Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
embuji

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από embuji »

Επισης ο βενγκα μολις σε ταπεινωσε στο γηπεδο στα 100 σου χρονια ενω ο Ιβαν απο υποσχεσεις μας πηγαινε σε θαυματα. Τα ροστερ δεν υπαρχει νοημα να τα συγκρινουμε. Αλλες διοργανωσεις επαιζε ο ενας αλλες ο αλλος. Επισης αλλα συμβολαια δινει ο ενας αλλα ο αλλος.

Μην ξεχασουμε να ειμαστε ρεαλιστες στα μεταγραφικα. Μαλλον αλλον ρεαλισμο εχουν εκει χαμω και αλλον εδω πανω.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

st4this έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:37 Είμαι αμπαλος εγω, μπορείς να μου γράψεις ποιοι ήρθαν όταν η ομάδα πηγε στους 8;;; Θελω να μάθω, αλήθεια.
Οχι γραψτα εσυ που σε πειραζουν φιλε και φιλας κορνιζες του Βαργκα😂😂 χωρις μεταγραφες ο Βεγκα δε μπορεσε να σε περασει. Αυτο το καταλαβες;
These users thanked the author aivas19 for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

embuji έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:37 Επισης ο βενγκα μολις σε ταπεινωσε στο γηπεδο στα 100 σου χρονια ενω ο Ιβαν απο υποσχεσεις μας πηγαινε σε θαυματα. Τα ροστερ δεν υπαρχει νοημα να τα συγκρινουμε. Αλλες διοργανωσεις επαιζε ο ενας αλλες ο αλλος. Επισης αλλα συμβολαια δινει ο ενας αλλα ο αλλος.

Μην ξεχασουμε να ειμαστε ρεαλιστες στα μεταγραφικα. Μαλλον αλλον ρεαλισμο εχουν εκει χαμω και αλλον εδω πανω.
Πρωτη νικη πηραν εσυ δεν τους ταπεινωσες στο 0-2; Η τα ξεχασες; Εκει μεσα τους ταπεινωσε η Ραγιο και ο Οφη. Αυτα γιατι τα ξεχνας; Στα 100 χρονια εσυ τον ταπεινωσες η οχι; Ετσι πανε αυτα
Ally Samagoal
embuji

Δημοσίευση από embuji »

aivas19 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:40
embuji έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:37 Επισης ο βενγκα μολις σε ταπεινωσε στο γηπεδο στα 100 σου χρονια ενω ο Ιβαν απο υποσχεσεις μας πηγαινε σε θαυματα. Τα ροστερ δεν υπαρχει νοημα να τα συγκρινουμε. Αλλες διοργανωσεις επαιζε ο ενας αλλες ο αλλος. Επισης αλλα συμβολαια δινει ο ενας αλλα ο αλλος.

Πρωτη νικη πηραν εσυ δεν τους ταπεινωσες στο 0-2; Η τα ξεχασες; Εκει μεσα τους ταπεινωσε η Ραγιο και ο Οφη. Αυτα γιατι τα ξεχνας; Στα 100 χρονια εσυ τον ταπεινωσες η οχι; Ετσι πανε αυτα
ετσι πανε αυτα. Την επομενη χρονια υπηρξε και αλλαγη ιδιοκτησιας στην Α4. Ετσι πανε αυτα;

Η υποσχεση οτι θα κανει οτι μπορει οτι μπορει με χτυπαει σαν ρευμα στο κεφαλι. Η μας ειπε ψεματα ή αυτο που μπορει δεν ειναι αρκετο πλεον.
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

aivas19 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:38
st4this έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:37 Είμαι αμπαλος εγω, μπορείς να μου γράψεις ποιοι ήρθαν όταν η ομάδα πηγε στους 8;;; Θελω να μάθω, αλήθεια.
Οχι γραψτα εσυ που σε πειραζουν φιλε και φιλας κορνιζες του Βαργκα😂😂 χωρις μεταγραφες ο Βεγκα δε μπορεσε να σε περασει. Αυτο το καταλαβες;
Θα φιλήσω κορνίζα του 3ου του βαζελου που έβαλε γκολ στα λιμά και έγινε μεγάλος. Ήρθε κανείς στους 8 να βοηθήσει;;

