Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Δυστυχως το βολει εχει αλλαξει. Στην Ελλαδα ομως ειμαστε τακτικα στο 1980. Ερχεται κανονικος επαγγελματιας προπονητης (πχ Φενολιο σε εμας στις γυναικες, Κιαπινι στον ΠΑΟ φετος, Μιτσελι στις γυναικες του γαυρου περσι κ προπερσι) και τον τρωνε οι παικτες γιατι οι διοικησεις ειναι ασχετες και ακουνε τους παικτες γιατι ζηταει πραγματα, τους ζοριζει στις προπονησεις κλπ. Τι να μαθει ο Βαλαντης οταν και οι προπονητες που συνεργαστηκε ειναι της αυτης φιλοσοφιας; Αδερφε μου εχω παιξει το αθλημα αλλα εχω προπονησει και σε πολυ υψηλο επιπεδο και τα ματια μου εχουν δει τερατα. Και με την καλη και την κακη εννοια. Η ασχετοσυνη ειναι τεραστια αλλα στην Ελλαδα (ισως λιγο με εξαιρεση τους δυο του ΠΟΚ) δεν τους νοιαζει. Πιο πολυ παιζουν ρολο πιο πολυ οι δημοσιες σχεσεις και να μην τους πολυενοχλει ο προπονητης, να μη ζηταει πολλα πολλα, να μην σπαει μπαλες για τις συνθηκες, τους παικτες, τους μανατζερ που διαλεγουν κλπ. Αν ανοιξουμε την κουβεντα αυτη θα καραφλιασεις, αν δεν εισαι ηδη καραφλος.
These users thanked the author mariotsaggal91 for the post (total 3):
PaokCuba4, Special 4, fuzztone
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γκασμαν Τζεντρικ ιδια καρδια .
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

PaokCuba4 έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 20:28
mariotsaggal91 έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 20:21 Ειμαστε πολλα κλικ πισω τακτικα. Ειναι σαν να μην εχουν προετοιμαστει οι παικτες για το που πρεπει να κλεισουν στο μπλοκ, τι επιλογες κανει ο πασαδορος τους σε διαφορετικες συνθηκες και να περιμενουμε πραγματα μονο στο απλό τεχνικο κομματι (πχ κανε καλη υποδοχη, βγαλε αμυνα,κλπ). Hero Volleyball δηλαδη. Πολυ κακη δουλεια στην προετοιμασια απο τον Βαλαντη. Το βολει σε ψηλο επιπεδο δεν ειναι καθολου ετσι δυστυχως και αν ο ιδιος θελει να δουλεψει σε αυτο το επιπεδο πρεπει να τα μαθει. Δυστυχως η ομαδα πληρωνει την ελλειψη εμπειρου προπονητη. Ειδωμεν
Φυσικά την πληρώνει αλλά ξέρουμε ποιοι το αποφάσισαν και με ποια κριτήρια το έκαναν. Δυστυχώς όμως βλέπω ότι ο Βαλάντης όχι απλά δε μαθαίνει αλλά δε δείχνει και τη θέληση. Δεν μπορεί να μην προετοίμασε τίποτα απολύτως όταν ο ίδιος μάλιστα έλεγε ότι τώρα έχει το χρόνο. Ένας φιλόδοξος άνθρωπος θα είχε ξεσκιστει για να πάρει το 100%. Και μάλιστα πέρασε ο Βαλάντης και από τρεις προπονητές. Πετούσε αετό στον πάγκο;
Δυστυχως το βολει εχει αλλαξει. Στην Ελλαδα ομως ειμαστε τακτικα στο 1980. Ερχεται κανονικος επαγγελματιας προπονητης (πχ Φενολιο σε εμας στις γυναικες, Κιαπινι στον ΠΑΟ φετος, Μιτσελι στις γυναικες του γαυρου περσι κ προπερσι) και τον τρωνε οι παικτες γιατι οι διοικησεις ειναι ασχετες και ακουνε τους παικτες, , που παραπονιούνται, γιατι ζηταει πραγματα, τους ζοριζει στις προπονησεις κλπ. Τι να μαθει ο Βαλαντης οταν και οι προπονητες που συνεργαστηκε ειναι της αυτης φιλοσοφιας; Αδερφε μου εχω παιξει το αθλημα αλλα εχω προπονησει και σε πολυ υψηλο επιπεδο και τα ματια μου εχουν δει τερατα. Και με την καλη και την κακη εννοια. Η ασχετοσυνη ειναι τεραστια αλλα στην Ελλαδα (ισως λιγο με εξαιρεση τους δυο του ΠΟΚ) δεν τους νοιαζει (για τις διοικησεις λεω). Πιο πολυ παιζουν ρολο πιο πολυ οι δημοσιες σχεσεις και να μην τους πολυενοχλει ο προπονητης, να μη ζηταει πολλα πολλα, να μην σπαει μπαλες για τις συνθηκες, τους παικτες, τους μανατζερ που διαλεγουν κλπ. Αν ανοιξουμε την κουβεντα αυτη θα καραφλιασεις, αν δεν εισαι ηδη καραφλος.
These users thanked the author mariotsaggal91 for the post:
PaokCuba4
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Προσυπογράφω κάθε τι που έγραψες και θα σου πω ότι έχω ήδη καραφλιασει από το 2013 με αυτά που έβλεπα και έμαθα αργότερα.

