ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
panpangr77
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αλλαζουν οι κανονες του παιχνιδιου με δικη σου ευθυνη . Στα @@ μου αν μας ευνοησουν κι ολας ,οταν δεχεσαι πολεμο για να μπουν οι Ελληνες διαιτητες και αυτοι μπαινουν με την δικη σου αποδοχη ,εχεις χασει το παιχνιδι για το μελλον.
Οι Έλληνες διαιτητές συστηματικά δεν αδικούν τον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό.
Όπως φυσικα και τις άλλες big4 ομάδες.
Σποραδικά φαινόμενα μόνο που δεν αρκουν για να πεις ότι υπάρχει μοτίβο.
Όπως φυσικα και τις άλλες big4 ομάδες.
Σποραδικά φαινόμενα μόνο που δεν αρκουν για να πεις ότι υπάρχει μοτίβο.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αδικηθούμε με πρόθεση στον τελικό.
Ότι γίνει θα έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό αποτύπωμα.
Αν υπάρξει φάση σαν το χθεσινό πρώτο γκολ του οσφπ που είναι αδύνατο να πει με βεβαιότητα κάποιος αν η μπάλα έχει βγει ολόκληρη ή όχι τότε προφανώς δε θα μιλάμε για πρόθεση.
Υγ. Δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος να αδικηθεί ο ΠΑΟΚ. Όλοι πλην των Κρητικών και των αεκτζήδων θέλουν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ.
Ότι γίνει θα έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό αποτύπωμα.
Αν υπάρξει φάση σαν το χθεσινό πρώτο γκολ του οσφπ που είναι αδύνατο να πει με βεβαιότητα κάποιος αν η μπάλα έχει βγει ολόκληρη ή όχι τότε προφανώς δε θα μιλάμε για πρόθεση.
Υγ. Δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος να αδικηθεί ο ΠΑΟΚ. Όλοι πλην των Κρητικών και των αεκτζήδων θέλουν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ.
Μόνο εμείς θέλουμε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, όλη η Ελλάδα θα είναι με τον ΟΦΗ γιατί είναι το αουτσάιντερ και συμπαθής. Δηλαδή εμείς θα ήμασταν με το βάζελο πχ σε αντίστοιχη περίπτωση?
Θα θέλει ο Αρειανός να ακούει πανηγύρια και κόρνες για να μη χάσει 2 ματς με την κάθε Αράζ?
Θα θέλει ο Αρειανός να ακούει πανηγύρια και κόρνες για να μη χάσει 2 ματς με την κάθε Αράζ?
Δεν με νοιαζει που χασαμε, δεν με νοιαζει που δεν θα παρουμε το πρωταθλημα αλλωστε δεν παιζουμε μονοι μας για να το θεωρουμε δεδομενο. Ηταν καλυτεροι γιατι ειχαν στεθερη παρουσια ολη τη σεζον και θα το παρουν μαλλον αυτοι.
Με πειραζει και με νοιαζει πως δεν προσπαθησε η ομαδα. Δεν μπηκε ποτε στο παιχνιδι. Μας καταπιαν και αν δεν ηταν κουρασμενοι μπορει να εγραφε κι αλλα το κοντερ.
Παιξτε, σκυλιαστε και αν δεν μπορειτε χαστε. Εγω περηφανος θα μαι μονο και μονο για τη προσπαθεια.
Αλλα εσεις ησασταν ανιωθοι σαν να μην σας ενοιαζε και αυτο ενοχλει πολυ δυστυχως.
Με πειραζει και με νοιαζει πως δεν προσπαθησε η ομαδα. Δεν μπηκε ποτε στο παιχνιδι. Μας καταπιαν και αν δεν ηταν κουρασμενοι μπορει να εγραφε κι αλλα το κοντερ.
Παιξτε, σκυλιαστε και αν δεν μπορειτε χαστε. Εγω περηφανος θα μαι μονο και μονο για τη προσπαθεια.
Αλλα εσεις ησασταν ανιωθοι σαν να μην σας ενοιαζε και αυτο ενοχλει πολυ δυστυχως.
- Caballo Viejo
Η χτεσινή κατραπακιά θα λειτουργήσει ευεργετικά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
- katafraktos
Οι υπολοιπες με ΑΕΛ, Βολο, ΠΑΟ γιατι δεν λειτουργησαν?Caballo Viejo έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 13:14 Η χτεσινή κατραπακιά θα λειτουργήσει ευεργετικά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
- These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
- Roo -4-, Blackgr4
Μια τέτοια μέρα.....μια ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....ασχολούμαστε με κάτι που μας πλήγωσε όλους,πολύ.
Συγχωρέστε με αλλά εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω αυτή την ομάδα,η οποία έπαιξε μέχρι το Φεβρουάριο,το καλύτερο ποδόσφαιρο.Και δεν το λέω εγώ,το λένε οι αντίπαλοι.