ΒΑΣΙΚΑ ΑΣΤΟ, ΜΕ ΤΗ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ, ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ? Αν δεν κάνω λάθος ΈΦΥΓΕ ο βασικός σου επιθετικός τότε. Έχεις και για εκεί δικαιολογία;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

embuji έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:42
aivas19 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:40

ετσι πανε αυτα. Την επομενη χρονια υπηρξε και αλλαγη ιδιοκτησιας στην Α4. Ετσι πανε αυτα;

Η υποσχεση οτι θα κανει οτι μπορει οτι μπορει με χτυπαει σαν ρευμα στο κεφαλι. Η μας ειπε ψεματα ή αυτο που μπορει δεν ειναι αρκετο πλεον.
Ναι και τι εγινε; Τους ταπεινωσες και αναγκασες να αλλαξουν ιδιοκτητη. Αν εσυ νιωθεις ριγμενος απο τον Ιβαν οκ, μπορεις να ζητησεις αλλαγη να ρθει ο Μυστα, αλλα το να λεμε οτι η χαρτινη παιρνει πρωταθλημα επειδη επενδυσε τον Γεναρη ειναι ψεμα
Ally Samagoal
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Πραγματικά ρε σύ aivas προσπαθώ να καταλάβω που το πας.
Ειναι αποτυχία που με τον Βαργκας δεν πήραν το κονφερενς ;

Οκ παλτό ο Βαργκας αλλά το πάλεψαν ενισχύθηκαν ,εμάς ο δικός μας κρύφτηκε πίσω από τα μαγικά του Λουτσεσκου και εμφανίστηκε στιγμιαία όταν μπήκε στη ζωή μας ο Μυστακίδης.

20 βαθμούς πίσω πέρσι κάπου εκεί θα τερματίσουμε και φέτος.
Δεν κατάλαβε τίποτα από περσινό στραπάτσο σε πρωτάθλημα και κύπελλο;
Αγωνιουσαμε το καλοκαίρι για το στόπερ και τον χάφ και τελικά καταλήξαμε σε δανεικούς και αγύριστους από την Ιταλία.

Και για να το κλείσω ..
Το πρωτάθλημα χάθηκε επειδή δεν ήθελε ο Σαββίδης να βάλει το χέρι στην τσέπη για να την ενισχύσει.
These users thanked the author markos4 for the post (total 2):
embuji, st4this
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

st4this έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:44
aivas19 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:38
Θα φιλήσω κορνίζα του 3ου του βαζελου που έβαλε γκολ στα λιμά και έγινε μεγάλος. Ήρθε κανείς στους 8 να βοηθήσει;;

ΒΑΣΙΚΑ ΑΣΤΟ, ΜΕ ΤΗ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ, ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ? Αν δεν κάνω λάθος ΈΦΥΓΕ ο βασικός σου επιθετικός τότε. Έχεις και για εκεί δικαιολογία;
Πηγαινε και επι Δωνη να μας πεις φιλε τι εγινε και οτι εχεις και κορνιζα Μυστακιδη. Μη ζοριζεσαι βραδιατικα
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Ωραία η απάντηση σου, τα αποφεύγεις όλα μαεστρικα. Μήπως δουλεύεις στη ΝΔ?

Και επειδή δεν πρόκειται να απαντήσεις σοβαρά, γαμησετο. Ζητώ ο Ιβαν Σαββίδης! Ποιος ξέρει που θα ήμασταν τώρα χωρίς αυτόν; Όπως λένε τα σκουλήκια για τον παλετα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος st4this την Κυρ 19 Απρ 2026, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

markos4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:45 Πραγματικά ρε σύ aivas προσπαθώ να καταλάβω που το πας.
Ειναι αποτυχία που με τον Βαργκας δεν πήραν το κονφερενς ;

Οκ παλτό ο Βαργκας αλλά το πάλεψαν ενισχύθηκαν ,εμάς ο δικός μας κρύφτηκε πίσω από τα μαγικά του Λουτσεσκου και εμφανίστηκε στιγμιαία όταν μπήκε στη ζωή μας ο Μυστακίδης.

20 βαθμούς πίσω πέρσι κάπου εκεί θα τερματίσουμε και φέτος.
Δεν κατάλαβε τίποτα από περσινό στραπάτσο σε πρωτάθλημα και κύπελλο;
Αγωνιουσαμε το καλοκαίρι για το στόπερ και τον χάφ και τελικά καταλήξαμε σε δανεικούς και αγύριστους από την Ιταλία.

