Σήμα μπάσκετ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
leomatos88

Re: Σήμα μπάσκετ

Δημοσίευση από leomatos88 »

Ούτε σ' εμένα άρεσε το σήμα.
Δεν πειράζει όμως, είναι μια προσπάθεια, έστω και μέτρια.
Η αλήθεια είναι ότι ο δικέφαλος αετός έχει καμιά 500 παραλλαγές στο διάβα της ιστορίας.
Έχει άπειρες ιδέες να πάρεις, αν θες να κάνεις μελετημένη, αλλά και εμπνευσμένη, επαναδιατύπωση.
Καταλαβαίνω ότι για τα τμήματα μάρκετινγκ, οι παλαιότερες εκδοχές δεν είναι τόσο της αρεσκείας τους.
Η ομάδα είχε νομίζω, ειδικότερα όσο πίσω στο χρόνο κοιτάζεις, πιο γοητευτικά και κάπως μυστηριακότερα σήματα.
basketikos4

Δημοσίευση από basketikos4 »

Εγω θα ηθελα κατι πιο "συγχρονο". Το σημα μου βγαζει κατι σε ποδοσφαιρικο, vintage. Βεβαια αυτο ειναι των 100 χρονων και ισως ηθελαν να δωσουν βαση στην ιστορια?
Μηπως γινει επανασχεδιασμος καποια στιγμη στο κοντινο μελλον για το πραγματικο σημα και οχι των 100 χρονων?
tsou έγραψε: Δευ 13 Απρ 2026, 10:57
Piero έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 16:25 https://www.paokbc.gr/images/paokbc_thefuture.jpg Αυτό πως σας φαίνεται ;
αυτό το σήμα πραγματικά δεν ξέρω ποιος το σχεδιάσε και ποιος ο σκοπός του. προσωπικά μου αρέσει πολύ - είναι σύγχρονο, μίνιμαλ και φυσικά με ελληνικά γράμματα
AI φαινεται να ειναι αυτο. Αλλα συμφωνω οτι μου αρεσει. Στο νεο σημα θα ηθελα κατι σε μπασκετικο ,συγχρονο μινιμαλ
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Εμενα προσωπικα μαρεσει, σιγουρα θα μπορουσαν να φτιαξουν καλυτερο, αλλα και αυτο καλο ειναι. Νταξει φερνει λιγο ΑΙ που το απεχθανομαι ειδικα απο μεγαλες ομαδες να το χρησιμοποιουν αλλα τη δουλεια του την εκανε. Η αληθεια ειναι πως και τα 3 σηματα (ΑΣ ΠΑΕ ΚΑΕ) ειναι ψιλο μετριοτητες... Ισως θεσαμε πολυ ψηλα τον πηχη εμεις; Δεν ξερω
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Όσο πρέπει ρετρό, όσο πρέπει μοντέρνο, όσο πρέπει μίνιμαλ. Πολύ καλή δουλειά, για το δικό μου γούστο είναι το καλύτερο από τα τρία που παρουσιάστηκαν (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ)
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Νταξει, εμένα που δεν μ'αρεσει καθόλου το τωρινό, οποιαδήποτε αναβάθμιση είναι καλοδεχούμενη 😅.
Και του ΑΣ θέλει αλλαγμα. Το επετειακό που χρησιμοποιήθηκε στις φανέλες τις ΠΑΕ νομίζω είναι το καλύτερο και πρέπει να υιοθετηθεί μαζικά.
These users thanked the author katafraktos for the post:
Mithrandir
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Κι εγω το βρισκω καλυτερο απο το τωρινο, αλλα προφανως κατι short-term (κοινως, μετριο). Απο του χρονου λετε να (ξανα)αλλαξουμε?
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εμένα παιδιά μαρεσουν όλα τα σήματα του ΠΑΟΚ. Από το τετράφυλλο μέχρι και αυτό. Οκ είναι δεν εινα απλο το σήμα καθώς πλέον το design έχει ξεφύγει αλλά τίτλους να πάρω και από σήματα γιομάτη η αγορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 13 Απρ 2026, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
katafraktos, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 13 Απρ 2026, 13:07 Κι εγω το βρισκω καλυτερο απο το τωρινο, αλλα προφανως κατι short-term (κοινως, μετριο). Απο του χρονου λετε να (ξανα)αλλαξουμε?
Πιστεύω ναι
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

γενικά από όλες τις αλλαγές σήματος που έχουμε κάνει (και γένικα είναι πάντα ρισκαδόρικο για γκρίνια σε ομάδες να αλλάζεις σήμα) πιστεύω ότι η πιο επαγγλματική και όμορφη δουλειά είναι αυτή του σήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. βγήκε το περιττό ΠΑΟΚ από μέσα, τρομέρες γραμμές με δυναμικό τρόπο άλλα όχι κιτς, μίνιμαλ όσο πρέπει, τετράγωνη πανέμορφη γραμματοσειρά για το ΠΑΟΚ. Τρομερή επιλογή χωρίς μοντερνισμούς, χωρίς αλλαγές απλά για να πούμε ότι αλλάξαμε κάτι.

Περί ορέξεως...τη μπιλμπάο να πατήσω και το χαρτί να μαμήσουμε μπας και γελάσει το χειλάκι μας και φέτος
These users thanked the author tsou for the post:
katafraktos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”