george188 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:34 Λίγα έκανε ο Ιβάν οπότε η υπερβολή που είπε βολεύει να την χτυπάμε
Μα δεν είπα ότι έκανε λίγα.
Στο φίλο απάντησα που είπε να πάρει Ευρωλίγκα.
george188 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:34 Λίγα έκανε ο Ιβάν οπότε η υπερβολή που είπε βολεύει να την χτυπάμε
Δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτο φιλεnikvasil έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:49 Μα είναι τελείως διαφορετικά αθλήματα.
Φυσικά και πρέπει να πάρει Ευρωλίγκα για να τον βάλω στην ίδια θέση με τον Ιβάν. Όταν το ΠΟΚ στο μπάσκετ παίρνει ευρωπαϊκούς τίτλους εμείς τι πρέπει να κάνουμε δλδ για να είμαστε στο ίδιο επίπεδο, να βγαίνουμε 3οι στην Ελλάδα και να λέμε οκ είμαστε;
Τις απαιτήσεις που έχω από τον Ιβάν στο ποδόσφαιρο θα έχω και τις αντίστοιχες για τον Τέλη στο μπάσκετ. Που είναι το περίεργο;
Αγάλι, αγάλι. Ούτε εξάμηνο δεν έκλεισε ακόμα.nikvasil έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:49 Μα είναι τελείως διαφορετικά αθλήματα.
Φυσικά και πρέπει να πάρει Ευρωλίγκα για να τον βάλω στην ίδια θέση με τον Ιβάν. Όταν το ΠΟΚ στο μπάσκετ παίρνει ευρωπαϊκούς τίτλους εμείς τι πρέπει να κάνουμε δλδ για να είμαστε στο ίδιο επίπεδο, να βγαίνουμε 3οι στην Ελλάδα και να λέμε οκ είμαστε;
Τις απαιτήσεις που έχω από τον Ιβάν στο ποδόσφαιρο θα έχω και τις αντίστοιχες για τον Τέλη στο μπάσκετ. Που είναι το περίεργο;
Και το ΤΑΠΜπαρκαρούτσος έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:15Αν το εννοούσες με χιούμορ, τουλάχιστον βάλε αυτό το αριστούργημα:tsm έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:13 Το βρήκατε μάγκες εγώ φταίω που χάσαμε σήμερα, που κοροϊδεύω τις καταστάσεις και μου βρίζουν την μάνα !
![]()