Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Απέραντη θλίψη!!!....Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω....
Γιατί ρε Στέφανε....γιατί τόσο νωρίς?..
Μεγαλώσαμε μαζί....εγώ στην κερκίδα...κι εσύ να ζωγραφίζεις μέσα στο γήπεδο και να δίνεις ορμή στην ομάδα με την ταχύτητα σου και με τις ντρίπλες σου!!!
Ποιος θα μου το 'λεγε πως μερικά χρόνια μετά θα μου έκανες την τιμή να παίζουμε μαζί ,δύο φορές την εβδομάδα και να σε γνωρίσω!!!Δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ αυτά την μοναδική εμπειρία που μου χάρισες μαζί με την υπόλοιπη παρέα!!!
Να σηκωθεί να φύγει αυτή η γ@μημενη η χρονιά....δεν αντέχω άλλο....
Μάλλον Σεπτέμβριος πρέπει να ήταν η Μαλιν, τιποτα δε θυμάμαι. Μόνο ότι δε πιάναμε εκείνο το κανάλι και περίμενα στο σπίτι του γείτονα να τελειώσει μια σειρά που έβλεπε. Πρέπει να είδα το τελευταίο 15λεπτο μόνο. Πρέπει να ήμουν κοντά στα 10.
Ηρωας παιδικός. Όπως τα λέει ο Μήλιος, εκείνη την εποχή οι περιγραφές και οι τίτλοι των εφημερίδων έφτιαχναν εικόνες μυθικές. Πάντα μου έλεγε κι ο πατέρας για 2 γκολ που έβαλε στην 6αρα του γαυρου.
Στο μυαλό μου τότε ήταν ένα κράμα Σαράβακου Κουδα.
Έπαιξες σε πολύ δύσκολα και καταραμένα χρόνια για την ομάδα. Τουλάχιστον έζησες τις πρόσφατες κουπες.
Καλό ταξίδι Στέφανε Μπορμποκη, δεξί εξτρεμ με τη φανέλα 7
Συλληπητήρια στους δικούς του.
Προβληματισμός για την κύρια αιτία της απώλειας που εμφανίζεται πολύ συχνότερα σε ποδοσφαιριστές σε συγκριτικά με αλλες κατηγορίες ανθρώπων (αν εξαιρέσουμε μποξερ και συναφή αθλήματα)
Σαν τώρα θυμάμαι που άκουγα στο ραδιόφωνο τον αγώνα με τους Βέλγους και το χρυσό γκολ στο 87ο λεπτό.
Μετά από όσα πραγματικά στη σφαίρα του ανεξήγητου έχουν συμβεί τις τελευταίες 100 μέρες, πλέον πιστεύω ακράδαντα ότι το αγωνιστικό κλείσιμο αυτής της χρονιάς επιφυλάσσει σημαντικές "γλυκές" στιγμές.