77. Kiril Despodov

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hawklord

Re: 77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από hawklord »

Απο την εκτενη αναφορα μεχρι το γιατι εφυγε ο Ιβιτς ειναι ενας γαλαξιας δρομος. Εχουμε καιρο ακομα για τα περι Ζιφκου. Νευρα δεν μας μεινανε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όλα έχουν να κάνουν με την προδιάθεση του καθενός.
Αν έχεις θετική προδιάθεση προς αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις ακόμα και αν δεν καταλαβαίνεις τον λόγο κάποιων ενεργειών συμβιβάζεσαι με τις οποίες αποφάσεις.
Σε αντίθετη περίπτωση κάνουμε κριτική ακόμα και αν αγνοούμε σημαντικες παραμέτρους του εκάστοτε θέματος
These users thanked the author renegade for the post (total 3):
aivas19, Casual, Apil44
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Tolaros έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 15:44
embuji έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 14:55 Oλοι καιγομαστε, ολοι θα θελαμε να ξερουμε, να απαιτουμε ομως να μαθουμε κατι τοσο προσωπικο τσαμπουκα δεν ειναι λογικο.
Ναι φίλε δεν είναι λογικό, ξέρεις πολλές ομάδες να κρύβουν από τον κόσμο τι γίνεται με τον αρχηγό τους τι έχει και πότε γυρνάει.
Όταν χτυπούσε και έλειπε ο Μέσι πχ στην Μπαρτσελόνα δεν ήξερε και ο τελευταίος τι έχει και πότε γυρνάει , τους έλεγαν δε θα μάθετε τίποτα είναι ιδιωτικό.

Aivas τι σημασία τι θέλουν οι οπαδοί, έτσι και αλλιώς πελάτες είναι, μόνο για να αγοράζουν εισιτηρια και φανέλες είμαστε και για τα λάικ στα σόσιαλ. Τι σημασία έχει που αυτό δε γίνεται σε καμία άλλη ομάδα , γούστο μας και μαγκιά μας και όποιος λέει το αντίθετο παράλογος.

Με τον κλόουν δε θα ασχοληθώ
Δεν είπα αυτό που λες και το ξέρεις. Δηλαδή κι εγώ οπαδός είμαι και έχω άλλη άποψη απο εσένα. Η ομάδα διάλεξε καλώς η κακώς αυτή τη στρατηγική. Το κύριο θέμα είναι το ιατρικό τιμ για μένα (αν και δεν είμαι ειδικός να ξερω αν φταίνε) και μετά το υπόλοιπο
embuji

Δημοσίευση από embuji »

aivas19 έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 18:39
Tolaros έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 15:44
embuji έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 14:55 Oλοι καιγομαστε, ολοι θα θελαμε να ξερουμε, να απαιτουμε ομως να μαθουμε κατι τοσο προσωπικο τσαμπουκα δεν ειναι λογικο.
Ναι φίλε δεν είναι λογικό, ξέρεις πολλές ομάδες να κρύβουν από τον κόσμο τι γίνεται με τον αρχηγό τους τι έχει και πότε γυρνάει.
Όταν χτυπούσε και έλειπε ο Μέσι πχ στην Μπαρτσελόνα δεν ήξερε και ο τελευταίος τι έχει και πότε γυρνάει , τους έλεγαν δε θα μάθετε τίποτα είναι ιδιωτικό.

Aivas τι σημασία τι θέλουν οι οπαδοί, έτσι και αλλιώς πελάτες είναι, μόνο για να αγοράζουν εισιτηρια και φανέλες είμαστε και για τα λάικ στα σόσιαλ. Τι σημασία έχει που αυτό δε γίνεται σε καμία άλλη ομάδα , γούστο μας και μαγκιά μας και όποιος λέει το αντίθετο παράλογος.

Με τον κλόουν δε θα ασχοληθώ
Δεν είπα αυτό που λες και το ξέρεις. Δηλαδή κι εγώ οπαδός είμαι και έχω άλλη άποψη απο εσένα. Η ομάδα διάλεξε καλώς η κακώς αυτή τη στρατηγική. Το κύριο θέμα είναι το ιατρικό τιμ για μένα (αν και δεν είμαι ειδικός να ξερω αν φταίνε) και μετά το υπόλοιπο
με τοσους τραυματισμους να πεφτουν ο ενας πισω απο τον αλλον δε γινεται να μην φταιει και το ιατρικο τιμ. Απο αποψη προληψης αποθεραπειας το ποτε δινουν το οκ να μπουν οι παικτες σε κανονικο ρυθμο. Το ποσοστο ευθυνης δε μπορουμε να το ξερουμε, το να τα εχουν κανει ολα τελεια ομως δε γινεται με τιποτα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πόσους μυϊκούς τραυματισμους είχαμε φέτος?
Είναι πολύ πάνω από τον μ.ο ?
Πόσοι και ποιοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν?
Θεωρούμε λάθος πχ το ότι δεν έγινε κατευθείαν χειρουργείο στον ντεσπο αλλά παραβλέπουμε το γεγονός ότι για έναν αθλητή ( και όχι μόνο) η λύση του χειρουργείου είναι πάντα η τελευταία λύση. Παντα θα πρέπει να εξαντληθούν όλες οι επιπλέον λύσεις
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
embuji, Casual
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”