Razvan Lucescu VI

Dimitrisou

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Mirko έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:23
Dimitrisou έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:18
navigator11 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:08 Πάνω στο πανηγύρι του ξεσκίσματος, αυτό που σκέφτομαι είναι ένα. Μην ολοκληρωθεί τυχόν η μαλακία που πήγε να γίνει το περασμένο καλοκαίρι με την πάρτη του.
Αν το σκεφτεις απο την μερια του, οσο και να το θεωρω το χειροτερο σεναριο,μηπως θα ηταν καλυτερο για να ηρεμησει?
Εδω εχει κανει οτι εχει κανει και τον περιμενουν καθε αγωνιστικη στη γωνια..
Ε οχι δα, η καθολικη στηριξη προς το προσωπο του δεν εχει προηγουμενο. Μην ξεχναμε και το οτι παραβλεψαμε και την φυγη του.
Η ποια?Αλλου μαλλον ειμαι εγω τοσα χρονια μετα απο οποιαδηποτε ηττα..
Μαλλον η καθολικη στηριξη στις νικες και στα τροπαια θες να πεις..
Εδω μεχρι και δημοσιογραφοι αλλων ομαδων το εχουν σχολιασει..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Επίσης όσοι θέλουν αλλαγή προπονητή, χωρίς ΤΔ να επιλέξει αυτόν και τους παίκτες που θα έρθουν, χωρίς ένα πλάνο γύρω του και χωρίς διαδικασίες να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί να είναι έτοιμοι να κάψουν 1-2-3 χρόνια μέχρι να αλλάξει ρότα όλος ο οργανισμός.

Ο Ραζβαν έχει ταβάνι, αλλά ο ΠΑΟΚ χωρίς Ραζβαν δεν έχει πάτωμα.

Κυρίως γιατί κάποιοι άφησαν τα πάντα πάνω του.
These users thanked the author gika for the post (total 4):
giapas, xrisitsapa, Montrealiotis, Ally Samagoal
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Επιτέλους να σταματήσουμε να επικαλουμεθα την κούραση. Πλέον έχουμε στα σπίτια μας, τις οθόνες στα μάτια μας όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Για δες τε τις κορυφαίες ομάδες και γράψτε μου τα ροτεησον τους. Ανύπαρκτα. Ναι έτσι όπως τα γράφω.
Αλλά κορμιά, αθλητές όπως μπαμπα, μείτέ, οζντοεφ, γερεμεγιεφ δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε σερί παιχνιδιών κι αν το κάνεις κινδυνεύεις να τους χάσεις από τραυματισμούς.

Δεν είμαστε κορυφαία ομάδα θα πει κάποιος.
Η αδυναμία όμως επιλογή αθλητών σύγχρονων, γρήγορων και νέων είναι ένα θέμα μας.

Κι επειδή ξανά μπαίνει το θέμα, σημειώνω.
Αν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία της διεύθυνσης θα ήθελα να αλλάξει κι ο πολύ ταιριαστός και πετυχημένος μας προπονητής.
Αν η διοίκηση συνεχίσει τον ίδιο δρόμο τότε δαγκωτο λουτσε.
These users thanked the author Maxpaok for the post (total 2):
deathmassious, Ally Samagoal
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Η απάντηση για τους τραυματισμούς είναι απλή: η ομάδα βασίζεται σε παίκτες 30 + , έχει πολλά παιχνίδια και βασίζεται σε λίγους παίκτες.. Ουσιαστικά μόνο οι Τσιφτσής Μιχαηλίδης, Σάντσεζ,Ντέλιας,Κένι, Ζίβκοβιτς και Ζαφείρης είναι βασικοί/ πρώτες αλλαγές κάτω των 30. Υπήρξαν και ατυχίες, παίκτες τραυματίστηκαν από συγκρούσεις, ιώσεις, ατυχήματα στο σπίτι κλπ. Αυτά ήρθαν και προστέθηκαν στον κάκιστο σχεδιασμό να πάμε σε μαραθώνιο αγώνων με πολλούς βετεράνους. Για μένα η καταστροφή ήταν η παρουσία του Τάισον. Το ότι βγήκε επιτυχημένη η απόκτηση του στα 35 του έφερε ανανεώσεις,, Λοβρέν, Γερεμέγεφ και το κακό συναπάντημα.Το καλοκαίρι του 23 πήρες γερόντια και βρέθηκες πρωταθλητής το 24, Ξαναπήρε γερόντια το 24 και βγήκες 4ος. Ξανά μάνα γερόντια και φέτος. Τι δεν υπήρξε; ΣΥΝΈΧΕΙΑ δεν υπήρξε η ομάδα δεν χτίζεται.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Maxpaok έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 21:30 Επιτέλους να σταματήσουμε να επικαλουμεθα την κούραση. Πλέον έχουμε στα σπίτια μας, τις οθόνες στα μάτια μας όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Για δες τε τις κορυφαίες ομάδες και γράψτε μου τα ροτεησον τους. Ανύπαρκτα. Ναι έτσι όπως τα γράφω.
Αλλά κορμιά, αθλητές όπως μπαμπα, μείτέ, οζντοεφ, γερεμεγιεφ δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε σερί παιχνιδιών κι αν το κάνεις κινδυνεύεις να τους χάσεις από τραυματισμούς.

