ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ενώ περίμενα την ήττα χθες, δεν περίμενα τέτοιο ΚΛΑΡΙΝΟ, ξεφτίλα!
να χασεις, οκ, να χάσεις κανενα πρόβλημα.
0 τελικές ρε; 0 τελικές στην εστία; 2ο συνεχόμενο ντέρμπι;
Σε ματς που όλοι μας λέμε είναι τελικός και ο κόσμος μιλάει ακόμα για πρωτάθλημα μπαίνεις και σε κάνει κουδούνια ο Πενραις και ο Περέιρα και ο Κοιτά; Έχεις τον Πινέδα και το Ρότα να τρέχουν σαν παλαβά με ματς τούρμπο πριν από 70κατι ώρες και κάποιους δικούς μας να κάνουν τζόκινγκ με τη γλώσσα στο πάτωμα ή να κοιτάνε;
20 τελικές φάγαμε ρε, και εάν δεν ήταν ο Τσιφτσης θα έγραφε 5!
Ντροπή και ξεφτίλα.
Και το λυπηρότερο όλων είναι οτι από τώρα ξέρουμε οτι θα πουμε για αλλαγές και έγκαιρο προγραμματισμο και καίριες θέσεις και κινήσεις κλπ και ξέρουμε όλοι από τώρα τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Από τον Ιβάν μέχρι το Λουτσέσκου και όλο τον οργανισμό. Κάθε χρόνο τα ίδια.
Πάρτε το κύπελλο και ό,τι μπορείτε για να μην πάρει αυτό το νεοσίχαμα το πρωτάθλημα.
να χασεις, οκ, να χάσεις κανενα πρόβλημα.
0 τελικές ρε; 0 τελικές στην εστία; 2ο συνεχόμενο ντέρμπι;
Σε ματς που όλοι μας λέμε είναι τελικός και ο κόσμος μιλάει ακόμα για πρωτάθλημα μπαίνεις και σε κάνει κουδούνια ο Πενραις και ο Περέιρα και ο Κοιτά; Έχεις τον Πινέδα και το Ρότα να τρέχουν σαν παλαβά με ματς τούρμπο πριν από 70κατι ώρες και κάποιους δικούς μας να κάνουν τζόκινγκ με τη γλώσσα στο πάτωμα ή να κοιτάνε;
20 τελικές φάγαμε ρε, και εάν δεν ήταν ο Τσιφτσης θα έγραφε 5!
Ντροπή και ξεφτίλα.
Και το λυπηρότερο όλων είναι οτι από τώρα ξέρουμε οτι θα πουμε για αλλαγές και έγκαιρο προγραμματισμο και καίριες θέσεις και κινήσεις κλπ και ξέρουμε όλοι από τώρα τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Από τον Ιβάν μέχρι το Λουτσέσκου και όλο τον οργανισμό. Κάθε χρόνο τα ίδια.
Πάρτε το κύπελλο και ό,τι μπορείτε για να μην πάρει αυτό το νεοσίχαμα το πρωτάθλημα.
Όταν έχεις δει την καλύτερη εκδοχή της ομάδας και μετά βλέπεις και την χειρότερη τότε είναι που σε πιάνει μελαγχολία.
Στη τελική ευθεία που έπρεπε να είμαστε φουλ φόρμα βρεθήκαμε αποδεκατισμένοι και ντεφορμέ.
Κρίμα .
Χθες ΠΑΟΚ στο γήπεδο δεν εμφανίστηκε .
3 ήταν οι διεκδικητές του τίτλου ....και με την εικόνα των ομάδων αυτή που φαντάζει πιο φρέσκια και πιο διψασμένη να το πάρει είναι τα χανούμια.
Αν το πάρει ο γαύρος θα είναι απο καθαρή τύχη.
Εν τω μεταξύ ο νίκολιτς δήλωσε ότι πρώτη φορά συμμετέχει σε πρωτάθλημα με πλέι οφ.....
Κάθε μέρα και κάθε αγωνιστική φώναζαν ότι πηγαίνουν για πρωτάθλημα....μπήκε στο πετσί όλων....και τώρα βγήκε στο χορτάρι....
Ας ξεκινήσουν απο τώρα την ανάλυση ώστε να προετοιμαστούμε για του χρόνου(
) .
