Η δική μου άποψη για την εικόνα της ομάδας είναι αυτή:
- Διοίκηση η οποία θέλει πλήρη αναδιοργάνωση και ανθρώπους με ποδοσφαιρικές γνώσεις. Δεν γίνεται πρόεδρος της ομάδας να είναι μία λογίστρια. Μπορεί να είναι η καλύτερη στο κόσμο στη δουλειά της, αλλα εδω μιλάμε για ποδοσφαιρική ομάδα και όχι μία fintech η δε ξέρω και γω τι εταιρία. Ανθρώπους με γνώσεις και εκσυγχρονισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος, επειγόντως
- Εγώ δυστυχώς μετά τη χρονιά του double, δε θυμάμαι άλλη χρονιά να έχει χτιστεί η ομάδα για να πάρει πρωτάθλημα. Το 24 για μένα ήταν ένα θαύμα που οφείλεται στο Lucescu και στην χρονιά καριέρας που έκαναν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές.
Στα των ποδοσφαιριστών:
- Άμυνα: Ξέρεις από πέρσυ ότι χρειάζεσαι βασικο αριστερό μπακ και κεντρικό αμυντικό και δε γίνεται καμία τέτοια κίνηση
- Κέντρο: Πέρνεις έναν Μειτέ και κανέναν άλλον στη θέση του και τον έχεις να σου παίζει συνεχόμενα ματς ενώ είναι βαρύ κορμί και στα 32 του. Δίνεις 12 μύρια για να φέρεις έναν παίκτη για τη μισή χρονιά, που δεν είναι ο παίκτης που θα σε ανεβάσει 2 επίπεδα πάνω. Έχεις έναν Οζντόεφ που πλέον είναι μέσος μίας άλλης εποχής (και σκέφτεσε να τον ανανεώσεις) και έχεις έναν Καμαρα τραγωδία και έναν Μπιάνκο, ο οποίος ενώ έδειξε πράγματα δε παίζει
- Επίθεση: Βασικός σου αριστερός εξτρέμ ένας 40ρης, που παίζει και συνεχόμενα παιχνίδια. Τι να πούμε μετά απο αυτο? Στηρίζεσαι καθαρά στις εμπνεύσεις των 3 μεσοεπιθετικών σου χωρίς κάποιο άλλο πλάνο επιθετικής ανάπτυξης. Όσο για τον κεντρικό επιθετικό, πρώτη φορά φέτος κατάφερες και βρήκες έναν που ταιριάζει με την ομάδα ο οποίος όμως είναι δανεικός
Πρέπει να γίνουν γιγαντιαίες αλλαγές σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Προσωπικά όμως δε περιμένω να γίνει κάτι, δυστυχώς. Καλά τα μεγάλα λόγια αλλά οι 3 του ΠΟΚ, αρχίζουν και ξεφεύγουν πλέον οικονομικά και αν δεν κάνεις κάτι θα ξαναγίνεις ο αιώνιος 4ος, με κάτι μικροεκλάμψεις.
Πολλά ακόμη θα ήθελα να πώ αλλά θα το σταματήσω εδώ