Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Και την ΠΑΕ και την ΠΑΕ
Ο άλλος λέει ότι με έναν τίτλο στο Europe cup θα είναι ο Μυστακίδης πιο επιτυχημένος και από τον βεζυρτζη...την στιγμή που η ομάδα ακόμα είναι τρία αστρικά ταξίδια μακριά από τους γαυροβαζελους.
Μακάρι να γίνει και να τον ξεπεράσει...πάντα βέβαια με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους οπαδούς της ομάδας,αλλά ο δρόμος ακόμα είναι πολύ μακρύς
Ο άλλος λέει ότι με έναν τίτλο στο Europe cup θα είναι ο Μυστακίδης πιο επιτυχημένος και από τον βεζυρτζη...την στιγμή που η ομάδα ακόμα είναι τρία αστρικά ταξίδια μακριά από τους γαυροβαζελους.
Μακάρι να γίνει και να τον ξεπεράσει...πάντα βέβαια με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους οπαδούς της ομάδας,αλλά ο δρόμος ακόμα είναι πολύ μακρύς
- These users thanked the author renegade for the post (total 4):
- eorptol1, Ιάσονας, Ally Samagoal, nunies4
Χαζή συζήτηση που ξεκινάει από κάτι καμένους στο Χ οι οποί δεν έχουν ιδέα από ΠΑΟΚ. Ο Βεζυρτζής αποτελεί τον άνθρωπο σημάδι στην μπασκετική ιστορία του ΠΑΟΚ. Είναι το σημείο μηδέν που ενώ όλη η βουλή με τους παράγοντες του Αρη τα έσπαγαν κάθε βράδυ στο ακρόαμα πετώντας λουλούδια εκείνος ενσάρκωσε το όραμα του προσφυγικού ΠΑΟΚ για να στεγάσει τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τη τον μπασκετικό σε οικόπεδο των αδερφών δεδεογλου. Κανένας παράγοντας δεν μπαίνεις Ε σύγκριση με κανέναν. Όπως κανένας δε θα μπορέσει να κάνει το μπα που έκανε ο σαββιδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο κυκλώνοντας την επο και φέρνοντας βαρ ξένους διάτητες και επενδυτές στις ομάδες οι οποίες πλέον έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Μακάρι σε αυτούς τους δύο πυλώνες της ιστορία του ΠΑΟΚ να μπει και ο Μυστακίδης ως ο άνθρωπος που έκανε τον μπασκετικό ΠΑΟΚ στην Ευρώπη φόβο και τρόμο.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 9):
- Maurice_Escargot, gervasio artigas, paok-porter1337, Baldur, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ιάσονας, eorptol1, Ally Samagoal, aivas19
Οποιος αναλαμβανει και ανεβαζει επιπεδο τον ΠΑΟΚ μας ειναι ηρωας. Τωρα εσυ αν θες να φτιαχνεις κατηγοριες οκ δικαιωμα σου.kataramenos5 έγραψε: Κυρ 12 Απρ 2026, 11:16Ηρωας ηταν ο Χατζοπουλος που παλευε μονος του και καταφερε να σωσει το μπασκετικο ΠΑΟΚ κανοντας πραγματα δυσαναλογα με το επιχειρηματικο μεγεθος του.Mirko έγραψε: Σάβ 11 Απρ 2026, 20:34
Ο Χατζοπουλος θα ειναι για παντα ο ηρωας μας, ο οποιος εσωσε το καραβι οταν ολοι εκαναν τους κινεζους. Τωρα ο νεος ηρωας ειναι ο Μυστακιδης ο οποιος εφερε αμεσα παικτες υψηλου επιπεδου και ειμαστε στον τελικο με εκπληκτικο μπασκετ.
Αφιερωθηκε στην προσπαθεια και ηταν παντα εκει ,διπλα στην ομαδα.
