Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
- 4NIKOS1986
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Μια χαρά ήταν ο Τόρες με τόσους μήνες που έχει να παίξει.Ο Κοβάσεβιτς βγάζει νεύρα σε κάθε χαμένη μπαλιά και νομίζω δημιουργεί εκνευρισμό
Η εμφάνιση Τόρρες βάζει δύσκολα στον προπονητή. Ενώ είναι χειρότερος στην υποδοχή κατά πολύ από Κοβάσεβιτς, είναι έτη φωτός μακριά στο σερβίς, ίσως το δεύτερο καλύτερο σερβίς μετά του Ερνάντεζ, στοιχείο που θα χρειαστούμε απέναντι στον βάζελο, καλύτερος στο μπλοκ και δεν έχει τα νεύρα του Σέρβου προς συμπαίχτες, πολύ σημαντικό. Επίσης είχε πάνω από 50% στην επίθεση, που ο Κοβάσεβιτς, με τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του, το είχε χάσει.
Έτσι όπως έχουν παρουσιαστεί οι παίχτες, αν και φυσικά μένει να αποδειχθεί ότι ο Τόρρες θα έχει μια σταθερότητα στις εμφανίσεις, ο Σέρβος υπερτερεί μόνο στην υποδοχή, που κι αυτή όμως μας χρειάζεται με τον βάζελο, καθώς είναι καλύτερος στο σερβίς από Μίλωνα.
Έτσι όπως έχουν παρουσιαστεί οι παίχτες, αν και φυσικά μένει να αποδειχθεί ότι ο Τόρρες θα έχει μια σταθερότητα στις εμφανίσεις, ο Σέρβος υπερτερεί μόνο στην υποδοχή, που κι αυτή όμως μας χρειάζεται με τον βάζελο, καθώς είναι καλύτερος στο σερβίς από Μίλωνα.
Αρχίζω να πιστεύω ότι αυτό που έγραφε η forza για πρόβλημα μέσα στην ομάδα αφορούσε τα νεύρα του Κοβάσεβιτς και οι σχέσεις του με συμπαίχτες.
Ισχύει ότι ο Κοβάσεβιτς θα είναι εκτός αρκετές μέρες??Αν είναι έτσι δεν υπαρχει λόγος να σκεφτομαστε ποιος θα παιξει...
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω βέβαια ότι για να κερδίσουμε το βαζελο χρειαζόμαστε τις καλές εμφανίσεις του Σέρβου, ταυτόχρονα με την άνοδο του Γαλιωτου και ίσως του Τζεντρικ..Αλλά ναι μου φαίνεται ακραιο με Τόρες να τα καταφέρουμε ..Μακάρι βέβαια..
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω βέβαια ότι για να κερδίσουμε το βαζελο χρειαζόμαστε τις καλές εμφανίσεις του Σέρβου, ταυτόχρονα με την άνοδο του Γαλιωτου και ίσως του Τζεντρικ..Αλλά ναι μου φαίνεται ακραιο με Τόρες να τα καταφέρουμε ..Μακάρι βέβαια..
Είδα τα 2 τελευταία σετ. Όντως στα 2 πρώτα είχαμε πολύ βελτιωμένο μπλοκ, μπράβο σε Τορρες για αυτό. Μετα κουράστηκαν. ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΕΡΝΑΝΤΕΖ
- sourmenetes
- Moderator
Ήταν πολύ πιο σοβαρή!!kataramenos5 έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 21:45 Νομιζω οτι τα παιδια που ανεφεραν οτι η ομαδα ηταν πιο ηρεμη χωρις Κοβασεβιτς εχουν δικιο.Σημερα ημασταν αλλη ομαδα.
Το είπα από το πρώτο σετ ότι το ματς θα το πάρουμε
Είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο και πήρε ξεκάθαρα από ένα εκπληκτικό σερί το πρώτο σετ
Ο Τόρες τα άκουσε σε κάποιες φάσεις από τον ερναντεζ κυρίως αλλά γενικά έδωσε πολύ ενέργεια και κάποιους πόντους που φτιάχνουν την ψυχολογία της ομάδας
- sourmenetes
- Moderator
Ο Μάμαης είπε θλάση 1ου βαθμού,10-12 μέρες έξω…Hayate έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 23:36 Ισχύει ότι ο Κοβάσεβιτς θα είναι εκτός αρκετές μέρες??Αν είναι έτσι δεν υπαρχει λόγος να σκεφτομαστε ποιος θα παιξει...
Ο Τόρες μια χαρά τα πήγε σημερα
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- Hayate
@PaokCuba4 πιστεύεις θα δούμε παλατάκι προ δεκαετίας ή τη μετριότητα του 23;
@Miles Είπα να γράψω κάτι κι εδώ
Δε θα 'ναι κλάψα..
Καλό θα είναι..
Σάββατο 18 ξεκινάνε οι τελικοί..
Από τις 18 μέχρι τις 29..
Με γενέθλια να παρεμβάλλονται ένα θα είναι το σωστό..
Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό..
Δε θα 'ναι κλάψα..
Καλό θα είναι..
Σάββατο 18 ξεκινάνε οι τελικοί..
Από τις 18 μέχρι τις 29..
Με γενέθλια να παρεμβάλλονται ένα θα είναι το σωστό..
Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό..