Κάποιοι μάλιστα έμπλεξαν και τον λαμπουμπου στο κόλπο.
Ηδη βλέπω ερπετα να νομίζουν ότι από του χρόνου χτυπάνε πρωτάθλημα
Βρέθηκε τρισεκατομυριουχος επενδυτής μαλλον με προδιάθεση να γίνει μπατίρης φοροφυγάς.margas έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 17:18 Ακούγεται έντονα στην πόλη για επενδυτή στον συμπολίτη. Από όλες τις προηγούμενες φορές που έβγαιναν και έλεγαν ότι φεύγει ο τζαμπατζής, αυτή τη φορά μπορεί και όντως να ισχύει.
Ηδη βλέπω ερπετα να νομίζουν ότι από του χρόνου χτυπάνε πρωτάθλημα![]()
Μα δεν σου λέω ότι είναι επιτυχία γι΄ αυτούς το ότι αποκλείστηκαν.curtis έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 16:25Δεν νομιζω.απο την 14η ισπανιας αποκλειστηκαν και με σοβαρη ομαδα δεν επαιξαν μην τρελαθουμεEttien26 έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 16:21Οταν είσαι στο + 5 στο πρωτάθλημα και πρώτο φαβορί για το τίτλο, αυτό από μόνο του είναι ικανό για να απορροφήσει τους κραδασμούς.curtis έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 16:12 Η διαφορα μας με την κουλα ειναι οτι αν ειχαμε αποκλιστει απο ραγιο θα σκαγαμε θα τσακωνομασταν και εγω δεν ξερω τι(και δικαολογημενα κατ εμε)ενω αυτοι πανηγυριζουν.
Και μεις στην θέση τους είναι πολύ πιθανό να το βλέπαμε κάπως έτσι αφού θα στρέφαμε όλο το ενδιαφέρον μας για το πρωτάθλημα.
Μπροστά τους είναι ο στόχος του πρωταθλήματος. Αν το πάρουν κανείς δεν θα θυμάται τον αποκλεισμό...curtis έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 16:25Δεν νομιζω.απο την 14η ισπανιας αποκλειστηκαν και με σοβαρη ομαδα δεν επαιξαν μην τρελαθουμεEttien26 έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 16:21Οταν είσαι στο + 5 στο πρωτάθλημα και πρώτο φαβορί για το τίτλο, αυτό από μόνο του είναι ικανό για να απορροφήσει τους κραδασμούς.curtis έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 16:12 Η διαφορα μας με την κουλα ειναι οτι αν ειχαμε αποκλιστει απο ραγιο θα σκαγαμε θα τσακωνομασταν και εγω δεν ξερω τι(και δικαολογημενα κατ εμε)ενω αυτοι πανηγυριζουν.
Και μεις στην θέση τους είναι πολύ πιθανό να το βλέπαμε κάπως έτσι αφού θα στρέφαμε όλο το ενδιαφέρον μας για το πρωτάθλημα.
Γύρο τρώει; Υπάρχει καμιά αξιόπιστη πληροφορία;Мир έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 17:44Βρέθηκε τρισεκατομυριουχος επενδυτής μαλλον με προδιάθεση να γίνει μπατίρης φοροφυγάς.margas έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 17:18 Ακούγεται έντονα στην πόλη για επενδυτή στον συμπολίτη. Από όλες τις προηγούμενες φορές που έβγαιναν και έλεγαν ότι φεύγει ο τζαμπατζής, αυτή τη φορά μπορεί και όντως να ισχύει.
Ηδη βλέπω ερπετα να νομίζουν ότι από του χρόνου χτυπάνε πρωτάθλημα![]()
Να με συγχωρεις εγω δεν το βλεπω ετσι.ηταν μια φαπα καλη απο μια μικρομεσαια να μην πω μικρη ομαδαEttien26 έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 20:55Μα δεν σου λέω ότι είναι επιτυχία γι΄ αυτούς το ότι αποκλείστηκαν.curtis έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 16:25Δεν νομιζω.απο την 14η ισπανιας αποκλειστηκαν και με σοβαρη ομαδα δεν επαιξαν μην τρελαθουμεEttien26 έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 16:21
Οταν είσαι στο + 5 στο πρωτάθλημα και πρώτο φαβορί για το τίτλο, αυτό από μόνο του είναι ικανό για να απορροφήσει τους κραδασμούς.
Αλλά πως σκέφτεται ο μέσος οπαδός.
Μπροστά τους είναι ο στόχος του πρωταθλήματος και αυτό μειώνει τις συνέπειες ενός ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Αν ήταν στο -7 π.χ. θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Και μείς (οι περισσότεροι πιστεύω) έτσι θα το βλέπαμε και θα αλλάζαμε γρήγορα σελίδα. Αν πάρουν το πρωτάθλημα κανείς δεν θα θυμάται τον αποκλεισμό.
η διαφωνια μου για να μην σε ζαλιζω κιολας ειναι οτι δεν ηταν μια ισπανικη καλη ομαδα αλλα μια μικρη ομαδα.εχει μεγαλη διαφοραEttien26 έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 22:37 ο.κ. σεβαστό, είναι όπως το βλέπει ο καθένας.
Εγώ για παράδειγμα αν ήμουν στο + 5 δεν θα τα έβαφα μαύρα επειδή αποκλείστηκα από μια Ισπανική ομάδα.