Το μόνο δεδομένο είναι ότι δεν ξέρουμε τι πραγματικά έχει ο παίχτης, τι το προκάλεσε και τι το επιβάρυνε.giapas έγραψε: Τετ 15 Απρ 2026, 20:19Νόμιζα ήταν προφανές αλλά εννοώ ότι ο συνδυασμός Λουτσέσκου - Μειτε θεωρώ δε θα είναι καλος για την ομάδα απο το καλοκαίρι και μετά.renegade έγραψε: Τετ 15 Απρ 2026, 18:07 Αδυνατώ να καταλάβω το σκεπτικό απόψεων όπως αυτή του γιαπας
Είναι σαν να παίρνεις μία mercedes 150.000, να την ξεμουνιάζεις, να μη της κάνεις τα απαραίτητα service, να την έχεις με τα ίδια λάδια 50.000 χιλιόμετρα... και μετά την αβαρία να σου φταίει το αυτοκίνητο
Σαφώς και 100% υπεύθυνος ειναι ο Λουτσέσκου με τη προβληματική διαχείριση στο παίκτη που οδήγησε Φλεβάρη μήνα να έχει ήδη πιάσει το μαξιμουμ των λεπτών που έχει παίξει σε άλλες χρονιές. Από την άλλη , ο τραυματισμός και ο χρόνος αποκατάστασης του παίκτη δείχνει ότι πρόκειται για mercentes βέβαια , αλλά αρκετά επιβαρυμένη.
Με δεδομένο ότι σωματικά ο Γάλλος δε θα γίνεται καλύτερος χρόνο με το χρόνο και ταυτόχρονα ο Λουτσέσκου βασίζεται πάνω του σε βαθμό παθολογικής εξάρτησης και δε θα βρει εναλλακτικό τρόπο παιχνιδιού , θεωρώ καλύτερα το καλοκαιρί να βρούμε ένα νεότερο βασικό 6αρο8ρι και να χτίσουμε πάνω εκεί. Να πάρει το συμβόλαιο και το ρόλο του Μειτε και να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους παιχνιδιού .
Να χτίσουμε σε κάτι πιο στέρεο.
Δε ξέρω , σου φαίνεται παράξενο το σκεπτικό;
Θεωρείς ότι το καλοκαίρι για παράδειγμα θα επανέλθει ο Γάλλος και του χρόνου θα γαζώνει όλη τη χρονιά με Λουτσέσκου;
Από κει και πέρα ποτέ δεν είναι λύση να παραμερίσεις ένα όπλο σου. Η λύση είναι να βρεθεί τρόπος ώστε η ομάδα και προπονητής να πάρουνε το μέγιστο αποτέλεσμα.
Το ότι ο παίχτης έβγαλε κάποιο πρόβλημα αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον ακολουθεί για πάντα.
Σκοπός είναι ένα μαθαίνουμε από τα λάθη μας και όχι να τα μεγιστοποιούμε
Λύσεις υπάρχουνε. Η πιο απλή για παράδειγμα είναι φέρνεις ένα ντάγκλας αγκούστο στην θέση του καμαρά. Έναν παίκτη δηλαδή που μπορεί να παίξει και μαζί με τον γάλλο αλλά και στην θέση του όταν αυτός λείπει, με σχεδόν παρόμοια επιτυχία... ή τουλάχιστον με εμπιστοσύνη από τον προπονητή ( κάτι που κακώς δεν είχανε παίκτες όπως ο μπιάνκο)
Okay αυτό που έγινε φέτος συμβαίνει. Ρισκάραμε και δεν μας βγήκε.
Άλλες φορές μας είχε βγει
Σίγουρα δεν είναι λόγος για να τα καταστρέψουμε όμως όλα... ακόμα και αν στο τέλος αυτό είναι ο λόγος που θα χάσουμε το πρωτάθλημα.
Μακάρι κάθε χρονιά μας να είναι σαν τη φετινή...λέω εγώ τώρα
Όσο για τον προπονητή... και επειδή ήσουνα ένας εκ των αρχηγών της λουτσέσκου FC, απομονώ ότι οι προπονητές είναι ένα πακέτο διαφόρων χαρακτηριστικών.
Όταν λες μου αρέσει ή δεν μου αρέσει ένας προπονητής αναφέρεσαι σε ολόκληρο το πακέτο του. Ζυγίζεις καμεμονωμένα χαρακτηριστικά και βγάζεις την απόφασή σου.
Δεν γίνεται να λες σε λατρεύω επειδή παίζουμε μπαλάρα αλλά σε μισώ επειδή δεν πολυπιστεύεις στους νεαρούς.
Το ίδιο ισχύει και για το θέμα του γαλού και την διαχείριση αυτουνού και κάποιον άλλων όπως πχ tyson, μπαμπα κτλ
Δεν γίνεται για παράδειγμα να λέω ότι θέλω τη μεθοδικότητα την εργατικότητα την προσοχή στη λεπτομέρεια του λουτσέσκου αλλά θέλω και την τάση ανάδειξης ταλέντων του μπολονι και την παρέμβατικότητα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του αναστασιάδη.
Η ουσία είναι ότι στο τέλος της ημέρας παντρεύεσαι ολόκληρο το πακέτο. Μπορείς να αποδεχθείς αυτά που δεν σου αρέσουν?
Ολοκληρώνοντας και αφού διάβασα και τα υπόλοιπα που έγραψες μπορώ να πω ότι το όλο σου σκεπτικό βασίζεται σε κάτι απόδεδειγμένα εσφαλμένο.
Το " δεν θα έχουμε τον μεϊε , άρα ο προπονητής θα ψάξει κάτι διαφορετικό να παίξει" αποδείχτηκε μετά τη σεζόν του πρωταθλήματος ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ήταν και ο λόγος της τεράστιας κατρακύλας εκείνη τη σεζόν.
Άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι διώξουμε τον Μείτε να φέρουμε ακόμα έναν που είναι κοντά σε αυτό που χρειάζεται ο προπονητής στο κέντρο