Και για να το κλείσω ..
Το πρωτάθλημα χάθηκε επειδή δεν ήθελε ο Σαββίδης να βάλει το χέρι στην τσέπη για να την ενισχύσει.
Ολο αυτο ξεκινησε απο το φαν κλαμπ του Βεγκα απο τον hawklord. Τι δεν καταλαβαινεις; « το να λεμε οτι η χαρτινη παιρνει πρωταθλημα επειδη επενδυσε τον Γεναρη ειναι ψεμα». Αν ισχυε θα κερδιζαν τον Οφη και θα περνουσαν το ρεκορ μας στο Κονφερενς σε πανευκολοτατη διοργανωση κατι που δεν εκαναν.» Αλλα βολεύει να το λενε οι φαν του Μυστακίδη. Αν εσύ λες «ενισχύθηκαν» επειδη πήρε Σαχαμπό και Μποτίεφ οκ, κάνεις λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 19 Απρ 2026, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Στ4θη ο Αιβας έχει δίκιο. Είπα να του απαντήσω αλλά είδα τη φωτογραφία του και είναι κρίμα ο κόπος. Θα μου πεις την έβγαλε στο Λονδίνο όταν εγώ δεν ήμουν εκεί, άρα την έχει πιο μεγαλ… σορι, είναι πιο Παοκαρας από μένα. Ζει σε θαυμαστό κόσμο, κάνει δημιουργικά μαθηματικά ανώτερα απο τη λογιστική του Σημίτη και ισοσταθμιζει μια αποτυχημένη χρονιά ιωβηλαίου βασισμένος σε ένα πιθανό κύπελλο όταν χάνουμε παταγωδώς το πρωτάθλημα. Στο κάθε κονφερενς μετρανε οι αντίπαλοι (αλλά στον τελικο έχουμε το κρητικό μεγαθήριο) άρα δεν μετράνε το ίδιο οι επιτυχίες του Βενγκα , και αν τολμήσεις και του πεις κάτι, σου προσάπτει κάποιον κατά φαντασιαν θαυμασμό μου στον Μποτεφ και τον όποιον Σαχαμπο. Τα διάβασε από εμένα αυτά. Είναι και σίγουρος. Αμε.
Παλι καλά που δεν σε ρώτησε γιατί δεν έρχονται παίχτες σαν τον Βαργκα στην Ελλάδα… αφού ήρθε. Ικανό τον έχω. Για να μην πιάσουμε πως κάθε φορέας και κάθε ιστοσελίδα όταν κάνουν καταμέτρηση τον παίρνουν τηλέφωνο και τον ρωτάνε ποιος έχει τα τρία και ποιος τα δύο τα πρωταθλήματα. Αλλοιρησκοι κλέφτες και κερατάδες θα είναι μάλλον, και τους νταχτιρντιζει ο Βενγκας στις Ριτσώνης. Δεν είσαι ΠΑΟΚ εσύ αφού δεν φιλάς το εικόνισμα. Μόνο αυτός είναι, και άλλοι σαν κι αυτόν.
These users thanked the author hawklord for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

st4this έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:48 Ωραία η απάντηση σου, τα αποφεύγεις όλα μαεστρικα. Μήπως δουλεύεις στη ΝΔ?
Περαστικά φίλε, αυριο μην πας Αριστοτελους γιορταζουμε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

st4this έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:48 Ωραία η απάντηση σου, τα αποφεύγεις όλα μαεστρικα. Μήπως δουλεύεις στη ΝΔ?

Και επειδή δεν πρόκειται να απαντήσεις σοβαρά, γαμησετο. Ζητώ ο Ιβαν Σαββίδης! Ποιος ξέρει που θα ήμασταν τώρα χωρίς αυτόν; Όπως λένε τα σκουλήκια για τον παλετα
Ζήτω ο Τέλης φιλε
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
leomatos88, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Στις 12.4 γιορτάζει ο ΠΑΟΚ αποτι ξέρω... Ζητώ η Ανώνυμη Εταιρία που γιορτάζει όποτε θέλει. Πρόσεχε μην είστε μόνο οι φανατικοί φαν αύριο..
These users thanked the author st4this for the post:
hawklord
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Μαρκο4 καλώς ήλθες κι εσύ στο κλαμπ μας. Δοξα στον μέγα Αιβα
These users thanked the author hawklord for the post:
aivas19
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”