Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

donkixotis έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 13:24 Χωρίς κάποια πληροφορία και αποκλειστικά λόγω προπονητή πιστεύω πως θα κινηθούμε σίγουρα για τον Άλεν Σμαιλάγιτς. Τον παίκτη αυτόν τον είχε ο Ιταλός τόσο στην Παρτιζάν όσο και στην Ζαλγκίρις. Επίσης, φέτος παίζει στην Μπολόνια που σίγουρα κοιτάζουμε παίκτες της.
Ναι πολύ λογική κινηση
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 03:03 Εδώ μαχαιρώθηκε και σκοτώθηκε ο Κλεομένης και κάποιοι έλεγαν για ποδόσφαιρο...
Εδω πεθαινει κοσμος και καποιοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο και το μπασκετ
Savv1974

Δημοσίευση από Savv1974 »

Metagrafakias έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 13:00 H δικια μου επιθυμια για το ροστερ του χρονου 15 παικτων ειτε παιξει Euroleague ειτε Eurocup...

PG:Carsen Edwards, Nick Calathes, Μπαζινας

SG:Tyree, Ναζ Μητρου Λονγκ, Φιλλιος

SF:Jordan Nwora, Περσιδης, Xιτικουδης

PF:Isaak Bonga, Melvin , Xoυγκαζ

C:Trevion Williams, Ben Moore, Ζουγρης
Ωραίο το ρόστερ, φίλε. Θα αλλαζα τον Φιλλιο με Σταυρακοπουλο.
Χιτικούδης παιζει περισσότερο στην θέση 4.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Έλληνες του ρόστερ για την επόμενη σεζόν

PG: Καλάθης, Μπαζίνας, (κάποιος μικρός με διπλό δελτίο)
SG: Naz Mitrou Long
SF: Λαρεντζάκης, Περσίδης
PF: Χουγκαζ
C: Ζουγρης

Από κει και πέρα από το φετινό ρόστερ θα κρατούσα τον Tyree , με την προϋπόθεση όμως να μπορεί να μπει σε ένα ορισμένο καλούπι, που είμαι σίγουρος ότι θα θέλει να τον βάλει ο Τρινκερι.

Beverley είναι η αλήθεια ότι με τις εμφανίσεις του τελευταίου μήνα μπορεί και να τον κρατούσα, όχι μόνο για μέσα στο παρκέ, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Ντιμσα οχι, Μελβιν όχι (κυρίως λόγω ηλικίας αλλά και αμυντικής αδυναμίας), Άλεν όχι.

Πάμε τώρα στα σέντερ, όπου πραγματικά σπάω το κεφάλι μου

Αν πούμε ότι του χρόνου ένα σέντερ μας θα είναι Έλληνας (ή Ζουγρης ή Παπαγιάννης), χρειαζόμαστε δύο ακόμα, ο ένας πρωτοκλασάτος (στυλ Motley που είχε η Χάποελ την χρονιά που πήρε το Eurocup ή Chris Silva που ξεκίνησε από αεκ και πήγε στην Φενέρ) και ο δεύτερος ίσως ένας στυλ Caboclo ή Μουρ, δηλαδή πιο finisher, όχι τόσο rim protector.

Η ερώτηση είναι, θα κρατούσατε τον Μουρ ή τον Ομορουγι?

Μουρ είναι πιο πολύ στην δεύτερη κατηγορία, elite rebounder (τουλάχιστον για το τωρινό επίπεδο) και πολύ καλός finisher (και με mid range shot)

Ο Ομορουγι τον τελευταίο μήνα είναι αυτό ακριβώς για το οποίο τον πήραμε, rim protector. Πολύ πιο άγουρος από τον Μουρ, αλλά με πολλές αμυντικές αρετές, είναι αυτό που λέμε ότι γεμίζει την ρακέτα.

+ Ότι η αγορά στην θέση του σέντερ κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολη
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Στο 5 θα κρατουσες αυτον που θα ηθελε ο Τρινκιερι και θα εξαρτουνταν απο το μπασκετ που θα θελει να παιζει και την βασικη σου επιλογη σεντερ. Εαν μου εφερνες για Ελληνα τον Ζουγρη, θα κρατουσα λογικα τον Ομουρουγι, εαν μου εφερνες Παπαγιαννη, το αντιθετο. Προβλεπω οτι δεν θα μεινει κανεις απο τους 2.

(Moore εισαι λατρεια)

Συμφωνω σχεδον σε ολα τα υπολοιπα.

Απο τους ξενους της ομαδας μας σημερα θεωρω οτι θα κινηθουμε σοβαρα μονο για τον Tyree και ισως τον Beverley, με τον μεγαλο αστερισκο διπλα.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
Jim_Chatz
Savv1974

Την νέα χρονιά, σημαντικο θεωρώ πως πρεπει οι Έλληνες παικτες να είναι πολυ καλοί. Οι δικές μου επιλογές θα ήταν σε ένα ρόστερ 15-16 παικτων οι εξής:
Μπαζινας
Λαρεντζακης
Ναζ Μήτρου Λονγκ
Τσαλμπουρης
Σταυρακοπουλος
Περσιδης
Χουγκαζ
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τον μητρου λονγκ τον έχετε δει να παίζει στη Νάπολι? φοβερά νούμερα αλλά με αυτόν στο point η ομάδα του είναι 2 νίκες πάνω από τον υποβιβασμό. έχει παίξει ποτέ άσσος σε ομάδα που να ήτανε τοπ με αυτόν? είναι ΙΔΙΟΣ με τον αδερφό του (σε λίγο καλύτερη έκδοση). Δε λέω οτι ΔΕΝ είναι καλός παίκτης, προσπαθώ να καταλάβω αν κάνει για τοπ ομάδα. Και ο Τολιόπουλος ας πούμε είναι προφανώς τρομερός σκόρερ αλλά...
Savv1974

palok έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 08:03 τον μητρου λονγκ τον έχετε δει να παίζει στη Νάπολι? φοβερά νούμερα αλλά με αυτόν στο point η ομάδα του είναι 2 νίκες πάνω από τον υποβιβασμό. έχει παίξει ποτέ άσσος σε ομάδα που να ήτανε τοπ με αυτόν? είναι ΙΔΙΟΣ με τον αδερφό του (σε λίγο καλύτερη έκδοση). Δε λέω οτι ΔΕΝ είναι καλός παίκτης, προσπαθώ να καταλάβω αν κάνει για τοπ ομάδα. Και ο Τολιόπουλος ας πούμε είναι προφανώς τρομερός σκόρερ αλλά...
Ο λόγος που αναφέρεται ο Ναζ Μήτρου Λονγκ είναι επειδή έχει ακουστεί ότι έχει κλείσει. Στον ΠΑΟΚ αν έρθει, δεν θα έρθει για βασικός. Είναι παικτης που μπορεί να δώσει 10-15 ποιοτικα λεπτά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”