Razvan Lucescu VI
-
xrisitsapa
Re: Razvan Lucescu VI
Τα περισσότερα εν μέρει τα κατανοώ ακόμη και τον παλαίμαχο στην άμυνα.
Τη λευκή πετσέτα Γερεμέγιεφ μπροστά δεν τη δέχομαι. Δεν δέχομαι να παραγκωνίζεται ο Μύθου που έχει σκοράρει απέναντι σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ φέτος, που όποτε μπαίνει "δένει" με τους συμπαίκτες του μπροστά, για να παίξει ένας στατικός παίκτης που ήταν 4η επιλογή στον βάζελο και δεν μπορεί να συννενοηθεί με Ταισον και Κωνσταντέλια.
Εφόσον έτσι βλέπει την ομάδα και το ρόστερ, στον Τελικό Κυπέλλου να επιμείνει πάλι στον Γερεμέγιεφ.
Τη λευκή πετσέτα Γερεμέγιεφ μπροστά δεν τη δέχομαι. Δεν δέχομαι να παραγκωνίζεται ο Μύθου που έχει σκοράρει απέναντι σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ φέτος, που όποτε μπαίνει "δένει" με τους συμπαίκτες του μπροστά, για να παίξει ένας στατικός παίκτης που ήταν 4η επιλογή στον βάζελο και δεν μπορεί να συννενοηθεί με Ταισον και Κωνσταντέλια.
Εφόσον έτσι βλέπει την ομάδα και το ρόστερ, στον Τελικό Κυπέλλου να επιμείνει πάλι στον Γερεμέγιεφ.
- rade paprica
Το γιατί παίζει ο μέτριος Γερεμέγιεφ
και δεν πάιρνει παιχνίδια και ο Μύθου
είναι και δική μου απορία
και δεν πάιρνει παιχνίδια και ο Μύθου
είναι και δική μου απορία
-
xrisitsapa
Δεύτερη συνεχόμενη χαλια χρονιά φέτος, απλά δεν ήσουν τόσο τραγικός όσο πέρυσι
ΣΥΝΕΛΘΕ Ή ΦΥΓΕ
Τα Μειτε- Ντελιας μέχρι και με το Μαρκο
Εμμονή σε Καμαρα
Μύθου εξαφανιστηκε όπως ο Τζιμας κάποτε γιατί πήραμε το πολυβόλο Γερεμεγεφ
ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
ΣΥΝΕΛΘΕ Ή ΦΥΓΕ
Τα Μειτε- Ντελιας μέχρι και με το Μαρκο
Εμμονή σε Καμαρα
Μύθου εξαφανιστηκε όπως ο Τζιμας κάποτε γιατί πήραμε το πολυβόλο Γερεμεγεφ
ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Ραζβαν. Άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μείνει αλλά ΟΚ εγώ οπαδός είμαι δεν είναι δουλειά μου . Αυτό που ξέρω όμως 100% είναι ότι την απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι δεν πρέπει την πάρει αυτή η ΠΑΕ .
-
Black_Knight
Και το κυπελλο να παρεις, δεν ξερω πλεον αν πρεπει να μεινεις, δεν εισαι ο αποκλειστικος υπευθυνος για αυτη την κατασταση, αλλα οταν βλεπω τους παικτες πνευματικα αλλου δεν μπορω με τιποτα να δεχτω οτι για ολα φταιει το αφεντικο σου. Και αυτο εχει ξανασυμβει τα τελευταια χρονια.
Ισως ηρθε η ωρα για αλλαγη.
Ισως ηρθε η ωρα για αλλαγη.
Ποιος θα την παρεις; Δηλαδη να φυγει αν θελει;chrisg4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:14 Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Ραζβαν. Άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μείνει αλλά ΟΚ εγώ οπαδός είμαι δεν είναι δουλειά μου . Αυτό που ξέρω όμως 100% είναι ότι την απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι δεν πρέπει την πάρει αυτή η ΠΑΕ .
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Ally Samagoal
Τέτοια αγωνιστική ξεφτίλα σαν το σημερινό είχα ένα νιώσω από τον χαμένο τελικό με την κούλα όταν και παίζαμε για ολόκληρο το παιχνίδι με πέφτει παραπάνω
Εννοούσα να αλλάξει πρώτα η ΠΑΕ . Να βρει ο Σαββιδης δύο τρεις ανθρώπους να μπορούν να αξιολογήσουν σωστά ρόστερ και προπονητή .aivas19 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:16Ποιος θα την παρεις; Δηλαδη να φυγει αν θελει;chrisg4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:14 Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Ραζβαν. Άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μείνει αλλά ΟΚ εγώ οπαδός είμαι δεν είναι δουλειά μου . Αυτό που ξέρω όμως 100% είναι ότι την απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι δεν πρέπει την πάρει αυτή η ΠΑΕ .
-
john4serres
Εδώ λογικά είναι όνομα που "δεν αγγίζουμε". Μην τυχόν και διαλύσουμε την χημεία της ομάδας πριν την είσοδο στο CL.
Δεν είμαι σίγουρος ότι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ μπορεί να βρει καλύτερο.
Εδώ δε μπορούν να βρουν ένα καλύτερο παίκτη του Μπάμπα εδώ και 2.5 χρόνια.
Αλλά ας δοκιμάσει , ποιος ξέρει.
- These users thanked the author giapas for the post:
- Montrealiotis
Σε λατρεύω ραζβαν κ κατανοώ πόσο δύσκολα πέρασες. Η μόνιμη επιμονή όμως σε δίδυμα που δεν είναι λειτουργικα δεν την καταλαβαίνω. Σήμερα απλά περιμέναμε να τελειώσει το ματς
Δε γίνεται κάθε χρόνο οι άλλοι με μικρότερο ρόστερ να τρέχουν κι εμείς να σερνομαστε.
Κάθε χρόνο.
Κάθε χρόνο.
- These users thanked the author Parolos for the post:
- Montrealiotis
- pisakaipoupoula
Μην είμαστε υπερβολικοί περί φυγής κτλ, βλέπετε τι έπαθε η Βαζέλα 3 χρόνια τώρα μετά την γριά μάγισσα.
Αλλά και ο Ράσβαν πρέπει να έχει κάποιο χαλινάρι δεν γίνεται λευκή επιταγή όταν είναι τόσο ξεκάθαρες οι εμμονές του σε Γερεμέγιεφ, Καμαρά, Τάισον κτλ κτλ..παίζεις με την κωλοπετινίτσα και είναι όλοι οι βασικοί μέσα μέχρι τον Φλεβάρη τους έχεις ξεσκίσει
Αλλά και ο Ράσβαν πρέπει να έχει κάποιο χαλινάρι δεν γίνεται λευκή επιταγή όταν είναι τόσο ξεκάθαρες οι εμμονές του σε Γερεμέγιεφ, Καμαρά, Τάισον κτλ κτλ..παίζεις με την κωλοπετινίτσα και είναι όλοι οι βασικοί μέσα μέχρι τον Φλεβάρη τους έχεις ξεσκίσει
- These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
- Kabamaru11