Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Με το ενδεχόμενο πάντως να πάρουμε το κύπελο και με την 2η θέση, θα θεωρήσω την χρονιά αρκετά επιτυχημένη.
Με τα προβλήματα όμως που βγάζει η ομάδα και την εικόνα που έχει στο γήπεδο τίποτε δεν είναι εύκολο.
Με τα προβλήματα όμως που βγάζει η ομάδα και την εικόνα που έχει στο γήπεδο τίποτε δεν είναι εύκολο.
Στην γάμπα που; Στον γαστροκνήμιο ή στον αχίλλειο τένοντα; Έχει διαφορά.
Ο ζιφκο τραυματίστηκε ρε παιδιά σε παιδικό πάρτι. Πως μας τυχαίνουν όλα αυτά φέτος;
Βγήκε η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού! Αύριο μεσημέρι ανοίγει το σύστημα για αυτούς που έχουν προτεραιότητα,
Δεν θυμάμαι να έχασα αγώνα φέτος με το διαρκείας αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος. Η ανακοίνωση λέει ότι όσοι είναι στις κατηγορίες προτεραιότητας θα λάβουν email. Έλαβε κανείς τέτοιο email;
Δεν θυμάμαι να έχασα αγώνα φέτος με το διαρκείας αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος. Η ανακοίνωση λέει ότι όσοι είναι στις κατηγορίες προτεραιότητας θα λάβουν email. Έλαβε κανείς τέτοιο email;
Άρα οι έχοντες εισητηρια με Λυών δε θα πάρουν;
Άρα τα υπόλοιπα θα ανοίξουν για τους λοιπους κατόχους από την Παρασκευή;
Άρα τα υπόλοιπα θα ανοίξουν για τους λοιπους κατόχους από την Παρασκευή;
Φίλε Tzo, όλοι ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να βγει εισιτήριο online.
Εγώ πλήρωσα €93 μέσω της ΠΑΕ για Lyon αλλά αυτή η κατηγορία
δικαιούχων ως δια μαγείας εξαφανίστηκε…
Έχω χρόνια διαρκείας στην 1 αλλά για προφανείς λόγους δε μπορώ να είμαι πάντα εκεί , άσχετα αν το μεταβιβάζω τις 10 φορές που επιτρέπεται μέσα στη σαιζόν.
Εγώ πλήρωσα €93 μέσω της ΠΑΕ για Lyon αλλά αυτή η κατηγορία
δικαιούχων ως δια μαγείας εξαφανίστηκε…
Έχω χρόνια διαρκείας στην 1 αλλά για προφανείς λόγους δε μπορώ να είμαι πάντα εκεί , άσχετα αν το μεταβιβάζω τις 10 φορές που επιτρέπεται μέσα στη σαιζόν.
- loukas karadimos
Τα εισιτήρια του τελικού είναι άλλη μια κηλίδα, σημάδι των καιρών του σύγχρονου ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ
Μιλάμε ότι χειρότερη διαχείριση δεν μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ
Εχει 10000 εισιτήρια μαζί με τις προσκλήσεις, 3000 για τους δικούς σας, 3000 για τους συνδέσμους και 4000 για τον λαό να πάει όποιος γουστάρει
Τι ακριβώς δηλαδή πήγατε και κάνατε? Άντε μην ανοίξω το στόμα μου για το που πήγαν τα εισιτήρια
Επίσης το δικό σας το παιδί, ο Μάκης , πόσο ακόμα
Θα κάνει πολιτική στην πλάτη της ΠΑΕ? Γιατί να σκοτωνόμαστε για ένα εισιτήριο ενώ η προκήρυξη του κυπέλλου λέει ξεκάθαρα ΟΑΚΑ? Ας απαιτούσατε να γίνει στην τούμπα ή στο Καραϊσκάκη ή στην Φιλαδέλφεια ή στο Παγκρήτιο
Γιατί να γίνει στο μικρότερο κατάλληλο γήπεδο της χώρας? Γιατί δεν θα είχαν περιθώριο κέρδους οι εκδρομές;
Ντροπή ρε, ντροπή σας….
Μιλάμε ότι χειρότερη διαχείριση δεν μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ
Εχει 10000 εισιτήρια μαζί με τις προσκλήσεις, 3000 για τους δικούς σας, 3000 για τους συνδέσμους και 4000 για τον λαό να πάει όποιος γουστάρει
Τι ακριβώς δηλαδή πήγατε και κάνατε? Άντε μην ανοίξω το στόμα μου για το που πήγαν τα εισιτήρια
Επίσης το δικό σας το παιδί, ο Μάκης , πόσο ακόμα
Θα κάνει πολιτική στην πλάτη της ΠΑΕ? Γιατί να σκοτωνόμαστε για ένα εισιτήριο ενώ η προκήρυξη του κυπέλλου λέει ξεκάθαρα ΟΑΚΑ? Ας απαιτούσατε να γίνει στην τούμπα ή στο Καραϊσκάκη ή στην Φιλαδέλφεια ή στο Παγκρήτιο
Γιατί να γίνει στο μικρότερο κατάλληλο γήπεδο της χώρας? Γιατί δεν θα είχαν περιθώριο κέρδους οι εκδρομές;
Ντροπή ρε, ντροπή σας….
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- st4this
Εγώ εξ αρχής πίστευα κ ακόμη πιστεύω ότι
Από τα 8 χιλ θα έπαιρναν οι χορηγοί κ τα ακριβά διαρκείας περίπου τα 2500..θα έλεγε η ΠΑΕ ότι τα υπόλοιπα πάνε σε κατόχους διαρκείας αλλά επί της ουσίας θα άνοιγε για 1500 κομμάτια.
Τα υπόλοιπα οι σύνδεσμοι...
Από τα 8 χιλ θα έπαιρναν οι χορηγοί κ τα ακριβά διαρκείας περίπου τα 2500..θα έλεγε η ΠΑΕ ότι τα υπόλοιπα πάνε σε κατόχους διαρκείας αλλά επί της ουσίας θα άνοιγε για 1500 κομμάτια.
Τα υπόλοιπα οι σύνδεσμοι...
Μη δω έστω και μισό κενό καρεκλάκι άδειο στην κερκίδα μας. Αν είναι να τα πάρουν οι σύνδεσμοι να τα διαθέσουν όλα ή να επιστρέψουν εγκαίρως για ελεύθερη διάθεση όσα δε διαθέσουν.
Το μεγάλο λάθος της ΠΑΕ είναι ότι συμβιβάστηκε με το Πανθεσσαλικό.
Το μεγάλο λάθος της ΠΑΕ είναι ότι συμβιβάστηκε με το Πανθεσσαλικό.
Το μεγάλο λάθος είναι ότι η ΠΑΕ συνεχίζει να αγνοεί τους κάτοχους διαρκείας. Και κάποια στιγμή θα το πληρώσει
- keep_paokizein
Κι εγώ δεν έχασα αγώνα φετος. Ακόμα δεν έλαβα κανένα email.Cocobill έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 19:54 Βγήκε η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού! Αύριο μεσημέρι ανοίγει το σύστημα για αυτούς που έχουν προτεραιότητα,