Ο Μυστα με,ρι στιγμης ειναι απλα ενας επενδυτης που εβαλε κατι λιγα για το τεραστιο μεγεθος του.Οταν θα κανει(αν) τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερο απ το δικο του μεγεθος τοτε θα μιλησουμε για ηρωες
Μπαίνουν στο paokmania δύο στημένοι λογαριασμοί πχ ο Μίρκο και ο τομφιλ+ γράφουν δύο βλακείες και ανακατεύουν όλο το φόρουμ. Η κατάρα της εποχής μας στο διαδίκτυο είναι τα πληρωμένα τρολ.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 4):
- eorptol1, gervasio artigas, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mirko την Κυρ 12 Απρ 2026, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν παράδειγμα σε ανέφερα μην το παίρνεις προσωπικά και μου στεναχωριέσαι. Δηλαδή τι, επειδή γραφτηκες εδώ και κανέναν μήνα για να κάνεις σχόλια μόνο σε σχέση με το αν ο Μυστακίδης είναι ήρωας και πόσο πρέπει να τον ευγνωμονούμε και πόσο φταίει ο Σαββίδης που δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και επειδή κάνεις υποδείξεις με ύφος γνώστη σε κάποιους τύπους που συζητάνε για το τμήμα δέκα δεκαπέντε και κάποιοι είκοσι χρόνια, πάει να πει πως είσαι στημένος λογαριασμός?
Άσε ξέρω, αυτά που έχεις δει και περάσει εσύ με την ομάδα.... Μόνο ΠΑΟΚ Μίρκο.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 7):
- gervasio artigas, ΚΩΣΤΑΣ2019, Taseos, Montrealiotis, Apil44, paokkerkir, renegade
Δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα, αλλα μαλλον τα ψεμματα για δημιουργια εντυπωσεων ειναι κατι που συνηθιζεις. Επισης το οτι καποιος ειναι περισσοτερα χρονια εδω μεσα τι σημαινει? Φορουμ ειναι φιλε, οχι η ΔΕΗ. Δεν κολλατε ενσημα οι παλιοι.Ιάσονας έγραψε: Δευ 13 Απρ 2026, 09:49 Σαν παράδειγμα σε ανέφερα μην το παίρνεις προσωπικά και μου στεναχωριέσαι. Δηλαδή τι, επειδή γραφτηκες εδώ και κανέναν μήνα για να κάνεις σχόλια μόνο σε σχέση με το αν ο Μυστακίδης είναι ήρωας και πόσο πρέπει να τον ευγνωμονούμε και πόσο φταίει ο Σαββίδης που δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και επειδή κάνεις υποδείξεις με ύφος γνώστη σε κάποιους τύπους που συζητάνε για το τμήμα δέκα δεκαπέντε και κάποιοι είκοσι χρόνια, πάει να πει πως είσαι στημένος λογαριασμός?
Το αν εχω περασει εγω στον ΠΑΟΚ και ποσα λεφτα εχω ριξει στις εκδρομες και στα διαρκειας μπορουμε να τα συγκρινουμε αν θελεις, εγω εγραψα σε σχολιο που καθομαι κιολας στην 6 εδω και 11 χρονια. Εσυ? διαρκειας στο φορουμ μαλλον ΠΑΟΚΑΡΑ Ιασονα? Αν σε χαλαει η γιγαντωση του μπασκετ, κατι εσυ κανεις λαθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mirko την Δευ 13 Απρ 2026, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Μόνο ΠΑΟΚ
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Taseos
Ο μονος που μπορει να εχει τον τιτλο ηρωα απο παραγοντικο επιπεδο στην συγχρονη ιστορια του ΠΑΟΚ ειναι ο Σαββιδης.
Πηρε τον ΠΑΟΚ που με το ζορι επιζουσε και τον εκανε το θηριο που μπορουσε και αξιζε να ειναι. Ο Μυστακιδης μπορει να γιγαντωσει το τμημα μπασκετ. Να το παει σε ενα εντελως διαφορετικο επιπεδο. Ηρωας ομως δεν ειναι με τιποτα.
Πηρε τον ΠΑΟΚ που με το ζορι επιζουσε και τον εκανε το θηριο που μπορουσε και αξιζε να ειναι. Ο Μυστακιδης μπορει να γιγαντωσει το τμημα μπασκετ. Να το παει σε ενα εντελως διαφορετικο επιπεδο. Ηρωας ομως δεν ειναι με τιποτα.
