8. Soualiho Meïté
Re: 8. Soualiho Meïté
Πότε ο Γιάννης δε μπορεί, ποτέ ο κωλος του πονει.
Καταστροφική σαιζόν, αν την κοιτάξει κάποιος συνολικά.
Το κακό είναι ότι αυτά τα ζητήματα δεν τα αντιμετωπίζει πρώτη φορά, ούτε είναι αυτά που σε αφήνουν στο μέλλον.
Καταστροφική σαιζόν, αν την κοιτάξει κάποιος συνολικά.
Το κακό είναι ότι αυτά τα ζητήματα δεν τα αντιμετωπίζει πρώτη φορά, ούτε είναι αυτά που σε αφήνουν στο μέλλον.
Τουλάχιστον εγώ τα έγραψα πριν 2-3 μέρες , ξεμπούκωσα , μου την έπεσε και το μισο παοκμανια για τις κακές απόψεις μου και ησύχασα.
Πάμε τώρα να χτίσουμε τον επόμενο ΠΑΟΚ στους στιβαρούς ώμους και τα ατσάλινα πόδια του Σουαλιο Μειτε.
Πάμε τώρα να χτίσουμε τον επόμενο ΠΑΟΚ στους στιβαρούς ώμους και τα ατσάλινα πόδια του Σουαλιο Μειτε.
Είχα μεγάλη αποχή γιαπα μου, δεν ξέρω τι έχει γραφτεί, αλλά δεν απορώ κιόλας.
Οι ώμοι και τα πόδια μια χαρά είναι αυτή η ουρίτσα κάτω με τα κωλομέρια μας κάνει τη ζημια
Οι ώμοι και τα πόδια μια χαρά είναι αυτή η ουρίτσα κάτω με τα κωλομέρια μας κάνει τη ζημια
-
john4serres
- pisakaipoupoula
Ποιος είπε ότι θα μπορέσει να παιξει; Και με το γαυρο προσπάθησε και δεν πήγε πολύ καλά η συνέχεια.
Μακάρι να μπορέσει να παίξει φέτος, δεν το συζητάμε.
Αυτά που λες σε εκθέτουνTaseos έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:19 Ευχαριστούμε. Είμαι σίγουρος ότι στο κύπελλο θα είσαι έτοιμος. Αλλά ευχαριστούμε. Απεδείχθη γιατί δεν στεριωσες πουθενά αν κα τα βασικά τα ξέρεις καλά. Μια φορά έκανες προετοιμασία και διαλύθηκες
Το μόνο εύκολο είναι να ξεμουνιάζουμε τους ποδοσφαιριστές κυριακή - πέμπτη.
Να βγαίνουνε κάποια στιγμή off όπως είναι φυσιολογικό
Και μετά να επικαλούμαστε τους τραυματισμούς, το κακό σκαρί των ποδοσφαιριστών μας, και τον ανάδρομο ερμή.
Sorry αλλά δεν θα πάρω.
Τα λέγαμε από τον νοέμβριο.
Αλλά όποιος περπατάει και κοιτάει μόνο μέχρι τις μύτες των ποδιών του, λογικό είναι να καρφωθεί στον τοίχο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 19 Απρ 2026, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό με τη προετοιμασία του Μεϊτέ πρέπει να είναι το μεγαλύτερο Μαντέλα εφεκτ των τελευταίων πολλών ετών
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 2):
- katafraktos, Ριαν_Καπαγιαννιδης
-
leomatos88
Πώς θα γίνει ρε παιχταρά να μπεις να παίξεις το Σάββατο;
Δηλαδή παράπονο το έχω.
Να παίξει λίγο η ομάδα αυτό που ξέρει να παίζει.
Να σε δούμε λίγο να εναλλάσσεις το ρυθμό.
Να δούμε επιτέλους μία πάσα της προκοπής προς τα μπροστά.
Να κάνεις ό,τι κάνεις τέλος πάντων.
Άντε άνθρωπέ μου!
Με έχουν ζώσει τα φίδια.
Πρέπει να παρθεί αυτό το κύπελλο όπως και δήποτε.
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.
Δηλαδή παράπονο το έχω.
Να παίξει λίγο η ομάδα αυτό που ξέρει να παίζει.
Να σε δούμε λίγο να εναλλάσσεις το ρυθμό.
Να δούμε επιτέλους μία πάσα της προκοπής προς τα μπροστά.
Να κάνεις ό,τι κάνεις τέλος πάντων.
Άντε άνθρωπέ μου!
Με έχουν ζώσει τα φίδια.
Πρέπει να παρθεί αυτό το κύπελλο όπως και δήποτε.
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- Apil44, Azrael
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι να μπει και να βοηθήσει. Εκτός από το κύπελλο έχουμε και το πρωτάθλημα που δεν τελείωσε, καθώς κυνηγάμε την 2η θέση.
-
Developer4
Η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να μπει... Και αυτός και ο Ζίφκοβιτς και ο Κένι...
Δεν υπάρχει κάτι άλλο και κυρίως δεν υπάρχουν περιθώρια για δοκιμές και ευχολόγια...
Η απουσία και μόνο αυτών δίνει τη δυνατότητα στον αντίπαλο να μυρίσει αίμα και αν γίνει αυτό, ούτε ο διψασμένος ΟΦΗ θα μας χαριστεί...
Δεν υπάρχει κάτι άλλο και κυρίως δεν υπάρχουν περιθώρια για δοκιμές και ευχολόγια...
Η απουσία και μόνο αυτών δίνει τη δυνατότητα στον αντίπαλο να μυρίσει αίμα και αν γίνει αυτό, ούτε ο διψασμένος ΟΦΗ θα μας χαριστεί...
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Azrael
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Χαφ όπως τον Μεϊτέ, ειδικά του 2023-24, δεν θυμάμαι στον ΠΑΟΚ. Ίσως ο Τετράτζε. Για μένα δεν τίθεται καν θέμα παραμονής, δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε. Και φέτος ήταν καλός. Ωστόσο με προβληματίζει η τρομακτική εξάρτηση της ομάδας απ'αυτόν. Δεν έχω καταλάβει αν εξαρτάται τόσο από τον ρόλο/λειτουργία του, τον οποίο δεν επιτελεί άλλος στο ρόστερ μας με επιτυχία, ή από το ατομικό του ταλέντο που τον κάνει να καλύπτει τρύπες και κενά στο παιχνίδι μας σε βαθμό που κανένας άλλος δεν θα μπορέσει. Στην ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα σκούπιζε τα πάντα κι επέτρεπε να παίζουμε ψηλά. Κουβαλούσε μπάλα κι έσπαγε το πρέσινγκ του αντιπάλου. Εξασφάλιζε την σύνδεση άμυνας κι επίθεσης με τρομερή επιτυχία. Αυτά δεν είναι απλά ένας ρόλος που βάζεις πχ έναν παρόμοιο παίκτη και το παίρνεις, έστω και στο 70-80%. Θέλεις έναν παίκτη που να είναι ο αντίστοιχος Κωνσταντέλιας της θέσης του, ένα outlier στην κατηγορία ολόκληρη. Αυτό όμως σε εφησυχάζει τακτικά, κι όταν λείπει φαίνονται όλα όσα έκρυβε κάτω από το χαλάκι.