77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
Εμείς δε χρειάζεται να μάθουμε τίποτε τώρα γιατί θα το μάθουν και οι αντίπαλοι. Οι ΠΑΕ είναι εταιρείες, 6 ματς έμειναν.
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- leomatos88
Τι θα μάθουν οι αντίπαλοι, αν θα παίξει ο Ντεσπότοφ ή ο Ζίλε? Αυτό είναι το πλάνο νίκης μας, να κρύβουμε ποιοι θα παίζουν? μη γίνει τι, μην δεν παίξει ο Πήλιος και μπει ο Πενράις?
- navigator11
Περαστικά, Κύριλλε. Καλή επάνοδο.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Kabamaru11
Ναι. Θελεις εκτενη ιατρικη αναφορα καθημερινα;Tolaros έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 10:20 Τι θα μάθουν οι αντίπαλοι, αν θα παίξει ο Ντεσπότοφ ή ο Ζίλε? Αυτό είναι το πλάνο νίκης μας, να κρύβουμε ποιοι θα παίζουν? μη γίνει τι, μην δεν παίξει ο Πήλιος και μπει ο Πενράις?
Το οτι ειναι αθλητης της ομαδας μας και παιρνει πολλα λεφτα δεν σημαινει οτι δεν εχει το δικαιωμα στην ιδιωτικοτητα του. Μπορει να μην γουσταρει ο παικτης να μαθει ολος ο ντουνιας τι θεμα υγειας εχει.
Καπου παιδια ωπα. Υπαρχει και ενα οριο στο τι πρεπει ή μπορουμε να μαθαινουμε.
Καπου παιδια ωπα. Υπαρχει και ενα οριο στο τι πρεπει ή μπορουμε να μαθαινουμε.
- These users thanked the author embuji for the post:
- leomatos88
-
Dimitrisou
Άκου εκεί ορια..
Εγώ δεν καταλαβαίνω την τόση κάψα να μαθαίνετε ιατρικά θέματα του καθενός..θα γίνουν καλά αν τα μάθετε;
Θα αλλάξει κάτι;
Εσείς θα θέλατε ο εργοδότης σας να τα μοιράζετε όλα;υπάρχει και το απόρρητο έτσι..
Εγώ δεν καταλαβαίνω την τόση κάψα να μαθαίνετε ιατρικά θέματα του καθενός..θα γίνουν καλά αν τα μάθετε;
Θα αλλάξει κάτι;
Εσείς θα θέλατε ο εργοδότης σας να τα μοιράζετε όλα;υπάρχει και το απόρρητο έτσι..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- leomatos88
- PAOK_Antarctica
Και την ενδεκαδα γιατι να μας την λενε?
Ή το ποιος παικτης ειναι ποιος? Ή το πως μοιαζει. Ή το ονομα του καθενος.
Μπορει πχ η ΠΑΕ να λεει "πηραμε τον ΚΤ από την Ε".
Και να μπαινουν να παιξουν ενα ματσο ανθρωποι μονο με νουμερα στην πλατη χωρις να ξερουμε ποιος ειναι ποιος. Εξαλλου σημασια εχει να παιζουν καλα.
Ή το ποιος παικτης ειναι ποιος? Ή το πως μοιαζει. Ή το ονομα του καθενος.
Μπορει πχ η ΠΑΕ να λεει "πηραμε τον ΚΤ από την Ε".
Και να μπαινουν να παιξουν ενα ματσο ανθρωποι μονο με νουμερα στην πλατη χωρις να ξερουμε ποιος ειναι ποιος. Εξαλλου σημασια εχει να παιζουν καλα.
Καμια φορα οταν εχεις μεινει με 2-3 εξτρεμ, δε θελεις να ξερουν οι αντιπαλοι οτι o ενας απ'αυτους ειναι κουτσουρεμενος.
-
panpangr77
Γρήγορα καλά για να μπεις έτοιμος την νέα χρονιά . Ευχαριστώ για την μεγάλη στιγμή στο Λιλ ,που μπροστά μου χαζεψες όλη την άμυνα της Λιλ και έκανες την ασίστ στον Ζιβκο.
Ναι γιατί με νοιάζει και με καιει. Γιατί είμαι παθολογικά και παράλογα άρρωστος με τον ΠΑΟΚ και με επηρεάζει σε όλη μου την καθημερινότητα. Ακόμα και τόσα χρόνια μετά , θέλω να ξέρω τι έχει ο γαμημενος ο Ζιφκοβιτς και φυσικά θέλω να ξέρω γιατί χάσαμε το πρωτάθλημαaivas19 έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 10:37Ναι. Θελεις εκτενη ιατρικη αναφορα καθημερινα;Tolaros έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 10:20 Τι θα μάθουν οι αντίπαλοι, αν θα παίξει ο Ντεσπότοφ ή ο Ζίλε? Αυτό είναι το πλάνο νίκης μας, να κρύβουμε ποιοι θα παίζουν? μη γίνει τι, μην δεν παίξει ο Πήλιος και μπει ο Πενράις?
Ναι οκ αλλα το τι θελεις δεν εχει καμια σημασιαTolaros έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 14:20Ναι γιατί με νοιάζει και με καιει. Γιατί είμαι παθολογικά και παράλογα άρρωστος με τον ΠΑΟΚ και με επηρεάζει σε όλη μου την καθημερινότητα. Ακόμα και τόσα χρόνια μετά , θέλω να ξέρω τι έχει ο γαμημενος ο Ζιφκοβιτς και φυσικά θέλω να ξέρω γιατί χάσαμε το πρωτάθλημαaivas19 έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 10:37Ναι. Θελεις εκτενη ιατρικη αναφορα καθημερινα;Tolaros έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 10:20 Τι θα μάθουν οι αντίπαλοι, αν θα παίξει ο Ντεσπότοφ ή ο Ζίλε? Αυτό είναι το πλάνο νίκης μας, να κρύβουμε ποιοι θα παίζουν? μη γίνει τι, μην δεν παίξει ο Πήλιος και μπει ο Πενράις?
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Oλοι καιγομαστε, ολοι θα θελαμε να ξερουμε, να απαιτουμε ομως να μαθουμε κατι τοσο προσωπικο τσαμπουκα δεν ειναι λογικο.
- PAOK_Antarctica
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Πότε χάσαμε το πρωτάθλημα???Tolaros έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 14:20Ναι γιατί με νοιάζει και με καιει. Γιατί είμαι παθολογικά και παράλογα άρρωστος με τον ΠΑΟΚ και με επηρεάζει σε όλη μου την καθημερινότητα. Ακόμα και τόσα χρόνια μετά , θέλω να ξέρω τι έχει ο γαμημενος ο Ζιφκοβιτς και φυσικά θέλω να ξέρω γιατί χάσαμε το πρωτάθλημαaivas19 έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 10:37Ναι. Θελεις εκτενη ιατρικη αναφορα καθημερινα;Tolaros έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 10:20 Τι θα μάθουν οι αντίπαλοι, αν θα παίξει ο Ντεσπότοφ ή ο Ζίλε? Αυτό είναι το πλάνο νίκης μας, να κρύβουμε ποιοι θα παίζουν? μη γίνει τι, μην δεν παίξει ο Πήλιος και μπει ο Πενράις?
Ωραίος "παθολογικά και παράλογα άρρωστος με τον ΠΑΟΚ" εισαι!!!
Μη χαθείς.
Τί θα κάνει ο ΠΑΟΚ, χωρις να του εμφυσήσεις την τόση αισιοδοξία σου.
Ρίψασπις, ο κύριος