Τι εννοείς δεν ισχύει τίποτα και μάλλον είναι κάτι που συνηθίζω, πόσο καιρό έχεις στο φόρουμ, έχεις δεκαπέντε μέρες? Αν είπες όμως ότι κάθεσαι 11 χρόνια στην έξι αυτό τα αλλάζει όλα.Mirko έγραψε: Δευ 13 Απρ 2026, 11:52Δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα, αλλα μαλλον τα ψεμματα για δημιουργια εντυπωσεων ειναι κατι που συνηθιζεις. Επισης το οτι καποιος ειναι περισσοτερα χρονια εδω μεσα τι σημαινει? Φορουμ ειναι φιλε, οχι η ΔΕΗ. Δεν κολλατε ενσημα οι παλιοι.Ιάσονας έγραψε: Δευ 13 Απρ 2026, 09:49 Σαν παράδειγμα σε ανέφερα μην το παίρνεις προσωπικά και μου στεναχωριέσαι. Δηλαδή τι, επειδή γραφτηκες εδώ και κανέναν μήνα για να κάνεις σχόλια μόνο σε σχέση με το αν ο Μυστακίδης είναι ήρωας και πόσο πρέπει να τον ευγνωμονούμε και πόσο φταίει ο Σαββίδης που δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και επειδή κάνεις υποδείξεις με ύφος γνώστη σε κάποιους τύπους που συζητάνε για το τμήμα δέκα δεκαπέντε και κάποιοι είκοσι χρόνια, πάει να πει πως είσαι στημένος λογαριασμός?
Το αν εχω περασει εγω στον ΠΑΟΚ και ποσα λεφτα εχω ριξει στις εκδρομες και στα διαρκειας μπορουμε να τα συγκρινουμε αν θελεις, εγω εγραψα σε σχολιο που καθομαι κιολας στην 6 εδω και 11 χρονια. Εσυ? διαρκειας στο φορουμ μαλλον ΠΑΟΚΑΡΑ Ιασονα? Αν σε χαλαει η γιγαντωση του μπασκετ, κατι εσυ κανεις λαθος.
Θα γράψεις εσύ στον κατ ότι φτιάχνει κατηγορίες στον Μυστακίδη? Το κάνεις τόσο εξωφθαλμα, τόσο αγαρμπα αυτό που κάνεις, ούτε μπαίνεις στο κόπο να κοιτάξεις σε ποιον γράφεις τι, μόνο να πεις το παραμυθάκι σου.
Γενικά χαίρομαι για την ενδεχόμενη γιγάντωση του μπάσκετ αν και θέλω να την δω πρώτα και μετά να την πανηγυρίσω. Αυτό τι σημαίνει, πώς επειδή ο σύλλογος μεγαλώνει θα πρέπει να μας λένε κάποιοι ουρανοκατέβατοι αλεξιπτωτιστές πως να συμπεριφερόμαστε και τι να αισθανόμαστε? Ήρωες ήταν αυτοί που πλήρωναν εισιτήρια να δουν Μπάλαμπαν και Νίκο Καλλε για να μπορέσει τώρα ο οπαδός Μίρκο (πόση αθωότητα στις μέρες μας και εγώ) να μας γράφει για ηρωισμούς δισεκατομμυριούχων που πήραν τον Άλεν τον Ταιρι τον Ομορουγι και τον Χουγκαζ.
Πέρα τώρα από τον "νέο συμφορουμιτη". Φυσικά και έχει ένα ποσοστό στην ενδεχόμενη επιτυχία ο Μυστακίδης. Φυσικά και δεν είναι ήρωας ούτε θα τον γράψει καμία ιστορία ως πιο επιτυχημένο από τον βεζυρτζη αν πάρει το τέταρτο σε ιεραρχία ευρωπαϊκό τρόπαιο. Είναι όμως και αυτό κάτι. Η ιστορία θα τον γράψει δίπλα στον βεζυρτζη όταν πετύχει αγωνιστικά ότι και ο βεζυρτζης δηλαδή πρωτάθλημα Ελλάδος και ισχυρή ευρωπαϊκή παρουσία στην κορυφαία διοργάνωση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πώς οποίο λιθαράκι μπαίνει στον σύλλογο δεν εκτιμάται.