Δεν είμαστε κορυφαία ομάδα θα πει κάποιος.
Η αδυναμία όμως επιλογή αθλητών σύγχρονων, γρήγορων και νέων είναι ένα θέμα μας.

Κι επειδή ξανά μπαίνει το θέμα, σημειώνω.
Αν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία της διεύθυνσης θα ήθελα να αλλάξει κι ο πολύ ταιριαστός και πετυχημένος μας προπονητής.
Αν η διοίκηση συνεχίσει τον ίδιο δρόμο τότε δαγκωτο λουτσε.
Πολύ σωστά αυτά που λες,με μία υποσημείωση όμως ότι είναι δύσκολο μία ελληνική ομάδα να βρει παίκτες-υπεραθλητές που θα βγάζουν 50 παιχνίδια τη σεζόν σε υψηλές εντάσεις χωρίς να πέφτει η απόδοση τους. Άρα θα πρέπει να πάμε στο μοντέλο των πολλών καλών παικτών και του συνεχούς ροτέισον. Η χρονιά του πρωταθλήματος ήταν η μόνη χρονιά που η ομάδα έκανε αποτελεσματικό ροτέισον και έτσι είχε τις δυνάμεις στο τέλος (μαζί με κάποιες προσαρμογές στην τακτική και την απαραίτητη συσπείρωση) να κάνει ό,τι έκανε. Φέτος, ήταν μία ακόμα χρονιά όπως οι δύο πρώτες χρονιές μετά την επιστροφή του Λουτσέσκου που ο προπονητής υπερεκτιμά τις αντοχές του βασικού κορμού.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Μεγάλε Λουτσι βγήκαν πάλι όλοι Σαββιδης FC που τρέμουν να κάνουν κριτική εκεί που πρέπει να σου ρίξουν την ευθύνη…
Υ.Γ ότι μεταγραφή χρειάζεται χρήματα δεν είναι στα θέλω του Λουτσεσκου….οτι είναι με των τζάμπα μας κάνει!!!!
These users thanked the author MikeStr4 for the post:
ektoras
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Σωστά συμπληρώνεις και συμφωνώ μαζί σου.
Ωστόσο αυτή θα έπρεπε να είναι τάση της ομάδας. Κι όχι ασφαλώς να μιλάμε για ανανέωση οζντοεφ όταν δεν έχεις φέρει τον νεότερο και καλύτερο του.
Όπως θα δούμε και με τον μπαμπα, τον μείτέ, Τάισον.
Όπως ρε αδερφέ τα ζήσαμε με καντουρι, αφανα, τους δύο πετυχημένους σέντερ μπακ κι άλλους, πολλούς.
Ασφαλώς μιλώ για ευθύνη του λουτσε.
These users thanked the author Maxpaok for the post:
deathmassious
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

MikeStr4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 21:47 Μεγάλε Λουτσι βγήκαν πάλι όλοι Σαββιδης FC που τρέμουν να κάνουν κριτική εκεί που πρέπει να σου ρίξουν την ευθύνη…
Υ.Γ ότι μεταγραφή χρειάζεται χρήματα δεν είναι στα θέλω του Λουτσεσκου….οτι είναι με των τζάμπα μας κάνει!!!!
12 Ζαφείρης + 3 Μεξικάνος = τζάμπα βρε πουθενά FC?

