AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσει αύριο η ομάδα μου.
- kataramenos5
Ο βαζελος Κυριακή παιζει
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 4):
- navigator11, giapas, john4serres, Maurice_Escargot
-
Dimitrisou
Παιρνω πασα απο την αναφορα στον Μανθανο και θα πω πως μονο αυτος με φοβιζει απο το ματς..Γερασίμου έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 21:56 Παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε ένα πολύ ενδιαφέρον και με διεθνή συμμετοχή Ογκολογικό Συνέδριο στο Μακεδονία Παλλάς και βλέποντας όσο μπορώ κάποια σχόλια (ευτυχώς όχι και πολλά στην παρούσα φάση), που αναφέρονται σε σίγουρο σχεδόν διπλό ή σε ότι το παιχνίδι της Κυριακής αρχίζει ξεκινά από διπλό, θα ανατρέξω στον Αριστοτέλη και θα είμαι πραγματιστής.
Κάνοντας αναδρομή στο τελευταίο αγωνιστικό δίμηνο και έχοντας σαν πραγματικότητα της ομάδας μας τους τραυματισμούς, έστω και αν μπήκαν σε πλήρη προπονητική παρουσία το τελευταίο 3ήμερο και συνεπώς μη έχοντας ρυθμό, δεν φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν, είμαστε σε μειονεκτική θέση μεθαύριο. Ο αντίπαλος ξεκινά από την poll position και εμείς από αρκετά πίσω. Η αεκ έχει ρυθμό και δεν πρόκειται να εμφανιστεί κουρασμένη, τουλάχιστον στον βαθμό που ίσως περιμένουμε. Έπαιξε Μ. Πέμπτη, διακοπή την Κυριακή του Πάσχα και είχε ένα αγώνα χθες, έστω και σε υψηλό ρυθμό. Ο προπονητής της φαίνεται ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά υπό το πρίσμα ότι κυνηγούν σε κάθε ματς όλες τους τις πιθανότητες. Επίσης, επειδή ο Νίκολιτς δεν είναι Αλμέιδα, δεν νομίζω να μπουν την Κυριακή όπως χθες μέχρι το 60-70΄ με άγριο πρεσάρισμα και κυνήγι δεύτερης και τρίτης μπάλας μέχρι τελικής πτώσης, αλλά πιο συντηρητικά και βασιζόμενοι στο δίδυμο Πινέδα-Μαρίν στον άξονα και στην ταχύτητα έστω και με τσαπατσουλιά στα άκρα της επίθεσης. Στην τελική, η ισοπαλία δεν τους χαλάει αφού θα διατηρήσουν το +5 από μας και θα περιμένουν το αποτέλεσμα της Λεωφόρου.
Η ομάδα μας στον τελευταίο 1,5-2 μήνες μου έβγαλε μια απώλεια ενέργειας και έλλειψη σε εμπνεύσεις. 0,79xgoals στον Βόλο έναντι 1,43 του αντιπάλου λες και παίζαμε με ομάδα υψηλού επιπέδου Ch. L., 1,5 ευκαιρία με τον βάζελο στην Τούμπα. Ίσως και να είναι προσωπική μου εντύπωση, αλλά στην Τούμπα με παο είδα παίκτες που δεν είχαν τσαγανό, εικόνα αντίθετη με αυτή Ιανουαρίου μέχρι μέσα Φεβρουαρίου.
Θα κλείσω χρησιμοποιώντας δικούς μας όρους. Η πρόγνωση είναι μάλλον μέτρια, η θετική προγνωστική αξία για το επιθυμητό αποτέλεσμα επίσης, δεδομένα τα οποία μπορούν να ανατραπούν μόνον αν αλλάξει η "κλινική εικόνα" και δούμε ανταπόκριση στο θεραπευτικό σχήμα. Επίσης επειδή ο Μανθάνο αρέσκεται στο να βγάζει κίτρινες και κόκκινες κάρτες, ας προσέξουν οι παίκτες μας στο μέτρο του δυνατού για να μην έχουμε απώλειες στον τελικό σε μια εβδομάδα.
Ο τυπος για οσους τον εχουν παρακολουθησει ειναι καρ..ζης..
Σε οσα ματς παιζει προσπαθει να γινει το κεντρικο προσωπο με αλλοπροσαλα σφυριγματα..