Ιάσονας έγραψε: Δευ 13 Απρ 2026, 14:42Mirko έγραψε: Δευ 13 Απρ 2026, 11:52Δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα, αλλα μαλλον τα ψεμματα για δημιουργια εντυπωσεων ειναι κατι που συνηθιζεις. Επισης το οτι καποιος ειναι περισσοτερα χρονια εδω μεσα τι σημαινει? Φορουμ ειναι φιλε, οχι η ΔΕΗ. Δεν κολλατε ενσημα οι παλιοι.Ιάσονας έγραψε: Δευ 13 Απρ 2026, 09:49 Σαν παράδειγμα σε ανέφερα μην το παίρνεις προσωπικά και μου στεναχωριέσαι. Δηλαδή τι, επειδή γραφτηκες εδώ και κανέναν μήνα για να κάνεις σχόλια μόνο σε σχέση με το αν ο Μυστακίδης είναι ήρωας και πόσο πρέπει να τον ευγνωμονούμε και πόσο φταίει ο Σαββίδης που δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και επειδή κάνεις υποδείξεις με ύφος γνώστη σε κάποιους τύπους που συζητάνε για το τμήμα δέκα δεκαπέντε και κάποιοι είκοσι χρόνια, πάει να πει πως είσαι στημένος λογαριασμός?
Θα γράψεις εσύ στον κατ ότι φτιάχνει κατηγορίες στον Μυστακίδη? Το κάνεις τόσο εξωφθαλμα, τόσο αγαρμπα αυτό που κάνεις, ούτε μπαίνεις στο κόπο να κοιτάξεις σε ποιον γράφεις τι, μόνο να πεις το παραμυθάκι σου.
Αρχικα θα σου διευκρινισω κατι, ειμαι μεγαλος ανθρωπος οποτε δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα αν εισαι μια μερα η 100 χρονια σε ενα φορουμ. Το ιδιο μου κανει, οπως ειπα δεν ειναι ενσημα. Το να εισαι 15 χρονια στο γηπεδο τοτε θα σε παραδεχτω, σε ενα φορουμ γραμμενος δε μ λεει τιποτα απολυτως. Και η κουτση μαρια που μπορει να ειναι και αλλοθρησκη μπορει να ειναι γραμμενη σε ενα φορουμ. Ψευδωνυμα ειναι. Οποτε παει αυτο.
Ήρωες ήταν αυτοί που πλήρωναν εισιτήρια να δουν Μπάλαμπαν και Νίκο Καλλε για να μπορέσει τώρα ο οπαδός Μίρκο (πόση αθωότητα στις μέρες μας και εγώ) να μας γράφει για ηρωισμούς δισεκατομμυριούχων που πήραν τον Άλεν τον Ταιρι τον Ομορουγι και τον Χουγκαζ.
Συνεχιζεις να γραφεις ειρωνικα λες και με ξερεις απο χθες. Πιστεψε με, εχω δωσει για χαρη του ΠΑΟΚ πολλα περισσοτερα χρηματα απο σενα. Εσυ εχεις ενσημα σε φορουμ, αυτη ειναι η διαφορα μας.
Οποιος παιρνει τον μπασκετικο ΠΑΟΚ σε ενα αθλημα που επικρατουν 2 βρυκολακες, ειναι ηρωας. Θες δε θες.
Οταν εγω συναντιομουν με τον Μπανε για να πουλησω διαρκειας στη Γερμανια και στην Ελβετια στα ΠΑΟΚτσακια των συνδεσμων εσυ που ησουν συνοπαδε Ιασονα?
ΥΓ-Δεν απαντησες ομως, διαρκειας σε ποια σειρα εχεις και ποια θυρα?