Πλέον αυτό με τους τραυματισμούς / ενοχλήσεις κτλ παύει να είναι στην σφαίρα της ενώσεως πλανητών και πάει ολοφάνερα προς το προπονητικό team! Με το καλό να τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας με το καλύτερο δυνατό πρόσημο (τουλάχιστον να σηκώσουμε το κύπελο Ελλάδας) και μετά να βρεθούν οι υπαίτιοι του φετινού φιάσκου. Το μόνο που δεν θέλουμε να δούμε, είναι την Κυριακή να κάνουν φιέστα οι χάρτινοι στο πτώμα μας, θα πρέπει (όσοι καταφέρουν να παίξουν τουλάχιστον και δεν τραυματιστούν ως τότε) ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!
AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
- hasio_john
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Δύσκολα τα πράγματα μάγκες ...
Πλέον αυτό με τους τραυματισμούς / ενοχλήσεις κτλ παύει να είναι στην σφαίρα της ενώσεως πλανητών και πάει ολοφάνερα προς το προπονητικό team! Με το καλό να τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας με το καλύτερο δυνατό πρόσημο (τουλάχιστον να σηκώσουμε το κύπελο Ελλάδας) και μετά να βρεθούν οι υπαίτιοι του φετινού φιάσκου. Το μόνο που δεν θέλουμε να δούμε, είναι την Κυριακή να κάνουν φιέστα οι χάρτινοι στο πτώμα μας, θα πρέπει (όσοι καταφέρουν να παίξουν τουλάχιστον και δεν τραυματιστούν ως τότε) ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!
- These users thanked the author hasio_john for the post:
- Γερασίμου
Πάμε να κερδίσουμε χωρίς μιζέρια...
Όποιος δε μπορεί ας μην ασχολείται.Οι υπόλοιποι στα κάγκελα.Οποια κάγκελα είναι αυτά.Η της τέσσερα ή οποια αλλα..
Όποιος δε μπορεί ας μην ασχολείται.Οι υπόλοιποι στα κάγκελα.Οποια κάγκελα είναι αυτά.Η της τέσσερα ή οποια αλλα..
- These users thanked the author Hayate for the post (total 4):
- george188, aivas19, ToMousiTouCrespo, leomatos88
Επειδή ότι αναφέρθηκε κάπου, ο Ντελιας δεν ήταν ποτέ επιρρεπής σε τραυματισμούς. Επιρρεπής είναι φέτος στο πλαίσιο που είναι όλοι φέτος.
Πρώτον μακάρι αλλά δε θα παίξει το θηρίο. Δεύτερον μάλλον ούτε ο ηγέτης και αρχηγός της ομάδας. Χωρίς φορ και χωρίς Ζιλε ,πάμε πάλι μονοπατα αριστερά ότι κάνει ο Τάι με τον Ντελια και αν μας κάνει την τιμή και παίξει ποδόσφαιρο ο Μπάμπα.Franky έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 15:46Το διπλό στο χαρτί το πήρες με Γιακουμακη και το διπλό στον Ολυμπιακό με Μυθου.Tolaros έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 15:16 Ναι αυτό είναι το λάθος ότι θα παίξει ο Γερεμεγεφ αντί του Μύθου.