Το υπερ ποιου ειναι αγνωστο γιατι δεν νομιζω οτι τον νοιαζει..
Λίγο η κούραση της αεκ... λίγο η προβληματική εικόνα που βγάζουμε σαν ομάδα τον τελευταίο καιρό αλλά και η αμφιβολία ποιοι παίκτες θα είναι έτοιμοι και πόσο θα τους έχει επηρεάσει η απουσία τους...Το παιχνίδι έχει αρκετό Χ.
Πιθανότητες
Χ 45 %
1 35 %
2 20 %
Πιθανότητες
Χ 45 %
1 35 %
2 20 %
Εγώ βλέπω να πηγαίνουμε με -5 στην Τούμπα.
Να κερδίζουμε και να μειώνουμε στο -2.
Και τελευταία αγωνιστική η θρυλάρα θα ξεπλύνει την ντροπή του 'γαύροι αδέρφια..'..
Και όλα θα κριθούν στη Λεωφόρο..
Διαγραφή της προηγούμενης παραγράφου.
Πάμε να νικήσουμε την Κυριακή.
Βάλτο Γιακουμή. Βάλτο αυτή τη φορά. Θα σου στρωθεί η μπάλα φάτσα κάρτα. Μη μασήσεις..
Και τελευταία αγωνιστική η θρυλάρα θα ξεπλύνει την ντροπή του 'γαύροι αδέρφια..'..
Βάλτο Γιακουμή. Βάλτο αυτή τη φορά. Θα σου στρωθεί η μπάλα φάτσα κάρτα. Μη μασήσεις..
- These users thanked the author marsantos for the post:
- leomatos88
-
leomatos88
Καταπληκτική η ιατρική αναλογία! Θα εστιάσω στο ότι χαρακτηρίζεις μέτρια την πρόγνωση, με άλλα λόγια, αν καταλαβαίνω σωστά, οι πιθανότητες του... ασθενούς δεν είναι και λίγες! Αλλά μιας και προτιμώ τον... Πλάτωνα, θα προσθέσω ότι υπάρχει και η Ιδέα που ονομάζεται ΠΑΟΚ, που από μόνη της είναι, τουλάχιστον έτσι θα ήθελα, αρκετή για να αλλάξει η κλινική εικόνα, και όχι μόνο να δούμε ανταπόκριση, αλλά και την αρχή μιας τρομερής πορείας προς το πρωτάθλημα!Γερασίμου έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 21:56 Παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε ένα πολύ ενδιαφέρον και με διεθνή συμμετοχή Ογκολογικό Συνέδριο στο Μακεδονία Παλλάς και βλέποντας όσο μπορώ κάποια σχόλια (ευτυχώς όχι και πολλά στην παρούσα φάση), που αναφέρονται σε σίγουρο σχεδόν διπλό ή σε ότι το παιχνίδι της Κυριακής αρχίζει ξεκινά από διπλό, θα ανατρέξω στον Αριστοτέλη και θα είμαι πραγματιστής.
Κάνοντας αναδρομή στο τελευταίο αγωνιστικό δίμηνο και έχοντας σαν πραγματικότητα της ομάδας μας τους τραυματισμούς, έστω και αν μπήκαν σε πλήρη προπονητική παρουσία το τελευταίο 3ήμερο και συνεπώς μη έχοντας ρυθμό, δεν φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν, είμαστε σε μειονεκτική θέση μεθαύριο. Ο αντίπαλος ξεκινά από την poll position και εμείς από αρκετά πίσω. Η αεκ έχει ρυθμό και δεν πρόκειται να εμφανιστεί κουρασμένη, τουλάχιστον στον βαθμό που ίσως περιμένουμε. Έπαιξε Μ. Πέμπτη, διακοπή την Κυριακή του Πάσχα και είχε ένα αγώνα χθες, έστω και σε υψηλό ρυθμό. Ο προπονητής της φαίνεται ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά υπό το πρίσμα ότι κυνηγούν σε κάθε ματς όλες τους τις πιθανότητες. Επίσης, επειδή ο Νίκολιτς δεν είναι Αλμέιδα, δεν νομίζω να μπουν την Κυριακή όπως χθες μέχρι το 60-70΄ με άγριο πρεσάρισμα και κυνήγι δεύτερης και τρίτης μπάλας μέχρι τελικής πτώσης, αλλά πιο συντηρητικά και βασιζόμενοι στο δίδυμο Πινέδα-Μαρίν στον άξονα και στην ταχύτητα έστω και με τσαπατσουλιά στα άκρα της επίθεσης. Στην τελική, η ισοπαλία δεν τους χαλάει αφού θα διατηρήσουν το +5 από μας και θα περιμένουν το αποτέλεσμα της Λεωφόρου.
