απλά μας σηκώθηκε λίγο περισσότερο να τον βάλουμε κι άλλο πιο βαθιά...(συγνωμη για το σεξιστικό σχόλιοst4this έγραψε: Σάβ 04 Απρ 2026, 22:54 Την χρονια που παιζουμε FEC η αντιπαλος μας ειναι 3η στην Ισπανια νικοντας τους αντιπαλους της που παιζουν ευρωλιγκα και ριχνοντας 20 ποντους στην αντιστοιχη ισπανικη του BCL. Δηλαδη τι να πεις για αυτη τη πουτανα την τυχη, και περυσι η Σολε ηταν 1η στην Γαλλια οταν παιξαμε μαζι της
FEC 2025-26
- KalamarGiannis
Re: FEC 2025-26
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- freemind
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εντωμεταξυ η Μούρθια έχει ΕΝΑΝ (1) Ισπανό στο ρόστερ της , η Μπιλμπάο ΚΑΝΕΝΑΝ.
Κατά τα άλλα όρια κοινωνικών και πίπες.
Παραθυράκια στους κανόνες που ως γνωστόν συμφέρουν τους "μεγάλους".
Κατά τα άλλα όρια κοινωνικών και πίπες.
Παραθυράκια στους κανόνες που ως γνωστόν συμφέρουν τους "μεγάλους".
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
- freemind, st4this
Υπάρχει ένα φοβερό στατιστικό το οποίο δε νομίζω πως συναντάται σε άλλη ομάδα πανευρωπαϊκά.
Λαμβάνοντας υπόψιν και τους επικειμενους αγώνες με τη Μπιλμπάο θα έχουμε παίξει 6 μεγάλους ευρωτελικους και έναν μικρό.
Σε 7 τελικους θα έχουμε παίξει τους 6 με ισπανικές ομάδες. Είναι απίστευτο μεγαλο ποσοστό να παίζεις σχεδον ολους τους τελικούς με ομάδες από μια χώρα μόνο.
Λαμβάνοντας υπόψιν και τους επικειμενους αγώνες με τη Μπιλμπάο θα έχουμε παίξει 6 μεγάλους ευρωτελικους και έναν μικρό.
Σε 7 τελικους θα έχουμε παίξει τους 6 με ισπανικές ομάδες. Είναι απίστευτο μεγαλο ποσοστό να παίζεις σχεδον ολους τους τελικούς με ομάδες από μια χώρα μόνο.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
- freemind, navigator11, st4this
δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως
έχει ξαναϋπάρξει το ίδιο ζευγάρι σε back to back ευρωπαϊκούς τελικούς? σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση
έχει ξαναϋπάρξει το ίδιο ζευγάρι σε back to back ευρωπαϊκούς τελικούς? σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση
- Maurice_Escargot
Δε χρειάζεται chatgt για τα τα παλιά μπασκετικα πετσιά.
Ο παο κέρδισε τη Μακάμπι το 2000 στο Παλατάκι και την επόμενη χρονιά για τη σουπρολιγκα ( πρώτη χρονιά διάσπασης) η Μακάμπι κέρδισε τους πράσινους.
Ο παο κέρδισε τη Μακάμπι το 2000 στο Παλατάκι και την επόμενη χρονιά για τη σουπρολιγκα ( πρώτη χρονιά διάσπασης) η Μακάμπι κέρδισε τους πράσινους.
Δεκαετια 90 στην Αθήνα ήταν ο μοναδικος τρόπος επιβίωσης
Θυμάμαι τι έκανα τη στιγμή που πήραμε η πρωτη νίκη με το μωρό του ελαφιού. Είχαμε ένα πατάρι που από μικρός έκανα άλματα για να το φτάσω. Μόλις τελείωνε ο αγώνας, παίρνω φόρα τρελαμένος και το έφτασα μισή παλάμη. Εκείνα τα χρόνια είναι τόσο ποτισμενα μέσα μας για μας που είμαστε εκείνης της γενιάς που νομίζω βρίσκονται στη rom.
