Patrick Beverley
- Maurice_Escargot
Re: Patrick Beverley
Διοχετευσε τα beef σου με Wade, Lillard και δεν ξερω ποιον αλλον στα νοκ-αουτ με την Μουρθια.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- Hayate, Σουριναμέζος
- paok-porter1337
- Maurice_Escargot
Κοκκινο κρασι, προχθες στο Στιγμες στο Πανοραμα, ζει την καλη ζωη. Παραμενοντας engaged. Και επαγγελματιας. Φαινεται πως το μπασκετ και τον εαυτο του δεν τα κοροιδευει. Την νοοτροπια του δεν μπορει να την αγγιξει κανεις. Θα παιξει μεγαλο ρολο - ελπιζω - στα δυο αυτα μεγαλα ματς.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 4):
- paok-porter1337, KalamarGiannis, freemind, leomatos88
Έκανε πολύ καλό παιχνίδι στην άμυνα. Λίγο πιο εύστοχος στην επίθεση να ήταν.
Πάμε ρε Μπέβερλι Χιλς δυνατά για Τελικό και μεις μετά θα σε κερνάμε όσες τουλούμπες Πανοράματος θες.
Πάμε ρε Μπέβερλι Χιλς δυνατά για Τελικό και μεις μετά θα σε κερνάμε όσες τουλούμπες Πανοράματος θες.
Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει ο παίχτης.
Δεν είναι αυτονόητο να έχει παίξει κάποιος τα παιχνίδια του beverley στο nba, να έχει την ηλικία του παρόλα αυτά να σκίζεται στην άμυνα σαν να είναι κάποιο 19χρονο παιδαρέλι, ενώ την ίδια στιγμή αφήνει την επιθετικοί μπαγκέτα στους πιο έτοιμους ή ταλαντούχους συμπαίκτες του.
Όταν ο κάθε Ταιρι βλέπει τον Μπέβερλι να παίζει με τόσο πάθος άμυνα, αναγκαστικά θα ακολουθήσει και αυτός και ας μην είναι κάτι που του βγαίνει αβίαστα
Δεν είναι αυτονόητο να έχει παίξει κάποιος τα παιχνίδια του beverley στο nba, να έχει την ηλικία του παρόλα αυτά να σκίζεται στην άμυνα σαν να είναι κάποιο 19χρονο παιδαρέλι, ενώ την ίδια στιγμή αφήνει την επιθετικοί μπαγκέτα στους πιο έτοιμους ή ταλαντούχους συμπαίκτες του.
Όταν ο κάθε Ταιρι βλέπει τον Μπέβερλι να παίζει με τόσο πάθος άμυνα, αναγκαστικά θα ακολουθήσει και αυτός και ας μην είναι κάτι που του βγαίνει αβίαστα
- Maurice_Escargot
Το θετικοτερο +/- και απο τις δυο ομαδες χθες (!) δειχνει πραγματικα την επιρροη του.
Ο Πατρικ εβαλε το κεφαλι κατω και δουλεψε αυτους τους μηνες, κανοντας συναμα την ζωη που θελει και αγαπαει. (ουτως ειπειν, βαζοντας φωτια σε ολο το ΝΒΑ με τα βιντεος του)
Οι δηλωσεις του δειχνουν για ακομη μια φορα τον στοχο του post-career -> να γινει προπονητης στην Ευρωπη. Το εχει πει δημοσιως και ο τροπος που μιλαει για τον Μπουτσκο δειχνει που εστιαζει. Νομιζω πως θα γινοταν καλος προπονητης.
Ο Πατρικ εβαλε το κεφαλι κατω και δουλεψε αυτους τους μηνες, κανοντας συναμα την ζωη που θελει και αγαπαει. (ουτως ειπειν, βαζοντας φωτια σε ολο το ΝΒΑ με τα βιντεος του)
Οι δηλωσεις του δειχνουν για ακομη μια φορα τον στοχο του post-career -> να γινει προπονητης στην Ευρωπη. Το εχει πει δημοσιως και ο τροπος που μιλαει για τον Μπουτσκο δειχνει που εστιαζει. Νομιζω πως θα γινοταν καλος προπονητης.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- paok-porter1337, Andrew R
-
john4serres
- paok-porter1337
Σε είπανε συνταξιούχο, ότι δεν κάνεις πια και δεν μπορείς να τρέξεις. Και εσύ τι έκανες; Έφαγε το μπακλαβά σου και έριξες και κάμποσες φάπες στα σκουλίκια.