Όχι απλά ζούμε στο 1980 αλλά κοιμόμαστε και με τα τσαρούχια!

Όλη αυτή η νοοτροπία κατέστρεψε ό,τι όμορφο είχε φτιάξει το ελληνικό βόλεϊ στη δεκαετία 90 και 00 και κρατά το άθλημα μακριά από το υψηλό επίπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Σάβ 18 Απρ 2026, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author PaokCuba4 for the post:
mariotsaggal91
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Σοβαρά τώρα; σε φάση που είχαμε κόντρα μπάλα ο άλλος έκανε τον πεθαμένο και μετά σηκώθηκε γελώντας; τι μαλακίες είναι αυτές;
Άβαταρ μέλους
XamenoKormi

Δημοσίευση από XamenoKormi »

ΕΧΑΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ!!! ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author XamenoKormi for the post:
kataramenos5
aspro mavro

Δημοσίευση από aspro mavro »

Έλεος με το φιλέ, έλα λίγο ρε ακόμα παίζεται για το 2-1
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Με τέτοια σερβίς όπως αυτά τα άψυχα του Κολεφ δεν υπάρχει ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Χ
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ισοφαρίσαμε. Άντε μπας και περάσουμε μπροστά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ξυπνησαμε λιγο
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

PaokCuba4 έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 20:42 Προσυπογράφω κάθε τι που έγραψες και θα σου πω ότι έχω ήδη καραφλιασει από το 2013 με αυτά που έβλεπα και έμαθα αργότερα.

Όχι απλά ζούμε στο 1980 αλλά κοιμόμαστε και με τα τσαρούχια!

Όλη αυτή η νοοτροπία κατέστρεψε ό,τι όμορφο είχε φτιάξει το ελληνικό βόλεϊ στη δεκαετία 90 και 00 και κρατά το άθλημα μακριά από το υψηλό επίπεδο.
Συμφωνω απολυτως. Το πρωταθλημα με τη μηδενικη προετοιμασια που βλεπω απο Βαλαντη και Παπατζακ στον παγκο (ΠΑΟΚτσακια αρρωστα και οι δυο αλλα απο προπονητικη χλωμα🙃) δυσκολα θα ερθει. Οχι απιθανα, αλλα πολυ πολυ δυσκολα. Οχι οτι ο ΠΑΟ εχει κανεναν Μονταλι, αλλα ειναι πιο ψημενος ο Ανδρεοπουλος στο επιπεδο αυτο που παιζουμε.
These users thanked the author mariotsaggal91 for the post:
PaokCuba4
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Και εκεί είναι που στεναχωριέσαι. Γιατί ο Ανδρεοπολους έχει φτιάξει μια ομάδα που κάνει κάποια άλφα πράγματα αλλά τα κάνει. Και εμείς δεν έχουμε καν αυτά τα άλφα στοιχεία.
These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 3):
mariotsaggal91, XamenoKormi, Franky
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Πολύ ωραίο μπλοκ από τον Μενέλαο!
aspro mavro

Δημοσίευση από aspro mavro »

Εκεί
Απάντηση