Η ομάδα μας στον τελευταίο 1,5-2 μήνες μου έβγαλε μια απώλεια ενέργειας και έλλειψη σε εμπνεύσεις. 0,79xgoals στον Βόλο έναντι 1,43 του αντιπάλου λες και παίζαμε με ομάδα υψηλού επιπέδου Ch. L., 1,5 ευκαιρία με τον βάζελο στην Τούμπα. Ίσως και να είναι προσωπική μου εντύπωση, αλλά στην Τούμπα με παο είδα παίκτες που δεν είχαν τσαγανό, εικόνα αντίθετη με αυτή Ιανουαρίου μέχρι μέσα Φεβρουαρίου.
Θα κλείσω χρησιμοποιώντας δικούς μας όρους. Η πρόγνωση είναι μάλλον μέτρια, η θετική προγνωστική αξία για το επιθυμητό αποτέλεσμα επίσης, δεδομένα τα οποία μπορούν να ανατραπούν μόνον αν αλλάξει η "κλινική εικόνα" και δούμε ανταπόκριση στο θεραπευτικό σχήμα. Επίσης επειδή ο Μανθάνο αρέσκεται στο να βγάζει κίτρινες και κόκκινες κάρτες, ας προσέξουν οι παίκτες μας στο μέτρο του δυνατού για να μην έχουμε απώλειες στον τελικό σε μια εβδομάδα.
Πιο πολύ με ανησυχεί ο διαιτητής, με βάση και αυτά που αναφέρεις, μιας και δεν έχω ξεχάσει ακόμα τη διαιτησία της Τούμπας, δύο εβδομάδες πριν...
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- marsantos, gervasio artigas, Γερασίμου
-
leomatos88
Διεστραμμένο σενάριο! Διάβασα την πρώτη σειρά και ήξερα ότι θα ακολουθήσει μέγα θρίλερ!marsantos έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 23:58 Εγώ βλέπω να πηγαίνουμε με -5 στην Τούμπα.
Καλύτερα να καταργηθούν τα πλέι οφ, αν είναι να περνάμε τέτοια δράματα κάθε χρόνο...
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- marsantos, Psaras
1-2 στο πρώτο εκτός με γκολ Γιακουμάκη χωρίς πανηγυρισμό και γκολ Γερεμέγιεφ με αφρούς να βγαίνουν απ' το στόμα
1-2 στο τρίτο εκτός με γκολ Γερεμέγιεφ χωρίς πανηγυρισμό και γκολ Γιακουμάκη με αφρούς να βγαίνουν απ' το στόμα
Εννοείται με μέτριες ως κακές εμφανίσεις και στα δύο
1-2 στο τρίτο εκτός με γκολ Γερεμέγιεφ χωρίς πανηγυρισμό και γκολ Γιακουμάκη με αφρούς να βγαίνουν απ' το στόμα
1-2 είπες ε; Τι θυμήθηκα (δεν ξεχνιέται)Τρικυμίας έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 06:42 1-2 στο πρώτο εκτός με γκολ Γιακουμάκη χωρίς πανηγυρισμό και γκολ Γερεμέγιεφ με αφρούς να βγαίνουν απ' το στόμα
Στο κάνω και καλύτερο.leomatos88 έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 00:30Διεστραμμένο σενάριο! Διάβασα την πρώτη σειρά και ήξερα ότι θα ακολουθήσει μέγα θρίλερ!marsantos έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 23:58 Εγώ βλέπω να πηγαίνουμε με -5 στην Τούμπα.
![]()
Καλύτερα να καταργηθούν τα πλέι οφ, αν είναι να περνάμε τέτοια δράματα κάθε χρόνο...
Νίκη στη Λεοφωρο, λήξη και ραδιοφωνακι για Φιλαδέλφεια. Ισόπαλο το αποτέλεσμα και 8 λεπτά καθυστερήσεις.
Δε χρειάζεται να κλείσω τεστ κοπώσεως..
