολογίες.
πολυ σωστα! αυτοκριτικη πρεπει να κανει κι ο οπαδος που δεν στηριζει την ομαδα μεσω του πληκτρολογιου . Αναθεμα μπορω να ριχνω ευκολα και επι δικαων και επι αδικων , εχω ομως υποχρεωση να μπορω να δω την εμφανη εστω κι μκρη προοδο σε σχεση με την προηγουμενη χρονια .
χρονια πολλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ
χρονια πολλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ
-
Black_Knight
Φαντάζομαι πάντως πως σε περίπτωση που ούτε ο μεσσίας o οποίος "γαλουχήθηκε" στα τσιμέντα της Τούμπας, ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας ο επόμενος που θα αναλάβει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι ο Elon Mask ή ο Jeff Bezos...
- These users thanked the author Black_Knight for the post:
- leomatos88
Μπράβο βρε leo.leomatos88 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 21:05 ...
Χρόνια πολλά!
Πήγα και τη μέρα που είχε ήλιο πολύ και κόσμο αρκετό, όπου ήταν ό,τι έπρεπε πραγματικά για παιδιά.
Με παιχνίδια διάφορα, είχε να φανταστείς τεράστια ουρά από κόσμο κάθε ηλικίας που γύριζε έναν τροχό (δεν κατάλαβα ακριβώς) και έπαιρνε μετά αφίσα Κωνσταντέλια! Και άλλα τέτοιου είδους, όμορφα πράγματα.
Πήγα και το βράδυ, όπου ήταν συγκινητικά. Κροτίδες, πυροτεχνήματα, καπνογόνα... Φαντάζεσαι.
Και μουσική και συνθήματα.
Και λαοθάλασσα...
Τί άλλο θέλεις;
Συμπληρώνω: είχε και τα δοξασμένα μας τρόπαια.
Με τον τρόπο σου με μετέφερες και μένα χωροχρονικά.
Να είσαι καλά παλίκαρε.
Υγ.
Και του 2009. Εκεί ήταν περισσότερες οι σφαγές και αδίκως καπελώνονται από τον Σπάθα.Καλησπέρα Πορτογάλε πρωταθλητή το 2010 με τον ΠΑΟΚ!
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- Andrew R, leomatos88
-
leomatos88
Σαφώς. Και τα δύο χρόνια πριονοκορδέλα σε όλα τα ματς.marsantos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 22:34Μπράβο βρε leo.
Με τον τρόπο σου με μετέφερες και μένα χωροχρονικά.
Να είσαι καλά παλίκαρε.
Υγ.Και του 2009. Εκεί ήταν περισσότερες οι σφαγές και αδίκως καπελώνονται από τον Σπάθα.Καλησπέρα Πορτογάλε πρωταθλητή το 2010 με τον ΠΑΟΚ!![]()
Πιο πολύ από το 2009 όμως, μου έχει μείνει εκείνος ο προημιτελικός στο τηγάνι.
Με το απίστευτο θρυλικό σόου του Κουκουλάκη.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- marsantos
-
john4serres
A t Mgergeo4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 18:27 βγαλτε το βρε απο μεσα σας..μη ντρεπεστε..αλλωστε ανωνυμα τα λετε..
Μαγικό και εκείνο..leomatos88 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 22:48
Σαφώς. Και τα δύο χρόνια πριονοκορδέλα σε όλα τα ματς.
Πωπωπω, πέρα από τις κόκκινες, θυμάμαι και τον Μπακαγιόκο να ανατρέπεται μόνος στο ημικύκλιο..
- These users thanked the author marsantos for the post:
- leomatos88
-
leomatos88
Εγώ θυμάμαι, κάπως θολά, την εικόνα του Βλάνταν να είναι για νευρικό κλονισμό.marsantos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 22:50Μαγικό και εκείνο..leomatos88 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 22:48
Σαφώς. Και τα δύο χρόνια πριονοκορδέλα σε όλα τα ματς.
Πωπωπω, πέρα από τις κόκκινες, θυμάμαι και τον Μπακαγιόκο να ανατρέπεται μόνος στο ημικύκλιο..
Μεγάλος ΠΑΟΚ εκείνα τα χρόνια, εναντίον όλων, όπως πάντα.
Γελάω τώρα που τα θυμάμαι, αλλά τότε...
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- marsantos
- navigator11
Υπάρχει και η μέθοδος της προσπάθειας παράκαμψης αντικειμενικών μετρήσεων και λοιπών technicalities. Την είδαμε να επιχειρείται να εφαρμοστεί. Επιλέγω να μην το λησμονώ/προσπερνώ έτσι χαλαρά. Στοχευμένο πλιάτσικο αποκαλείται στην πιάτσα.embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 19:54υπαρχει μια αντικειμενικη αξια η οποια μετριεται απο διαφορους παραγοντες. Γινονται ελεγχοι κλπ κλπ. Υπαρουν εταιριες που το κανουν αυτο. Δινεται μια Χ τιμη. Πες 10 ευρω. Αν ο πιθανος αγοραστης πει, α εγω 2 δινω αντε 3, ΔΕΝ ειναι σοβαρος αγοραστης. Οποτε καλη συνεχεια και μακρια μας. Απο την αλλην εαν αυτος που πουλαει πει εγω θελω 25 ευρω, κοροϊδευει γιατι στην ουσια ΔΕΝ πουλαει.navigator11 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 19:34embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 19:00
Προφανως. Εγω δε λεω να κανει δωρο την ΠΑΕ. Να ορισει μια τιμη που θεωρει λογικη και αξια και αν βρεθει καποιος να την αγορασει καλως. Σε καμια περιπτωση δεν εννοω να παραδοσει τις μετοχες του και να πει καλη επιτυχια στον επομενο.
edit: Και να συμπληρωσω, το να πληρωσει καποιος για την ΠΑΕ ειναι απο μονο του δειγμα οτι θελεις να κανεις κατι σοβαρο. Οτι εχεις οραμα. Ειναι απο μονο του μια σιγουρια οτι καποιος εχει βλεψεις για το κλαμπ.
Εξαρτάται πώς ερμηνεύεται το "πληρώσει" βέβαια ο x μέλλων ενδιαφερόμενος. Κι εγώ θα ήθελα να αγοράσω ένα νέο αυτοκίνητο της τάξης των 40+ χιλιάρικων. Άσε που δε θα έχω ποτέ βέβαια, αλλά ας υποθέσουμε ότι είχα τα τετρακοσαπλάσια από το απαιτούμενο τίμημα. Το να προσέφερα 6 χιλιάρικα στον ιδιοκτήτη του πωλούμενου αυτοκίνητου, το οποίο είναι υπερπροσεγμένο και αναβαθμισμένο φουλ, στα μάτια ενός τρίτου, non biased, παρατηρητή θα με έκανε να φανώ ότι έχω σοβαρές βλέψεις για το αυτοκίνητο;