Η ομάδα θα πρέπει να στηθεί και πάλι απο την αρχή και αυτή η διαδικασία είναι που φοβίζει καθώς δεν χαρακτηριζόμαστε απο ταχύτητα αποφάσεων.
Όσο αφορά τον τελικό κυπέλλου...τον οφη δεν τον έχω δει και δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται , εμείς απο την άλλη βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στα τάρταρα ψυχολογικά....αγωνιστικά επίσης....σωματικά δεν ξέρω....η είκονα δεν είναι αισιόδοξη.
Πως καταφέρνουμε κάθε φορά να χύνουμε την καρδάρα.....
Ευθύνες για την εικόνα της ομάδας έχουν όλοι στον καθένα αναλογεί και ένα μερίδιο ευθύνης.
Δέχομαι όλα τα επιχειρήματα-δικαιολογίες για την <<διάλυση>> της ομάδας αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν βγάλαμε ούτε ένα απο τα καλά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μας.
Ας πούμε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα στο γήπεδο....όμως το να μην τρέξουμε με λύσσα σε κάθε μπάλα ....αυτό δεν μπορώ να το καταπιώ.
Ούτε πίεση...ούτε έναν τσαμπουκά....αποδεχτήκαμε τη μοίρα μας έτσι απλά.
Η ομάδα χρειάζεται καλύτερη εκγύμναση.... δεν γίνεται όλα τα χρόνια να αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα.
Τη χρονιά που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα ήταν η εξαίρεση στον κανόνα .
Τα λόγια είναι περιττά.
ΥΓ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Στη τελική ευθεία που έπρεπε να είμαστε φουλ φόρμα βρεθήκαμε αποδεκατισμένοι και ντεφορμέ.
Κρίμα .
Χθες ΠΑΟΚ στο γήπεδο δεν εμφανίστηκε .
3 ήταν οι διεκδικητές του τίτλου ....και με την εικόνα των ομάδων αυτή που φαντάζει πιο φρέσκια και πιο διψασμένη να το πάρει είναι τα χανούμια.
Αν το πάρει ο γαύρος θα είναι απο καθαρή τύχη.
Εν τω μεταξύ ο νίκολιτς δήλωσε ότι πρώτη φορά συμμετέχει σε πρωτάθλημα με πλέι οφ.....
Κάθε μέρα και κάθε αγωνιστική φώναζαν ότι πηγαίνουν για πρωτάθλημα....μπήκε στο πετσί όλων....και τώρα βγήκε στο χορτάρι....
Ας ξεκινήσουν απο τώρα την ανάλυση ώστε να προετοιμαστούμε για του χρόνου(
Η ομάδα θα πρέπει να στηθεί και πάλι απο την αρχή και αυτή η διαδικασία είναι που φοβίζει καθώς δεν χαρακτηριζόμαστε απο ταχύτητα αποφάσεων.
Όσο αφορά τον τελικό κυπέλλου...τον οφη δεν τον έχω δει και δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται , εμείς απο την άλλη βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στα τάρταρα ψυχολογικά....αγωνιστικά επίσης....σωματικά δεν ξέρω....η είκονα δεν είναι αισιόδοξη.
Πως καταφέρνουμε κάθε φορά να χύνουμε την καρδάρα.....
Ευθύνες για την εικόνα της ομάδας έχουν όλοι στον καθένα αναλογεί και ένα μερίδιο ευθύνης.
Δέχομαι όλα τα επιχειρήματα-δικαιολογίες για την <<διάλυση>> της ομάδας αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν βγάλαμε ούτε ένα απο τα καλά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μας.
Ας πούμε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα στο γήπεδο....όμως το να μην τρέξουμε με λύσσα σε κάθε μπάλα ....αυτό δεν μπορώ να το καταπιώ.
Ούτε πίεση...ούτε έναν τσαμπουκά....αποδεχτήκαμε τη μοίρα μας έτσι απλά.
Η ομάδα χρειάζεται καλύτερη εκγύμναση.... δεν γίνεται όλα τα χρόνια να αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα.
Τη χρονιά που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα ήταν η εξαίρεση στον κανόνα .
Τα λόγια είναι περιττά.
ΥΓ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
Όταν όλη η ομάδα εμφανίζεται ασύνδετη τότε είναι σφάλμα του προπονητή.Οπως αποθεώνουμε τον Λουτσεσκου έτσι πρέπει να καταλογίζουμε και οποια λάθη.Οι απουσίες είναι δικαιολογία μέχρι ένα σημείο.Η ομάδα θα μπορούσε να παίξει αυτό που πρέπει και από κει και πέρα να λέγαμε "Ναι αλλά αν είχαμε Γιακουμάκη" για παράδειγμα.