Μέσα στα χέρια μας έχουμε το διπλό και αυτό θα τα χαλάσει όλα
Η άμυνα ειναι δυνατη και το κεντρο με το θηρίο απροσπελαστο
Δεύτερον το έγινε με ποιον κάποτε δεν είναι επιχείρημα, και διπλό στη Γερμανία πήραμε με Τσιγγάρας και Ράφα Σοάρες, να τους φέρουμε πίσω αν είναι
-
deathmassious
Νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει να αφήσουμε το μοντέλο "ο βασικός κορμός συν κάποιες ρεζέρβες" και να πάμε στο μοντέλο όπου θα υπάρχουν 25 παίκτες έτοιμοι να μπουν να παίξουν χωρίς να αλλάζει πολύ η φυσιογνωμία της ομάδας. Αυτό προϋποθέτει και σωστές επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι και απαραίτητο ροτέισον όλη την χρονιά. Το μοντέλο του βασικού κορμού με μικρό ροτέισον θα σε φορμάρει την περίοδο Νοέμβρη-Γενάρη και από κει κι έπειτα θα αρχίζει η κατηφόρα. Ειδικά αν στοχεύεις σε 3 διοργανώσεις όπως οφείλεις. Η μόνη χρονιά που εφαρμόστηκε ενα στοιχειώδες ροτέισον ήταν η χρονιά του πρωταθλήματος. Παρ'όλα αυτά να πω ότι κάποιοι φετινοί τραυματισμοί ήταν όντως αποτέλεσμα ατυχίας. Οι περισσότεροι όμως ήταν θέμα διαχείρισης-επιβάρυνσης συν κάποιου βαθμού ευπάθειας λόγω ηλικίας, σωματοδομής κτλ.
- theodorsalonika
Ερώτηση .σε κανέναν αγώνα των πλέι οφ θα παίξουμε με όλους τους βασικούς για να δούμε την ομάδα;είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον τόσο σημαντικό αγώνα...μακάρι να κερδίσουμε..αλλά το θεωρώ πάρα πολύ δυσκολο
Aπο το δυστήχυμα 26/1 στη Ρουμανία και μετά μας έχει γυρίσει την πλάτη όλο το σύμπαν ... 'όλα στραβά πηγαίνουν.
Εγώ γιατρός ΔΕΝ ειμαι
Την άποψη μου λέω με βάση αυτά που συμπεραίνω εξ αποστάσεως
Ο Γιακουμάκης ούτε είχε παίξει ποτέ το στυλ ποδοσφαίρου που θέλει ο Λουτσεσκου
Ούτε είχε κάνει σωστή προετοιμασία
Ούτε έχει σώμα κατάλληλο ΚΑΙ να παίζει ξύλο ΚΑΙ να τρεχει με ΤΕΤΟΙΑ ένταση
Μας αρέσει που το κατάφερε
Αλλά δεν το άντεξε όλη τη χρονιά
Αυτό είναι το θέμα κατά την ταπεινή μου γνώμη και φταίει πρώτα ο ίδιος που δεν το διαχειριζόταν καλά μέσα στα μάτια ΚΑΙ ο προπονητής που δεν προσάρμοσε κάπως το παιχνίδι ώστε να παίξει κάποιες φορές λιγότερο ο Γιακουμάκης ΚΑΙ βεβαίως η διοίκηση που έχει μια δεκαετία με τον ίδιο προπονητή που δεν έχει καταλάβει τι είδους και κυρίως ΠΟΣΟΥΣ άξιους λόγου φορ να έχει για το ρόστερ μιας απαιτητικής σεζόν.
Φταίνε όλοι, καμία δικαιολογία
Ενάμισι μήνα έξω και ένιωσε ενοχλήσεις ένας τόσο καλογυμνασμένος φορ;
Ε κάτι λάθος κάνει και ο ίδιος και οι αλλοι
Αυτό είναι το θέμα κατά την ταπεινή μου γνώμη και φταίει πρώτα ο ίδιος που δεν το διαχειριζόταν καλά μέσα στα μάτια ΚΑΙ ο προπονητής που δεν προσάρμοσε κάπως το παιχνίδι ώστε να παίξει κάποιες φορές λιγότερο ο Γιακουμάκης ΚΑΙ βεβαίως η διοίκηση που έχει μια δεκαετία με τον ίδιο προπονητή που δεν έχει καταλάβει τι είδους και κυρίως ΠΟΣΟΥΣ άξιους λόγου φορ να έχει για το ρόστερ μιας απαιτητικής σεζόν.
