Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
25-16 και 3-1 για τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟΚ με τα σερβίς και ειδικά από τα σερβίς του Νίλσεν, ενώ ανέβασε στροφές και στο επιθετικό κομμάτι μειώνοντας τα λάθη.
Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση.
Προχωράμε.
Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟΚ με τα σερβίς και ειδικά από τα σερβίς του Νίλσεν, ενώ ανέβασε στροφές και στο επιθετικό κομμάτι μειώνοντας τα λάθη.
Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση.
Προχωράμε.
Xωρίς τα μαγικά του Κοβάσεβιτς δύσκολα τα πράγματα.
Παίρνεις με τσαμπουκά το 3ο σέτ και αντί να τους πάρεις σβάρνα, κάθεσαι και διασύρεσαι. Τα ίδια και τα ίδια.
Την επόμενη Κυριακή θα είμαι στο γήπεδο. Ελπίζω να σας δω όλους εκεί.

Παίρνεις με τσαμπουκά το 3ο σέτ και αντί να τους πάρεις σβάρνα, κάθεσαι και διασύρεσαι. Τα ίδια και τα ίδια.
Εκτός από το πρώτο σετ που μείναμε κοντά στο σκορ και το τρίτο που κερδίσαμε, στο 2ο και 4ο σετ, τα χάσαμε πολύ εύκολα.
Συνεχίζουμε. Τίποτα δεν τελείωσε.
Αν λείπει με τραυματισμό ο Αμερικανός τους και σταματήσουμε τον Δανό, θα τους πάρουμε παραμάζωμα εδώ μέσα.
Συμφωνώ ότι ο Ερνάντεζ ήταν υπέροχος μόνο στο 3ο σετ, αυτό που κερδίσαμε. Το πήρε ουσιαστικά μόνος του. Στα άλλα δεν ήταν καλός.
Συνεχίζουμε. Τίποτα δεν τελείωσε.
Αν λείπει με τραυματισμό ο Αμερικανός τους και σταματήσουμε τον Δανό, θα τους πάρουμε παραμάζωμα εδώ μέσα.
Συμφωνώ ότι ο Ερνάντεζ ήταν υπέροχος μόνο στο 3ο σετ, αυτό που κερδίσαμε. Το πήρε ουσιαστικά μόνος του. Στα άλλα δεν ήταν καλός.
-
deathmassious
Γνώμη μου: η μόνη ελπίδα που έχουμε να κάνουμε κάτι σε αυτή τη σειρά είναι με την επιστροφή του Κοβάσεβιτς να αφήσουμε εκτός τον αναιμικό Τζέντρικ, να πάει σε θέση λίμπερο ο Κοκκινάκης και να παίξουμε με ακραίους Κοβάσεβιτς-Τόρες και κέντρο Κόλεφ-Τακουρίδη (ο οποίος πραγματικά δεν παίζει να είναι χειρότερος από τον Αμερικανό ηθοποιό που δηθεν θα σκέπαζε τους αιθέρες). Ξέρω ότι δεν θα γίνει ποτέ αυτό αλλά λέμε τώρα.
-
leomatos88
Κρίμα για το 1ο σετ, γιατί ήσουν κοντά.
Μετά από τέτοιο 3ο σετ όμως, δεν ήσουν για πολλά στο 4ο, κάτι απογοητευτικό.
Το 2ο ασχολίαστο.
Κατώτερη η ομάδα, χωρίς να έχω ιδέα από το άθλημα, αλλά είναι φανερό.
Γυρνάει στο Παλάτι;
Μακάρι.
Μετά από τέτοιο 3ο σετ όμως, δεν ήσουν για πολλά στο 4ο, κάτι απογοητευτικό.
Το 2ο ασχολίαστο.
Κατώτερη η ομάδα, χωρίς να έχω ιδέα από το άθλημα, αλλά είναι φανερό.
Γυρνάει στο Παλάτι;
Μακάρι.
Εντάξει και χωρίς προπονητή πολλά κάνεις. Αμα καταφέρεις και πάρεις πρωτάθλημα χωρίς προπονητή είναι όνειρο
-
kokoblokos
Βγήκαν τα σερβίς του Παναθηναϊκού, τα 'φτυσε ο Κουβανός λογικό 3-1.
Αυτός ο τζεντρικ , τι φλωροφατσα ρε παιδιά. Και τα σερβίς που κάνει... γυναικεία.
Ελπίζω σε επάνοδο του Ουρος και αν δεν επανέλθει ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού, έχουμε πολλές ελπίδες
Αυτός ο τζεντρικ , τι φλωροφατσα ρε παιδιά. Και τα σερβίς που κάνει... γυναικεία.
Ελπίζω σε επάνοδο του Ουρος και αν δεν επανέλθει ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού, έχουμε πολλές ελπίδες
Ας ελπίσουμε να γυρίσει ο Κοβάσεβιτς.Franky έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 21:38 Xωρίς τα μαγικά του Κοβάσεβιτς δύσκολα τα πράγματα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει κανένα ίνφο;
Ξέρουμε κάτι;
-
aspro mavro
Μαύρη τρύπα ο Αμερικάνος, δεν προσφέρει καθόλου και όχι μόνο σήμερα, κρίμα ...
Καλα δεν ηταν θεμα μονο ο τζεντρικ σημερα, ουτε ο κολεφ.τραβηξε. ο ουρος λογικα θα παιξει στο 2ο
-
Michael Scott
Η ομαδα ειναι αξιόμαχη αμα σκεφτούμε οτι παιζει με εναν αθλητή ουσιαστικά στην επίθεση και με κάκιστο μπλοκ.
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- Ιάσονας