Το θέμα είναι ότι η ομάδα αν παραμείνουν κάποια βασικά γρανάζια όπως Ντελιας προφανώς μπορεί του χρόνου να καθαρίσει το πρωτάθλημα από νωρίς .Το πίστευα και για φέτος ότι μπορούσαμε καθως έχουμε την καλύτερη ομάδα αλλά δεν έκατσε.Δε θέλει πολλές προσθαφαιρέσεις.Θελει απλά γρήγορα αντανακλαστικά και καθαρό μυαλό.
Χρόνια μας πολλά

Το θέμα είναι ότι η ομάδα αν παραμείνουν κάποια βασικά γρανάζια όπως Ντελιας προφανώς μπορεί του χρόνου να καθαρίσει το πρωτάθλημα από νωρίς .Το πίστευα και για φέτος ότι μπορούσαμε καθως έχουμε την καλύτερη ομάδα αλλά δεν έκατσε.Δε θέλει πολλές προσθαφαιρέσεις.Θελει απλά γρήγορα αντανακλαστικά και καθαρό μυαλό.
Χρόνια μας πολλά
- PAOK_Antarctica
Μετά τα ματς με την ΑΕΛ και τον Βόλο δεν μιλιόμουν. Γύρισα σπίτι με τα νεύρα στον θεό, ταχυπαλμίες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ.
Με το χθεσινό ματς δεν είχα απασχολήσει το μυαλό μου καν. Πήγα το είδα, γύρισα σπίτι, ήπια την μπυρίτσα μου και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Στον ύπνο μου είδα πως ήμουν γιατρός (είδα και λίγο The Pitt πριν κοιμηθώ).
Αυτό είναι γιατί το ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση. Δεν αξίζαμε το πρωτάθλημα, δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα, δεν γινόταν να κερδίσουμε. Το ότι πριν 3 μήνες για 4 ματς παίξαμε μπαλάρα δεν λέει τίποτα. Δεν είναι ρυθμική γυμναστική το ποδόσφαιρο να μετράμε αποδόσεις.
Τι να κάνουμε. Ας προσέχαμε.
Με το χθεσινό ματς δεν είχα απασχολήσει το μυαλό μου καν. Πήγα το είδα, γύρισα σπίτι, ήπια την μπυρίτσα μου και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Στον ύπνο μου είδα πως ήμουν γιατρός (είδα και λίγο The Pitt πριν κοιμηθώ).
Αυτό είναι γιατί το ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση. Δεν αξίζαμε το πρωτάθλημα, δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα, δεν γινόταν να κερδίσουμε. Το ότι πριν 3 μήνες για 4 ματς παίξαμε μπαλάρα δεν λέει τίποτα. Δεν είναι ρυθμική γυμναστική το ποδόσφαιρο να μετράμε αποδόσεις.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 8):
- astral, namisenoiazei, Kostas_FI, st4this, katafraktos, Γερασίμου, deathmassious, Special 4
Πολλοί ψάχνουν πάθος, άλλοι ψάχνουν τακτική, προσέγγιση, άλλοι ψάχνουν ποιότητα και προσωπικότητα.
Όλα αυτά έχουν ένα προαπαιτούμενο. Να υπάρχει αθλητικότητά. Οχι με την έννοια των αθλητικών προσόντων. Με την έννοια του να αντιπαραβάλλεις 11 ανθρώπους με φυσικά κατάσταση αθλητή απέναντι σε άλλους 11.
Αυτό δεν συμβαίνει στον ΠΑΟΚ εδώ και 3 μήνες και αφορά καθαρά εσωτερικές διεργασίες. Δεν αφορά πόσα λεφτά έβαλε ή δεν έβαλε ο πρόεδρος, πόσο γράφουν τα συμβόλαια του χ παίχτη, τι λέει το τρασνφερμαρκτ, τι ιστορία έχει ο χ παίχτης, τι χαρακτηριστικά έχει σαν παίχτης και τι γνώμη έχουμε εμείς για την αξία του εν γενεί.
