10αρι θα ήθελα. ο Βερδού μου αρέσει, ο ΦνΦ μου αρέσει, γενικά πάντως θα ήθελα κάποιον που να μου δώσει ΚΑΙ το κάτι παραπάνω στις στημένες φάσεις με ποιοτικά χτυπήματα της μπαλας.
υγ: ο Ρονυ παλι εκτός 18αδας της 4ης στην Γερμανία Χέρτας Βερολίνου.
joshua έγραψε:Ναι οκ χρειαζομαστε αμυντικο,αλλα ας σκεφτουμε λιγο τι εχουν οι αντιπαλοι μας.Ο Γαυρος Ντα Κοστα,Σιοβα,Μποτια,Αυλωνιτη.Ο Βαζελος Τελαντερ,Ταυλαριδη,Κουτρουμπη,Σαντσεζ και η αεκ,Κολοβετσιο,Λαμπροπουλο,Αρθο,Τζανετοπουλο.Εμεις απο την αλλη εχουμε Κοστα,Τζαβελλα,Μαλεζα,Βιτορ.Με συγχωρειτε αλλα δεν βλεπω διαφορα ατομικης ποιοτητας αλλα μαλλον ομαδικης λειτουργιας.Την ιδια στιγμη μεσοεπιθετικα ο Βαζελος εχει Αμπειντ, Εβανγκελιστα και 2-3 που μπορουν να παιξουν εκει,ο Γαυρος Φορτουνη καιι Ντομινγκεζ,η αεκ Μπουανανοτε,Μανταλο και εμεις Πελκα.Πιστευετε ακομα οτι δεν ειναι πρωταιρεοτητα ο επιτελικος?
Mapogo έγραψε:Φαντάζομαι πολλοί συμφωνούμε για το 10ρι , αλλά ας μην μπερδεύουμε το επείγον με το σημαντικό.
ρε συ γκεο αυτος ο ρονυ που εχεις φαει τρελο κολλημα δεν λεω καλη τεχνσικικη και παρα πολυ καλο ποδι αλλα ρε συ κανει τον τζιολη να φενεται σπριντερK_geo έγραψε:συμφωνώ. ειδικά την άμυνα συνετό θα ειναι να την αλλάξουμε το καλοκαίρι που και οι επιλογές ειναι πολλάκις περισσότερες και φυσικά θα υπάρχει άπλετος χρόνος για να δέσει καλύτερα η λειτουργία της και να αποκτήσει ομοιογένεια.
10αρι θα ήθελα. ο Βερδού μου αρέσει, ο ΦνΦ μου αρέσει, γενικά πάντως θα ήθελα κάποιον που να μου δώσει ΚΑΙ το κάτι παραπάνω στις στημένες φάσεις με ποιοτικά χτυπήματα της μπαλας.
υγ: ο Ρονυ παλι εκτός 18αδας της 4ης στην Γερμανία Χέρτας Βερολίνου.
επειδη αυτο με τον κλοπ το ακουσε αρκετες φορες σημεραK_geo έγραψε:αυτό εννοείται. κατ΄εμε , ακόμα και έτσι η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους που της έχουν τεθεί. επίσης,θυμίζω τις πρόσφατες δηλώσεις...κλοπ, που δείχνουν μια ορθή λογική αλλά και το ότι κάποιοι στόχοι για το καλοκαίρι μπορεί ήδη να έχουν λάβει την απαραίτητη..προεργασία και απλά να μην υπάρχει η οικονομική άνεση να δωθούν ποσά στις ομάδες τους απο τώρα...
Και τους τρεις. Και σπρωχνουμε στο over του ΜινουMANIAKOS έγραψε:Να παρουμε και χανει και βερδου η φνφ
Κάποιος θα βγει
ναι ρε. πιο πολυ να χαμε να λεγαμε. πουλεν μεταγραφων χειμωνα 2016.desperando έγραψε:ρε συ γκεο αυτος ο ρονυ που εχεις φαει τρελο κολλημα δεν λεω καλη τεχνικη και παρα πολυ καλο ποδι αλλα ρε συ κανει τον τζιολη να φενεται σπριντερ