zoran έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:24
Ο Ραζβαν ακόμη δεν έκανε τα 9 μέρα του πατέρα του
Αν είναι δυνατόν να τον αδειάζουμε έτσι όταν έχουμε ένα τελικό μπροστά μας κι όταν πριν 8 βδομαδες είμασταν ομάδα φαβορί για τα πάντα , μέχρι τελικό europa ονειρεύονταν μερικοί
Μετά δεν ταιριάζει στο Παοκτσηδικο dna αν ο Τελης δεν δινει 2-3 εκατομμύρια στον Ιβαν επειδή θεωρεί ότι δεν είναι νόμιμες υποχρεώσεις του
Αγαπητέ φίλε, κάποιοι από μας εδώ μέσα κηδέψαμε τους γονείς μας. Δεν βγήκαμε off από την εργασία μας, κρατήσαμε το πένθος και η ζωή συνεχίζεται και θα συνεχίζεται και μετά από μας. Ξέρω παιδιά που έχασαν όντας σε νεαρή ηλικία τον πατέρα τους και σφίγγοντας την καρδιά τους βρήκαν δουλειά για να βοηθήσουν το σπίτι τους και να συνεχίσουν και τις σπουδές τους. Αποχαιρέτησα και τους δύο γονείς μου προ ετών και από την μεθεπόμενη μέρα συνέχισα την δουλειά μου, απουσιάζοντας για μία μόνο μέρα, κυρίως για την τακτοποίηση των μετά θάνατον γραφειοκρατικών.
Ο Ραζβάν και η προπονητική του ομάδα εισπράττουν δύο εκατομμύρια ζεστά κάθε χρόνο. Αν για ψυχολογικούς λόγους οι οποίοι είναι σεβαστοί, δεν μπορούσε να κοουτσάρει την ομάδα, ας είχε το θάρρος να το πει. Το να παρουσιάζει όμως η ομάδα αυτή την εικόνα σαν την σημερινή και να είναι σε καθοδική πορεία εδώ και δύο μήνες, δεν είναι αποδεκτό.
Φυσικά δεν φταίει μόνον αυτός. Πολλά είναι.