Αφορά το πως δούλεψε την αθλητική υποδομή του ένα γκρουπ που σχηματίστηκε το καλοκαίρι. Και εκεί αντιπαραβάλλοντας τον ΠΑΟΚ με την αεκ τα αποτελέσματα είναι οικτρά. Δεν έχει να κάνει καθόλου με την αξία των παιχτών, έχει να κάνει καθαρά με τη δουλειά που έγινε με αυτούς τους παίχτες.
Και φέτος μετά από χρόνια δίνεται πολύ σοβαρό πάτημα να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ μάλλον δουλεύει αρκετά ερασιτεχνικά σε πολλά κομμάτια που είναι καθαρά τεχνοκρατίκα και δεν έχουν καμία σχέση με το αν ο Λουτσεσκου έχει ξερει να διδάσκει ωραίο ποδόσφαιρο και να κουμαντάρει προσωπικότητες, το σκαουτινγκ φέρνει τους κατάλληλους παίχτες και γενικά παράγοντες που δεν αφορούν την εκγύμναση, την αποθεραπεία και την πρόληψη.
Όλα αυτά έχουν ένα προαπαιτούμενο. Να υπάρχει αθλητικότητά. Οχι με την έννοια των αθλητικών προσόντων. Με την έννοια του να αντιπαραβάλλεις 11 ανθρώπους με φυσικά κατάσταση αθλητή απέναντι σε άλλους 11.
Αυτό δεν συμβαίνει στον ΠΑΟΚ εδώ και 3 μήνες και αφορά καθαρά εσωτερικές διεργασίες. Δεν αφορά πόσα λεφτά έβαλε ή δεν έβαλε ο πρόεδρος, πόσο γράφουν τα συμβόλαια του χ παίχτη, τι λέει το τρασνφερμαρκτ, τι ιστορία έχει ο χ παίχτης, τι χαρακτηριστικά έχει σαν παίχτης και τι γνώμη έχουμε εμείς για την αξία του εν γενεί.
Αφορά το πως δούλεψε την αθλητική υποδομή του ένα γκρουπ που σχηματίστηκε το καλοκαίρι. Και εκεί αντιπαραβάλλοντας τον ΠΑΟΚ με την αεκ τα αποτελέσματα είναι οικτρά. Δεν έχει να κάνει καθόλου με την αξία των παιχτών, έχει να κάνει καθαρά με τη δουλειά που έγινε με αυτούς τους παίχτες.
Και φέτος μετά από χρόνια δίνεται πολύ σοβαρό πάτημα να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ μάλλον δουλεύει αρκετά ερασιτεχνικά σε πολλά κομμάτια που είναι καθαρά τεχνοκρατίκα και δεν έχουν καμία σχέση με το αν ο Λουτσεσκου έχει ξερει να διδάσκει ωραίο ποδόσφαιρο και να κουμαντάρει προσωπικότητες, το σκαουτινγκ φέρνει τους κατάλληλους παίχτες και γενικά παράγοντες που δεν αφορούν την εκγύμναση, την αποθεραπεία και την πρόληψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος San4 την Δευ 20 Απρ 2026, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author San4 for the post (total 7):
- tolis01, giapas, geobila, Logistis, katafraktos, Γερασίμου, deathmassious
Καλημέρα Αποστόλη.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 08:20 ...Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε διασυρμός της ομάδας από την μέτρια ΑΕΧ. Ειλικρινά υπήρξαν στιγμές που η ομάδα έπαιζε χειρότερα από τον ΠΑΟΚ Β, ή έτσι μου φάνηκε..
Όπως το γράφαμε και πριν από καμιά δεκαριά μέρες. Ήταν πολύ πιθανό, μόλις επικρατούσε στο μυαλό πως το πρωτάθλημα χάθηκε, να υπάρχει κατάρρευση. Αυτό που είδες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθαρά πνευματικό. Δεν ξέρω αν θυμάσαι τον ημιτελικό Βραζιλία - Γερμανία πριν λίγα χρόνια;
Μόλις έκανε το 2-0 η Γερμανία και μπήκε στο μυαλό των Βραζιλιάνων πως βρίσκονται στο φάσμα του αποκλεισμού κατέρρευσαν και έφυγαν από το γήπεδο. Και στη συνέχεια μέσα σε 5 λεπτά οι Γερμανοί έβαλαν σαράντα γκολ. Δεν υπήρχε αγωνιστικό αποτύπωμα στο να μπαίνουν κάθε 30 δευτερόλεπτα με τη μπάλα στα δίχτυα οι Γερμανοί. Έφυγαν κυριολεκτικά και μεταφορικά οι Βραζιλιάνοι από το γήπεδο.