Μη μας γυρνάτε τα μυαλά κι όποιος δε γουστάρει το Σάββατο να πάει για καφέ.
Έχουμε ένα στόχο ακόμη που πρέπει να κερδηθεί.
These users thanked the author Parolos for the post (total 10):
aivas19, leomatos88, Ally Samagoal, Kabamaru11, astral, yakel, PAOKAPOMONOSMOY, navigator11, Doctor Doo, Montrealiotis
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κανείς δε μπορεί να πει ότι φέτος δεν έπεσαν λεφτά - θα ήταν ψέμα και μάλιστα μεγάλο. Δε πληρώνονται με στραγάλια όλοι αυτοί που παίζουν.

Ταυτόχρονα κανείς δε μπορεί ότι έγιναν καλές επιλογές. Πχ τα λεφτά του Ζαφείρη δεν επενδύθηκαν σωστά - θα ήμασταν καλύτεροι με πιο στοχευμένες μεταγραφές σε θέσεις που πονούσαμε.

Το πρώτο πιστώνεται 100% στη διοίκηση.
Το δεύτερο χρεώνεται σε ένα μέρος και στη διοίκηση αλλά δε ξέρω σε τι βαθμό. Δε ξέρω ποιος πραγματικά πήρε την απόφαση το μεγαλύτερο μέρος του φετινού μπάτζετ να πάει σε έναν παίκτη που ήρθε το Δεκέμβρη.
These users thanked the author giapas for the post:
Special 4
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Μπορούν να εξαφανιστούν όλοι άνω των 30 πλην του Τάισον -για δεύτερος- κ αυτός λόγω κατασκευής ?
Τόσα πολλά ζητάω ?
Είναι αυτή εικόνα ομάδας που διεκδικεί το οτιδήποτε? Μια τελική είχαμε στην εστία η καμία ?Κέρδισαν μισή διεκδίκηση?
Υπάρχει κάποιος στο αγωνιστικό που δεν ξέρει ότι η νορμάλ σεζόν έχει 50 παιχνίδια ? Πώς θα βγει αυτό με τη μισή 11άδα 30χρονους?
Με ανύπαρκτο βαζελο και κακό γάβρο πόσο δύσκολο είναι ρε πστη μου ? Πόσο ???
Doctor Doo

Δημοσίευση από Doctor Doo »

Μεγάλο ερωτηματικό μου προκαλεί που σε ποστ για τον Ραζβάν κράζεται από κάποιους ο Σαββίδης ( δεν μπήκα στο ποστ για την διοίκηση για να δω αν ισχύει και εκεί το αντίστοιχο ) . Μάλλον η θεοποίηση του προπονητή φέρει προ των ευθυνών όλους τους άλλους εκτός του ιδίου. Είναι αλήθεια μα συνάμα λίγο παράταιρη να τονίζεται συνέχεια ότι είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής μας σε κάθε στραβή και ότι δεν υπάρχει ΠΑΟΚ μετά από τον Ραζβάν. Φέτος είδαμε να χάνουμε τον Ντέλια σε ματς με τις Σέρρες και τον Μειτέ επειδή έπαιζε σε κάθε ματς με τις Σέρρες , την Τρίπολη και ούτω καθεξής. Καλώς ή κακώς το ταβάνι που θέτει η διοίκηση στην ίδια την ομάδα αποτυπώνεται από την επιλογή και στον πάγκο οπότε το κράξιμο οφείλει να ναι συνολικό και όχι στον έναν ή τον άλλον. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σχολιάσω τα μισθά του ( είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην κατηγορία;) αλλά σήμερα η εικόνα της ομάδας από θεωρητικά έναν coach μάστερ της ψυχολογίας ήταν αποκαρδιωτική σε μια ακόμα χρονιά που η ομάδα έχει πολλά αδικαιολόγητα σκαμπανεβάσματα γεγονός που σίγουρα θα έπρεπε να επιβαρύνει το team που προπονεί ως επί το πλείστον και όχι αυτό που διοικεί.
These users thanked the author Doctor Doo for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

giapas έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 23:01 Κανείς δε μπορεί να πει ότι φέτος δεν έπεσαν λεφτά - θα ήταν ψέμα και μάλιστα μεγάλο. Δε πληρώνονται με στραγάλια όλοι αυτοί που παίζουν.

Ταυτόχρονα κανείς δε μπορεί ότι έγιναν καλές επιλογές. Πχ τα λεφτά του Ζαφείρη δεν επενδύθηκαν σωστά - θα ήμασταν καλύτεροι με πιο στοχευμένες μεταγραφές σε θέσεις που πονούσαμε.

