Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
markos4

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από markos4 »

george188 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:34 Λίγα έκανε ο Ιβάν οπότε η υπερβολή που είπε βολεύει να την χτυπάμε

Μα δεν είπα ότι έκανε λίγα.
Στο φίλο απάντησα που είπε να πάρει Ευρωλίγκα.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Μα είναι τελείως διαφορετικά αθλήματα.

Φυσικά και πρέπει να πάρει Ευρωλίγκα για να τον βάλω στην ίδια θέση με τον Ιβάν. Όταν το ΠΟΚ στο μπάσκετ παίρνει ευρωπαϊκούς τίτλους εμείς τι πρέπει να κάνουμε δλδ για να είμαστε στο ίδιο επίπεδο, να βγαίνουμε 3οι στην Ελλάδα και να λέμε οκ είμαστε;
Τις απαιτήσεις που έχω από τον Ιβάν στο ποδόσφαιρο θα έχω και τις αντίστοιχες για τον Τέλη στο μπάσκετ. Που είναι το περίεργο;
basketikos4

Δημοσίευση από basketikos4 »

nikvasil έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:49 Μα είναι τελείως διαφορετικά αθλήματα.

Φυσικά και πρέπει να πάρει Ευρωλίγκα για να τον βάλω στην ίδια θέση με τον Ιβάν. Όταν το ΠΟΚ στο μπάσκετ παίρνει ευρωπαϊκούς τίτλους εμείς τι πρέπει να κάνουμε δλδ για να είμαστε στο ίδιο επίπεδο, να βγαίνουμε 3οι στην Ελλάδα και να λέμε οκ είμαστε;
Τις απαιτήσεις που έχω από τον Ιβάν στο ποδόσφαιρο θα έχω και τις αντίστοιχες για τον Τέλη στο μπάσκετ. Που είναι το περίεργο;
Δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτο φιλε
Ειχαμε καμια απαιτηση οταν ηρθε ο Ιβαν για πρωταθληματα αλλιως δεν την διναμε την ομαδα?
Μα ο ΠΑΟΚ ειχε φοβερο οικονομικο προβλημα, μονο ηλιθιος θα ελεγε ναι αλλα δεν σου δινουμε την παε αν δεν μας υποσχεθεις πρωταθληματα.
Ηρθε και σαν μεγαλο οικονομικο μεγεθος ειχες μια μεγαλη ελπιδα οτι θα ανεβουμε επιπεδα. Οπως και εγινε.
Το ιδιο τωρα και με μυστακιδη. Τι θα πει απαιτηση. Η ομαδα ειναι σε πληρη απαξιωση εδω και 25 χρονια με 0 στοχους εκτος απο το περσινο θαυμα του τελικου.
Υπαρχει η ιδια μεγαλη ελπιδα οπως το ποδοσφαιρο οτι θα ανεβουμε επιπεδα.
Τι μανια ειναι αυτη της συγκρισης, μιλαμε για 2 τελειως διαφορετικα αθληματα με τελειως διαφορετικα δεδομενα.
Πρεπει να χορευουμε καρσιλαμα που εχουμε 2 δισεκατομυριουχους στα 2 αθληματα. Μεγαλωσαμε με τον ΠΑΟΚ παπτωχο και τωρα εχουμε το σεναριο που μονο στην σκεψη του θα ειχαμε λιποθυμησει απο χαρα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

nikvasil έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:49 Μα είναι τελείως διαφορετικά αθλήματα.

Αγάλι, αγάλι. Ούτε εξάμηνο δεν έκλεισε ακόμα.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:15
tsm έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:13 Το βρήκατε μάγκες εγώ φταίω που χάσαμε σήμερα, που κοροϊδεύω τις καταστάσεις και μου βρίζουν την μάνα !
Αν το εννοούσες με χιούμορ, τουλάχιστον βάλε αυτό το αριστούργημα:

Εικόνα
Και το ΤΑΠ
Και το ΤΑΠ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”