Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

O Γιούρτσεβεν μετά από μια καλούτσικη παρουσία στο ΝΒΑ με τους warriors , με 2 10ήμερα συμβόλαια , αποδεσμεύτηκε.
Για Ελλάδα, με κύριους αντίπαλους ας πούμε ΑΕΧ, ΡΟΥΛΗ, ΠΟΥΛΙ.
Θα μας έκανε μια αλλαγή του με τον Άλλεν;
Έτσι για να έχεις δυνατότερη ρακέτα και να χτυπήσεις την 3η θέση πιο δυνατά. Τι σας λέει;
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Ο Χεζόνια, πάντως, χωρίς να ερωτηθεί, είπε ότι θα έβαζε τον ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα. Και μιας και πιάσαμε αυτήν τη συζήτηση, λέω εγώ τώρα, δεν έρχεσαι ρε συ Μάριο κιόλας στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Εννοειται. Μα, ηδη ακουστηκε κιολας. Προφανως, ως παπας, για την ωρα.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Για να πήραμε προπονητή πολύ πριν τελειώσει η αγωνιστική χρονιά πιστευω γίνονται και διακριτικες επαφές με παίκτες απο τωρα .. Περιμενουμε τη διοργάνωση που θα παίξουμε μάλλον...

Εκτίμηση ότι αν πάει το format της Euroleague στις 24 ομάδες θα παίξουμε σίγουρα.
These users thanked the author Hayate for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Eγω παντως θα επαιρνα του χρονου αυτο τον "αληταρα" τον Ντε Τζουλιους να κανει διδυμο με τον Ταιρι στο 1-2....
Μανατζερ Ραζνατοβιτς βλεπω, 26 χρονων μονο,του κανεις μαζι με τον Ταιρι ενα 3ετες και χτιζεις ομαδα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Πέμ 09 Απρ 2026, 14:32, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
Blackgr4
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

o ΝτεΤζούλιος βέβαια εδώ μέσα ήταν ο λόγος που κερδίσαμε....0/10 τρίποντα είχε
Άβαταρ μέλους
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

Θα τα βάζει ο Ταιρί
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Έβαλε 41 εξαιτίας της γελοιαας περιφερειακής άμυνας μας....σε σοβαρή άμυνα ζήτημα να έβαζε 10 ποντους
These users thanked the author Athens for the post:
Savv1974
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

ε τι γελοία αφού εμείς δεν τολμούσαμε να ακουμπήσουμε
4 φάουλ και ο Ταιρί είχε και 4 ο Μπέβερλι
φοβόταν μετά για το 5ο

αυτοί δέρνανε και δεν έπαιρναν φάουλ
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

O Κοτζιάς στο sdna λεει,τον ξέρουμε δε ξέρω πόσο φερεγγυος είναι βέβαια,ότι ο ΠΑΟΚ του χρόνου κοιτάει παίκτες με συγκεκριμένα νούμερα για το Eurocup ,όχι στα νούμερα της Euroleague...
Από την άλλη φαίνεται ότι όντως πάμε για 24 ομάδες Euroleague-NBA βάση τελευταίων ειδήσεων..

Όσον αφορά τους παίκτες θέλω να πιστευω ότι δε θα επηρεαστούμε από μεμονωμένες εμφανίσεις παικτών αλλά να δούμε πως θα ανέβουμε επίπεδο..
Ο Bree έχει ήδη αποδείξει θεωρώ ότι χωράει σε ομάδα υψηλότερου επιπέδου...Ντιμσα και Μελβιν δε νομίζω να τους θέλει Τρινκιερι,εκτιμηση... Τον Moore δε θα τον κρατούσα γιατί θεωρώ ότι έχει αδυναμίες αρκετές,αν έπρεπε με το ζόρι να κρατήσω κάποιον από τους ψηλούς θα ήταν ο Ομορουγι για αυτά τα ποιοτικά 10 λεπτά που λέμε...Άλεν θα είναι έκπληξη να μείνει επίσης εκτός αν κάνει απίστευτους παπάδες στους τελευταίους αγωνες όπως επίσης και Μπέβερλι που θα θυμόμαστε για πάντα ότι έπαιξε για τον ΠΑΟΚ και κατακτήσαμε ευρωπαϊκό τρόπαιο...

Για ΝτεΤζουλιους δεν είμαι ιδιαίτερα "ζεστός",δε τον θεωρώ παίκτη εγγύηση...Ο Πουλακίδας στο ΝΒΑ ,τώρα που τελείωσε η σεζόν βέβαια ,παίρνει αγώνες και τα πάει καλά.Θεωρω ότι όλες οι ελληνικές θα τον πλησιάσουν...

Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρουσα η φετινή μεταγραφική περίοδος ..
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Hayate έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 14:09 O Κοτζιάς στο sdna λεει,τον ξέρουμε δε ξέρω πόσο φερεγγυος είναι βέβαια,ότι ο ΠΑΟΚ του χρόνου κοιτάει παίκτες με συγκεκριμένα νούμερα για το Eurocup ,όχι στα νούμερα της Euroleague...

Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρουσα η φετινή μεταγραφική περίοδος ..
Μολις το ακουσα και εγω, γενικα εχει ακρες μεσα σε Euroleague/Eurocup και μαλλον εχει ακουσει απο μανατζερς τι παιχτες ψαχνουμε. Δεν ειναι κακο να κοιταμε παίκτες με νούμερα Eurocup, εχει αρκετα καλα ταλεντα και επισης σου δινει την δυνατοτητα να κρατησεις ενα κορμο απο φετος. Σκεψου να χτυπησεις παιχτες οπως Zizic, Flynn lol

Περσιδης, Χουγκαζ, Μουρ, Ταιρι εχουν δειξει οτι αξιζουν μια θεση του χρονου.
These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
namisenoiazei
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”