Το γεγονός ότι συνέβησαν τόσοι πολλοί τραυματισμοί,ταυτόχρονα,,πολλοί από τους οποίους ήταν απίστευτοι....νομίζω πως για άλλη μια φορά δείχνει την ατυχία που δέρνει,διαχρονικά,αυτή τη μεγάλη ομάδα .Δεν μπορεσε η ομάδα να σηκώσει αυτό το βάρος.Αδειασε ψυχολογικά!
Παίκτες,χωρίς ψυχολογία....προπονητής με το μυαλό άλλου,εδώ και καιρό....πολλά μαζεμένα.....
Πάμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να φέρουμε ένα τίτλο στην Τούμπα.Δεν θα είναι εύκολο το ματς του Σαββάτου με την ψυχολογία στα τάρταρα...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!
ΥΓ.Πατερα,,σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά που με έκανες υποστηρικτή της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο!!!!Γιατί για μένα,αυτό ήταν,αυτό είναι....και αυτό θα είναι ο ΠΑΟΚ μας μέχρι να κλείσω τα μάτια μου για πάντα!!!!
Συγχωρέστε με αλλά εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω αυτή την ομάδα,η οποία έπαιξε μέχρι το Φεβρουάριο,το καλύτερο ποδόσφαιρο.Και δεν το λέω εγώ,το λένε οι αντίπαλοι.
Το γεγονός ότι συνέβησαν τόσοι πολλοί τραυματισμοί,ταυτόχρονα,,πολλοί από τους οποίους ήταν απίστευτοι....νομίζω πως για άλλη μια φορά δείχνει την ατυχία που δέρνει,διαχρονικά,αυτή τη μεγάλη ομάδα .Δεν μπορεσε η ομάδα να σηκώσει αυτό το βάρος.Αδειασε ψυχολογικά!
Παίκτες,χωρίς ψυχολογία....προπονητής με το μυαλό άλλου,εδώ και καιρό....πολλά μαζεμένα.....
Πάμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να φέρουμε ένα τίτλο στην Τούμπα.Δεν θα είναι εύκολο το ματς του Σαββάτου με την ψυχολογία στα τάρταρα...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!
ΥΓ.Πατερα,,σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά που με έκανες υποστηρικτή της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο!!!!Γιατί για μένα,αυτό ήταν,αυτό είναι....και αυτό θα είναι ο ΠΑΟΚ μας μέχρι να κλείσω τα μάτια μου για πάντα!!!!
- These users thanked the author mpafos4 for the post:
- leomatos88
-
leomatos88
Τεράστια πίκρα το χθεσινό.
Θα κάνει καιρό να καθαρίσει το μυαλό μου.
Για μένα οι αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι παίχτες.
ΟΛΟΙ.
Κανένας Σαββίδης και κανένας Λουτσέσκου δεν είχε εικόνα ημιεπαγγελματία με το Βόλο.
Ή στο 3-3 με την Τρίπολη, για να πάμε πιο πίσω.
Ή αυτήν την άνευρη, απαθέστατη, άνιωθη και τελικά χαζοχαρούμενη εμφάνιση χθες.
Το κύπελλο είναι άλλη ιστορία.
Ή εμείς ή κανείς.
Να φυτρώσουν αρχ!δια και να πάνε να το φέρουνε στη Θεσσαλονίκη.
Βάζω μια τελεία.
Όπως κερδίζονται, έτσι και χάνονται τα πρωταθλήματα.
Έχω εμπιστοσύνη στον Ιβάν και τον Ραζβάν για το μέλλον.
Πάω στη γιορτή της ΠΑΟΚάρας μας.
Θα κάνει καιρό να καθαρίσει το μυαλό μου.
Για μένα οι αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι παίχτες.
ΟΛΟΙ.
Κανένας Σαββίδης και κανένας Λουτσέσκου δεν είχε εικόνα ημιεπαγγελματία με το Βόλο.
Ή στο 3-3 με την Τρίπολη, για να πάμε πιο πίσω.
Ή αυτήν την άνευρη, απαθέστατη, άνιωθη και τελικά χαζοχαρούμενη εμφάνιση χθες.
Το κύπελλο είναι άλλη ιστορία.
Ή εμείς ή κανείς.
Να φυτρώσουν αρχ!δια και να πάνε να το φέρουνε στη Θεσσαλονίκη.
Βάζω μια τελεία.
Όπως κερδίζονται, έτσι και χάνονται τα πρωταθλήματα.
Έχω εμπιστοσύνη στον Ιβάν και τον Ραζβάν για το μέλλον.