Κάτι αντίστοιχο έγινε και χθες μετά το 60. Μόνο που η άεκ δεν είναι Γερμανία γι' αυτό το σκορ έμεινε στο 3-0. Αν είχαμε απέναντι τον περυσινό οσφπ πιθανότατα το σκορ θα είχε ξεφύγει σε σερραϊκά νούμερα.
-
kokoblokos
Επιτέλους, οι mods έκαναν το αυτονόητο.
Σε ήττα δεν υπάρχει MVP.
Και το πήγαν και πιο πέρα με το να ορίσουν τον "κανέναν" και το "απαράδεκτοι".
Ανατρέχοντας στα ποσταρισματα μολις έγινε η κλήρωση των πλέι οφ και μετά το χτεσινό λέμε όλοι, εντάξει,εφιάλτης είναι, θα ξυπνήσουμε και θα πανε όλα καλά.
ΟΚ, ας ξυπνήσουμε λοιπόν και θα πάνε όλα καλά και θα πάρουμε το κύπελλο.
ΠΑΟΚΑΡΑ
Σε ήττα δεν υπάρχει MVP.
Και το πήγαν και πιο πέρα με το να ορίσουν τον "κανέναν" και το "απαράδεκτοι".
Ανατρέχοντας στα ποσταρισματα μολις έγινε η κλήρωση των πλέι οφ και μετά το χτεσινό λέμε όλοι, εντάξει,εφιάλτης είναι, θα ξυπνήσουμε και θα πανε όλα καλά.
ΟΚ, ας ξυπνήσουμε λοιπόν και θα πάνε όλα καλά και θα πάρουμε το κύπελλο.
ΠΑΟΚΑΡΑ
PAOK_Antarctica έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 10:00 Μετά τα ματς με την ΑΕΛ και τον Βόλο δεν μιλιόμουν. Γύρισα σπίτι με τα νεύρα στον θεό, ταχυπαλμίες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ.
Αυτό.
Κάπου Ιανουάριο έλεγα ¨δεν υπάρχει περίτωση να το χάσουμε¨
Με ΑΕΛ κ Βόλο, όχι τόσο σχετικά με το αποτέλεσμα, αλλά τον τρόπο ..μέσα μου τελείωσε.
Κακιά μέρα μπορείς να έχεις. Αλλά στην κακή σου μέρα, να σου κάτσει να βγεις μπροστά κ μετά να χάσεις καθαρά από ¨υποδεέστερες¨ ομάδες, δε συγχωρείται. Ειδικά να χάσεις στο μυαλό.
Καλή βδομάδα
Όσο επιμένουμε σε παίχτες όπως ο Οζντοεφ ο Καμαρα και αντίστοιχους, κάθε χρονιά θα έχουμε τα ίδια, με μερικές εκλάμψεις όταν ευθυγραμμίζονται οι πλανήτες.
Όπως και κάθε καλοκαίρι, η ομάδα θέλει παίχτες ταχυδυναμους και όχι αργοκίνητα καράβια.
Το θέμα είναι φέτος θα έρθουν; Δεν είμαι αισιόδοξος καθώς τα ίδια πρόσωπα θα πάρουν τις αποφάσεις.
Όπως και κάθε καλοκαίρι, η ομάδα θέλει παίχτες ταχυδυναμους και όχι αργοκίνητα καράβια.
Το θέμα είναι φέτος θα έρθουν; Δεν είμαι αισιόδοξος καθώς τα ίδια πρόσωπα θα πάρουν τις αποφάσεις.
Έγραψα ένα ολόκληρο κείμενο και το έσβησα αμέσως.
Νιώθω πως όλα αυτά τα έχω γράψει χίλιες φορές και κάπου χάνεται το νόημα.
Δεν ξέρω που να καταλήξω αλλά φυσικά δεν πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι ιδιαίτερο και οι τελευταίες σοβαρές ελπίδες που είχα, εξανεμίστηκαν το καλοκαίρι του 2024.
Ελπίδες όχι για την κατάκτηση ενός τίτλου. Αυτές τις είχα και φέτος μέχρι πολύ πρόσφατα.