Θυμάμαι τι έκανα τη στιγμή που πήραμε η πρωτη νίκη με το μωρό του ελαφιού. Είχαμε ένα πατάρι που από μικρός έκανα άλματα για να το φτάσω. Μόλις τελείωνε ο αγώνας, παίρνω φόρα τρελαμένος και το έφτασα μισή παλάμη. Εκείνα τα χρόνια είναι τόσο ποτισμενα μέσα μας για μας που είμαστε εκείνης της γενιάς που νομίζω βρίσκονται στη rom.
εγώ ελάχιστα πράγματα θυμάμαι
θυμάμαι δηλ συναισθήματα και κάτι τέτοιοα όπως αυτό που ανέφερες, αλλά δεν θυμάμαι διακιμάνσεις, αντιπάλους, σκορ, κλπ
μόνο παίκτες που μου άρεσαν και ένα γενικότερο φίλινγκ
παρότι βλέπω και έβλεπα φανατικά μπάσκετ (ΠΑΟΚ) και παίζω από το 83, λεπτομέρειες δυστυχώς δεν μου μένουν
θυμάμαι δηλ συναισθήματα και κάτι τέτοιοα όπως αυτό που ανέφερες, αλλά δεν θυμάμαι διακιμάνσεις, αντιπάλους, σκορ, κλπ
μόνο παίκτες που μου άρεσαν και ένα γενικότερο φίλινγκ
παρότι βλέπω και έβλεπα φανατικά μπάσκετ (ΠΑΟΚ) και παίζω από το 83, λεπτομέρειες δυστυχώς δεν μου μένουν
- Maurice_Escargot
Πάντως ίσως τελικά να είναι και για καλό το ότι ο δεύτερος τελικός γίνεται μέσα στην Ισπανία
Ίσως τελικά αυτό να είναι μειονέκτημα και ψυχολογικό ντεζαβαντάζ για την ομάδα που έχει το 2ο στην έδρα της.
Πέρυσι με το +7 της Μπιλμπάο ήρθαμε εδώ, καταφέραμε να το πάμε και +10 (νομίζω) και στο τέλος, αντί να τους πάρει αυτούς από κάτω και να τα χάσουν, τελικά τις χαζομάρες τις κάναμε εμείς και αυτοί τα βάζανε και μας το κατέβασαν στους 2
Φέτος το αντίστοιχο έγινε με την Μούρθια. Με +6 εμείς εδώ, αυτοί φτάσανε εντός έδρας το +11, 3 λεπτά πριν την λήξη, και τελικά αντί να έχουν την ψυχολογία, καταφέραμε εμείς και το κατεβάσαμε στους 3
Κάτι αντίστοιχο και στον ημιτελικό πέρυσι με τους Γάλλους
Ελπίζω λοιπόν να επαναληφθεί και φέτος
Ίσως τελικά αυτό να είναι μειονέκτημα και ψυχολογικό ντεζαβαντάζ για την ομάδα που έχει το 2ο στην έδρα της.
Πέρυσι με το +7 της Μπιλμπάο ήρθαμε εδώ, καταφέραμε να το πάμε και +10 (νομίζω) και στο τέλος, αντί να τους πάρει αυτούς από κάτω και να τα χάσουν, τελικά τις χαζομάρες τις κάναμε εμείς και αυτοί τα βάζανε και μας το κατέβασαν στους 2
Φέτος το αντίστοιχο έγινε με την Μούρθια. Με +6 εμείς εδώ, αυτοί φτάσανε εντός έδρας το +11, 3 λεπτά πριν την λήξη, και τελικά αντί να έχουν την ψυχολογία, καταφέραμε εμείς και το κατεβάσαμε στους 3
Κάτι αντίστοιχο και στον ημιτελικό πέρυσι με τους Γάλλους
Ελπίζω λοιπόν να επαναληφθεί και φέτος
- These users thanked the author freemind for the post:
- katafraktos
- Maurice_Escargot
Η ομάδα μας έχει συνηθίσει πλέον να διαχειρίζεται τον πρώτο αγώνα στην έδρα της. Με Περιστέρι και Μούρθια. Δεν με φοβίζει καθόλου αυτό!
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- freemind, st4this