Υγ. Δε θες πλέι οφ και καλά κάνεις.. Σκέψου να το χάναμε στο Βόλο με αυτόν τον τρόπο..
Επειδή το έπιασες φίλε, σού απαντώ σε διάλειμμα του συνεδρίου ότι πρέπει συνεπώς να απαντήσει ο ασθενής στο όποιο θεραπευτικό σχήμα και να βελτιωθεί η κλινική εικόνα. Ειδάλλως, τελικό στάδιο, για αύριο και μόνο βέβαια.leomatos88 έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 00:15Καταπληκτική η ιατρική αναλογία! Θα εστιάσω στο ότι χαρακτηρίζεις μέτρια την πρόγνωση, με άλλα λόγια, αν καταλαβαίνω σωστά, οι πιθανότητες του... ασθενούς δεν είναι και λίγες! Αλλά μιας και προτιμώ τον... Πλάτωνα, θα προσθέσω ότι υπάρχει και η Ιδέα που ονομάζεται ΠΑΟΚ, που από μόνη της είναι, τουλάχιστον έτσι θα ήθελα, αρκετή για να αλλάξει η κλινική εικόνα, και όχι μόνο να δούμε ανταπόκριση, αλλά και την αρχή μιας τρομερής πορείας προς το πρωτάθλημα!Γερασίμου έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 21:56 Παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε ένα πολύ ενδιαφέρον και με διεθνή συμμετοχή Ογκολογικό Συνέδριο στο Μακεδονία Παλλάς και βλέποντας όσο μπορώ κάποια σχόλια (ευτυχώς όχι και πολλά στην παρούσα φάση), που αναφέρονται σε σίγουρο σχεδόν διπλό ή σε ότι το παιχνίδι της Κυριακής αρχίζει ξεκινά από διπλό, θα ανατρέξω στον Αριστοτέλη και θα είμαι πραγματιστής.
Πιο πολύ με ανησυχεί ο διαιτητής, με βάση και αυτά που αναφέρεις, μιας και δεν έχω ξεχάσει ακόμα τη διαιτησία της Τούμπας, δύο εβδομάδες πριν...
- abc_o_ karpouzas
Ο....ρυθμός...ειναι παράγοντας για ένα παιχνίδι καλού έως πολύ καλού επιπέδου...
Πιστεύω....λόγου προϊστορίας...και τωρινών δεδομένων δεν θα γίνει κάτι τέτοιο...
Ο αυριανός αγώνας θα κριθεί από την...θέληση...
Οποίος το πιστέψει και βγάλει περισσότερη ψυχή θα...φτιάξει...το αποτέλεσμα υπέρ του
Πιστεύω....λόγου προϊστορίας...και τωρινών δεδομένων δεν θα γίνει κάτι τέτοιο...
Ο αυριανός αγώνας θα κριθεί από την...θέληση...
Οποίος το πιστέψει και βγάλει περισσότερη ψυχή θα...φτιάξει...το αποτέλεσμα υπέρ του
- navigator11
Η αίσθησή μου είναι ότι τελικά θα λειτουργήσει υπέρ μας αύριο η ... άνεση της επιδίωξης δύο αποτελεσμάτων από την άλλη πλευρά. Όχι ότι υποχρεωτικά θα κερδίσουμε αλλά από την άποψη ότι θα αναγκαστούμε να διεκδικήσουμε σφόδρα τη νίκη. Χωρίς περιθώρια για επαναπαύσεις και χαλαρώσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το μεγάλο διακύβευμα είναι να επιτραπεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου.
Όσο wishful thinking και να ρίχνουμε εμείς η ουσία είναι αυτό που λέει ο Καρπουζάς. Καλές οι τακτικές και οι παίκτες, 5 ματς μείναν, το έξτρα είναι η ψυχολογία που είναι σαφώς κυμαινόμενη και αλλάζει κάθε δευτερόλεπτο. Οπότε αφήνουμε τη λογική και περνάμε στην πίστη…πίστη να διώξουμε το μαύρο σύννεφο, πίστη για τα παιδιά που χάθηκαν στη Ρουμανία + τη Λάρισα, πίστη για τον Κλεομένη, πίστη για τον κόουτς που έχασε τον πατέρα του. Πίστη και αυταπάρνηση να δεχτούμε άλλο σενάριο για τη μοίρα μας.