Ελπίδες να μπορέσει ο οργανισμός να χτίσει επάνω στα λίγα καλά του στοιχεία και να ανέβει επιτέλους στο ανώτερο εγχώριο επίπεδο. Σε αυτές τις ελπίδες αναφέρομαι.
Τι βλέπω και δεν έχω ελπίδες; Ίδιο μοτίβο λειτουργίας, ίδιες παθογένειες, ίδιος οργανισμός που κάνει κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.
Αργός προγραμματισμός, ξεκάθαρη έλλειψη σύγχρονων ποδοσφαιρικών κινήσεων, ελαφρόμυαλη και επιπόλαιη προσέγγιση από αρκετά πόστα (μην το ανοίξω τώρα), αρχαίο διοικητικό μοντέλο, επιτυχίες που αντιμετωπίζονται ως πυροτεχνήματα και μια ΑΕ εκατομμυρίων που διοικείται κυρίως μέσω.. τηλε-εργασίας.
Στη μέση όλων αυτών εμείς. Οι οπαδοί. Που πρέπει να φοβόμαστε μην ασκήσουμε κριτική γιατί μπορεί να βρεθούμε αύριο με διοίκηση πρωτοδικείου και φυσικά είναι πολύ πιθανό να χαρακτηριστούμε Μυστακιδικοί, άσχετα αν (ορισμένοι) λέμε τα ίδια, πολλά χρόνια πριν εμφανιστεί ο Μυστακίδης στη ζωή μας.
ΥΓ Πόσα να χωρέσει από κάτω και αυτό το έρμο το χαλάκι και για πόσα χρόνια ακόμα;
Νιώθω πως όλα αυτά τα έχω γράψει χίλιες φορές και κάπου χάνεται το νόημα.
Δεν ξέρω που να καταλήξω αλλά φυσικά δεν πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι ιδιαίτερο και οι τελευταίες σοβαρές ελπίδες που είχα, εξανεμίστηκαν το καλοκαίρι του 2024.
Ελπίδες όχι για την κατάκτηση ενός τίτλου. Αυτές τις είχα και φέτος μέχρι πολύ πρόσφατα.
Ελπίδες να μπορέσει ο οργανισμός να χτίσει επάνω στα λίγα καλά του στοιχεία και να ανέβει επιτέλους στο ανώτερο εγχώριο επίπεδο. Σε αυτές τις ελπίδες αναφέρομαι.
Τι βλέπω και δεν έχω ελπίδες; Ίδιο μοτίβο λειτουργίας, ίδιες παθογένειες, ίδιος οργανισμός που κάνει κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.
Αργός προγραμματισμός, ξεκάθαρη έλλειψη σύγχρονων ποδοσφαιρικών κινήσεων, ελαφρόμυαλη και επιπόλαιη προσέγγιση από αρκετά πόστα (μην το ανοίξω τώρα), αρχαίο διοικητικό μοντέλο, επιτυχίες που αντιμετωπίζονται ως πυροτεχνήματα και μια ΑΕ εκατομμυρίων που διοικείται κυρίως μέσω.. τηλε-εργασίας.
Στη μέση όλων αυτών εμείς. Οι οπαδοί. Που πρέπει να φοβόμαστε μην ασκήσουμε κριτική γιατί μπορεί να βρεθούμε αύριο με διοίκηση πρωτοδικείου και φυσικά είναι πολύ πιθανό να χαρακτηριστούμε Μυστακιδικοί, άσχετα αν (ορισμένοι) λέμε τα ίδια, πολλά χρόνια πριν εμφανιστεί ο Μυστακίδης στη ζωή μας.
ΥΓ Πόσα να χωρέσει από κάτω και αυτό το έρμο το χαλάκι και για πόσα χρόνια ακόμα;
-
panpangr77
Η ομάδα παίζει ενα συστημα οπου οταν εχει 5 βασικούς παίκτες εκτός δεν μπορεί να παίξει . Οταν υπάρχει ενας προπονητης που ως αρχη εχει την επιμονη σε ενα συστημα αυτα παθαινεις οταν οι αναπληρωματικοι δεν μπορουν να αποδωσουν, πλήρη καταρευση . Δεν ξερω αν ειναι καλος παικτης ο Καμαρα,ο Οζντοεφ ,ο Μπιανκο ,ο Ζαφειρης ,ο Γερεμεγιεφ ,ειναι σιγουρο οτι δεν κανουν για το συστημα που θέλει να παίξει ο κοουτς,οταν δεν παιζει ο Ζιβκοβιτς,Μειτε ,Ντελιας . Οταν λοιπον δεν προστατευεις την ομαδα σου εισαι υπευθυνος . Τοσο καιρο αν και η ομάδα εχει απουσιες εμεις παιζουμε το ιδιο .Τα αποτελεσμα ειναι να ερχονται ξανα και ξανα τραυματισμοι, ασχημα αποτελεσματα, αλλα εμεις να προσπαθουμε τα ιδια. Εδω και 2 μηνες παιζουμε 10 φορές χειροτερα,. Αν δεν παιξουν Μειτε ,Ζιβκοβιτς ,Κενι ,Μιχαιλιδης το Σαββατο κυπελλο δεν παιρνουμε .