Το πρώτο πιστώνεται 100% στη διοίκηση.
Το δεύτερο χρεώνεται σε ένα μέρος και στη διοίκηση αλλά δε ξέρω σε τι βαθμό. Δε ξέρω ποιος πραγματικά πήρε την απόφαση το μεγαλύτερο μέρος του φετινού μπάτζετ να πάει σε έναν παίκτη που ήρθε το Δεκέμβρη.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις.

Αλλά με το χέρι στην καρδιά που λένε, αν αποφάσιζε ο Ραζβάν, τι πιστεύεις ότι θα αποφάσιζε;

Να πάρει τον Ζαφείρη, το υπέρτατο επικοινωνιακό υπερόπλο στην ''εμφύλια'' διαμάχη με τον ΑΣ για το γήπεδο ή ο Λουτσέσκου θα έπαιρνε ένα δεύτερο Γιακουμάκη, ένα δεύτερο Μεϊτέ, ένα δεύτερο Τάισον και ένα ακόμα στόπερ ή δεν ξερω γω ποιά άλλη θέση θα έκρινε;
black death

Δημοσίευση από black death »

Δεν υπαρχει ομαδα στον πλανήτη που λειπουν 5 βασικοι και εχει να τους καλύψει.
Σαν βασικη 11αδα δεν εχουμε να ζηλέψουμε κατι απ' τους αλλους, το αντιθετο θα ελεγα. Και υπάρχουν αρκετες λυσεις στον παγκο πλεον.
Μια τρανταχτή αδυναμια εχει η 11αδα, το αριστερο μπακ, αλλα κι αυτο κόλλημα του προπονητή ειναι και φυσικά εγινε και αποτυχημένη μεταγραφη στη θεση.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

@Special 4 100% το δεύτερο. Δε τίθεται θέμα.
Σίγα μην έδινε όλο το μπατζετ σε έναν παίκτη , όσο νέος και καλός και αν είναι.
Και μιλάμε μπάτζετ μεταγραφών ( όχι μισθών) που δεν έχει δοθεί ποτέ στην ομάδα αν δε μου ξεφεύγει κάτι .

Για αυτό και λέω ότι η διοίκηση κυρίως χρεώνεται το κακό μοίρασμα του μπατζετ , απλά αφήνω ένα παράθυρο γιατί με τόσους γύρω γύρω από την ομάδα ειλικρινά δε ξέρω ποιος επηρέασε ποιον και καταλήξαμε εκεί. Σαφώς και το επικοινωνιακό έπαιξε μεγάλο ρόλο , θα ήμασταν αφελείς να πιστεύουμε ότι δεν έπαιξε. Και δε ξέρω και τη στάση του προπονητή - γύρισε δηλαδή να πει στον Ιβαν "ξέρεις καλός ο Χρήσταρας αλλά αν πάνε εκεί όλα τα μπικικίνια και μείνουμε ξεβράκωτοι στις άλλες θέσεις θα τον πιούμε big time" .... Η απλά είπε , οκ μιστερ φερτον εδώ και θα πάρουμε πρωτάθλημα μην ανησυχείς εμπιστεύομαι την εμπειρία του Λόβρεν και του Ταισον.

Δε ξέρω
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
Special 4, Ettien26
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να είμαστε ειλικρινής , εγώ ΠΑΟΚ τόσο ανήμπορο δεν έχω ξαναδεί.

Στο τελικό που ήταν με 10 παίκτες και μας κέρδισαν , χάσαμε τα μαλλιά μας. Με Αγκούστο κλπ ευκαιρίες. Πολύ μεγάλη συγκυρία.

Θυμάμαι και ένα 2-0 μέσα εκεί και ένα 4-0. Επί Αλμέυδα που μας έκαναν πλάκα. Αλλά ο Αλμευδα εκείνη την εποχή έπαιζε μπαλαρα.

Τέτοιο καταθλιπτικο ΠΑΟΚ , για λύπηση δε θυμάμαι να έχω ξαναδει.

Και μιλάμε για ομάδα δεκάδων εκατομμυρίων όχι με Μπαλάφες.

Δε μπορεί ρε τζενεραλ. Δηλαδή δε γίνεται. Δεν εμφανιστήκαμε ούτε με Θέλτα , ούτε με βάζελο , ούτε στη κούλα.
Κι αν εμφανιστούμε στο Κύπελλο, γράψε μου.
Δε γίνεται να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα κατάρρευσης.
These users thanked the author giapas for the post (total 3):
Special 4, hasio_john, Montrealiotis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”