Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα (Προκριση τελικο)
- loukas karadimos
Re: Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα (Προκριση τελικο)
Ως μέτοχος και κάτοχος διαρκείας του μπασκετικού ΠΑΟΚ δηλώνω υπερήφανος για τα παιδιά μας που ξεφτίλισαν τα κοράκια και πήγανε στον τελικό
Δίπλα υπερήφανος για αυτά τα ΠΑΟΚτσακια που πήγαν μέχρι εκεί σηκώσανε φωτογραφίες τους πέτσωσαν και επέστρεψαν με
Την πρόκριση
Δεν μου αρέσει η σιγή της ΠΑΕ , δε βρίσκω τον λόγο
Τα λέμε στον τελικό!!!
Δίπλα υπερήφανος για αυτά τα ΠΑΟΚτσακια που πήγαν μέχρι εκεί σηκώσανε φωτογραφίες τους πέτσωσαν και επέστρεψαν με
Την πρόκριση
Τα λέμε στον τελικό!!!
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
- Maurice_Escargot, Apil44
Τεραστιο φαουλ της παε η μη συγχαρητηρια ανακοινωση. Μιλαμε για εγωισμους ανευ προηγουμενου
Τι εννοείς για την ΠΑΕ; ΚΑΕ ήθελες να πεις; Σιγή για διαιτησία;
- Maurice_Escargot
Νομιζω πως εννοει πως δεν βγηκε να δωσει συγχαρητηρια η ΠΑΕ ενω περσυ το ειχε κανει
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Patron
-
Μπαρκαρούτσος
Καλά, μόλις δεις την ανακοίνωση για τα εισιτήρια, θα πάρεις εισιτήριο μόλις αρχίσεις να τρως τα νύχια σου!kataramenos5 έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 15:45Τι να λαμβανω ρε...Μεγαλωσαμε.. Χθες στο τριποντο απαντηση της Μουρθια μετα το
τριποντο του Μελβιν απ τη γωνια καταλαβα την καρδουλα μου να προσπαθει απεγνωσμενα να βγει εξω.Το ..ρολογακι στον καρπο εγραψε 104 σφιγμους.
Δε νομιζω ν αντεξω ενα τετοιο παιχνιδι απο μεσα.
Νομίζω ότι κάτι ανάλογο είχε πετύχει ο Τζερόντ Μούσταφ (rip) σε ένα παιχνίδι που παίζαμε στην Δάψνη στα μέσα των 90s. Είχε βάλει αν θυμάμαι καλά 7-8 συνεχόμενα καλάθια. Συνολικά είχε φτάσει τους 35 π. σ' εκείνο το παιχνίδι.freemind έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 14:08 πάντως αυτό το 17 σερί πόντους από έναν παίκτη δεν ξέρω πότε και αν ξαναέγινε
τώρα που το σκέφτομαι, ποιο Μαρούσι;;; με τον Ηρακλή πρέπει να ζητήσουμε αναβολή
στο άλλο ας κατέβουμε και με τα 2α
- Maurice_Escargot
To Mαρουσι παντως που θα καιγεται τελευταια αγωνιστικη ειναι η μονη ομαδα που εβγαλε συγχαρητηρια ανακοιν ση 
Εγώ λέω να νικήσουμε τον Ηρακλή μη μας σπάνε τα νεύρα οι πουθεναδες και να αφήσουμε τον κοουτς Ηλία να χαρεί λίγο ..
- These users thanked the author Hayate for the post:
- kataramenos5
-
john4serres
loukas karadimos έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 19:55 Ως μέτοχος και κάτοχος διαρκείας του μπασκετικού ΠΑΟΚ δηλώνω υπερήφανος για τα παιδιά μας που ξεφτίλισαν τα κοράκια και πήγανε στον τελικό
Την πρόκριση
Τα λέμε στον τελικό!!!

Όσο υπάρχεις, θα υπάρχουν εκδρομές.