Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Δεν έχω ακούσει κάτι για την ώρα. Θέλω να πιστεύω ότι θα τον κρατήσουν.
Είναι ο πιο σταθερός παίκτης μας φέτος (ακόμα και ο Ερναντεζ ήθελε λίγο τον Οκτώβριο να ανέβει). Θα είναι κρίμα να μην τον κρατήσουν.
Είναι ο πιο σταθερός παίκτης μας φέτος (ακόμα και ο Ερναντεζ ήθελε λίγο τον Οκτώβριο να ανέβει). Θα είναι κρίμα να μην τον κρατήσουν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Mitsospaoki4
- Moderator
@PaokCuba4 για προπονητή έχει ακουστεί κάποιος;
Κάτι για Ανδρεόπουλο πήρε το αυτί μου.
Τελικος σημερα, μπορει το διπλο η ομαδα αν ολοι οι παικτες ειναι σε νορμαλ κατασταση
Δεν έχει ακουστεί κάτι συγκεκριμένο, αλλά για ξένο έβλεπαν στην αρχή. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 11:14 @PaokCuba4 για προπονητή έχει ακουστεί κάποιος;
Ανδρεόπουλο θέλαμε όσο είχαμε Κατσαρή στον Α.Σ. Ήταν μεγάλη του καψούρα και τη σεζόν 2015-2016 του είχε στρώσει χρυσάφι στα πόδια του (χρήματα και πλήρη έλεγχο στις αποφάσεις) πριν έρθει ο Ζελιασκοφ. Τελικά ο Ανδρεοπολους του είπε όχι και με τη φυγή Κατσαρή θεωρώ ότι ατόνησε η κατάσταση. Δε νομίζω κιόλας μετά από τόσα χρόνια θα θέλει να έρθει και ο ίδιος μιας και θα προτιμήσει να είναι κοντά εκεί που μένει αλλά και δε θα θέλει να έχει παρεμβάσεις στο έργο του.
Μπορούμε να είμαστε όπως στο 3ο σετ του τέταρτου ημιτελικού για 4 με 5 σετ σήμερα; Αν ναι, τότε θα περάσουμε. Αν όχι, τότε θα κλείσουμε το τοπικ και θα ανοίξουμε το επόμενο.george188 έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 11:19 Τελικος σημερα, μπορει το διπλο η ομαδα αν ολοι οι παικτες ειναι σε νορμαλ κατασταση
Το σάιτ του Α.Σ. είπε για ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ, αλλά το πρόγραμμα της ΕΡΤ έχει το παιχνίδι σήμερα στο EΡΤ Sports 1 λόγω της μετάδοσης της Λειτουργίας.
- Maurice_Escargot
Τελευταιο παιχνίδι της σειράς είναι. Δεν έχει άλλον ημιτελικό.

- These users thanked the author PaokCuba4 for the post:
- Maurice_Escargot
Πράγματι είχε κάνει πρόταση στον Ανδρεοπουλο, τον οποίο εκτιμούσε και σαν άνθρωπο. Δεν ήρθε γιατί ειναι Παναθηναϊκός και προτίμησε να παραμείνει έστω και με λιγότερα χρήματα σε μια ομάδα που τον κράτησε για πάνω απο μια 10ετια. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ....
Ο Κατσαρης είχε κάνει 3 προτάσεις σε 3 διαφορετικές στιγμες και στον Μουστακιδη, ο οποίος επισης αρνήθηκε να έρθει, βλέποντας την κατάσταση στον ΠΑΟΚ και αυτα που λέγανε άλλοι σοβαροί προπονητές που είχανε δουλέψει στην ομάδα, σχετικά με το ποιος και πως φέρνει και διώχνει παίκτες. Αυτόν που έδιωξε τον Τσαλοπουλο, και κάνει κουμάντο σήμερα στο Τμήμα, με τα λεφτά της ομοσπονδίας, του στοιχηματος, των χορηγών και του ΑΣ ΠΑΟΚ, δηλαδή τα λεφτά απο Σαββιδη-Μυστακιδη. Δεν τον ήθελε κανείς σοβαρός προπονητής που πέρασε, όλοι είχανε προβλήματα μαζί του.
Ο Κατσαρης είχε κάνει 3 προτάσεις σε 3 διαφορετικές στιγμες και στον Μουστακιδη, ο οποίος επισης αρνήθηκε να έρθει, βλέποντας την κατάσταση στον ΠΑΟΚ και αυτα που λέγανε άλλοι σοβαροί προπονητές που είχανε δουλέψει στην ομάδα, σχετικά με το ποιος και πως φέρνει και διώχνει παίκτες. Αυτόν που έδιωξε τον Τσαλοπουλο, και κάνει κουμάντο σήμερα στο Τμήμα, με τα λεφτά της ομοσπονδίας, του στοιχηματος, των χορηγών και του ΑΣ ΠΑΟΚ, δηλαδή τα λεφτά απο Σαββιδη-Μυστακιδη. Δεν τον ήθελε κανείς σοβαρός προπονητής που πέρασε, όλοι είχανε προβλήματα μαζί του.
- kataramenos5
Γμτ θα τα χασω τα πρωτα σετ.
Οπως και να χει...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Οπως και να χει...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Δηλαδή το αθλητικό κανάλι δείχνει τη λειτουργία; Τότε ποιο το νόημα του αθλητικού καναλιού; Στα @@ μας, μέσα θα μαστε. ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣPaokCuba4 έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 11:55 Το σάιτ του Α.Σ. είπε για ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ, αλλά το πρόγραμμα της ΕΡΤ έχει το παιχνίδι σήμερα στο EΡΤ Sports 1 λόγω της μετάδοσης της Λειτουργίας.
Την λειτουργία σύμφωνα με το πρόγραμμα δείχνει η ερτσπορτς η ερτ3 και το οπεν
Ευλογησον
Ευλογησον