Πάω στη γιορτή της ΠΑΟΚάρας μας.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- mpafos4, PAOKAPOMONOSMOY
Καλησπέρα φίλε katafrakte.katafraktos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 13:24Οι υπολοιπες με ΑΕΛ, Βολο, ΠΑΟ γιατι δεν λειτουργησαν?Caballo Viejo έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 13:14 Η χτεσινή κατραπακιά θα λειτουργήσει ευεργετικά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Γιατί δεν γκρέμιζαν τις αυταπάτες.
Ήμασταν κοντα στη βαθμολογία και υπήρχε η συντήρηση των ψευδιασθησεων πως θα πατηθεί ένα κουμπί και το ρολόι θα δουλεύει ρολόι.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- katafraktos
- katafraktos
Καλησπέρα, δίκιο έχεις, δεν ξέρω αλλά με αυτήν την εικόνα αθλητικά και πνευματικά, το φοβάμαι πολύ το ματς με τον ΟΦΗmarsantos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 13:35Καλησπέρα φίλε katafrakte.katafraktos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 13:24Οι υπολοιπες με ΑΕΛ, Βολο, ΠΑΟ γιατι δεν λειτουργησαν?Caballo Viejo έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 13:14 Η χτεσινή κατραπακιά θα λειτουργήσει ευεργετικά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Ήμασταν κοντα στη βαθμολογία και υπήρχε η συντήρηση των ψευδιασθησεων πως θα πατηθεί ένα κουμπί και το ρολόι θα δουλεύει ρολόι.
Γιατί τώρα δεν υπάρχει η αυταπάτη ότι εύκολα ή δύσκολα το εχουμε marsantos.;marsantos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 13:35katafraktos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 13:24Οι υπολοιπες με ΑΕΛ, Βολο, ΠΑΟ γιατι δεν λειτουργησαν?Caballo Viejo έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 13:14 Η χτεσινή κατραπακιά θα λειτουργήσει ευεργετικά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Καλησπέρα φίλε katafrakte.
Καλησπέρα Sera. Πως είσαι, καιρό έχουμε να τα πούμε. Χρόνια πολλά στην ομάδα μας.Sera4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 14:44Γιατί τώρα δεν υπάρχει η αυταπάτη ότι εύκολα ή δύσκολα το εχουμε marsantos.;marsantos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 13:35
Καλησπέρα φίλε katafrakte.
Για το κύπελλο ρωτάς;
Αν ναι, μετά το χθεσινό όχι. Αποκλειω κάποιος να σκέφτεται έτσι. Πλέον τα κεφάλια είναι σκυφτα και το πρέπει χαραγμένο. Σφραγιστηκε με σφαλιάρα η απώλεια του μεγάλου στόχου οπότε δεν υπάρχει περιθώριο για κάποια άλλη προσέγγιση.
Το πώς έφτασε η ομάδα, που έπαιζε τους αντιπάλους στην Ελλάδα για πλάκα στην έδρα τους και τους κέρδιζε χαλαρά, στο να παρουσιάσει την χθεσινή εικόνα και τι έπρεπε να γίνει παραπάνω για να μην χαθεί το φετινό πρωτάθλημα ας προβληματίσει όσους μάλλον επαναπαύθηκαν σε εκείνη την εικόνα και δεν έκαναν κάτι παραπάνω ή ό,τι ήταν απαραίτητο να γίνει περισσότερο για μην φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.PAOK_Antarctica έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 10:00 Μετά τα ματς με την ΑΕΛ και τον Βόλο δεν μιλιόμουν. Γύρισα σπίτι με τα νεύρα στον θεό, ταχυπαλμίες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ.
Με το χθεσινό ματς δεν είχα απασχολήσει το μυαλό μου καν. Πήγα το είδα, γύρισα σπίτι, ήπια την μπυρίτσα μου και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Στον ύπνο μου είδα πως ήμουν γιατρός (είδα και λίγο The Pitt πριν κοιμηθώ).
Αυτό είναι γιατί το ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση. Δεν αξίζαμε το πρωτάθλημα, δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα, δεν γινόταν να κερδίσουμε. Το ότι πριν 3 μήνες για 4 ματς παίξαμε μπαλάρα δεν λέει τίποτα. Δεν είναι ρυθμική γυμναστική το ποδόσφαιρο να μετράμε αποδόσεις.
Τι να κάνουμε. Ας προσέχαμε.
Το 2019 ήμασταν αήττητοι και πρώτοι, αλλά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ούτε εφησυχάσαμε, ούτε επαναπαυθήκαμε. Κάναμε το κάτι παραπάνω ώστε να εκμηδενιστεί οποιαδήποτε πιθανότητα απώλειας εκείνου του πρωταθλήματος.
Προφανώς και εκ του αποτελέσματος, αυτό φέτος δεν έγινε.