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- hasio_john
Μην ξεχάσω και αυτά που έχω μάθει. Θεμιτή η διαφωνία, αλλά ρε παιδιά μου όλοι έχουμε δει το μυϊκό σύστημα του Γιακουμάκη. Το παλικάρι είναι αυτό που λέμε στην κοινώς καθομιλουμένη ντούκι. Δεν είναι αποδεκτό το να επανέρχεται όχι από μυϊκό τραυματισμό αλλά αρθρικό, να παίζει 20-25΄, να ξεκουράζεται δύο εβδομάδες και στην τελευταία πριν τον αγώνα προπόνηση, η οποία ουσιαστικά δεν είναι προπόνηση αλλά ξεμούδιασμα, να βγάζει μυϊκό θέμα στον δικέφαλο μηριαίο, "θεσμικό" μυ για ποδοσφαιριστή.
Αλλεπάλληλοι μυϊκοί τραυματισμοί, αρκετοί των οποίων στο πιο κρίσιμο σημείο της περιόδου, δεν είναι επειδή τα έβαλε μαζί μας ο Θεός ή το σύμπαν ή οτιδήποτε άλλο πιστεύει ο καθένας. Ο Πινέδα που έχει διηπειρωτικά ταξίδια και ο Μαρίν που πήραν την φανέλα της κούλας στο σπίτι τους και στην τουαλέτα τους δεν παρουσίασαν σχεδόν τίποτα. Ο Μάνταλος των 34 Μαϊων έβγαλε τώρα μόλις μυϊκό θέμα. Ογκολογικοί ασθενείς ηλικίας 50+, 60+ μέχρι και 70+ κάνουν έντονη μυϊκή άσκηση ανάλογη πάντα των δυνατοτήτων τους και της επιβάρυνσης από τα θεραπευτικά σχήματα, γιατί συνιστάται από τα guidelines και θλάση δεν παρουσιάζουν παρά μόνο κάποια αρθρική επιβάρυνση απότοκο της ηλικίας και εδώ επαγγελματίες στην δεκαετία των 20 και των 30 είναι μία μέσα και δύο έξω. Ούτε βυσματίες του στρατού να ήταν. Ο Κωνσταντέλιας τραβάει τους αδενοϊούς όπως το μέλι την μέλισσα, αλλά θλάσειςχ2 στην ίδια μυϊκή ομάδα μόνο φέτος αν θυμάμαι καλά .
Έβλεπα πριν δύο και κάτι ώρες τους παίκτες στο Μακεδονία Παλλάς να ανεβαίνουν στο λεωφορείο για την μετάβαση στο αεροδρόμιο και φοβόμουν μην τυχόν και εμφανίσει κάποιος μυϊκό θέμα την στιγμή που ανεβαίνει! Πάνω από 15 τραυματισμοί δεν είναι θέμα ατυχίας και συμπαντικών συγκυριών και μόνο και ας μην λέμε ότι θέλουμε. Από δω και πέρα ο Θεός αν θέλει, να βάλει το χέρι Του.
Για αύριο την είπα την άποψή μου και μετά την απουσία και του Γιακου- τα πράγματα ζορίζουν περισσότερο. Αλλά η μπάλα είναι απρόβλεπτη.
Αλλεπάλληλοι μυϊκοί τραυματισμοί, αρκετοί των οποίων στο πιο κρίσιμο σημείο της περιόδου, δεν είναι επειδή τα έβαλε μαζί μας ο Θεός ή το σύμπαν ή οτιδήποτε άλλο πιστεύει ο καθένας. Ο Πινέδα που έχει διηπειρωτικά ταξίδια και ο Μαρίν που πήραν την φανέλα της κούλας στο σπίτι τους και στην τουαλέτα τους δεν παρουσίασαν σχεδόν τίποτα. Ο Μάνταλος των 34 Μαϊων έβγαλε τώρα μόλις μυϊκό θέμα. Ογκολογικοί ασθενείς ηλικίας 50+, 60+ μέχρι και 70+ κάνουν έντονη μυϊκή άσκηση ανάλογη πάντα των δυνατοτήτων τους και της επιβάρυνσης από τα θεραπευτικά σχήματα, γιατί συνιστάται από τα guidelines και θλάση δεν παρουσιάζουν παρά μόνο κάποια αρθρική επιβάρυνση απότοκο της ηλικίας και εδώ επαγγελματίες στην δεκαετία των 20 και των 30 είναι μία μέσα και δύο έξω. Ούτε βυσματίες του στρατού να ήταν. Ο Κωνσταντέλιας τραβάει τους αδενοϊούς όπως το μέλι την μέλισσα, αλλά θλάσειςχ2 στην ίδια μυϊκή ομάδα μόνο φέτος αν θυμάμαι καλά .