Ό,τι και να πούμε, ένα ισχύει:
Χωρίς αυτούς τους καταραμένους τραυματισμούς, θα είχαμε ήδη, σαν πρώτοι, τουλάχιστον 6 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο ή και περισσότερους. Είχαμε την καλύτερη ομάδα και παίζαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και, και, και...
Τέτοια καντεμιά δεν θυμάμαι να μας έχει βρεί μέχρι τώρα, απο το 1967 που ενεργά είμαι ΠΑΟΚτσής.
Όλοι μετά θάνατον προφήτες γίναμε.
Δεν μπορείς να τα προβλέψεις όλα και δεν μπορείς να έχεις εκατό παίχτες, όπως η Ρεάλ κατά διαστήματα και να τους πληρώνεις.
Δεν μπορείς να προβλέψεις και να επηρρεάσεις πολέμους και οικονομικά κραχ και δεν είναι όλοι μαφιόζοι και απατεώνες.
Θα πάμε να πάρουμε το κύπελλο και μετά βλέπουμε, πως θα είναι και οι παγκόσμιες συγκυρίες, που πιθανόν να ευνοήσουν πάλι τον Σαββίδη.
Όπως δεν είναι όλα άσπρα, έτσι δεν είναι και όλα μαύρα.

Χωρίς αυτούς τους καταραμένους τραυματισμούς, θα είχαμε ήδη, σαν πρώτοι, τουλάχιστον 6 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο ή και περισσότερους. Είχαμε την καλύτερη ομάδα και παίζαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και, και, και...
Τέτοια καντεμιά δεν θυμάμαι να μας έχει βρεί μέχρι τώρα, απο το 1967 που ενεργά είμαι ΠΑΟΚτσής.
Όλοι μετά θάνατον προφήτες γίναμε.
Δεν μπορείς να τα προβλέψεις όλα και δεν μπορείς να έχεις εκατό παίχτες, όπως η Ρεάλ κατά διαστήματα και να τους πληρώνεις.
Δεν μπορείς να προβλέψεις και να επηρρεάσεις πολέμους και οικονομικά κραχ και δεν είναι όλοι μαφιόζοι και απατεώνες.
Θα πάμε να πάρουμε το κύπελλο και μετά βλέπουμε, πως θα είναι και οι παγκόσμιες συγκυρίες, που πιθανόν να ευνοήσουν πάλι τον Σαββίδη.
Όπως δεν είναι όλα άσπρα, έτσι δεν είναι και όλα μαύρα.
Ο Μυστακίδης ήρθε στο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι σε ηλικία 63 ετών και δύσκολα μπορεί να φτιάξει ό,τι έφτιαξε ο σαββιδης σε μια 5 ετια. Εξάλλου ούτε και αυτός φαίνεται να έχει στελέχη. Έναν παιδικό του φίλο έχει και ένα πρώην της ΠΑΕ και 2 80χρονους που ξαναζούν το όνειρο τους. Δεν ξέρουμε κι αν έχει διάδοχο. Ο Σαββιδης έχει και 2 παιδιά. Ο Νίκος είναι κάθε εβδομάδα τσω( είναι και ιδιοκτήτης) . Η χρονιά χάθηκε. Μακάρι να κλείσει με έναν τίτλο.
Τις φανέλες τις πήρατε μαζί σας ή τις αφήσατε εκεί ρε λίγοι?
-
panpangr77
Και τα τρυπηματα συνεχιζονται ,μπραβο στην διοικηση του ΠΑΟΚ που δεχτηκε μονο Ελληνες διατητες στο τελικο κυπελλου.