MVP εμφάνιση που δείχνει γιατί έπαιξες τόσα χρόνια στο ΝΒΑ. Τρομερές άμυνες και τάπες σε κομβικά σημεία στον αγώνα.
Πες μου που είσαι να κεράσω τρίγωνα
MVP εμφάνιση που δείχνει γιατί έπαιξες τόσα χρόνια στο ΝΒΑ. Τρομερές άμυνες και τάπες σε κομβικά σημεία στον αγώνα.
Πες μου που είσαι να κεράσω τρίγωνα
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post (total 2):
- Jim_Chatz, BlackMagicPAOK
- Maurice_Escargot
O Beverley που βλεπουμε τωρα, εχει θεση στην ομαδα του Τρινκιερι του χρονου?
Τι σκεφτεται ο Ιταλος?
Τι σκεφτεται ο Ιταλος?
Επίσης σκεφτείτε τι έχει γραφτεί εδώ μέσα γενικά στο φόρουμ τόσο για τον Μπέβερλι ,όσο και για τους υπολοίπους καινούργιους παίκτες της ομάδας.
Εγώ δε θα έλεγα όχι πάντως στο να πάρει ευκαιρίες και του χρόνου.Στο κάτω κάτω αν αποδειχτει κακή επιλογή ας κάνουμε αλλαγή κάποια στιγμή.
Εγώ δε θα έλεγα όχι πάντως στο να πάρει ευκαιρίες και του χρόνου.Στο κάτω κάτω αν αποδειχτει κακή επιλογή ας κάνουμε αλλαγή κάποια στιγμή.
-
black death
Φανταζομαι πολλοι θα διαφωνήσουν αλλα εγω πρωτα θα εδιωχνα τον τυρη και μετα τον πατ.Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 15 Απρ 2026, 21:23 O Beverley που βλεπουμε τωρα, εχει θεση στην ομαδα του Τρινκιερι του χρονου?
Τι σκεφτεται ο Ιταλος?
γιουροκαπ χωρισ 7-8 ξενους δεν γινεται να πας να το παρεις ειδικα αμα εισαι ομαδα απο χωρα που δεν μπορεις να εχεις τοπ γηγενεις(ελληνες εν προκειμενω) ,εντελως μπακαλιστικα αν θελουμε περπατενκο το γιουροπ πρεπει να ειναι στα χαρτια το ν6 και 7 του ροστερMaurice_Escargot έγραψε: Τετ 15 Απρ 2026, 21:23 O Beverley που βλεπουμε τωρα, εχει θεση στην ομαδα του Τρινκιερι του χρονου?
Τι σκεφτεται ο Ιταλος?
-
Μπαρκαρούτσος
Είδα τον αγώνα με αρειανό, σπίτι μου.
Όταν έδειξε ο Pat το σήμα, γυρνά ο φίλος μου και με λέει "Σας παραδέχομαι σε αυτό! Όσοι έρχονται στον ΠΑΟΚ, γίνονται μετά από λίγο ΠΑΟΚ! Δεν ξέρω τι τους κάνετε, κατήχηση, φροντιστήριο, κρυφό σχολειό, αλλά το καταφέρνετε!"

Όταν έδειξε ο Pat το σήμα, γυρνά ο φίλος μου και με λέει "Σας παραδέχομαι σε αυτό! Όσοι έρχονται στον ΠΑΟΚ, γίνονται μετά από λίγο ΠΑΟΚ! Δεν ξέρω τι τους κάνετε, κατήχηση, φροντιστήριο, κρυφό σχολειό, αλλά το καταφέρνετε!"
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 2):
- Σουριναμέζος, kataramenos5
Πήγαινε γράψου σε έναν σύνδεσμο Πατ, με λίγη τύχη μπορεί να βρεις και εισιτήριο για τον Βόλο
- These users thanked the author scarsick for the post:
- leomatos88