20. Χρήστος Ζαφείρης

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
astral

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Δημοσίευση από astral »

Κακο παιχνίδι τη χειρότερη στιγμή.
Φαίνεται να θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να κάνει πρωταθλητισμό.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ζαφείραρε, από την αρχή λέω πως είσαι από τους αγαπημένους μου ..., ωστόσο περνάει ο καιρός και δεν βλέπω αυτό που περίμενα!
Μπορεί να έχεις και συ παρασυρθεί από την γενική κατρακύλα της ομάδας, αλλά όπως και να έχει περιμένουμε πολλά παραπάνω από εσένα.
Πέρασε η περίοδος προσαρμογής, αλλά συνεχίζεις να κάνεις ....χαμηλές πτήσεις! Μήπως να το πάρεις λίγο πιο σοβαρά? Ή μήπως θα πρέπει να κοιτάξει ο προπονητής να σου δώσει έναν καλύτερο ρόλο σε μια διαμόρφωση των πλάνων που βασίζονται σε σένα?
Δεν γίνεται ρε γαμώτο να έρχονται παιχταράδες στον ΠΑΟΚ και να ξεχνάνε το ποδόσφαιρο, κάτι γίνεται στραβά μήπως?
These users thanked the author hasio_john for the post:
Γερασίμου
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Μήπως να παίξει και κάνας Μπιάνκο και να κάτσει ο Ζαφείρης λίγο στον πάγκο;
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Καμαρα εννοείς . Είναι πιο ψηλά στο ροτεισον από τον Μπιανκο
RC1

Δημοσίευση από RC1 »

Mirko έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:04 Το να κραζετε Ζαφειρη δειχνετε ποσο ασχετοι ειστε
Ζαφείρη δεν κράζω γιατί δε φταίει αυτός που άσχετοι πλήρωσαν 20 φορές την ποδοσφαιρική αξία του για να τον πάρουν.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

deathmassious έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:04 Μήπως να παίξει και κάνας Μπιάνκο και να κάτσει ο Ζαφείρης λίγο στον πάγκο;
Η σειρά μου να σε πάρω στο κατόπι...
Μήπως θα ήταν όμορφο να τους βλέπαμε δυάδα βασικών?
These users thanked the author Maxpaok for the post:
deathmassious
Miles

Δημοσίευση από Miles »

RC1 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 21:40
Mirko έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:04 Το να κραζετε Ζαφειρη δειχνετε ποσο ασχετοι ειστε
Ζαφείρη δεν κράζω γιατί δε φταίει αυτός που άσχετοι πλήρωσαν 20 φορές την ποδοσφαιρική αξία του για να τον πάρουν.
Είναι προτιμότερο να πληρώνεις υπεραξία (ας πούμε ότι ισχύει αυτό με τον μικρό) και να έχεις έναν τέτοιον παίχτη, παρά να πληρώνεις ακόμα και πολύ λιγότερα και να τα κλαις.
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

RC1 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 21:40
To βασικο χαφ της εθνικης, 23 ετων και με τεραστια μεταπωλητικη αξια.
deathmassious

Maxpaok έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 21:56
deathmassious έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:04 Μήπως να παίξει και κάνας Μπιάνκο και να κάτσει ο Ζαφείρης λίγο στον πάγκο;
Η σειρά μου να σε πάρω στο κατόπι...
Μήπως θα ήταν όμορφο να τους βλέπαμε δυάδα βασικών?
Καμία αντίρρηση, ο προπονητής πάντως έχει δείξει ότι θέλει να έχει έναν ψηλό οπωσδήποτε στο κέντρο. Δεν το πολυκαταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται αυτό βρέξει-χιονίσει, προφανώς έχει να κάνει με τις μονομαχίες ψηλά αλλά θα κερδίσεις αλλά πράγματα αν βάλεις 2 κοντούς, γρήγορους και σχετικά δυνατούς. Δεν φαίνεται να πολυθέλει πάντως.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αν ισχυριστώ ότι ο Ζαφείρης κι ο Ιταλός έχουν περισσότερες κερδισμένες μπάλες ψηλά από τα άλλα μας χάφ, θα είμαι λάθος?

Δες με τι μπόι, χάφ παίζει η Παρί.
Άντε καλά να φοβηθεις σε ντέρμπι που μοιράζεται η κατοχή αλλά σε ματς διαφορετικά?
These users thanked the author Maxpaok for the post:
deathmassious
deathmassious

Maxpaok έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:21 Αν ισχυριστώ ότι ο Ζαφείρης κι ο Ιταλός έχουν περισσότερες κερδισμένες μπάλες ψηλά από τα άλλα μας χάφ, θα είμαι λάθος?

Δες με τι μπόι, χάφ παίζει η Παρί.
Άντε καλά να φοβηθεις σε ντέρμπι που μοιράζεται η κατοχή αλλά σε ματς διαφορετικά?
Βρε εγώ συμφωνώ και είναι κάτι που περίμενα να το δω. Αλλά μάλλον δεν θα το δω και ποτέ, θα τρώμε Καμαρά στη μάπα μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του (δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί ομάδα να τον πάρει, αυτή η ευκαιρία χάθηκε το καλοκαίρι).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”