Έβλεπα πριν δύο και κάτι ώρες τους παίκτες στο Μακεδονία Παλλάς να ανεβαίνουν στο λεωφορείο για την μετάβαση στο αεροδρόμιο και φοβόμουν μην τυχόν και εμφανίσει κάποιος μυϊκό θέμα την στιγμή που ανεβαίνει! Πάνω από 15 τραυματισμοί δεν είναι θέμα ατυχίας και συμπαντικών συγκυριών και μόνο και ας μην λέμε ότι θέλουμε. Από δω και πέρα ο Θεός αν θέλει, να βάλει το χέρι Του.
Για αύριο την είπα την άποψή μου και μετά την απουσία και του Γιακου- τα πράγματα ζορίζουν περισσότερο. Αλλά η μπάλα είναι απρόβλεπτη.
Αν δεις φίλε τον Γιακουμάκη από κοντά, θα αλλάξεις γνώμη για την σωματοδομή του.Equalizer έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 17:52 Εγώ γιατρός ΔΕΝ ειμαι
Και επί Ποστέκογλου είχε ακριβώς τον ίδιο ρόλο...πολύ πίεση ψηλά
Υγ αν δεν έχει κορμί για ξύλο ο Γιακουμάκης ποιος έχει
Υγ αν δεν έχει κορμί για ξύλο ο Γιακουμάκης ποιος έχει
San4 έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 16:59 Επειδή ότι αναφέρθηκε κάπου, ο Ντελιας δεν ήταν ποτέ επιρρεπής σε τραυματισμούς. Επιρρεπής είναι φέτος στο πλαίσιο που είναι όλοι φέτος.
Ξεκινάει την χρονιά με μια θλάση στην τσέπη και με 2-3 ιώσεις με εβδομαδιαία ανάρρωση λες και είναι μωρό,το ίδιο έγινε και φέτος.
- These users thanked the author obanebane for the post:
- navigator11
Και να παίξουμε με όλους τους βασικούς μικρή σημασία έχει, όλοι είναι εκτός ρυθμού.theodorsalonika έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 17:34 Ερώτηση .σε κανέναν αγώνα των πλέι οφ θα παίξουμε με όλους τους βασικούς για να δούμε την ομάδα;είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον τόσο σημαντικό αγώνα...μακάρι να κερδίσουμε..αλλά το θεωρώ πάρα πολύ δυσκολο
-
leomatos88
Θα είμαι ειλικρινής. Καμία σημασία δεν έχει η απουσία του Γιακουμάκη. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Περαστικά του φυσικά. Όποιος και να παίξει, να παίξει σαν να είναι το τελευταίο του παιχνίδι. Καμία μεμψιμοιρία, καμία απελπισία, κανένας πανικός. Παίζετε στον ΠΑΟΚ, πάτε για το πρωτάθλημα, πάρτε το διπλό να τελειώνουμε. Άη σιχτίρ επιτέλους! Καμία δικαιολογία. Φταίτε όλοι που ήρθαν έτσι τα πράγματα, πάτε όλοι και γυρίστε το. Πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- Equalizer, navigator11, aivas19
Έλα τέλος η γκρίνια,ο ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα,θα δούμε αύριο ποιός εχει τα @@ και ποιός όχι.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 4):
- kataramenos5, navigator11, leomatos88, aivas19